2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baby, Ecoş'u nihayet gülerken yakalamışsın.. Ya da prenses hazretleri lütfedip annesine izin vermiş :) Ama biz onun asık suratlı halini çok benimsemişiz, şimdi değişik geldi bana :))

Heee bacım doğru söylüyon, denemesi bedava ... -tatlicadiarzu-

Yafrum sen ne kadar dolmuşsun öyle yahu... Kıyamam sana.. okurken kendi hislerimi okuyormuşum gibi oldum. ben de evde kendi yarattığım düzenin bozulmasından çok rahatsız olurum. ve ne tesadüf benim kocam da aldığı bir şeyi hayatta yerine götürmez, söyleyince surat yapar, manası: "hayatı bu tip küçük şeylerle zorlaştırmandan nefret ediyorum"dur. kayınvalidem iyi insandır, art niyeti yoktur, mazlumdur.. ama yine de üzerimizdeki sorumlulukların stresinden mi yoksa huyumdan mı bilmem onda bile bana batacak birşeyler bulabilirim. biraz nazlıdır sadece.. hastalık hastasıdır. sana önceden anlatmıştım, hatırlarsın belki.. bu kadar zayıf bir ruh hali olması batar bana mesela.. çünkü devamlı evde bir hastalık gündemi olur.. hiç mutlu değilizdir.. herşeyi kafaya takar.. birşey konuşurken kelimeleri cımbızla seçerim ki alınmasın.. şayet herşeye alınabilir, bozulabilir ve sonuçta hasta olabilir.. kafamçokkarıştı böyle olunca ruhum hapsolmuş gibi hissederim onun yanında..ben ben olamam.. devamlı onun gönlünü hoş tutmalıyım vs.. ama çok daraldım mı da ben de şaka yollu düşüncelerimi söylerim.. yoksa içimde daha fazla tutarsam daha fena daha fevri çıkışlar yapmaktan korkarım.. kaynananın oğlunun yorulmasına üzülürken senin için aynı şeyi düşünmemesini afedersin ama biraz bencilliğine yorarım.. empati yoksunu insanlarla birlikte yaşamak çok zor.. allah yardımcın olsun..

Gelelim Gülistan'ın psikopatlık derecesindeki temizlik sevdasına.. bacım sen naptın yaa? ben haftada 1 evi süpürüp silip toz alabilirsem benden iyisi yoktur. hayatta cam silmem, mazallah düşer müşerim diye.. perdeleri ise kaç zamanda bir yıkıyorsun allasen? ben 3 ayda bir felan yıkarım.. temizliği, titizliği severim, ilk evlendiğim zamanlarda evim her daim bal dök yala olsun diye paralardım kendimi ama baktım hayat böyle geçmez.. ev düzenli olsun, bir de pislikten kırılmasın bana yeter dedim.. allah sana da güç kuvvet versin.. daha başka ne diyim ?? :bbo:

hamile kalınca süt ekşirmiş, bebişler emmek istemezmiş. oradan anlarmış çoğu insan.
hee bunu öğrendiğim iyi oldu.. beni aydınlattığınıs için teşekkür ederim efenim.. a.s.

Bunu sonradan gördüm be Güllü.. yazdığın halde üstüne gelmişim ben şimdi, af buyur bacım.. kaydirigubbakcemile2
bu arada, söylemeden edemicem, dün uzmantv.de birşey ararken tesadüfen "ev nasıl temizlenir" diye bir konuyla karşılaştım. merak ettim ne demişler diye. bir tane apla çıkmış anlatıyor işte şöyle yapın böyle yapın diye ama çok üstünkörü geçiyor herşeyi. bence seni söyleyelim de, sen anlatıver, bu işin uzmanı sayılırsın bir nevi.. :ecrin_bebek:
dikkat etmek lazımm tabii. dün ben bir arkadaşa gittim. 1.5 yaşında oğlu var. kızımı oyuncak sandı, pat pat göbeğine indiriverdi..

sibelciğim seni seviyorum ve takdir ediyorum.allah hep yardımcın olsun güzel arkadaşım

sağol canım bende seni seviyorum:1hug: doğrusunu söylemek gerekirse ben kendimi hiç takdir etmiyorum ben nerde hata yaptımda bu kadar olumsuzluklar beni buluyor bilmiyorum birinin kalbinimi kırdım, bedduasını ahınımı aldım bilmiyorum.....demekki ben birşey yapmışımki rabbimbana bunları yaşatıyorsenağlama

ama zor geliyor artık taşıyamıyorum iyiki selin var beni dizginleyen, sakinleştiren, bazı şeyleri yapmamı engelleyen tek şey selin... o olmasaydı hiçbirşey böyle olmazdı onu daha iyi biliyorum çünkümafoldumben

canım sanada allah kolaylık versin epey dolmuşsun.... kolay değil herkesin kahrını çekmek çekilmiyor işte.....malesef ortada çocuk olunca herşeye katlanıyorsun... benim kayınpederde koca ğüne evde tv seyreden son ses seyrettiği şeylerde izdivaç programları selinin yanında onu izliyor selined ister istemez görüyor tv yi yada sesini duyuyor kızım daha şimdiden izdivaç programlarına alışacaklmaz: seninde allah yar ve yardımcın olsun canım biraz sabır nasıl olsa birkaç aya gidecekler.... ama çok zor aynı evi paylaşmak....herşey bebekler için:ecrin_bebek: dediğin gibi umarım birgün neler yaşadğıımız nelere katlandığmız anlarlar

birşarkı duydum bugün candan erçetinin şarkısı tam beni anlatıyor tam da ruh halime uyuyor...sözleri çok güzel....

kırık kalpler durağında inecek var....eteğindeki taşları dökecek var... doldurun kadehleri içelim beraber... yılların yorgunluğu geçene kadar......kırık kalpler durağında inecek var yüreğindeki dertleri dökecek var..........

ya ebrucum benimki mazlum değil ama çok hassas ve kırılgan aynen ben de alınmasın deyu ruhumu hapsediyorum.ama benimki hassas olmayı huy edinmiş.çünkü çok alışmış aneesiz babasız büyüyen ve tüm varlığını ona hediye eden,onu memnun etmek,isteklerine yetişmek için kendini paralayan kocasının şımartmalarına.en son yine mr çektirdi bacağı uyuşuyor diye doktor sadece egzersiz yap demiş. oysa ben hamilelikten bana hediye kalan fıtık olabilecek belim için zaman bulamıyorum doktora gitmeye.sırtı kaşınıyor diye doktora gitti tüm doktorların dediği gibi bir şey yok psikolojik.insan bir bünyede bu kadar hastlığı nasıl toplar.ve sağlıklı yaşamla ilgili kitap yazacak kıvamdayken nasıl semirir o kadar?.ayrıca o bakış salifo da da mevcut.çok yardımcıdır bana hep benim mutlu olmamı ister oysa

Türk Telekom Yılbaşında Tam 4 Saat Bedava Konuşturuyor!
güncellenme zamanı 30.12.2009

Arkadaşına gönderhaberi paylaşFacebookGoogleYahooMixxDiggStumbleUponDel.icio.usredditTwitterMyspacefriend feed
Türk Telekom yeniyıl sevincini destekliyor, yılbaşında şehir içi ve şehirlerarası aramalarda tam 4 saat konuşma hediye ediyor!

Bu yıl Türk Telekom, 31 Aralık 2009 saat 18:00’den 1 Ocak 2010 23:59’a kadar, şehiriçi ve şehirlerarası olmak üzere koşulsuz, şartsız tam 4 saat konuşma hediye ediyor.

Tüm gerçek ve tüzel Türk Telekom müşterilerini kapsayan kampanya, 31.12.2009 saat 18.00’den 01.01.2010 saat 23.59’a kadar sürecek. Aboneler, şebeke içi (şehiriçi ve şehirlerarası) yönlere toplam 4 saat (240 dakika) ücretsiz görüşme yapabilecekler.

Üstelik kampanyadan faydalanmak için herhangi bir şart veya başvuru koşulu da aranmayacak. Kısacası 1 Ocak 2010 saat 2359’e kadar eşi dostu aramak, bedava saatleri kullanmak gerekecek.

Bu tarihe kadar kullanılmayan dakikalar geçersiz olacağından, haydi telefon başına Türkiye!

Detaylı bilgi için tıklayın ( www.turktelekom.com.tr )

meltem çok teşekkür ederim çok önemli bir bilgi benim için..şimdi kimleri arasam diye düşünüyomkafamçokkarıştı

Hayatta herey ınsan ıcın Sıbelım, kacımız bu yollardan gectık, sorsan alacagın cvplara ınanamazsın.. bu gunlerde gececek, hep boyle olması mumkun degıl ya.. emın ol,guclu durmaya calıs,yıgılır kalırsan evladının bı ısıne yaramazsın.. kendın de demıssın zaten,hersey evladın ıcın.. bır de benden sana nacızane tavsıye.. hıc bır sey bu hayatta senı anlatamaz, kendını nası hıssedersen oylece onun ıcıne gırer hapsolursun,dınleme boyle sarkılar, hıc bır seyı kendıne yakıstırma, ıcıne cekme.. yoksa kendını toparlayamazsın.

bilgilendirme hizmeti vereyim dedim :))

Anladım canın sıkılmışş.. :))

Elıfım,

Evlatların bır gun gelıp onlar ıcın yaptıklarımızdan dolayı bızı takdır edeceklerını hıc sanmam.. cunku neyı ne derece yasadıgımızı asla ıdrak edemeyeceklerdır. En fazla bızım ıcımız rahatlayacaktır.

Ev konusundakı hal ve durumlar ıcın de aynen bende tırlatırdım herhalde,uzun yıllar tek basına yasamanın bunda etkısı cok buyuk sanırım. Allah yardımcın olsun.

sağol kuzum desteğin için güzel yazın için teşekkür ederim.... inşallah bu günlerde geçecek:Saruboceq:

Elif canımm
Allah sabır versinnnn
zor çok zorr
amin.az kaldı

anlayacağını sanıyorum.takdir beklemiyorum.anlamasa da sitem etmem canı sağolsun.o mu dedi dünyaya gelicem:)

sağol kuzum desteğin için güzel yazın için teşekkür ederim.... inşallah bu günlerde geçecek:Saruboceq:

Aklına hep sunu getır; herseyın bıttıgını,gıttıgını dusundugun anda,kocaman bır gelecek hala yerındedır.. o gelecek te senın.. gececek, emın ol,yerine koyabılecegın hıc bır sey ıcın uzulme derım ben.

tam 2 saat yürümüşüz.amasya elması aldım oğluma geldim.suyunu içirdim daha doğrusu tattırdım sevdi.
şimdide uyut beni diyor uyuyalım geleceğim

suan bi elim ayagim mama sandalyesinda teoya sebeklik yapiyo,
diger elim yaziyo ve okuyorum, aa diger ayagim bosta, onada bisi bulayim:)))allahim b velet delirttti beni sabahtan beri...

sibel moralini bozma canim, herkesde inan farkli farkli dertler var, eteklerimizdeki taslar bi dokulse krndimzi toplayamayiz..bi sekilde hayatin ucundan tutuyoruz, zorundayiz..her gecenin sonunda guzel bir gun dogar, uzulme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…