2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

buaraada mecimekim ben o avatardaki bebegin dudaklarini ve yanaklarini katir kutur isiririm, cok seker ya...

kızlar yarın doktor kontrolüm var.bebişim bakalım nasılmış.büyümüşmü keyfi yerindemi göreceğiz.inşallh bu sefer güzl bi pozverirde eklerim bende.dört boyutlu bakıyor hep ama yüzünü net göstermiyor.sırtını dönüyor bize daima

şişşşşşşt seçil ve nurdan...ağzınıza biber sürecem valla.anladım ben o meyveleri...pis yaramazlar sizi....

güzel olacak herşey canım gönlünü rahat tut.benim sıpada hiç poz vermiyor.sürekli eliyle yüzünü saklıyor...

inşallah güzelim...güzel haberinle gel...poz vermeyince biraz üzülmüştüm ben..şimdi şimdi kime benzediğini merak ettiğim için...inşallah senin oğlun güzel bi poz verir..

hatunlar çoooooooooooook öpüldünüz.uzanacağım biraz.benimki yine başladı tekmelere.canımı acıtıyor.azıcık müzik dinleteyimde uyusun...

hatunlar çoooooooooooook öpüldünüz.uzanacağım biraz.benimki yine başladı tekmelere.canımı acıtıyor.azıcık müzik dinleteyimde uyusun...
ben geldim sen gidion yawf hani meni yannız bırakmıcaktın ühühhhüüü bende ne güsel temizliği fln bitirdim yeni gelmiştim

güzel olacak herşey canım gönlünü rahat tut.benim sıpada hiç poz vermiyor.sürekli eliyle yüzünü saklıyor...

inşallah güzelim...güzel haberinle gel...poz vermeyince biraz üzülmüştüm ben..şimdi şimdi kime benzediğini merak ettiğim için...inşallah senin oğlun güzel bi poz verir..
saolun kızlar.şimdiden heyecanlanmaya başladım.her kontrol öncesi heyecan basıyor beni.ilk defa iki hafta boyunca görmedim.şimdiye kadar en uzun 10 gün görmemiştim.özledim oğlumu ama

saolun kızlar.şimdiden heyecanlanmaya başladım.her kontrol öncesi heyecan basıyor beni.ilk defa iki hafta boyunca görmedim.şimdiye kadar en uzun 10 gün görmemiştim.özledim oğlumu ama

kıs ben ayda bir görüyorum..yasık değilmi..koca 1 ay say say bitmiyor...

mercimekim
haklısın canım.bi ay çok uzun bi zaman.ben sanırım alıştım haftada on günde bir görmeye.önceden daha telaşlı kaygılı idim.şimdi hareketlerini hergün hissettiğim için beklemek daha kolay oluyor.kaygılarım azaldı bebeğimde ben burdayım yaşıyorum dercesine tekmeleyince insanın içi rahatlıyor.her doktora girmeden önce beni bi heyecan bi sıkıntı basardıki kontrolde direk kalbini gözlerim arardı.kalbini yada bi hareketini görünce rahatlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…