sorun yok kızlar yukarda bi liste yaptım ekenleri biçenleri yazdım
hah aynen bizim yasantımızı anlatmıssın sanki:))) ama birtek camasır ı esim kendi asar ben uyuyakaldı isem o kısmı uymuyor nazlansana azıcık yahu nazan :) sen uykulu ne camasır asıyorsun su halinle.
.)))
Kızlar bugün evim için alışveriş yaptım. Allaaam o kadar güzel şeyler aldım ki, bunu dile getirdiğimde Onur bana tuhaf tuhaf bakıyor :) Banyo için seramik sabunluk, pamukluk vs bir şeyler aldım, bir de banyo paspası :) Çok güzeller :) Para yok ama, hepsi taksitle cırtlatmaca ...
Hadi gözün aydın :dance:
Ağrı kesici nasıl içiyosun ki - zararlı değil mi - ben valla ecza dolabının önünden bile geçemiyorum 5 aydır
laelaelaelaelae aynen öle beni görsen direk tanırsın masada bide ben çok gürültülü konuşurum diğer masadailer bize bakar muhtemelen biraz sağırlık varda ayıptır sölemesii bu yüzden heralde bağrına bağrına konuşurum ama volume kısıp gelcem yarına delikafaduldenMAVıŞcim yarın buluşmada sorun yok. ESRAKO GYPSY PETRıK ve ben önce pazara gidip sonra madoya geleceğiz. yoksa pazarda bişey kalmıyormuş. sabahtan seçelim yani iyi parçaları... buarada madoda bizi bulman hiç de zor olmayacaktır. madoda bizden başka 9 tane göbekli kadın grubu olacağını sanmam. zaten kapıdan girer girmez GYPSY dikkatini çekecektir. şöle bi etrafına bak en esmer en şişko kadının olduğu masaya git.
EVRıŞ güzelim senin profilden hiç göbeğin yokmuş be.... varmış da yani derli toplu kıvamında bişeymiş. bu kez biraz daha uzaklaştırmışsın ya kamerayı daha belli olmuş şekli. ama lütfen bir dahakine az daha öte koyuver. bak yavaş yavaş öğreniyorsun. uzaktaki nesneler daha küçük görünürler. yaklaştıkla büyürler buna da perspektif denir. aklında bulunsun şeker, annadın sen onu kaydirigubbakcemile5
biliyom kuzum seni o listeye yazmıcaktım ama yinede yazmadan edemedim keşkee gelseydinn bak bu kadar hayranın var bi kıyak geçmedin bize hastayım yastayım hamileyim vs şeklinde bişiler uyudurup sağlık olsunnn..Recaaaa ederim. ılk buluşma konuşulmaya başlandığında gelemeyeceğimi beyan etmiştim..Ekmedim kimseyi yaneee..Gelirim dedim de gelmedim mi ayol
aman ne güzel canım kayganaa derdi bitti yane gözünaydın Allah kavuştursun demimmm bari :smiley-cool:selam kızlar başım kötü agrıyor valla evde agrı kesicide bitmiş yol yorgunlugu var sabah erkenden bir hevesle kalktım kaynanamın kontrolü vardı süper geçti dr hanımdan birsürü övgü aldım hasta bakımından şımardım valla herşey yolunda diyince evde kahvaltısını yaptırdık sonra eşimle kim tutuar bizi hemen kızımıda hazırladım çıktık yola malum 2 saatlik yol bergamada ev için erzak aldım evdende kouymuştum hemen eve varınca kadıncagıza 2 günlük yemek yaptım sag saglim akrabalara teslim ettim aynı hızla geri döndük yol beni ve bebişimi sarsmış eve gelince eşim duşa ben yine yemek haırladım bizlere sonrada oh kocişle bir yattık valla ben 10 kalktım akşam ama başım çatlıyor resmen nöbetçi eczaneye göndereyim kociş alsın ilaç malum yarın evde sıkı bir dezenfekte oparasyonu yapıcam ay birde onu atlatayımda dinlenicem valla
EVRİŞ TAZE sizin cicilere bakabildim ancak... yavaş yavaş herkesinkine bakacağım inşallah...
çok güzel şeyler almışsınız. güle güle giysin oğullarınız... VERİŞ anlaşılan senin oğlan topiğin şebeği olacak. yok popodan ponponlu yok kuyruklu... nerden buluyorsunuz ayol? ben genelde çok sade şeyler aldım. hani kıyafetlerin içine filan da giydirilen cinsten bodyler oluyor ya alttan çıtçıtlı filan... işte bolca onlardan aldım. 13 tane uzun kollu uzun bacaklı, 13 tane kısa kollu kısa bacaklı, 25 tane kısa kollu bacaksız 7 tane 0-3 aylık minnacık body aldım. bir sürü minik bluz aldım ama genelde sade şeyler. pamuklu olmasına dikkat ettim. öle sevimli şeyleri alma zevkini arkadaşlara bırakıyorum. elbette benim kızımın da maskot kıyafetleri olacak, biz de şebeğe çevireceğiz onu. ama şimdilik alamadım öle bişey... sizi tebrik ediyorum. eee tabi bir elin nesi var iki elin sesi var.... birlik olup izmirin altını üstüne getiriyorsunuzdur... her çıkmada 5 parça alsanız yeter.... kimse sollayamaz sizi... gerçi bizim de GYPSY miz var burda sağolsun hepimizin yerine alıyor...
MAVİŞcim yarın buluşmada sorun yok. ESRAKO GYPSY PETRİK ve ben önce pazara gidip sonra madoya geleceğiz. yoksa pazarda bişey kalmıyormuş. sabahtan seçelim yani iyi parçaları... buarada madoda bizi bulman hiç de zor olmayacaktır. madoda bizden başka 9 tane göbekli kadın grubu olacağını sanmam. zaten kapıdan girer girmez GYPSY dikkatini çekecektir. şöle bi etrafına bak en esmer en şişko kadının olduğu masaya git.
EVRİŞ güzelim senin profilden hiç göbeğin yokmuş be.... varmış da yani derli toplu kıvamında bişeymiş. bu kez biraz daha uzaklaştırmışsın ya kamerayı daha belli olmuş şekli. ama lütfen bir dahakine az daha öte koyuver. bak yavaş yavaş öğreniyorsun. uzaktaki nesneler daha küçük görünürler. yaklaştıkla büyürler buna da perspektif denir. aklında bulunsun şeker, annadın sen onu kaydirigubbakcemile5
Kızlar bugün evim için alışveriş yaptım. Allaaam o kadar güzel şeyler aldım ki, bunu dile getirdiğimde Onur bana tuhaf tuhaf bakıyor :) Banyo için seramik sabunluk, pamukluk vs bir şeyler aldım, bir de banyo paspası :) Çok güzeller :) Para yok ama, hepsi taksitle cırtlatmaca ...
gule gule kullan cicilerini, allah icine sindirsin....
ben yatar kızlar yarın çok tempolu bigün olcek sabahın köründe düşücem yollara hepinizi göbişlerinden öptümmmmm...
canim pazartesi cuma arasi hergun bana musait malum ilk geldigim 1-2 gun son gidecegim 1-2 gun aile ziyaretleri, ama haftaici ne gun olursa pzsien cumaya ayarliyalim bisi..
BURKOOOO, BASAKKKK, KEOPSSSS duyun sesimiziiiiiiiiiiii, haydin bulusmaya......
KuzuuuumhihoyyytTam benim doğumgünümde geliyorsun doğumgünü hediyesi misalidelikafaduldenO hafta her gün 4.30'dan sonra müsaitim ben. Yok daha erken olsun derseniz salı ya da çarşambacanim pazartesi cuma arasi hergun bana musait malum ilk geldigim 1-2 gun son gidecegim 1-2 gun aile ziyaretleri, ama haftaici ne gun olursa pzsien cumaya ayarliyalim bisi..
BURKOOOO, BASAKKKK, KEOPSSSS duyun sesimiziiiiiiiiiiii, haydin bulusmaya......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?