2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off bi rahat okuyamadim gecmsi, online im sozde..
badana boya yarinda devam, onceki igrenc renk kolay kolay temizlenmedi(bugece salonda yaticaz..

canim isinan anne sutu tekrar dolaba konmaz, oda sicakliginda 3-4 saat ancak bekler, sonrada icmezse malesef aticaksin..

hıh, Nurdan yazınca aklıma geldi, Neva'nın balonlar süper gerçekten! Bizde de var, ben de şişireyim! Hatta onur'un balonları da şişireyim, nasılsa işe yaramıyor :)))

Yaa Nurdan ben kıldan tüyden enfeksiyon kaparım, öyl foşur foşur kanamaya da gelemem. Bu sebeplerden istemedim spirali. Ama bu ne böyle dk 1 gol 1? BÖyle süremez heralde DOruk emmeyi bırakana kadar?

Yaa Nurdan ben kıldan tüyden enfeksiyon kaparım, öyl foşur foşur kanamaya da gelemem. Bu sebeplerden istemedim spirali. Ama bu ne böyle dk 1 gol 1? BÖyle süremez heralde DOruk emmeyi bırakana kadar?

canim benim ya, ne diyim bilmemki??off buda ayri bi dert, en kotu bi kac ay sabredip hapa devam..

selamlar
yakın geçmişe bakabildim sadece
Ecoş un gülen resmine bayıldım çoktatlı maşallah
Yaho noelbaba olmuş : ) sarı Makif nasılda sinirli uyuyor
bebek arabasıyla nasıl gelecektim ben forumist.a metroya inen merdivenlerde ne halt edecektim ?
bir daha ki buluşmada görüşürüz şekerler

Canan canım kolay gelsin nden kızın bu kadar üzüyor seni biraz sabret çok açıktıgında içer sütünü

yoğurt mayaladım bu gün umarım Çağan sever
acaba sadece mi versem meyvelimi bilemedim

sizler nasıl verdiniz yoğurdu

yatayım sabah temizlik var

Güllü beni ümmühanla tanıştırdıgın için tekrar teşekkürler : )

GÜLLÜ çok kıskandım, Doruk'a "anne cici" yi öğreteyim dedim. Doruk'un elini aldım, yanağımı okşattım, diğer yandan anne cici diyip durdum. Sonra bıraktım, Doruk iki yanağımı da tırnaklamak suretiyle suratımı çizik içinde bıraktı, benden de küfrü yedi kaydirigubbakcemile3

valla sade verdim pek beğenmedi. ben de beğenmedim, ayrı! ekşi yoğurt severim, onu da beceremedim. Doruk da ekşi yoğurdu kaşıkla götürdü ama ona taze yapmak gerekiyor işte

pervinim bende seni özledim ne zaman geliyosun istanbulaa

canım emrah martta gıt ıstersen dıo ama suan bılmıyorum bıde gelırsem busefer cok kalmam 1 ay gıbı 10-15 gun kalırım ama muhakkak gorusuruz geldıgımde

cok garıp ama dun supurgeyı acınca ece sesınden korktu agladı sonra kucagıma aldım onunla supurdum ona onun ktu bısey olmadıgını gosterdım 2.acmamda korkmadı ama gozunu gozumden ayırmadı bende hep guldum ona oyle gectı

akşamları adeta canavara dönüşüyorum. Tatlı isteğim tavan yapıyor çay - bisküvi ikilisine takıldım.

aynen aynen ya ne yesem ne yesem dıe delı gıbı dolanıorum evın ıcınde gecelerı emraha soruyorum ne yesekkı dıe o benden beter zaten :) menu oluturuo hemen

hıh, Nurdan yazınca aklıma geldi, Neva'nın balonlar süper gerçekten! Bizde de var, ben de şişireyim! Hatta onur'un balonları da şişireyim, nasılsa işe yaramıyor :)))

sıyrıksın sen bilionmu :)

ben sade verdım sevdı sende sade sevmezse meyvelı verırsın

annelere de bebeklere de maşallah
güllü güzelim sen hiç doğurmamış gibisin :)

aynen canım
benimki de uyurken alıyor sadece anneanne ve babaanne bu yüzden kafayı yiyecek
ben işteyken 375-400 cc sütü zor veriyorlar

ben 5 küsur yıldır belediyedeyim insan zamanla alışıyor

uyurken verilecek emziği çıkarıp yerine biberon koyacaksınız yavaş yavaş emecek

bazen meyveli bazen sade veriyoruz
muzlu süper oluyor

günaydın...buluşma resimleri çok hoş çıkmış maşallah annelere akife ve yahoya....

babycim selinde süpürge sesinden korkuyor...babası hemen alıp en son odaya onun duymayacağı odaya götürüyor yoksa çok kötü ağlıyor........

buluşma fotoları süper makif ve yahoya maşallah ve güzel annelere de maşallah.banamı öyle geliyor bilmiyorum ama annelik başka bir güzellik katmış kızlar tazem.evriş,güllü,esram ve resmini gördüğüm anneler hepinizde ayrı bir güzellik var sankim.

meltem iim cnm sen nasılın...nasıl alıştınızmı..ece nasıl davranıyo sana işten dönünce...eylül basmıyo tembel tenekem benim...dönüyo ...yan yan gidiyo ama inatla basmıyo...dr huyundandır dedi...onarmal bişi gözükmüyo dedi...bazı bebkler böle olabiliyoımuş...benimde aclem yok...ama düşündürmüyorda diil aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…