2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Merhaba güzel ağustos anneleri,

Nasılsınız? Bugün buluşmamız vardı ama maalesef ben işteyim... OFFFFFFFF çok sıkıcı yaaaaa. Hava da süper. Ben de olmak istiyordum yasenağlama

Uzun zamandır geçmişi okumamıştım onu okuyayım dedi ben de.

Bu hafta Babymom, Gypsyesra, Sakaleynmaster,Lalece, Norra, Kayra,Petrik dr a gitmişler sanırım. Hepinizin gözleri aydın canlarımmm. Kuzucuklarınız iimiş.. Hepsine MAAŞALLAH Unuttuğum kimse kalmadı di mi????

Tazem, evin hayılı olsun. Güle güle iyi günlerde oturun evinizde. Çok sevindim senin adına. Bir de şu misafir işi olmasaymışşş.. Neyse tadını çıkarmaya çalış bari napalım...

Sola yatma konuşulmuş sanırırm. Ben de sürekli sağa ve sola yatmaya çalışıyorum. Eşimde olmadığı için koca yatakta bir sağa dönüyorum bir sola dönüyorum rahat rahat... Sanırım en çok böle yatmayı özleyecem eşim geldiğinde...

2 . konu bebek odası sanırım... Ben de hem bir oda almayı istiyorum hem de bir park yatak.. Malum ilk aylar yanımda kalacak. ışe başlayınca da babaanne de kalacak. O yüzden yatağı katlar her yere götürürüm diyorumm rahat rahat.

Şimdi geçmiş okumaya devam edeyimm. Kıslar da ne kaynatıyorladır acabaaaaaaaaaa????

iste bide ben ondan da korkuyorum, 1 mayis da hic merkeze falan inilmez...bide hamile hamile risk almayalim..olmaz olmaz bizi bulur..

bir hareketlilik olsa da gündüz olur,akşam saatleri sakin olur diye düşünüyorum.zaten izmir'i istanbul'la kıyaslamayın,gündüz bile çok olaylı geçmez bence.
fetvamı veriyorum:1 mayısta buluşmak caizdir.
oğluşumla biraz temizlik yapacağım,öğrensin şimdiden,ileride yardım eder annişine.
herkesi öptüm,iyi hafta sonları...

slm kızlarrrr.... istanbullular şimdi beraberler. fotolar beklioruz bol bollll... ızmirliler de buluşçakmışş kıskandım sizi çotttt geçen sefer de nora gelememişti. artık haziran sonu da buluşurus dimiiiiiii..... bi de doğurmayanlar doğuranlara gider dimiiiiii... ben ay sonundayım ben gezerim hepinizi delikafadulden
eylemcim bebişin nassı şirin . eller önde kavuşmuş sanki dua edio dilek dilior. comelycim senin de kızın çok çok şiirnnnn.... maşallah kızlar tam gaz gidioruz allah nazarlardan korusun.
1 mayıs bence de izmir de olaylı geçmez. gündoğdu meydanı dolu olabilir ama o da müsikli şenlikli olur. kavga dövüş olmaz.
gizze benim de eşim 7 . aydan sonra olmıcak. çok üsülüorum. doğuma gelicek sadece sonra gene dönecek hemen. keşke en son günler de beraber olsaydık. en has tekmeler o zaman gelcek en çok o zaman babasının sesini duycak ve ben en çok o dönem hassas olucam galiba... şimdiden çok koyuoo.. senin eşin ne zaman gelio
bebek odasına gelince ben de bir şifonyer ve yatak alıcam. odama da beşik koyacağım bi tane. gardrobumuz var. bu kadar :)

iyiyiz canim sen nasilsin, ben superim hatta:)) haftalar sonra ilk defa bi hafta sonu doya doya dolasicam, gezicem tozucam:)))birazdan hazirlanip cikicaz esimle, havada super, daha nolsun:)))
bende iyiyim canım dün pikiğe ankara dışına gitmiştik 2 saat önce döndük yorgunum biraz gez canım havalar baya iyi fırsatı değerlendir.
teşşekkürler canım herşey güzel yolundaydı bizim
gizzecim sağolasın bitanem.gördüm kuzumu doya doya....

kayracım nasılsın

caninuss, pinky sizinde gözünüz aydınn. Özellikle senin mesjını arıyordum caninuss. Herşeyin ii olmasın açok sevindim. Bol bol su içmeye devaaaammm. Suyunu hiç eksik etme en az 2 lt günde kuzu...

Petrik ben de Fasulyeko gibi Fehmi Yazıcıoğlu'na gittim Mecidiyeköy'de. O da perinatolog. Hatta Esrako2da sormuştu galiba bak şimdi aklıma geldi. Kusura bakma Esrako canım ya unuttum bennnnn. Muayenesi 170 tl. Ama ben adama bayıldım herbişini anlattı kızımın... Konuştu konuştu soru sormaya fırsat bile bırakmadı... Ben şiddetle tavsiye ederim canım. Numarasını alamadıysan hala ben eve gidince yazarım sana. Ama en erken 2 haftaya randevu verebiliyor.

gizzecim sağolasın bitanem.gördüm kuzumu doya doya....

Ne güssel tatlım ya. Ama stres yapmasan kendine. Hayırlısı ile atlatıcas inşallah şu 28. haftayı hep beraber di mi?yerimseniben

E ıstanbullular dönün artık evlerinize...Puffff offf!!!

Sen burada yani trde doğum yapacağın için olamayacak di mi tatlım? Benimki de askerde şimdi. Bugün itibariyle 36 günümüz kaldı. Az kaldı ama bana hala çokmuş gibi geliyorr... Benim de kızım hiç babasının sesini duyamadı elini hissedemedi. Eşim bir an önce geliyim yoksa kızım beni tanımıcak diyor..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Siz de şimdi telafi etmeye çalışın canım. Bu zamanlarınızı değerlendirin bol bol. Neyse ki doğumda yanında olacak...

Dönsünler şakaleynmaster..DÖNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN..:jeyyar:

Gizze,
E 1 ay sonra dönecekmiş eşin işte ne güzel...Hangi şehirde yapıyor askerliğini

Gizze,
E 1 ay sonra dönecekmiş eşin işte ne güzel...Hangi şehirde yapıyor askerliğini

Kars'ta canım. Taaaa trnin bir ucunda. 4 ay oldu nerdeyse görmeyeli. ınşallah bu son ayrılığımız olur... Çok össlleeddiim ben kocamıııı:asigim::asigim:Gelsin artık senağlamasenağlama

allah kavuştursun Gizzecim..
bak benim eşim de haftada 2 kere geliyo..5 gün ayrıyız..3 yıldır şöle 1 hafta üstüste beraber kalamadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…