canım özelim açık evrişten aldım öyle olsa ondanda gelmezdi ben sana atarım ok..angeleyes,
canım ozelmesaja kapalı imis sanırım profilin sana ozelmesaj yollayamıyorum telefon numarası vs yazmıstım bulusma için tum katılcak arkadaslara sana gitmiyor birtek haberin olsun.
hadi inşallah güzel haberlerini alırız ....buaradagunaydın kızlar,ayyy yarın doktora gıdicem cok heycanlıyım bebişimi görecegım için.kac gr oldu acaba minik kuşum.
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin a.s.selam kızlar ,tüm ağustos annelerıne merhabalar aranıza yenı katıldım bende agustosda doğum yapacaklardanım :) bu benim 2. bebişim olucak .ilk bebişimi de burda bu sitede büyüttüm ve sağlıklıca dünyaya getirdim .umarım yine sizlerle güzel paylaşımlarla 2.bebişimide kucagıma alırım.şimdiden herkesle tanıstıgıma memnun oldum .bursadan sevgiler .(20+2) bu arada :))))
ayy çok zor bir durum gerçekten en iyisini yapmışın en azından görmeyince sinir olmazssın..geçmiş olsun offff...:1no2:saolun kıslar yok dokunmuyom bişiye..insanın canı sıklıyo işte nerden çıktın sen şimdi der gibi yani..mutfaığım o haldeyken diken üstünde otuyormuşum gibi geliyo...offffff daraldım çıkım dışarı hava alim yoksa bu hali görünce geliyolar bana...
hadi gözün aydın herkes ne güzel haberlerle geliyo yaşasın valla kayınvaliden içinse inşallah bir an önce rahata kavuşursunn....selam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr maşşallah günü gününe gidiyor dedi tam 22 haftalık olmuş kuzum 2 hafta sonrada şeker yüklemesi ve diger rutin kan testleri yapılacak inanın içim rahatladı burçinim babasına benziyor aynı kopyası resmini birara koyarım kızlar biliyorsunuz kayganam hala bende yarın sabah dr kontrolüne ertesi günde akşam üzeri evine götürücegizde uyanık kadın bugün hasta ayakları yapıyor migdem bulanıyor dedi tansiyonum çıktı kötüyüm demezmi hemen ölçtüm numaracı kadın tansiyonu normal çıktı ne olurs olsun cumartesi götürücem bergamaya yoksa tırlatmama az kaldı şimdilik benden bu kadar kızlar çorba yaptım içireyimde söylenmesin bari sonra geçmişide okurum herkesi öptüm
hayırlı olsun kızın hoşgeldin aramızaa..Selam herkese - bu topiki bugün keşfettim - bende aranıza katılmak istiyorum iyi ve kötüyü paylaşmak istiyorum
Bende bi kız bebek bekliyorum ve muhtemel doğum tarihi 24 ağustos :CüvCüv:
Eee nasılsınız bakalım kızlar hihoyyyt
ellerine sağlık hamarat kadın seni çok güzel olmuşlar..
sonunda ponpon yapmayı öğrendim : ) converslerimiz nasıl? yanına yıldız işlicem ama sonra diğer tekinide sonra yaparım aşıdan dolayı kolum ağrıyor halen
convers yapacaklara not: ipe uygun 9 numara tığ almıştım ilk yaptıgım çok bol oldu patik gibi sonra 8 numra tığ aldım bu yaptıgım daha iyi olduk ayakkabıya daha çok benzedi ip kalın tığ ince olacak : )
büyümüştür büyümüştür annesi inşallah yarın gülümser sana hadi sende güzel haberlerle gel emii..kızlar yarın doktor kontrolüm var.bebişim bakalım nasılmış.büyümüşmü keyfi yerindemi göreceğiz.inşallh bu sefer güzl bi pozverirde eklerim bende.dört boyutlu bakıyor hep ama yüzünü net göstermiyor.sırtını dönüyor bize daima
geliyorummmmmyaa bu gun pek bi sessiz forum...kimsecikler yok bu arada biz kal kala kaç kişi kaldık betüüül sen geliosun dimi...(angeleyes)fasulyeko vardı birde
yok canım bir değişiklik birkaç fire varmış ama görüşmemizde problem yok babaannen için acil şifalar canım geçmiş olsun..merhaba kızlar bende iki günden beri yoktum anneme gitmiştim babaannem çok rahatsız 85 yaşında çok hasta onları ziyarete gitmiştim.yarınki buluşma tamam dimi bi değişiklik yok
mavişim sen nerden gelicen meydandanmı?sahildenmi?nerde oturuyosun? ne çok soru sordum yaa -tatlicadiarzu-
Off kızlar acayip yorgunum:bbo:. Bir haftada memleketi kurtardım sanırsam. Geçmişi okuyabilecek miyim bakalım. Evriş beni de uyutsana şöyle neeen nen:ecrin_bebek:
ayy gülistanım ne yemedimkii anlatamamm evriş bu sefer beni kesin fururrr hep yemek hep yemek anacım olmuyo böleee amaa şiştim vallaaa bi yedim bi yedimm zati yediklerimin yarısını ben yapmıştım kaydirigubbakcemile2
sonunda ponpon yapmayı öğrendim : ) converslerimiz nasıl? yanına yıldız işlicem ama sonra diğer tekinide sonra yaparım aşıdan dolayı kolum ağrıyor halen
convers yapacaklara not: ipe uygun 9 numara tığ almıştım ilk yaptıgım çok bol oldu patik gibi sonra 8 numra tığ aldım bu yaptıgım daha iyi olduk ayakkabıya daha çok benzedi ip kalın tığ ince olacak : )
Izmir li hatunlarrrrr, savulun ben geliyorummm:))))):teytey: biletimi aldim 25 nisan ctsi ordayim, 3 mayis pazara kadar kalicam, hemen haftaicine bi bulusma organize edelimm...kaydirigubbakcemile2
buaraada mecimekim ben o avatardaki bebegin dudaklarini ve yanaklarini katir kutur isiririm, cok seker ya...
tuh peki diger kirmizi hani kremsantili yenen yada pudra sekerli?? o cikmistir sanirsam:)) gerci burdada var, ama trdeki daha lezzetli..
Merhaba Arkadaslar
Uzun zamandan beri forumu takip ediyorum ama ancak simdi yazmaya firsat buldum.Ben de sizler gibi Agustos Anne Adayiyim.Insallah agustos ayi basinda minigimizi kucagimiza alacagiz.Allah hepimizin bebeklerini korusun,saglikla büyüsünler ve saglikla kucagimiza alalim insallahhhhh.:Saruboceq:
hos geldinminnos, ozletiin kendini..kuzun cok tatli....kızlar ben geldım uzun zamandan sonra canlarım kızımın resmını ekledım dr. gıttık eşimle dedıkı cok sağlıklı ii dedi 23 cm 426 gr olmus bı görsenız mıskınım bnm bacak bacak üzerıne atmıs elı bvasında uyuyodu uyandırdık tabıkı renklı ultrason cok değişik resmı ekledım albumde bakmak ısteyen bakabılır
osgeldin canim aramiza, hayirli olsun kizin:)))Merhaba Arkadaslar
Uzun zamandan beri forumu takip ediyorum ama ancak simdi yazmaya firsat buldum.Ben de sizler gibi Agustos Anne Adayiyim.Insallah agustos ayi basinda minigimizi kucagimiza alacagiz.Allah hepimizin bebeklerini korusun,saglikla büyüsünler ve saglikla kucagimiza alalim insallahhhhh.:Saruboceq:
bi gidimcik getirseydin bizede, haylgucumu calistiriyorum ben , mmmmmm..cokacimcoookayy gülistanım ne yemedimkii anlatamamm evriş bu sefer beni kesin fururrr hep yemek hep yemek anacım olmuyo böleee amaa şiştim vallaaa bi yedim bi yedimm zati yediklerimin yarısını ben yapmıştım kaydirigubbakcemile2
gecmis olsun canim babannene...merhaba kızlar bende iki günden beri yoktum anneme gitmiştim babaannem çok rahatsız 85 yaşında çok hasta onları ziyarete gitmiştim.yarınki buluşma tamam dimi bi değişiklik yok
Heyoo heyyoooo.... Yaşasın !!! Sen ne zaman müsait olursan bebeğim :) Perş cuma uygun olur benim için h.içi.. O yeşil meyve başladı, 1 - 2 yerde gördüm ama çekirdeği henüz tam oluşmamıştır diye almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?