2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Off kızlar acayip yorgunum:bbo:. Bir haftada memleketi kurtardım sanırsam. Geçmişi okuyabilecek miyim bakalım. Evriş beni de uyutsana şöyle neeen nen:ecrin_bebek:

ayy gülistanım ne yemedimkii anlatamamm evriş bu sefer beni kesin fururrr hep yemek hep yemek anacım olmuyo böleee amaa şiştim vallaaa bi yedim bi yedimm zati yediklerimin yarısını ben yapmıştım kaydirigubbakcemile2

kızlar ben geldimm ama kimseler kalmamışşş yarın ne durumda herkes tamamamı ben şöle bir geçmişe bakim neler kaynatmışınız ben yokken dün giremedim annemin doğum günüydü evde değildim bugünde işler falan anca geldim hızlıca okuyup geliyorum inşallah bir sorun yoktur...

merhaba kızlar bende iki günden beri yoktum anneme gitmiştim babaannem çok rahatsız 85 yaşında çok hasta onları ziyarete gitmiştim.yarınki buluşma tamam dimi bi değişiklik yok

1.aftabru
2.gyspyesra
3.gizze GELMİYOOO ÇALIŞIYOOO4.angeleyes_3
5.3karanlık1mucize GELMİYOO ARKADAŞININ NİKAHINA GİDİYORR
6.esrako
7.fasulyeko
8.comely GELMİYOO UZAK DİYOOO
9.petrik
10.tuana3434
11.İrem34 GELMİYOOO ANNECİĞİİ BABACIĞII GELİCEKK
12.telkırma GELMİYOOO ÇALIŞIYOOO
13.Pınky_42
14.maviş83

şimdilik 5 fire var 9 kişiyiz toplamda

yazman iyi olmuş canım umarım sabaha kadar inş. başka kimse vazgeçmez ya kızlar heyecan yaptım ben şimdi umarım birbirimizi kolay buluruz ya bide orası tam nerde oluyo bilen varsa bana bi tarif etsin

mavişim sen nerden gelicen meydandanmı?sahildenmi?nerde oturuyosun? ne çok soru sordum yaa -tatlicadiarzu-

canım meydandan dümdüzzz sahile inicen şu mağazalrın olduğu yol boyunca hiç biyere sapmadan sahile gelmeden sağ tarafında kalıcak mado zaten kime sorsan gösterirler yol üstünde..hatta london mağzasının çaprazında kalıyo..

Ok esracım bulurum kolay yerdeymıŞ gÖbıŞlerınızı gÖsterın ha sızıde kolay bulayım benı zaten bu ŞıŞkolukla 100 metre Öteden tanırsınız

angeleyes,

canım ozelmesaja kapalı imis sanırım profilin sana ozelmesaj yollayamıyorum telefon numarası vs yazmıstım bulusma için tum katılcak arkadaslara sana gitmiyor birtek haberin olsun.
canım özelim açık evrişten aldım öyle olsa ondanda gelmezdi ben sana atarım ok..
buaradagunaydın kızlar,ayyy yarın doktora gıdicem cok heycanlıyım bebişimi görecegım için.kac gr oldu acaba minik kuşum.
hadi inşallah güzel haberlerini alırız ....
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin a.s.
ayy çok zor bir durum gerçekten en iyisini yapmışın en azından görmeyince sinir olmazssın..geçmiş olsun offff...:1no2:
hadi gözün aydın herkes ne güzel haberlerle geliyo yaşasın valla kayınvaliden içinse inşallah bir an önce rahata kavuşursunn....
hayırlı olsun kızın hoşgeldin aramızaa..
ellerine sağlık hamarat kadın seni çok güzel olmuşlar..
büyümüştür büyümüştür annesi inşallah yarın gülümser sana hadi sende güzel haberlerle gel emii..

yaa bu gun pek bi sessiz forum...kimsecikler yok bu arada biz kal kala kaç kişi kaldık betüüül sen geliosun dimi...(angeleyes)fasulyeko vardı birde
geliyorummmmm
merhaba kızlar bende iki günden beri yoktum anneme gitmiştim babaannem çok rahatsız 85 yaşında çok hasta onları ziyarete gitmiştim.yarınki buluşma tamam dimi bi değişiklik yok
yok canım bir değişiklik birkaç fire varmış ama görüşmemizde problem yok babaannen için acil şifalar canım geçmiş olsun..
mavişim sen nerden gelicen meydandanmı?sahildenmi?nerde oturuyosun? ne çok soru sordum yaa -tatlicadiarzu-

esraaa tel işini halledelim sana özelden yoluuyorum ok..

Kızlar ben Şımdı Çıkıyorum mıdem bulanıyor bu akŞam nedense yarın hayırlısıyla gÖrÜŞmek Üzere ÖpÜyorum hepınızı ıyı olursam gırerım yıne

Off kızlar acayip yorgunum:bbo:. Bir haftada memleketi kurtardım sanırsam. Geçmişi okuyabilecek miyim bakalım. Evriş beni de uyutsana şöyle neeen nen:ecrin_bebek:

Gel ayagımda salliimm seni... anca keser anladıgım kadarıyla.. olma mı ??kaydirigubbakcemile2

Fallaaa furrurummmm.. fallaa bakkk... çok çiddiyyimmmmmm, gir bir ayrıntıyaa gör bak neler oluooo kaydirigubbakcemile

MAVİŞcim yarın buluşmada sorun yok. ESRAKO GYPSY PETRİK ve ben önce pazara gidip sonra madoya geleceğiz. yoksa pazarda bişey kalmıyormuş. sabahtan seçelim yani iyi parçaları... buarada madoda bizi bulman hiç de zor olmayacaktır. madoda bizden başka 9 tane göbekli kadın grubu olacağını sanmam. zaten kapıdan girer girmez GYPSY dikkatini çekecektir. şöle bi etrafına bak en esmer en şişko kadının olduğu masaya git.

EVRİŞ güzelim senin profilden hiç göbeğin yokmuş be.... varmış da yani derli toplu kıvamında bişeymiş. bu kez biraz daha uzaklaştırmışsın ya kamerayı daha belli olmuş şekli. ama lütfen bir dahakine az daha öte koyuver. bak yavaş yavaş öğreniyorsun. uzaktaki nesneler daha küçük görünürler. yaklaştıkla büyürler buna da perspektif denir. aklında bulunsun şeker, annadın sen onu kaydirigubbakcemile5

Ay converselere bayıldım petrik. Annem de örüyo ama bu kadr güzel değil valla :)

Izmir li hatunlarrrrr, savulun ben geliyorummm:))))):teytey: biletimi aldim 25 nisan ctsi ordayim, 3 mayis pazara kadar kalicam, hemen haftaicine bi bulusma organize edelimm...kaydirigubbakcemile2

Heyoo heyyoooo.... Yaşasın !!! Sen ne zaman müsait olursan bebeğim :) Perş cuma uygun olur benim için h.içi.. O yeşil meyve başladı, 1 - 2 yerde gördüm ama çekirdeği henüz tam oluşmamıştır diye almadım.

buaraada mecimekim ben o avatardaki bebegin dudaklarini ve yanaklarini katir kutur isiririm, cok seker ya...

EFET EFET EFET ben deeeeee....

tuh peki diger kirmizi hani kremsantili yenen yada pudra sekerli?? o cikmistir sanirsam:)) gerci burdada var, ama trdeki daha lezzetli..

Onlar da daha hormonludur diye almıyorum. Doğal ortamında yetişse iyi ama, nal gibi hep...

hoşgeldin zeytin. Bütün dileklerine gönülden katılıyorum, inşallah :)

hos geldinminnos, ozletiin kendini..kuzun cok tatli....
osgeldin canim aramiza, hayirli olsun kizin:)))
bi gidimcik getirseydin bizede, haylgucumu calistiriyorum ben , mmmmmm..cokacimcoook
gecmis olsun canim babannene...

canim pazartesi cuma arasi hergun bana musait malum ilk geldigim 1-2 gun son gidecegim 1-2 gun aile ziyaretleri, ama haftaici ne gun olursa pzsien cumaya ayarliyalim bisi..
BURKOOOO, BASAKKKK, KEOPSSSS duyun sesimiziiiiiiiiiiii, haydin bulusmaya......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…