kıs sen yanlış anladın sanırım biz pınar altugun aldıgı arabadan bahsediyoruz sadece yoksa sen bence uyguna aldın piyasa fiyatının gayte altında...niye oyle diyorsunuz kizlar ben aldım ya bebek arabası peg pergo piyasada 750 idi netten ucuz buldum 450 ye aldım. ha tabi baska bir arkadas ikilisini 399 a aldı ben tek arabayı 450 aldım diye sevndim ama marka farkı iste ama peg de çok ucuk pahalı değil uygun fiyatlısını arastırmakg gerek etraftan
mercimekim benim arkadaşım hep netten aldı bebeğinin herşeyini geçen günde salıncağını almış valla çok güsel hemde uygun bizde zaman geçsin biraz daha oto koltuğuyla yatağını netten alacağız bebefixten bakıoz biz herşeyejoker de gördüm jok jok diye bi model..fena değil fiyatı 499 tl....ama araba koltuğunu ayrıca almak lazım..
esra sen netten almıştın dimi...netten bebek arabası almak nasıl olur acaba?
Şükür iyiyiz yalnız benim oğluş dün tedirgin etti beni ki geçen haftada yapmıştı böyle. Ben perşembeleri izinliyim dershanede çalıştığım için ÖSS den önce haftasonu izin yok. Sabah kahvaltıdan sonra kıpırdayıp dururdu, dün tık yok.
Unutmadan Seçilcim hani şu gardolapların rengini filan beğenmiyoruzda kağıt kaplıyoruz ya benim onları Alanyadan nerden bulabilirim sen işin içindesin bilirsin demi?
çok zevkli hevesle yapıyorum, mavili olanı şişle yaptım zaten kolay sen yaparsın, modeli telkırmanın albümünde varpetrik kiz aferin sana ya ne guzel yapmıssın ben hiç ugrasamam :) daral gelr bana ben atkı falan orerim haldur huldur hemen iki aksamda oyle minik sekilli seylerle ugrasamam sıkılırm:))
kıskanmaa yarın ben sana ip veririm bende çok var : ) sende oram buram ağrıyor de izin al buluşmaya gelÇok güzel olmuş, yaaaa ama bana bu yapılır mı ama ya..ipim yok alamadım başlayamıyorum diyorum..Kıskandım çok fena..Güzel günlerde kullansın, oonun gireceği ayakları ısırırım ben..
bende hayal kuruyorum kırmızı kazak altına kot pantalon sonra bu patikler çok yakışıklı olacak oğlum :))nesrin afferin sana ne güzel olmuş converselere de ayıldım bende yapcam battaniyeyi bitireyimde...erkek bebeklere kırmızıyı çok yakıştırıyorum bende lacivert ve kırmızı ip aldım bakalım ne örerim onlarla...ayça sen yarın gel buluşmauya ben sana ip alırım ....
sağol nora, dene sende çok sevkli hem sen yaparken kedüşünde yumakla oynar : ))petrik nasil becerikli hatunsun ya, converslere bittim, hemen anneme siparis vericem...
pinky çok şeker olmuş yaa.bu patik işi fena sardı seni
hepinize günaydın....ölüyorum hastalıktan.....sabaha kadar uyuyamadım bogazlarım çok acıyor yutkunamıyorum su bile içemiyorum başım ağrıyor ayaklarım bile ağrıyor sanki üstümden tır geçmiş gibi sabahı zor yaptım malesef işteyim izin alamadım kafam tutmuyor az önce dr. aradım durumu anlattım bana tamol ve calcium c efervesan tablet alabilirsin dedi ama ben yinede tedirğin oldum arkadaşlar siz hasta olunca ne kullandınız inanın çok kötü birşey tahammül edemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum.....
anladım güzelim....bizim sıpalar bazen şaka yapabiliyorlar...
sorun için de..yapışkanlı folyolar var...ister ahşap desenli..ister çiçekli,vs...deri kaplamalar da var...koçtaşta varmı bilmiyorum...bizim tüm malzemelerimiz ya yurtdışı ya da istanbuldan vs.geliyor..acasa yapı decor var...benim arkadaşım var orda hülya...bi gider sorarsın...kipanın orda..
duvar kağıdı diycem ama o da yapışmaz sanırım ahşaba...boya da kullanabilrisin alternatif...
yer olarak dediğim gibi bi acasa bi de koçtaş diyebilirm canım...
selam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr maşşallah günü gününe gidiyor dedi tam 22 haftalık olmuş kuzum 2 hafta sonrada şeker yüklemesi ve diger rutin kan testleri yapılacak inanın içim rahatladı burçinim babasına benziyor aynı kopyası resmini birara koyarım kızlar biliyorsunuz kayganam hala bende yarın sabah dr kontrolüne ertesi günde akşam üzeri evine götürücegizde uyanık kadın bugün hasta ayakları yapıyor migdem bulanıyor dedi tansiyonum çıktı kötüyüm demezmi hemen ölçtüm numaracı kadın tansiyonu normal çıktı ne olurs olsun cumartesi götürücem bergamaya yoksa tırlatmama az kaldı şimdilik benden bu kadar kızlar çorba yaptım içireyimde söylenmesin bari sonra geçmişide okurum herkesi öptüm
esrako, ya ben de bu fotoya bakıyorum haklısın ince gibi görünüyorum ama yok valla. Başka bir foto var mesela tam tersi..Bir ara koyarım onu da..Fotoğraf hilesi midir ne...Saol ama moral oldu:)
Bu arada yarın markete koşup çağlaları helal ettireyim bari:)
bu arada bende hiç cagla yemedim merakımdan gordgumyerde yarım kilo alcam neymis bu cagla yahuu
sonunda ponpon yapmayı öğrendim : ) converslerimiz nasıl? yanına yıldız işlicem ama sonra diğer tekinide sonra yaparım aşıdan dolayı kolum ağrıyor halen convers yapacaklara not: ipe uygun 9 numara tığ almıştım ilk yaptıgım çok bol oldu patik gibi sonra 8 numra tığ aldım bu yaptıgım daha iyi olduk ayakkabıya daha çok benzedi ip kalın tığ ince olacak : )
hepinize günaydın....ölüyorum hastalıktan.....sabaha kadar uyuyamadım bogazlarım çok acıyor yutkunamıyorum su bile içemiyorum başım ağrıyor ayaklarım bile ağrıyor sanki üstümden tır geçmiş gibi sabahı zor yaptım malesef işteyim izin alamadım kafam tutmuyor az önce dr. aradım durumu anlattım bana tamol ve calcium c efervesan tablet alabilirsin dedi ama ben yinede tedirğin oldum arkadaşlar siz hasta olunca ne kullandınız inanın çok kötü birşey tahammül edemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum.....
joker de gördüm jok jok diye bi model..fena değil fiyatı 499 tl....ama araba koltuğunu ayrıca almak lazım..
esra sen netten almıştın dimi...netten bebek arabası almak nasıl olur acaba?
kıs sen yanlış anladın sanırım biz pınar altugun aldıgı arabadan bahsediyoruz sadece yoksa sen bence uyguna aldın piyasa fiyatının gayte altında...
bizde anakucagını almıcas ablam vercek ama bakalm bbek arabasına monte edilebilcekmi...ablam kullanamadı hiç ana kucagını hemen işe başladıgı için
bebegebakıcısı kullanmaış...
Esrako..ben de netten bi sürü şey aldım aslında..oğluma spor ayakkabı bile almıştım...ama küçük parçalar aldım genelde..ne bilim bebek arabası olunca gözüm korktu biraz...gözümle görüp bi denemek istiyorum aslında..rahat rahat kullanabilecekmiyim falan filan...
canım ben netten aldım derken soyle yaparım genelde. netten fiyat model bakarak en uyugun modelin teknik ozellirlerinle birlikte bulur çıkarırım. sonra giderim bir magazaya kanlı canlı elleyerek o modeli denerim incelerim sonra hah budur dedigimde gelirim netten nerde kaca var o arastırmayı yapar siparis veririm.
bebek arabasında ise zaten bu oglumda kullanldıgım marka ve aynı model tıpatıp aynı tabi ama yılar geçtigi için bazı dğisikmelr olmus basit bazı seylede kol sapları yatay gibiy apmıslar demek boyle daha ergonomik olduguna karar verdiler vs ama zaten dedigim gib bildigim urun oyle oldugu halde e bebek magazasına gittik geçen gun orda aynı renk model vardı kulalndık baktık rengini direk gozumuzle gorduk inceledik guzelmi diye netten bakmak yetmez çunku yoksa.
heheee onları nesrin yaptı...yani petrik....:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?