o meyve çıkar..hatta çıktı bile burda var..az pahalı ama...sarı meyveyi anladım o da var...ama diğer kırmızıyı anlamadım yaa..
hi sapini kaynatip iciyosun, zayiflatiyor..., :icecream:hani .... dudakli derler...
buaraada mecimekim ben o avatardaki bebegin dudaklarini ve yanaklarini katir kutur isiririm, cok seker ya...
haaa anladımmm...o çıkmaz zannetmem...
tuh peki diger kirmizi hani kremsantili yenen yada pudra sekerli?? o cikmistir sanirsam:)) gerci burdada var, ama trdeki daha lezzetli..
kızlar yarın doktor kontrolüm var.bebişim bakalım nasılmış.büyümüşmü keyfi yerindemi göreceğiz.inşallh bu sefer güzl bi pozverirde eklerim bende.dört boyutlu bakıyor hep ama yüzünü net göstermiyor.sırtını dönüyor bize daima
kızlar yarın doktor kontrolüm var.bebişim bakalım nasılmış.büyümüşmü keyfi yerindemi göreceğiz.inşallh bu sefer güzl bi pozverirde eklerim bende.dört boyutlu bakıyor hep ama yüzünü net göstermiyor.sırtını dönüyor bize daima
şişşşşşşt seçil ve nurdan...ağzınıza biber sürecem valla.anladım ben o meyveleri...pis yaramazlar sizi....
ben geldim sen gidion yawf hani meni yannız bırakmıcaktın ühühhhüüü bende ne güsel temizliği fln bitirdim yeni gelmiştimhatunlar çoooooooooooook öpüldünüz.uzanacağım biraz.benimki yine başladı tekmelere.canımı acıtıyor.azıcık müzik dinleteyimde uyusun...
ben geldim sen gidion yawf hani meni yannız bırakmıcaktın ühühhhüüü bende ne güsel temizliği fln bitirdim yeni gelmiştim
tamam canım benim yolunu gözleyeceğim hadi yarasın bebişine top top et olsun:) sanada şifa olsun yediklerin:1hug:bişeyler yiyip geleyim balım.acıktık...bkle sen beni tamammı fıstık?
güzel olacak herşey canım gönlünü rahat tut.benim sıpada hiç poz vermiyor.sürekli eliyle yüzünü saklıyor...
saolun kızlar.şimdiden heyecanlanmaya başladım.her kontrol öncesi heyecan basıyor beni.ilk defa iki hafta boyunca görmedim.şimdiye kadar en uzun 10 gün görmemiştim.özledim oğlumu amainşallah güzelim...güzel haberinle gel...poz vermeyince biraz üzülmüştüm ben..şimdi şimdi kime benzediğini merak ettiğim için...inşallah senin oğlun güzel bi poz verir..
saolun kızlar.şimdiden heyecanlanmaya başladım.her kontrol öncesi heyecan basıyor beni.ilk defa iki hafta boyunca görmedim.şimdiye kadar en uzun 10 gün görmemiştim.özledim oğlumu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?