2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

HELıN gelmedi değilmi daha.doktora gidecekti.MıNıK KELEBEK te gidecekti sanırım...hayırlı haberlerle gelin kızlar....

keşke azıcıkta benim eşim uzaklaşsa...hep tepemde..onu yapma bunu yeme..izne ayrıldım oda kışlık iznini kullanıyor.allahım çabucak geçse 100 gün bebişim gelsede kurtulsam kocamdan...

ben iyiyim canım genel olarak...oğlum da çok iyi...kıpır kıpır beni yalnız bırakmıyor..

seni anlamam zor tabiki...ben hep eşim yanımda olsun istediğim için..çok özlüyorum onu...doyamadım henüz...

telkırma ben de didiyorum malesef...eve gidiyim bugün kociş gelcek yemek hazırlıyim..istanbullu hatunlar inşallah akşama foto koyarlar..bi ara girer bakarım...:a015:

Git sen de git mercimekim, yapayalnızım bennnnnnnnnnnnnn..benim çıkış 18 15..Off pufff!!!

kızlar göbek şova yeni sıcak sıcak resim ekledim 23 haftaya girmiş bulunuyorum ama sanki burçin bu aralar çok hareketlendi devamlı dönüyor tekmeler atıyor dr uzun boylu dedi bacaklarını sıgdıramıyor herlde karnıma daha çok büyüyünce heralde tekmeler dahada kuvetli olacak.

slmm biz geldik yani en erken evine ulaşan benim galiba...

resmler bende yok malesefesrako nazan gypsy ve fasülyekonun makinaları vardı onlar yayınlar resmleri..

çok güzeldi..sanki yıllardır tanışıyor giibiydik...hepsi çok şeker kızlar ya..
gypsy zaten kıpır kıpır maşallah..9 tane hamile bayan bir arada olunca epey dikkat çektik..:)
hamile giyim magazalrında ve en komiğide alışveriş merkezine girerken hepimiz sırayla cihazın yanından geçtik adamlar şok...! valla kızlar çok yorgunum yemek ypcam..ilerleyen saatlerde daha fasla anlatırım bi duş alıyım kendime geliyim...

telkırma canım yatak yorgan hepsini kaynattım canım biraz yazık oldu nakışlı yorganlarda yattı kaynanam valla çeyizimden ben bile kullanmamıştım yastıklara varana kadar havlular dahi yıkandı canım varmı temizlik gibisi.

ne güzel başakcım.maşallah diyelim kuzumuza...

evet teyzesi 500 gr olmuş kuzu ay güzel sona az kaldı degilmi her geçen gün dahada heycanlanıyorum ikinci bebek ama inanki sanki ilkinde birşey anlamamışım allah saglıkla hepimizi kurtarsın :Saruboceq:

evet teyzesi 500 gr olmuş kuzu ay güzel sona az kaldı degilmi her geçen gün dahada heycanlanıyorum ikinci bebek ama inanki sanki ilkinde birşey anlamamışım allah saglıkla hepimizi kurtarsın :Saruboceq:

daha çok var be başakcım.valla bana geçmiyor sanki günler...gerçi geri sayıma başladım ama.allahım hep böyle güzel haberlerle eksiksiz mutlu suna eriştirsin hepimizi.

kızlar dün bergamadan gelirken mememende hep yakıt aldıgımız yerden yine arabaya yakıt aldık son anda benim fındık çişim var dedi hoppala wc gittik arkada bahçe içerisindeymiş çıkışta birde ne göreyim allahım malum meyvenin agacı üzerindede meyveleri ben dururmuyum tabi kendim uzanamıyacagım için eşimi çagırdım bak ben ne buldum diye deli adam azıcık topladı ama sadece 1 tane aldı benden istasyon sahibi eşimin arkadaşı dedim haberin olsun agaca daldık diye yenge 1 ay sonra gel hepsi senin dedi sonra gidip agacı kökündenmi alıp gelsem acaba :roflol: :roflol::roflol:

kızlar evi topladım yemek yaptım ama yani karnımın altı boşlukta kalıo artık sanki karnım yere düşecek. çok ayakta kalmamak lazım.yer çekimi oğlumu ve karnımı yere yere çekio. bişey olsa da havaya assak göbekleri

başakcım maşallah burçine evde temizlenmiş oh mis gibi bugün daha bi rahat uyursun canım
pinky gezmeciler sizi anlaşılan çok güzel geçmiş ne güzel bis burda meraktan çatladık hatta sıkıldık uyuduk
kayracım kuzum yat dinlen az kaldı zor günü bi geçir geriye beraber samaya başlıcaz seninle
helin ve minik kelebek daha gelmedinizmi kızlar meleklerinizi gördünüz tabi havada güzel doğru alışverişe maşallah hepimize

istanbullu kızlar hamileler bu kadar gezermi yahu???? meraktan çatladığımızı bile bile, pinkycim azıcık bahsetmiş ama kesmedi vallaaa

kızlar doktor bebeğinizin boyunu söylemezse eğer FL yazan yerdeki değeri 7 ile çarpın bebeğinizin boyu çıkıyor KAĞAN KOCATEPEnin siteisnde yazıyor.

canım geldim. arada yemeği kontrol ediorum. gidip geliorum. burda ki doktorlar sölemiolar boyu ama dediğin gibi flden çarpıp öğreniorum ben. boyu sorduğumda nerden bilcez bacak katlanmış kafa yan yatmış ölçülmez dediler ben de ukalalık etmek istemedim :ecrin_bebek: çok komikkkkkk

istanbullularrrrrrrrrrrrrr..... nerdesinizzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…