2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

joker de gördüm jok jok diye bi model..fena değil fiyatı 499 tl....ama araba koltuğunu ayrıca almak lazım..
esra sen netten almıştın dimi...netten bebek arabası almak nasıl olur acaba?

kıs sen yanlış anladın sanırım biz pınar altugun aldıgı arabadan bahsediyoruz sadece yoksa sen bence uyguna aldın piyasa fiyatının gayte altında...
bizde anakucagını almıcas ablam vercek ama bakalm bbek arabasına monte edilebilcekmi...ablam kullanamadı hiç ana kucagını hemen işe başladıgı için bebegebakıcısı kullanmaış...

joker de gördüm jok jok diye bi model..fena değil fiyatı 499 tl....ama araba koltuğunu ayrıca almak lazım..
mercimekim benim arkadaşım hep netten aldı bebeğinin herşeyini geçen günde salıncağını almış valla çok güsel hemde uygun bizde zaman geçsin biraz daha oto koltuğuyla yatağını netten alacağız bebefixten bakıoz biz herşeye

anladım güzelim....bizim sıpalar bazen şaka yapabiliyorlar...
sorun için de..yapışkanlı folyolar var...ister ahşap desenli..ister çiçekli,vs...deri kaplamalar da var...koçtaşta varmı bilmiyorum...bizim tüm malzemelerimiz ya yurtdışı ya da istanbuldan vs.geliyor..acasa yapı decor var...benim arkadaşım var orda hülya...bi gider sorarsın...kipanın orda..
duvar kağıdı diycem ama o da yapışmaz sanırım ahşaba...boya da kullanabilrisin alternatif...
yer olarak dediğim gibi bi acasa bi de koçtaş diyebilirm canım...

petrik kiz aferin sana ya ne guzel yapmıssın ben hiç ugrasamam :) daral gelr bana ben atkı falan orerim haldur huldur hemen iki aksamda oyle minik sekilli seylerle ugrasamam sıkılırm:))
çok zevkli hevesle yapıyorum, mavili olanı şişle yaptım zaten kolay sen yaparsın, modeli telkırmanın albümünde var
Çok güzel olmuş, yaaaa ama bana bu yapılır mı ama ya..ipim yok alamadım başlayamıyorum diyorum..Kıskandım çok fena..Güzel günlerde kullansın, oonun gireceği ayakları ısırırım ben..
kıskanmaa yarın ben sana ip veririm bende çok var : ) sende oram buram ağrıyor de izin al buluşmaya gel
bende hayal kuruyorum kırmızı kazak altına kot pantalon sonra bu patikler çok yakışıklı olacak oğlum :))

petrik nasil becerikli hatunsun ya, converslere bittim, hemen anneme siparis vericem...
sağol nora, dene sende çok sevkli hem sen yaparken kedüşünde yumakla oynar : ))

pinky çok şeker olmuş yaa.bu patik işi fena sardı seni

petrik ben petrik : ) sağol şekercim çok kolay dantel bilen herkes yapar

canım cok gecmis olsun ben hasta olunca hicbisey kullanmadım sadece bol ıhlamur ictim bol corba . ıhlamurada bal limon . cok gecmis olsun. bol su ic bide canım. bide minoset bas agrını keser.a.s.

Tamam canım çok sağol koçtaş hiç aklıma gelmedi orda bulamazsam eğer dediğin gibi belki arkadaşını ziyaret ederim :)

gözünaydın BAŞAKçım, demek size el salladı. ne güzel. inşallah şekerin de normal çıkar da tam huzura kavuşursun. kayınvalidene de süper bakmışsın maşşallah, ellerin dert görmesin. tebrik ederim arkadaşım.

ooooo çıtırım benim... ne güzelsin... bakın işte arkadaşlar herkes göbek fotosunu böle koysun. gerçekten daha küçük daha derli toplu çıkıyor uzaktan çekince.... EVRİŞ gibi TAZE gibi BAŞAK gibi GYPSY gibi göbek deliğinizi zumlayıp da çekerseniz epeyce yer kaplıyor ve olduğundan daha büyük göstererek şike yapmış oluyorsunuz. sonra da göbeğiniz çok büyümüş sanıyorsunuz. ama şimdi TELKIRMAnın hakkını da yemeyelim, bu tamamen foto aldatmacası olamaz. incesin işte telkırma....

estağfirullah TELKIRMA, hiç foto aldatmacası olur mu, doğru pozisyon doğru açı diyelim şuna....

bu arada bende hiç cagla yemedim merakımdan gordgumyerde yarım kilo alcam neymis bu cagla yahuu

sahi mi ? inanamıyorum. ben çocukluğumdan beri yerim çağlayı... çok da severim. amam mutlaka tuzla yiyeceksin. yasaksa tuz çağla da yeme bence...

Petrik bebişin güle güle giysin çok güzel olmuş patikler. Ellerine sağlık. Ne şanslı çocuklarınız olacak, ayol hiç elimden gelmez böyle şeyler.

Milkshakecim çok geçmiş olsun canım ben de grip oldum şimdilik rapor almadan işe gidip geliyorum. Ağırlaşırsam rapor alacağım.

kizlar bugun cuma ve benim hic calisasim yok, havada guzel, saatler gecsin biranonce...

Aftabru canım, bebişinin fotosunu koymuşsun herhalde aramaktan başım döndü, bulamadım. Sana zahmet olmazsa bi daha ekler misin, görmek isterim??

evet netten aldım ama normal bakırkoyde magazası olan biryerden online satıs sekli ile aldım ben netten çok sey aldım plaj havlularına kadar :))) ogluma nevserim takımı kendim buharlı utu falan a ldım. ve netten çok sey sattım simdiye dek irili ufaklı yani ben seviyroum netten almayı hecenla kargo beklemeyi falan :)

yok ne bilim peg peregoçok pahalı bir parcası 1800 falan demisti de birisi senimi demistin ona istinaden dedim çokda pahalı değil diye. ben ugyugn aldım evet oldukca.
bu arada ana kucakları bebek arabalırana aynı omarka olmasalarda uyuyorlar zaten yatırıp tam yatık sekilde iken içine ana kucagı oturtuyorsunuz . benim anakucagı baska marka idi arkadasımdan almıstım çok rahat olmustu simdi yine oyle baska bir ark vercek ana kucagı yepyeni çok az klulandılar onu oturtcam bunun içine.

Esrako..ben de netten bi sürü şey aldım aslında..oğluma spor ayakkabı bile almıştım...ama küçük parçalar aldım genelde..ne bilim bebek arabası olunca gözüm korktu biraz...gözümle görüp bi denemek istiyorum aslında..rahat rahat kullanabilecekmiyim falan filan...

nazannnn

posta kutun dolmus bi bosaltıversennn
mesaj atmaya calısıyorum sana ozelden olmuyor.
geçende merak etmistim dolu olunca noluyor uyarımı geliyor kisiye falan dye demek atamıyormus karsı taraf sayende ogrenmis oldum :) had ibi temizleyiver

canım ben netten aldım derken soyle yaparım genelde. netten fiyat model bakarak en uyugun modelin teknik ozellirlerinle birlikte bulur çıkarırım. sonra giderim bir magazaya kanlı canlı elleyerek o modeli denerim incelerim sonra hah budur dedigimde gelirim netten nerde kaca var o arastırmayı yapar siparis veririm.
bebek arabasında ise zaten bu oglumda kullanldıgım marka ve aynı model tıpatıp aynı tabi ama yılar geçtigi için bazı dğisikmelr olmus basit bazı seylede kol sapları yatay gibiy apmıslar demek boyle daha ergonomik olduguna karar verdiler vs ama zaten dedigim gib bildigim urun oyle oldugu halde e bebek magazasına gittik geçen gun orda aynı renk model vardı kulalndık baktık rengini direk gozumuzle gorduk inceledik guzelmi diye netten bakmak yetmez çunku yoksa.

hıımmmmm....büyük şehrin avantajları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…