men geldim valla bilmiyorum ki canım show tv haberlerde göstermişler di 1 .2 hafta oluyor bende öle dedim altındamı sanki diee:))canım 14 tl o erik çekirdekleri altındansa bilemem tabi..incire var daha maalesef..kıyamam sana..heryerde çıkmıştır diye şeettim..
Fasülyeko, saol canımcım..
Ben de ikeadan alıcam ama gördün mü bilmiyorum mammut serisi var ya, mavi-pembe renkli olandan...Ben de aslında seninki gibi istiyorum ama bizim bey tutturdu o mavi daha güzel başka istemem diye..
NORRAA, o zaman şanslısın valla.. ikisi de çıktı. turhandalar henüz ama iki haftaya kadar daha olgunlaşırlar. ben de çok severim. bütün yaz meyvelerine bayılırım.... kirazı dörtgözle bekliyorum. güp güp yutacağım çekirdekleriyle. ben genelde küçük çekirdekli meyvelerin çekirdeklerini çıkarmam (üzüm hariç) kızılcığı mesela hep çekirdeğiyle yerim. belki bi faydası oluyordur onun da...
kayınvalidem evde akşama yemek yapıyor kızlar. sinanın bu akşam müzik çalışması var geç gelecek. Bu akşam başbaşa yemek yiyeceğiz yani... acaba neler yaptı? beni pek gelişmemiş buldu da... yemediğimi aç kaldığımı filan sanıyor... gerçi dün akşam yemekte nasıl tıkındığımı görünce çok şaşırdı. hatta dizginlemeye filan çalıştı beni. güzel yemek yapıyor ama annesi.
Norrraaaaaa,
Cinsiyetini öğrenebildin bebişinin:ecrin_bebek:? Çok merak ettim...
.
Ogrendim canim, yakisikli oglusum geliyor, Teoman'im geliyor:))) tum kiz annelerine duyurulur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?