2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nerde topluyorsunuz kızılcığı? ben hep hazır alırım, hiç toplamadım. buarada kızılcığın çekirdeğii çok rahat yutuluyor, bir dene bak, çok kaygan oluyor...

Merhaba kıslar,

Nasılsınız? Herkes iidir umarım... Yeni haberler neler var? Ben uzak kaldım artık topiğe..Sizi çooook özlüyorum ama senağlama

hoşgeldin GİZZE. özlettin yine. herşey yolunda mı? topikte sürekli şeker testi haberleri geliyor sırayla... kötü haber yok canım. herkes iyi merak etme... artık alınanlar alınacaklar bebek terbiyesi filan konuşuluyor. bi de yarınki toplantımız...
göbek şov ve cciler de yeni fotolar var, bakarsın... göbek şov ŞİŞKO PATATALARla doldu taştı. görmen lazım. bi de yeni foto eklemen lazım

Arkadaşlar oğluşum güzel bi poz vermişti onu albüme ekledim bakabilirsiniz.

hemen bakıyorum

ay seref duyariz canim, kizinda senin gibi boncuk gozlu olursa super, masallah afet olucak...

kızııııımmmmm sen manyak mısın? NORRAA belçikada yaşıyor unuttun mu? nasıl vereceksin kızını yadellere.... ben vermem valla....

keşke gelebilseydin. çok eğlenceli olacak bence. önce pazara gideceğiz, sonra MADO ya.

kızııııımmmmm sen manyak mısın? NORRAA belçikada yaşıyor unuttun mu? nasıl vereceksin kızını yadellere.... ben vermem valla....
.

yok valla burda yaslanmaya niyetim yok, donucez bikac seneye tr'ye...hem oglusumu icguveysi veririm en kotu tr'ye:)))

Çok teşekkür ederim aftabru özet için... Çok ii oldu.Kötü haber olmamasına çok sevindim. Ben de iyiyim Allaha şükür. Bu arada ben daha şeker testini yaptırmadım. En kısa zamanda yaptırmam lazım ama. Yarınki toplantıya da katılamıyorummmm. Çalışıyorum bu hafta...2. buluşmaya katılabilirim umarım. Göbek şova hemen bakıyorum... Şişko patatalar mı:roflol::roflol: Bana da yer açınnn geliyorummmm

kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş yemeği yapmaya başlayım artık yarın görüşürüz gökhan geç gelirse akşam girerim hepinizi öptüm

yaa bu gun pek bi sessiz forum...kimsecikler yok bu arada biz kal kala kaç kişi kaldık betüüül sen geliosun dimi...(angeleyes)fasulyeko vardı birde

kızlar ben geldım uzun zamandan sonra canlarım kızımın resmını ekledım dr. gıttık eşimle dedıkı cok sağlıklı ii dedi 23 cm 426 gr olmus bı görsenız mıskınım bnm bacak bacak üzerıne atmıs elı bvasında uyuyodu uyandırdık tabıkı renklı ultrason cok değişik resmı ekledım albumde bakmak ısteyen bakabılır

Tatlım ben kızımı veririm demedim ki "KIZIMA ALIRIM" dedimmm. Walla ben annemden uzaktaayımm. Kızımı vermem ama damadı alırım:sm_cool: Çok cadı kaynana olacam beennn.kötükedihüsokötükedihüso Pardon yaaaa. Kızımın kısmetini kapatmayayım.. Çok ii biriyimdir aslında bakmayınsırnaşık şeysırnaşık şey...

Evet ben de çok istiyordum gelmeyi ama kısmet değilmiş. 2. ye katılırım inşallah Siz benim yerime de eğlenin. Gezin tozun.. Dondurma yiyin:icecream::icecream:

Maaşallah kızına tatlım.. Oy ne güssel yatıyor öyle. Sana mı benziyor babasına mı? Benimki biraz bana biraz babasına benzeyecek sanki.....

valla tam bişey anlamadık ama dr. az daha buyusun daha net olur dedı bılmıyorum ama cok heyecanlandım valla ya kıpır kıpırdı cnm bnm bakalım burnu bana benzesınde gerısı istediğine benzeye bılır babası yeşil ben ela amcası menekşe dedesi mavi gözlü

ay sinir oldum evrişim nasılsın öncelikle ösledim sizlerle konusmayı ayrıcada göbiş şov topiğini bulamadım

Merhaba Arkadaslar
Uzun zamandan beri forumu takip ediyorum ama ancak simdi yazmaya firsat buldum.Ben de sizler gibi Agustos Anne Adayiyim.Insallah agustos ayi basinda minigimizi kucagimiza alacagiz.Allah hepimizin bebeklerini korusun,saglikla büyüsünler ve saglikla kucagimiza alalim insallahhhhh.:Saruboceq:

Hayırlı olsun canım - inşallah tüm dediklerin gibi olur
Aramıza hoşgeldin

bitanem hoş geldin aramıza bebiş kaç haftalık cinsiyetı ne kımsın nesın canım ecük bahsetsene :roflol:

sagolun kizlar
Eccuk bahsedeyim;bebisim 22 haftalik bir kiz teyzoslari :CüvCüv:ben 28 yasindayim.bugun doktora gittim.sol tarafima birden cok kötü agri giriyordu.doktorda tek tarafli agrilardan korkma dedi.kas krampidir o dedi de bende biraz rahatladim allaha sükür.:Saruboceq:öyle iste kizlar daha ne diyiiim bilmemki???böyle oluncada insanin aklina bisey gelmiyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…