2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayy kızlar görmeliydiniz bizi sanki çok eski dostlar gibiydik herkes çok tatlı herkes süperdi önce bi yerde oturduk muhabbet ettik bol bol foto çekindik herkes bize baktı aaa siz hepiniz hamilemisiniz nsl buldunuz birbirinizi seminerdenmi geliyosunuz falan diye soranlar bile oldu herkes çok sıcakkanlıydı bu arada gypsyesranın aldığı hediyeler çok şirin ona burdan bir kere daha teşekkür ediyorum

kızlar merhaba
karınlarınız gerilmeye başladımı
ne sürüyorsunuz benim bu salı günü dr randevum var kızımla buluşcaz bakalım söyliycem akşamları karnım geriliyor inşallah çatlamam ama gögüs uclarım beni mahvetti resmen çatladı kurudu biraz yağ sürdüm ve çok duyarlı sizdede var mı böyle bişey

Yav ben taa Kuşadasına gittim geldim, bu kızlar İstanbul'un içinde daha evlerinin yolunu bulamadılar mı?CADIARZU

O zaman 1 Mayıs Cuma uygun oluyor ? Nasıl olur ki ortalık? İstanbul'da çok sakat ama İzmir'i bilmiyorum.
Çok merkezi bir yerde buluşmayıveririz her ihtimale karşılık. Buyurun Güzelyalı'ya meseladelikafadulden

tamam o zaman ben kendimi paket yapip, kirmizi kurdeleyle gelirim bulusmaya:))))

Efet efet efettttttdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Kızlar Nil'in albümü çok güzel, Duman'ınki de çok güzel. Biz oğlumla sürekli bu ikisini dinliyoruz. :)

İstanbul'daki arkadaşlarımdan biri aradı bugün. Doğumu 8 Ağustos'ta olmuştu. Diyor ki; birkaç tane oyuncak alıp ilk günden itibaren yatağına koy. O oyuncağı tanıyormuş ilerde ve en çok onunla avunuyormuş. Sonradan alınanlar çok fazla ilgisini çekmiyormuş!!!

Tazem, evin hayılı olsun. Güle güle iyi günlerde oturun evinizde. Çok sevindim senin adına. Bir de şu misafir işi olmasaymışşş.. Neyse tadını çıkarmaya çalış bari napalım...

Sağol canım. O misafire bugün evi temizlettim :) Daha doğrusu Onur yaparken Musti'ye asistanlık yaptırdık.

Nevincim ben de aynı şeyi düşündüm. İzmir'de hele bizim buluşacağımız saatlerde problem olmaz sanıyorum.

Tabii ki buluşuruz şekerim, dert etme. Ayrıca o dönem birbirimize nasıl gidip gelebileceğimizi sanmıyorum ben Lal. Hepimiz çok ağır olmaz mıyız:CüvCüv: ? Tabii ki çok isterim ama ? O zaman bakarız CADIARZU

En kısa azamnda kavuşun inşallah Gizzecim. 1 ay kalmış bak! Asker beklemek zor, hele ki evli olunca daha da zordur. Ama bebek oyalamıştır seni diye tahmin ediyorum. Güzel günlar çok yakında :)

Hemen bakıcam Kadriyecim ama hemen söyleyeyim, 1 Mayıs'ta hç bir mazerfet kabul etmiyoruz! Değil mi kızlar????

kızlar doktor bebeğinizin boyunu söylemezse eğer FL yazan yerdeki değeri 7 ile çarpın bebeğinizin boyu çıkıyor KAĞAN KOCATEPEnin siteisnde yazıyor.

Teşekkürler DERYAcım hihoyyyt hemen gidip ölçeyim.

Kızlar 2 yeni foto koydum albüme. 2 ay öncesine ait. Göbek falan değil, bakmak istersiniz belki diye söyledim...

mrb kızlar iyi aksamlar,ben dun doktora gıttım bebeiş cok iyi şükür ama seker 144 cıktı kafamçokkarıştı doktor cok yüksek degıl ama kontrol altında tutmak lazım dedı.sizin kac cıktı kızlar.biraz moralım bozuldu ama fazla takmadım kafama.cunku bebişim cok iyiydi şükür

Moralini bozma canım yaaa... Önlem alınabilecek bir şey sonuçta. Şeker kıs seni :) Benim 90 çıkmıştı.

buarada nazancığım yolladıgın paketı aldım cook cook tesekkur ederım cok cici tulumlar.dedıgın kadar varmıs,cok minikler.onun içinde bebegı hayal edemıyorum nekadar yakısır.

Moralini bozma canım yaaa... Önlem alınabilecek bir şey sonuçta. Şeker kıs seni :) Benim 90 çıkmıştı.

:1shok: :1shok::1shok: 90 mı cıkmıstı.eyvahh ben aglıyım ozaman.benımkı cok yüksek cıkmıs yahu.

ama bebegım 510 gr oolmus oyuzden cok mutluyum ve prensesımız olacagı artık kesınlestı.zaten 2 ay önce bellı olmustu ama şimdi tam emın doktor teyzemız.

Kızlar 2 yeni foto koydum albüme. 2 ay öncesine ait. Göbek falan değil, bakmak istersiniz belki diye söyledim...
fotona bakamdım niyeeeeeeeeeeeeeee

bebeişin iyi olmasına sevindim doktor yüksek demediyse sanırım sorun olmaz takama kafan okadar

Ama geçen hafta yapıldı benimki. 24. haftada tekrar yaptıracağım ne olur ne olmaz...

benimde 128 çıkmıştı normal demiş doktor ben gidemedim annemle babam gitti aldılar
Kızlar benim hiç iştahım yok akşama kadar aç dursam canım bişey istemiyor bebiş için zorla yiyorum biree midem çok kötü yanıyor

selam kızlar bende geldim bugün çok güzeldi valla göbiş göbiş gezdik herkes bize bakıyo kimse inanamadı süperdi resimler bizde yok esrada var o halledicekti nazan ve esrakoda da vardı artık onları bekleyiceniz birde bize küçük hediyeler veren gpyrs esra teşekkürler tekrardan çok tatlısınnnn

DERYA sana arkadaşlık teklif ettm. Kabul edersen albümümü görebilirsin. muccuk
kabul ettim canım bakayım şimdi
ya sınır 140 yazıyo benım 144 cıktı.bıdaha yapılcak seker yukleemı

ama bebegım iyi oldugu için cok mutluyum 510gr olmus

şekerine açmı bakıldı tokmu gerçi fark etmiyo dediler bana
maşallah kızına annesi :ecrin_bebek:hihoyyyt

kızlar selam hepinizee
süper bi gündü yaa sanki ilkokul arkadaşlarımla buluştum resimleri ayarlim kociş gelmeden sonra ayrıntıya giricem bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…