meltem yok öle gezdirmek amaçlı basmtırmak diil amacım tabikide..normalde basması lasım yane ayağı yere dik olcak benim davşan kıvırıyo...anlık basıyo..sağlıkocağındaki dr 1-2 aydaha aşlıştırma yapın olmada dr götürün dedi...ama endişe etcek bişide gözükmüyoda dedi...tembel davşan işte
canım seni anlıyorum inan çok zor oluyor özellikle çocuklardan bebeğimizi nasıl koruyacağımızı şaşırıyoruz birde servis yaparken yada kaçalanırken bebekler kalıyor bizsiz..... ben artık kayınvalidemi çağırıyorum misafir geleceği zaman.. misafirler geldiklerinde selini hemen 5-10 dk. seviyorlar hatta selin sevdirmiyor kendini yabancı biliyor ağlıyor bu huyu ilk defa böyle zamanlarda işe yarıyor:1rolleyes: sonra annem selini alıp odasında bakıyor..... çocuklarda annelerinin yanında kalıyorlar genelde salonda daha çok yaramazlık yapmak için değişik materyaller olduğu için selinin yanına giden pek olmuyor giden olsada kayınvalidem yanında olduğu için hem yaklaşamıyorlara.s yani seninde annen yada kayınvaliden falan varsa canım misafirlerin geldiğinde bebeğine bakabilirler...böylece sende bebeğini korumuş olursun diğer çocuklardan:1hug:
kayınvalidem bebek oyalama konusunda yeteneksizken o kadar bebeyı nasıl oyalar düşünemiyorum.biraz ağlasa bizimki şaşırıyor neyapacağını beni çağırıyor al emzir diyor halbukı yeni emzirmiş oluyorum sanıyorki bebkler acıkınca ve mıçınca ağlar haaaaaaaaaaa birde gazlı olunca tabi.ilgiye muhtaç olduğunu düşünmez oyun istediğini akıl edemez yani.
annemse samsundan konyaya gelmesi zor olacağı için kendi başıma halledeceğim.acaba abartıyormuyum ki bazen cok abarttığımı düşünüyorum doğrusu.sankı tek benim oğlum kıymetliymiş gibi.pehhhhhhgamyoncuiremsu
sibel doğru sölüyorsun...bende takmıyodum..bascak elbett ..dr da öle diyince takıldım...evet bazı bebk geç basabiliyo...
pervin ben hiç bastırmadım..şimdi alıştırma yapcam...zorlamadan
yine yine yine... off sıkıldım ben bu işten.... şu borç olayı yine gündemde yarın akşama kadar 1.700 yatırmamız gerekiyormuş bankaya takibe gitmemesi için.... elimizde ne var yoksa sattık... selinin hediyelerini bile sattık....artık bunaldım ben ya.... tam konu unutuluyor biraz yatışıyor ben moralmen düzelmeye başlıyorum yeniden temcit pilavı gibi önümüze geliyor.... işte dün hediyelerden bahsediyorduk benim yeni yıl hediyelerim borçlar.... ben yiyemedim sen ye....
sıbelım canım kıyamam Allah yardımcınız olsun bebeim
ben bu listeyi aylara bölerim yok yok yıllara bölerim.hiç zaman bulamıyorum temizlik işin zaten 3.5-4 gibi eve gidiyorum önceden sofra hazırlama işine giriyordum baktım çocuğumla ilgilenemiyorum.ben de alıp sıpamı odamıza geçiyorum.kayganam yemek yapmış oluyor zaten saat 5 te salih geliyor sofrayı koy kaldır,sonra çay koyuyordum bunlar zira asla çay içmem ve fil gibi çay içienlere çay servisi yapmaktan nefret ederim.ev temizliği konusunda yeni bir strateji geliştirdim bilginize.
bir gunde tüm evi temizlemeye çalışmak yerine 3 gune bölmş bulnuyorum. hem daha az yoruluyorum hem oglumla vakit geçiriyorum hemde heryer tertemiz oluyor..
şöyleki eskiden temizlik gunu akşamdan liste yapardım yapılacakları tek tek. ve hepsini bi gunde yapmak için harap olurdum akşamada dışardan bişeyler söylerdik yemek için. amma velakin şimdi bana ihtiyacı olan bir yavrum var.
birinci gun tüm odalar süprülür silinir toz alınır
ikinci gun perdeler yıkanır ve camlar ve kapılar silinir
üçüncü gün halılar ve koltuklar silinir..
wc banyo zten hergun yapıldıgı için ayrıca yazmadım..
aynenGüllü sana OHA demek ister şu deli gönül. Tabiy iznin olursa! Ne kapısı - bacası, ne perdesi - koltuğu? Sen bizimle maytap mı geçiyon kızım? Bak kibarca maytap didim.
Şahsen haftada bir süpür - sil - toz al üçlüsü bana yetiyor. Bende onlara yetiyorum. Banyo da 2 günde 1!
:tomato: bak yukarı açtırdın pandoranın kutusunuyaafff demammaüstüme gelmeyin ama benim geçerli gayet saf bi düşünce ile size takdik sundum.özür dilerim...:kedi::çok üzgünüm:
denemesi bedavaFotoğrafları gördüm de..
Dide, Neva'ya balon almak nerden geldi aklına.. aslında süper fikir... ağır da olmadığından bir yerine zarar verme tehlikesi yok.. sadece tırnaklayarak patlatabilirler mi acaba diyorum??
çok gericiymişbir hafta önce 1-2 gün arayla lekelenme oldu gerisi gelmedi..şüphelendim...rgldide olmadım hiç...test yapim dedim...eşim testi getirdi...idararı damlatıım hemen ayrıldı yanımdan sesleniyo bana içrden 2 çizki negatif oluyo dimi...hı hı evet oh ii hamile değilmişim dedim..kafa buluyo benle sandım...ver bi bakim teste dedim 2 çizgi var gerçektende...o an bütün hayatım film şeridi gibi geçti önümden...sonra bi daha dikkatli baktım benim şakacı kocem kalemle boyamış meğer...çok kızdım tabi..kalbime incekti...
neva da basmıyor hatta direniyor.kayganam diğer torunun doğduğundan beri bastığın söyledi.acaba siz bunu mama sandalyesinde oturrtunuz da ondan bir yerine bişe mi oldu dedi.ben de birşey olsa yattığı yerden belini kaldırıp yarı oturur pozisyona geçemez herhalde dedim.3-4 defa denedim eskisinden daha iyi basıyor.doktora soracağım ama bir sorun olduğunu sanmıyorummeltem yok öle gezdirmek amaçlı basmtırmak diil amacım tabikide..normalde basması lasım yane ayağı yere dik olcak benim davşan kıvırıyo...anlık basıyo..sağlıkocağındaki dr 1-2 aydaha aşlıştırma yapın olmada dr götürün dedi...ama endişe etcek bişide gözükmüyoda dedi...tembel davşan işte
AVM ler güzel bebek odalaı verher katta hatta fforum istanbulda 7 tane var.buluşuruk bi ara...ev de olur bana gelebilersiniz.
ama haftasonu olursa çalışan hatunlarda gelebiler
izmir e hayır demem bak bilesinBana gel yafrucummm :)
meltem yok öle gezdirmek amaçlı basmtırmak diil amacım tabikide..normalde basması lasım yane ayağı yere dik olcak benim davşan kıvırıyo...anlık basıyo..sağlıkocağındaki dr 1-2 aydaha aşlıştırma yapın olmada dr götürün dedi...ama endişe etcek bişide gözükmüyoda dedi...tembel davşan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?