2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nisan annelerinin doğum hikayelerine bakıyorum çok hoş ya allah bizleride o günlre getirseydi bi hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alsaydık bi

benim uykum var arkedeşler azçık uyuyup geleyim bizim koca göbiş takımıda gelmiş olur belki

nisan annelerinin doğum hikayelerine bakıyorum çok hoş ya allah bizleride o günlre getirseydi bi hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alsaydık bi

amiiin canım...
dün bi arkadaşım doğurdu..ama istanbulda..göremedim malesef..bebeği kucağına aldığı anda kopmuş..hayatımın en anlamlı anı diyor...

Kars uzakmış GıZZE, ha deyince gidip de göremezsin.. Az kaldı azıcık daha sabır..

Mercimekim, senin eşin iş dolayısıyla mı uzakta?? ne zor ya.. Ben ilk evlendiğimin 3. ayı haftanın 5 günü Ayvalıktaydım, haftasonu eşimin yanına gidebiliyordum...Çok zordu, hele bayanın uzakta olması daha zor. 1.buçuk saat uzaklıkta ama hergün git gel yapamıyordum ben

Evim Balıkesirde ben Ayvalıktaydım yani. 6 ay dayanabildim..

Pufff, offf, pufff, offffff...E gelin ama yaaa bana eziyet etmeyin.. ıSTANBULLU fırfır hatunlar..

evet canım gezici mühendis eşim..evliya çelebi gibi bi orda bi burda...bizde de eşimi balayından döner dönmez Burdur'a şutlamışlardı..çoğu kimse ihtimal vermemiş evliliğimizin uzun sürebileceğine (gıcık oluyorum böyle tiplere zaten)..ama biz çok bağlıyız birbirimize..aynı meslekten olduğumuz için biribirimizi anlayabiliyoruz...napalım belki bigün kavuşuruz...

ıki Rüzgar annesi kaldı forumda..
-Rüzgar nasıl Mercimekim,
-ıyi, senin Rüzgar nasıl?
-ıyi büyüyor işte...

Zor ama bazen güzel. Evliliğiniz hep balayı kıvamında geçer fena mı..

ah canım gizzecim.inşallah güzelim inşallah.stres panik korku hiç bitmiyor.ayağa kalkmaya korkuyorum.sizinle atlatacağım inşallah.ve buradan bağıracağım...
MÜJDE BEBEĞıM GELDı.... diye.sırayla tabii.allahım nasip etsinde o günleri inşallah...

keşke azıcıkta benim eşim uzaklaşsa...hep tepemde..onu yapma bunu yeme..izne ayrıldım oda kışlık iznini kullanıyor.allahım çabucak geçse 100 gün bebişim gelsede kurtulsam kocamdan...

deryacım iyiyim canım ya.geldim ama uyumaya gitmişsin.neyse gelince konuşuruz.dinlen bakalım sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…