merhabe kızlar nasılsınız
iste bide ben ondan da korkuyorum, 1 mayis da hic merkeze falan inilmez...bide hamile hamile risk almayalim..olmaz olmaz bizi bulur..
bende iyiyim canım dün pikiğe ankara dışına gitmiştik 2 saat önce döndük yorgunum biraz gez canım havalar baya iyi fırsatı değerlendir.iyiyiz canim sen nasilsin, ben superim hatta:)) haftalar sonra ilk defa bi hafta sonu doya doya dolasicam, gezicem tozucam:)))birazdan hazirlanip cikicaz esimle, havada super, daha nolsun:)))
teşşekkürler canım herşey güzel yolundaydı bizimMerhaba güzel ağustos anneleri,
Nasılsınız? Bugün buluşmamız vardı ama maalesef ben işteyim... OFFFFFFFF çok sıkıcı yaaaaa. Hava da süper. Ben de olmak istiyordum yasenağlama
Uzun zamandır geçmişi okumamıştım onu okuyayım dedi ben de.
iyiyim cnaım sen ama iştesin nasıl oacaksınki benimkide soru
Bu hafta Babymom, Gypsyesra, Sakaleynmaster,Lalece, Norra, Kayra,Petrik dr a gitmişler sanırım. Hepinizin gözleri aydın canlarımmm. Kuzucuklarınız iimiş.. Hepsine MAAŞALLAHUnuttuğum kimse kalmadı di mi????
Tazem, evin hayılı olsun. Güle güle iyi günlerde oturun evinizde. Çok sevindim senin adına. Bir de şu misafir işi olmasaymışşş.. Neyse tadını çıkarmaya çalış bari napalım...
Sola yatma konuşulmuş sanırırm. Ben de sürekli sağa ve sola yatmaya çalışıyorum. Eşimde olmadığı için koca yatakta bir sağa dönüyorum bir sola dönüyorum rahat rahat... Sanırım en çok böle yatmayı özleyecem eşim geldiğinde...
2 . konu bebek odası sanırım... Ben de hem bir oda almayı istiyorum hem de bir park yatak.. Malum ilk aylar yanımda kalacak. İşe başlayınca da babaanne de kalacak. O yüzden yatağı katlar her yere götürürüm diyorumm rahat rahat.
Şimdi geçmiş okumaya devam edeyimm. Kıslar da ne kaynatıyorladır acabaaaaaaaaaa????
gizzecim sağolasın bitanem.gördüm kuzumu doya doya....
gizzecim sağolasın bitanem.gördüm kuzumu doya doya....
gizze benim de eşim 7 . aydan sonra olmıcak. çok üsülüorum. doğuma gelicek sadece sonra gene dönecek hemen. keşke en son günler de beraber olsaydık. en has tekmeler o zaman gelcek en çok o zaman babasının sesini duycak ve ben en çok o dönem hassas olucam galiba... şimdiden çok koyuoo.. senin eşin ne zaman gelio
merhaba arkadaşlar nasılsınız?uzun zamandır girmiyordum baya şeyler kaçırmışım.
Merhaba zehra biz iyiyiz sen nasılsın?
gizze az kalmış eşine kavuşmaya canım hadi allah kavuştursun biranönce
Gizze,
E 1 ay sonra dönecekmiş eşin işte ne güzel...Hangi şehirde yapıyor askerliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?