kızlılcıkmı:1shok: onu nasıl yutuyon ...bende yaz meyvelkrini çok severim kiraza dutu eriği ooocokacimcoook ...bende çekirdek yutarım zeytinin mesela ama kıslcık sert oluya.. ah ah hatırlattın yazın ennmle ablamla kızlılcık toıpluyoduk ne güseldi çok özledim annemi ,ablamı:a015:
Merhaba kıslar,
Nasılsınız? Herkes iidir umarım... Yeni haberler neler var? Ben uzak kaldım artık topiğe..Sizi çooook özlüyorum ama senağlama
Arkadaşlar oğluşum güzel bi poz vermişti onu albüme ekledim bakabilirsiniz.
Çoook sevindim Norraaaa.. Hayırlı evlat olsun inşallah... Oğluşun da sana benzer inş gamzeli gamzeliii ne güssel olur.. Belki kızıma alabilirsssAy ne kötü anneyim kızım doğmadan damat beğendim oy oy oy....
Çoook sevindim Norraaaa.. Hayırlı evlat olsun inşallah... Oğluşun da sana benzer inş gamzeli gamzeliii ne güssel olur.. Belki kızıma alabilirsssAy ne kötü anneyim kızım doğmadan damat beğendim oy oy oy....
Ben de varımmmm. Ama ben de gelemiyorum:1no2::1no2:. Yarın çalışıyorum çünkü. Aslında pazar çalışıcaktım yarın müsaittim ama pazar günü de babacım gelecek. O yüzden maalesef yarın çalışıyorummmmm... İnşallah bir dahaki buluşmaya gelirim kısslar...Çok üzgünüm..senağlama
tebrik ederim noraaa - sağlıkla gelsin oğluşun şutarafagitti - sen nerde oturuyosun?
kızııııımmmmm sen manyak mısın? NORRAA belçikada yaşıyor unuttun mu? nasıl vereceksin kızını yadellere.... ben vermem valla....
.
hoşgeldin GİZZE. özlettin yine. herşey yolunda mı? topikte sürekli şeker testi haberleri geliyor sırayla... kötü haber yok canım. herkes iyi merak etme... artık alınanlar alınacaklar bebek terbiyesi filan konuşuluyor. bi de yarınki toplantımız...
göbek şov ve cciler de yeni fotolar var, bakarsın... göbek şov ŞİŞKO PATATALARla doldu taştı. görmen lazım. bi de yeni foto eklemen lazım
kızııııımmmmm sen manyak mısın? NORRAA belçikada yaşıyor unuttun mu? nasıl vereceksin kızını yadellere.... ben vermem valla....
keşke gelebilseydin. çok eğlenceli olacak bence. önce pazara gideceğiz, sonra MADO ya.
yok valla burda yaslanmaya niyetim yok, donucez bikac seneye tr'ye...hem oglusumu icguveysi veririm en kotu tr'ye:)))
kızlar ben geldım uzun zamandan sonra canlarım kızımın resmını ekledım dr. gıttık eşimle dedıkı cok sağlıklı ii dedi 23 cm 426 gr olmus bı görsenız mıskınım bnm bacak bacak üzerıne atmıs elı bvasında uyuyodu uyandırdık tabıkı renklı ultrason cok değişik resmı ekledım albumde bakmak ısteyen bakabılır
Merhaba Arkadaslar
Uzun zamandan beri forumu takip ediyorum ama ancak simdi yazmaya firsat buldum.Ben de sizler gibi Agustos Anne Adayiyim.Insallah agustos ayi basinda minigimizi kucagimiza alacagiz.Allah hepimizin bebeklerini korusun,saglikla büyüsünler ve saglikla kucagimiza alalim insallahhhhh.:Saruboceq:
Merhaba Arkadaslar
Uzun zamandan beri forumu takip ediyorum ama ancak simdi yazmaya firsat buldum.Ben de sizler gibi Agustos Anne Adayiyim.Insallah agustos ayi basinda minigimizi kucagimiza alacagiz.Allah hepimizin bebeklerini korusun,saglikla büyüsünler ve saglikla kucagimiza alalim insallahhhhh.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?