bibronla anne sütü veren arkadaşlara sormak istiyorum - mesela sütü ısıtıyosunuz bebek içmedi tamamını - kalanını napıyosunuz atıyomusunuz dolaba mı kaldırıyosunuz tekrar mı ısıtılıyo yoksa odada mı bekletiyosunuz - nekadar bekleyebiliyo??
hoş sizin bebişler içiyodur sütünü dibine kadar - benimki amma inat çıktı ya - bi kolayı olsa hiç zorlanmadan direk miğdeye insin yiyecekler hanımefendinin :çok üzgünüm:
Yaa Nurdan ben kıldan tüyden enfeksiyon kaparım, öyl foşur foşur kanamaya da gelemem. Bu sebeplerden istemedim spirali. Ama bu ne böyle dk 1 gol 1? BÖyle süremez heralde DOruk emmeyi bırakana kadar?
hıh, Nurdan yazınca aklıma geldi, Neva'nın balonlar süper gerçekten! Bizde de var, ben de şişireyim! Hatta onur'un balonları da şişireyim, nasılsa işe yaramıyor :)))
hıh, Nurdan yazınca aklıma geldi, Neva'nın balonlar süper gerçekten! Bizde de var, ben de şişireyim! Hatta onur'un balonları da şişireyim, nasılsa işe yaramıyor :)))
yoğurt mayaladım bu gün umarım Çağan sever
acaba sadece mi versem meyvelimi bilemedim
sizler nasıl verdiniz yoğurdu
pervinim bende seni özledim ne zaman geliyosun istanbulaa
ayy sorma sınır oluyom öle dıyenlere.ayy sen bu cocugu ne yaptın azcık sese alıstır.sankı ben bılerek yapıyorum.evet söledıgınde haklısın çünkü tvde cocuk nöroloğu konusurken dınledım,kesınlıkle uyurkende uyanıkkende calısan tv nın yanında uzun süre durmamalıymıs.kı zaten cocuklarımız uyurken sessız ortamda olması beyın gelısımı için öenmlıymıs.bende oldugunca sessız bı ortam saglıyorum yoksa uyanıyor.ama mesela evı süpürmeme uyanmıyo.degısık yanı :hulya:
akşamları adeta canavara dönüşüyorum. Tatlı isteğim tavan yapıyorçay - bisküvi ikilisine takıldım.
AFİK VE YAHO
yaho hamsterlara bakarkene gerçi gözler kapalı çıkmış ama :)) yanındada dana anası
tabiki tıkınmadan olmazz
anneler&bebişlerr
afik ve maviş güllüü
oğlumlaaa
kızlar büyük bir problemim var ( yani bana göre büyük) ece biberonu reddediyo - 2 haftadır çok nazlanarak çok büyük güçlüklerle içirtiyodum sütünü ama bugün iyice bardak taştı - sabah 8 den beri 120 cc yi zorluyorum deli oldum sinirlerim laçka - inat ettim içmiyo içmiyo içmiyo
var mı böyle sorunu olan - ya da çözüm bilen nolur yardım edin kafayı bozmak üzereyim
okadar güçlükle sağıyorum damla damla topluyorum - içiremiyorum tüm süt peçetelere mendillere gidiyo içirene kadar 1 içiyosa 10 dışarı dökülüyo ne yapacağımı şaşırdım- aç kaldığına mı yanam sütümün ziyan olduğuna mı sinirlerimin laçka olduğuna mı Sinirden tüm gün ağlıyorum - az önce süt sağmaya oturdum 5 saat hiç sağmamışım 10 cc geldi - iyice yıkıldım - sinirden sütüm de kesilecek - hoş sütüm olsa nolcak velet içmiyo
bana çare söyleyin nolur
seçil ii sanslar canım ins cvn kabul edılır . beledıyede calısmak hem cok guzel hem cok zor . zor olması sureklı sıyasetle ıcııcesın baskanıydı daıre baskaıydı genel sekreterıydı ozel kalemıydı vs vs .. ama guzel olan yanıda saatın bellı ısın bellı vs vs . 8ay calıstım adap buyuksehır beledıyesınde ıı bılırım beledıyecılıgı...
benimde biran önce biberona alıştırmam gerekiyor canan o yüzden soruların cevabını bilmiyorum
berat ısrarla reddediyor biberonu 2 aya kadar okula başlamayı düşünüyorum sabah 7de çıktığım eve ancak 4de gelebilcem müdür süt izni falan beceremez zaten becerebilmesi içinde bana 4. yada 5. sınıfları ayarlayacak ki asla yaralı parmaağa işemez
hoş görevini bile yapmayan bir müdüre sahip olduğum için ne yapcamı bilmiyorum
offf offff
bu biberona alıştırmanın bir tekniği var mı
emmiyo bitanem emmiyo - hazır biberondan emmeyen çocuk memeden hiç emmez - zaten deniyorum günde birkaç defa - sonuç hüsran
bugün nternette çok okudum - çoğu anne uyutarak alıştırmış - uykuya dalıyo çocuk sokuyolar biberonu ağızına - öyle alışıyo emiyomuş sonra - hatta bitanesi her gün 2-3 defa pusetle dışarı çıktık uyuya kalsın diye öyle verdim alıştı diye yazmıştı - dene istersen canım
ben de akıl veriyom - kendi halimi görmeden :) - bende uyutarak denedim - uyuyunca içiyo ama uyutmak marifet( - evimizin bitişiğinde 4 gün önce inşaat başladı - gürltü beğinimde zonkluyo - ece saatin tıkırtısına uyanan bir çocuk - uyutamıyorum - of çok dertliyim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?