2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Petrik bebişin güle güle giysin çok güzel olmuş patikler. Ellerine sağlık. Ne şanslı çocuklarınız olacak, ayol hiç elimden gelmez böyle şeyler. .
Sağol canım, hamaratlıkla ilgisi yok dene yaparsın çok kolay

Hayırlı Cumalar herkese

esrako mesajını şimdi okudum. herhalde çıkmışsındır. tamam şeker, ben seni ararım cepten sabah. ben de 9:50 civarı ido nun orda olurum.

Izmir li hatunlarrrrr, savulun ben geliyorummm:))))):teytey: biletimi aldim 25 nisan ctsi ordayim, 3 mayis pazara kadar kalicam, hemen haftaicine bi bulusma organize edelimm...kaydirigubbakcemile2

Bugun gezmege gıdıyorum.. bilginize.. :))) ondan yazıp cıkacağım. Milkshake cim gecmiş olsun kuzum..

Petrikim ellerine saglık cok gusel gorunuyor yaptıkların kuzum...

Atladıklarım varsa affınıza sıgınıyorum.

Aksama gorusuruss... Ha bu arada Hayırlı cumalar herkese :))

Izmir li hatunlarrrrr, savulun ben geliyorummm:))))):teytey: biletimi aldim 25 nisan ctsi ordayim, 3 mayis pazara kadar kalicam, hemen haftaicine bi bulusma organize edelimm...kaydirigubbakcemile2

Demam dır kuzu.. güzel haber,az kalıyorsun ama.. hemen organızasyon yapalım aksama.. tazeburcuyu yakalarsan sole muhakkak... bende aksama ortalıgı ayaklandırırımm :)))

Demam dır kuzu.. güzel haber,az kalıyorsun ama.. hemen organızasyon yapalım aksama.. tazeburcuyu yakalarsan sole muhakkak... bende aksama ortalıgı ayaklandırırımm :)))

malesef 1 hafta izin alabildim, olsun bunada sukur:))) organize olalim, gobusleri tokusturalim:))kaydirigubbakcemile2

iyidir kusum, hatta superim, annecigimin yanina geliyorum 1 haftaligina benden iyisi yok:))))

oh ne güzel.git gez,özlem gider.gıcık doktor bana izin verseydi bende gidecektim.benim yerimede öp anneni.nisan sonundada benim annişkom gelecek bana bakmaya.

Nurdancım gözün aydın...çok sevindim inan...annene doya doya sarıl, yiyemediklerini ye, keyfini çıkar memleketinin...

Hayırlı cumalar kızlarrr, öpüyorum çook..
ışler yoğun yazamasam da sizi takipdeyim bugün yerimseniben

Norraaa süper, memleket havası size iyi gelecektir (sen ve bebeğin)

valla menumu listelemeye basladim simdiden:))) allahim insallah o muhtesem yesil meyve ve yaninda ayni zamanda cikan sari ve kirmizi meyvelerde ben gelene kadar manavlarda yerini alir...

valla menumu listelemeye basladim simdiden:))) allahim insallah o muhtesem yesil meyve ve yaninda ayni zamanda cikan sari ve kirmizi meyvelerde ben gelene kadar manavlarda yerini alir...

o meyve çıkar..hatta çıktı bile burda var..az pahalı ama...sarı meyveyi anladım o da var...ama diğer kırmızıyı anlamadım yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…