2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eylem bebişinin resmini koymuşsun ama irtibatlarına açık sanırım..arkadaşlık teklif ettim sana:)

Günaydın mercimekim, eftelya ve maviş inşallah hepiniz iyisinizdir.

canım ben bugün kendimi çok bitkin, yorgun hissediyorum...dinlenemediğim için hiç tadım tuzum yok...birikim sanırım..sürüne sürüne geldim işe...içimden bişey yapmak gelmiyo..:1no2:

kızlar ben çıkıyorum evi toplayım hazırlanıyım kayınvalideme gideceğim akşamda anca yatmaya eve gelirim artık bugün burda yokum ama gitmeden girerim yine şimdilik hoşcakalın:a015:

canım ben bugün kendimi çok bitkin, yorgun hissediyorum...dinlenemediğim için hiç tadım tuzum yok...birikim sanırım..sürüne sürüne geldim işe...içimden bişey yapmak gelmiyo..:1no2:

Yarın izinlisin değil mi bi güzel yat dinlen. Kayınvaliden bi güzel bakıyodu sana, gidince yorgun düştün demi :CüvCüv:
Kabul ettim teklifi bakabilirsin fotosuna.

istanbullu arkadaşlar,iyi eğlenceler hepinize...
izmirliler,hafta içi akşam buluşması derseniz gelirim ama cuma olması lazım.malum o saatten sonra ilçeye dönüş zor olur,annemde kalırım en azından.

slm nasılsınızkızlar bugun buluşmamız var...tuana sen gelmiomusun yoksa...

bende hazırlanıyorum birazdan çıkarım gec kalmıyım tabiii bizim pazar güzelleri saati unutmazlarsa....

Yarın izinlisin değil mi bi güzel yat dinlen. Kayınvaliden bi güzel bakıyodu sana, gidince yorgun düştün demi :CüvCüv:
Kabul ettim teklifi bakabilirsin fotosuna.

allah razı olsun kadından iyi bakıyodu gerçekten...evet yarın gelmiyorum işe,ama bana yetmez 1 gün..en az 1 hafta olması lazım, bir de hava değişimi lazım...sıkıldım monotonluktan..eşim de haftada 2 kere geliyo eve..biraz onun da etkisi var...

ay Eylem ne kadar güzel poz vermiş senin oğlun....düşünen adam..çok güzel yaa..kafa yapısı çok muntazam..burnu, dudakları çok güzel yaa..maşallah çok yakışıklı olcak...allah nazarlardan saklasın...

oğluumm hadi bi güzel poz da sen ver anneye..

Sağol ablası amin.
İnşallah bu gittiğinizde sizin ufaklıkta size bi jest yapar annesi sende eklersin fotosunu güselinin.
Benim eşimde vardiyalı çalışıyor bu hafta ben sabah otobüs beklerken o işten geliyodu öyle görüştük :) Bide perşembe görüştük ondada uykusuz olduğundan uyudu tabiki az vakit geçirdik zor oluyo biliyorum Allah sabır versin. İşten ayrılma durumun söz konusuydu çok bunalınca onu düşün mutlu ol hihoyyyt Bebişinle 1 sene geçirmek istiyodun ya az kaldı sayılır hihoyyyt:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

tv ile ilgili bi paylaşım...

Amerikan Pediyatri Akademisi'nin televizyon ve çocuklar konulu araştırması yayımlandı. Araştırmanın sonuçlarına göre 2 yaşının altındaki çocuklar, kesinlikle televizyon izlememeli. Uzmanlar, televizyonun çocuklar üzerindeki kötü etkilerini, şöyle sıraladı:

* Hareketsizlik nedeniyle obeziteye yol açıyor.
* Hormonal dengesizlik yaratıyor. Televizyondan yayılan ışık, en önemli hormanlardan olan melatonini azaltıyor.
* Bağışıklık sistemini zayıflatarak hastalıklara yol açıyor.
* Melatonin eksikliği DNA'da değişiklikler yaratabiliyor. Bu da kansere neden oluyor.
* Çocukların erken ergenliğe girmesinin en büyük nedeni.
* Uyku sorunlarına yol açıyor. Görme ve işitme duyularını aşırı derecede uyaran televizyon, uykusuzluk yaratıyor.
* Sosyal iletişimi öldürdüğü için küçük yaştaki çocukları otizme götürebiliyor.
* Bedendeki yağ miktarını artırıyor. Ekrandan yayılan ışınlar leptin ve ghrelin adlı hormonlarda dengesizlik yaratıyor, yağ birikmesine yol açıyor.

Televizyondaki yiyecek içecek reklamları da çocukları abur cubur yemeye itiyor. ışte bu da Liverpool Üniversitesi'nin yaptığı araştırmalar sonucunda vardığı sonuç. Araştırmaya göre yiyecek reklamları çocukların abur cubur yemesini yüzde 134 oranında artırıyor. Böylece çocuklarda obezite riski artıyor.

(bu yazı forumdan alınmıştır)

istanbullu arkadaşlar,iyi eğlenceler hepinize...
izmirliler,hafta içi akşam buluşması derseniz gelirim ama cuma olması lazım.malum o saatten sonra ilçeye dönüş zor olur,annemde kalırım en azından.

O zaman 1 Mayıs Cuma uygun oluyor ? Nasıl olur ki ortalık? İstanbul'da çok sakat ama İzmir'i bilmiyorum.

tamam o zaman ben kendimi paket yapip, kirmizi kurdeleyle gelirim bulusmaya:))))

canim benim o zamana kadar organize olalim, hepimize uyucak bir zaman ayarliyalim, benim zaman kisitli olunca herkes ustume atliycak ailede, annem simdiden programlamaya baslamistir 1 haftalik zamani, o yuzden hafta ici daha uygun bana, saatleri hic onemli degil...ama sizlerle bulusmadan biyere gitmemmmmmmm.....

O zaman 1 Mayıs Cuma uygun oluyor ? Nasıl olur ki ortalık? İstanbul'da çok sakat ama İzmir'i bilmiyorum.

iste bide ben ondan da korkuyorum, 1 mayis da hic merkeze falan inilmez...bide hamile hamile risk almayalim..olmaz olmaz bizi bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…