saol cnm ben kendi adıma söleyim iim sen nasılsın canımGünaydın mercimekim, eftelya ve maviş inşallah hepiniz iyisinizdir.
Günaydın mercimekim, eftelya ve maviş inşallah hepiniz iyisinizdir.
canım ben bugün kendimi çok bitkin, yorgun hissediyorum...dinlenemediğim için hiç tadım tuzum yok...birikim sanırım..sürüne sürüne geldim işe...içimden bişey yapmak gelmiyo..:1no2:
Yarın izinlisin değil mi bi güzel yat dinlen. Kayınvaliden bi güzel bakıyodu sana, gidince yorgun düştün demi :CüvCüv:
Kabul ettim teklifi bakabilirsin fotosuna.
ay Eylem ne kadar güzel poz vermiş senin oğlun....düşünen adam..çok güzel yaa..kafa yapısı çok muntazam..burnu, dudakları çok güzel yaa..maşallah çok yakışıklı olcak...allah nazarlardan saklasın...
oğluumm hadi bi güzel poz da sen ver anneye..
istanbullu arkadaşlar,iyi eğlenceler hepinize...
izmirliler,hafta içi akşam buluşması derseniz gelirim ama cuma olması lazım.malum o saatten sonra ilçeye dönüş zor olur,annemde kalırım en azından.
Mercimekim alıntı için teşekkürler. Eşime okutacağım, neden böyle lop g.t olduğu belli oldu :))))
KuzuuuumhihoyyytTam benim doğumgünümde geliyorsun doğumgünü hediyesi misalidelikafaduldenO hafta her gün 4.30'dan sonra müsaitim ben. Yok daha erken olsun derseniz salı ya da çarşamba
Adaşçığım ne oldu bizim olay?
izmirliler,hafta içi akşam buluşması derseniz gelirim ama cuma olması lazım.malum o saatten sonra ilçeye dönüş zor olur,annemde kalırım en azından.
O zaman 1 Mayıs Cuma uygun oluyor ? Nasıl olur ki ortalık? İstanbul'da çok sakat ama İzmir'i bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?