2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım 14 tl o erik çekirdekleri altındansa bilemem tabi..incire var daha maalesef..kıyamam sana..heryerde çıkmıştır diye şeettim..
men geldim valla bilmiyorum ki canım show tv haberlerde göstermişler di 1 .2 hafta oluyor bende öle dedim altındamı sanki diee:))

Nerdeyse 2 gün geçirdik ikea da karar vermek için mammut takımda çok albenili duruyor yani süper de oda tasarımı yapıyorlar.Sende beğendiysen alın tabii eşinin de gönlü kalmasın erkek çocuk mavilere heves etmiştir. Bende nerdeyse beyazları alacaktım vazgeçtim boyasız olsun dedik eşimle.
Ama inan Ikea da herşey düşünülmüş sağlık konusu da tüm testler yapılıyor her üründe

kızlılcıkmı:1shok: onu nasıl yutuyon ...bende yaz meyvelkrini çok severim kiraza dutu eriği ooocokacimcoook ...bende çekirdek yutarım zeytinin mesela ama kıslcık sert oluya.. ah ah hatırlattın yazın ennmle ablamla kızlılcık toıpluyoduk ne güseldi çok özledim annemi ,ablamı:a015:

Merhaba kıslar,

Nasılsınız? Herkes iidir umarım... Yeni haberler neler var? Ben uzak kaldım artık topiğe..Sizi çooook özlüyorum ama senağlama

kayınvalidem evde akşama yemek yapıyor kızlar. sinanın bu akşam müzik çalışması var geç gelecek. Bu akşam başbaşa yemek yiyeceğiz yani... acaba neler yaptı? beni pek gelişmemiş buldu da... yemediğimi aç kaldığımı filan sanıyor... gerçi dün akşam yemekte nasıl tıkındığımı görünce çok şaşırdı. hatta dizginlemeye filan çalıştı beni. güzel yemek yapıyor ama annesi.

Norrraaaaaa,

Cinsiyetini öğrenebildin bebişinin:ecrin_bebek:? Çok merak ettim...

Helincim, sen de güzel haberlerle gelirsin inş...

Bu arada, iyi ve geçmiş olsun dilekleriniz çoook teşekkür ederim. Varlığınız benim için çok değerli saolun kızlara.s. Hepinizi çok seviyorum.

afiyet olsun şimdiden aftabru
biz de işten eve gidip daha yemek yapcaz anneler evde olunca hazır yemeğe oturuyorsun harika oluyor valla.

Size afiyet olsun aftabru. Benim annem de beni dizginlemeye çalışıyor geldiğinde. Önümdeki ekmekleri tatlıları filan alıyor uzak br yere koyuyor çaktırmadan:roflol::roflol:. Bu arada senin ismin altta görünmüyor ben de. Yazıp çıkıyor musun hemen?

yahu istanbullu kaç kişiyiz NAZAN ESRAKO GYPSY PETRıK VE BEN ıREM GELEMıYOR BAŞKA KıMLER VAR ??*

Ben de varımmmm. Ama ben de gelemiyorum:1no2::1no2:. Yarın çalışıyorum çünkü. Aslında pazar çalışıcaktım yarın müsaittim ama pazar günü de babacım gelecek. O yüzden maalesef yarın çalışıyorummmmm... İnşallah bir dahaki buluşmaya gelirim kısslar...Çok üzgünüm..senağlama

ay ne güsel hepinizin iştahı ii benimkilerde benimle yemek yemiolar mıymıntı mıymıntı yemek yiyorsun diee hatta eşim dioki acıyorum oğluma dio aç kalıodur kesin bi doğsada senden kurtarsaydım diookaydirigubbakcemile3 benim nie açılmadı yawf iştahım:uhm:

yemek konusunda bende vahim durumdayım hep bişiler ymek istiyorum geçen gün eşime bebeişim çok tatlısın ya snei ekmeğin içine koyup yemek istiyorum dedim eyvahhhhhhhhhhh dedi herşeyi yemek görüyon sen dedi napcaz biz...asla kilo konusunda bişi demez aksine zayıf olmamı istemniyo ama şimdi elime bişi alsam yeme artık diyo sonra beni deirtcen çokmu şişmanım diye..hamileliğimin başlarında ağzmıa yemekj koyamıyodum ve .çok üslüyodum hep bölemi gitcek diye ah ah şimdi silip süpürüyom

Çoook sevindim Norraaaa.. Hayırlı evlat olsun inşallah... Oğluşun da sana benzer inş gamzeli gamzeliii ne güssel olur.. Belki kızıma alabilirsss Ay ne kötü anneyim kızım doğmadan damat beğendim oy oy oy....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…