2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

insallah guzel haberlerle gelirsin, ve iyi bir poz yakalarsin canim...
şişşşşşşt seçil ve nurdan...ağzınıza biber sürecem valla.anladım ben o meyveleri...pis yaramazlar sizi....
hihihihihihhiiiiiiicokacimcoook

ben geldim sen gidion yawf hani meni yannız bırakmıcaktın ühühhhüüü bende ne güsel temizliği fln bitirdim yeni gelmiştim

kiz sen hani temizlik yapmicaktin bi daha....yorma guzelim fazla kendini...

insallah guzel haberlerle gelirsin, ve iyi bir poz yakalarsin canim...

hihihihihihhiiiiiiicokacimcoook

kiz sen hani temizlik yapmicaktin bi daha....yorma guzelim fazla kendini...
canım ogünden beri hiç evi temizlemedim ama bu seferki ölesine yaptım bazı yerleri sadece süpürdüm hatta silmedim bilee napıyım valla korktum yapamadım fazlaakaydirigubbakcemile3

kızlar müjde vermeyi unuttum ağzımızın sularıyla beklediğimiz yeşil ekşi meyve marketlerde yerini almış..akşam tatlım bana sürpriz yaptı..bulamazsam hale gidecektim dedi ..hale gelmiş ama pahalı olduğu için manavlar getirmiyormuş.büyük marketlerde vardır koşun hemen koşunn

kızlar ben çıkıyorum azcık yatıp dinleniyim bişeler yiyimde benimde bugün canım acayip derecede kadayıf tatlısı istiyor hatta künefede olabilir bakk oyy oyy biri yapsada yesemmmmmmmmmşutarafagitti

geçen haberlede gösterdi kilosu 90 tlmiş küçük altında daha pahalı dedi o meyve için anam bak onuda canım istedi bide ben incir istiyorum böle içi kırmızı kırmızı çıkmışmıdır acaba bilginiz varmı?

helinciğim ben de yarın doktora gidiyorum..inşallah çok güzel bir gün olur ikimiz içinde.
kızlar ben çıkıyorum azcık yatıp dinleniyim bişeler yiyimde benimde bugün canım acayip derecede kadayıf tatlısı istiyor hatta künefede olabilir bakk oyy oyy biri yapsada yesemmmmmmmmmşutarafagitti

yok mu güzel yapan satan bir yer?

helinciğim ben de yarın doktora gidiyorum..inşallah çok güzel bir gün olur ikimiz içinde.

yok mu güzel yapan satan bir yer?
var canım istesem annemlerde yaparda onlarıda yormak istmiyorum annemin eli ameliyatlı zaten ben tatlıyı anca akşama yerim gökhan gelince oda erken gelirse tabi:)))

hadi hepinizi öpüyorum kızlar daha sonra konuşuruz dizimde başladı bitince gelirim:1hug:

canım 14 tl o erik çekirdekleri altındansa bilemem tabi..incire var daha maalesef..kıyamam sana..heryerde çıkmıştır diye şeettim..

Aftabru canım, bebişinin fotosunu koymuşsun herhalde aramaktan başım döndü, bulamadım. Sana zahmet olmazsa bi daha ekler misin, görmek isterim??
ben bu mesajı okuyana kadar sen bebişin fotosunu bulmuş da bakmışsın bile... hatta çok da hoş bir yorum yapmışsın. teşekkürler canım...

posta kutum ne çabuk dolmuş. boşaltmak aklıma bile gelmemişti. ilk fırsatta boşaltıyorum.

valla menumu listelemeye basladim simdiden:))) allahim insallah o muhtesem yesil meyve ve yaninda ayni zamanda cikan sari ve kirmizi meyvelerde ben gelene kadar manavlarda yerini alir...

NORRAAcım hoşgeleceksin sefa getireceksin. ama çok da ümitlenme meyvelerle ilgili... boş hayaller kurma canım, sonra hayalkırıklığına uğrarsın. erik çıkmış olur, hatta ucuzlamış bile olur. çilek zaten var ama hormonlu... kiraz için hiç umutlanma, kesinlikle çıkmış olmaz. o tam yaz meyvesi şeker... bu arada sarı olan neydi? merak ettim. yenidünya mı?

saolun kızlar.şimdiden heyecanlanmaya başladım.her kontrol öncesi heyecan basıyor beni.ilk defa iki hafta boyunca görmedim.şimdiye kadar en uzun 10 gün görmemiştim.özledim oğlumu ama

hadi bakalım, inşallah oğlun sana güzel bir poz verir de biz de görürüz... ben de perşembe günü gideceğim, şeker yüklemesi yapılacak. ben hala kaç haftalık olduğumdan emin değilim. inşallah bu kez netleşir.

helin güzel haberlerle gelirsin inşallah

sağol evrişim, tazeylemi geziyoesunuz : ))

evet yeni dunya canim, cok severim ermis olunca, mmmmm, agzim sulandi, kiraz o kadar onemli degil erikle yeni dunya ciksin yeter... agzim sulandi, klavyeye akicak:)))

LALECE, senden göbek foto bekliyoruz. bir kere foto ekledin onda da göbek namına bişey yoktu. lütfen şovda yerinizi alır mısınız hanımefendi?

NORRAA, o zaman şanslısın valla.. ikisi de çıktı. turhandalar henüz ama iki haftaya kadar daha olgunlaşırlar. ben de çok severim. bütün yaz meyvelerine bayılırım.... kirazı dörtgözle bekliyorum. güp güp yutacağım çekirdekleriyle. ben genelde küçük çekirdekli meyvelerin çekirdeklerini çıkarmam (üzüm hariç) kızılcığı mesela hep çekirdeğiyle yerim. belki bi faydası oluyordur onun da...

Dido avatarını yirim ne şeker :)))
sen varsı oradfa onun için di mi? who lives in the pineapple under the sea?

yaw kısar ne güsel herkes hissediyo hareketleri benimki öle çok fazla harekjet etmiyo pusuya yatıyorum yine tık yok..hissediyombişiler eilimi kokuyoruym duruyo .kilodan labilirdimi hani göbek yağlı ise hissedmem diye bunu kabul ederim şişkoyum derim ne ediyim..ama 1 hafta önce çok güsel net hissetmiştim elimi koymuştum hissetmiştim...bişi daha sorcam uzanınca göbğpm serteleşiyo,,geriliyo gibi oluyo sanki içimde bişi dönüyo gbi sonra yavaş yavaş düseliyo acaba bebişmi dönüyo... olabilrmi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…