Çok merkezi bir yerde buluşmayıveririz her ihtimale karşılık. Buyurun Güzelyalı'ya meseladelikafadulden
O zaman 1 Mayıs Cuma uygun oluyor ? Nasıl olur ki ortalık? İstanbul'da çok sakat ama İzmir'i bilmiyorum.
tamam o zaman ben kendimi paket yapip, kirmizi kurdeleyle gelirim bulusmaya:))))
Tazem, evin hayılı olsun. Güle güle iyi günlerde oturun evinizde. Çok sevindim senin adına. Bir de şu misafir işi olmasaymışşş.. Neyse tadını çıkarmaya çalış bari napalım...
bir hareketlilik olsa da gündüz olur,akşam saatleri sakin olur diye düşünüyorum.zaten izmir'i istanbul'la kıyaslamayın,gündüz bile çok olaylı geçmez bence.
fetvamı veriyorum:1 mayısta buluşmak caizdir.
oğluşumla biraz temizlik yapacağım,öğrensin şimdiden,ileride yardım eder annişine.
herkesi öptüm,iyi hafta sonları...
slm kızlarrrr.... istanbullular şimdi beraberler. fotolar beklioruz bol bollll... İzmirliler de buluşçakmışş kıskandım sizi çottttgeçen sefer de nora gelememişti. artık haziran sonu da buluşurus dimiiiiiii..... bi de doğurmayanlar doğuranlara gider dimiiiiii... ben ay sonundayım ben gezerim hepinizi delikafadulden
eylemcim bebişin nassı şirin . eller önde kavuşmuş sanki dua edio dilek dilior. comelycim senin de kızın çok çok şiirnnnn.... maşallah kızlar tam gaz gidioruz allah nazarlardan korusun.
1 mayıs bence de izmir de olaylı geçmez. gündoğdu meydanı dolu olabilir ama o da müsikli şenlikli olur. kavga dövüş olmaz.
gizze benim de eşim 7 . aydan sonra olmıcak. çok üsülüorum. doğuma gelicek sadece sonra gene dönecek hemen. keşke en son günler de beraber olsaydık. en has tekmeler o zaman gelcek en çok o zaman babasının sesini duycak ve ben en çok o dönem hassas olucam galiba... şimdiden çok koyuoo.. senin eşin ne zaman gelio
bebek odasına gelince ben de bir şifonyer ve yatak alıcam. odama da beşik koyacağım bi tane. gardrobumuz var. bu kadar :)
Sen burada yani trde doğum yapacağın için olamayacak di mi tatlım? Benimki de askerde şimdi. Bugün itibariyle 36 günümüz kaldı. Az kaldı ama bana hala çokmuş gibi geliyorr... Benim de kızım hiç babasının sesini duyamadı elini hissedemedi. Eşim bir an önce geliyim yoksa kızım beni tanımıcak diyor..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Siz de şimdi telafi etmeye çalışın canım. Bu zamanlarınızı değerlendirin bol bol. Neyse ki doğumda yanında olacak...
kızlar göbek şova yeni sıcak sıcak resim ekledim 23 haftaya girmiş bulunuyorum ama sanki burçin bu aralar çok hareketlendi devamlı dönüyor tekmeler atıyor dr uzun boylu dedi bacaklarını sıgdıramıyor herlde karnıma daha çok büyüyünce heralde tekmeler dahada kuvetli olacak.
kızlar doktor bebeğinizin boyunu söylemezse eğer FL yazan yerdeki değeri 7 ile çarpın bebeğinizin boyu çıkıyor KAĞAN KOCATEPEnin siteisnde yazıyor.
mrb kızlar iyi aksamlar,ben dun doktora gıttım bebeiş cok iyi şükür ama seker 144 cıktı kafamçokkarıştı doktor cok yüksek degıl ama kontrol altında tutmak lazım dedı.sizin kac cıktı kızlar.biraz moralım bozuldu ama fazla takmadım kafama.cunku bebişim cok iyiydi şükür
Moralini bozma canım yaaa... Önlem alınabilecek bir şey sonuçta. Şeker kıs seni :) Benim 90 çıkmıştı.
fotona bakamdım niyeeeeeeeeeeeeeeeKızlar 2 yeni foto koydum albüme. 2 ay öncesine ait. Göbek falan değil, bakmak istersiniz belki diye söyledim...
mrb kızlar iyi aksamlar,ben dun doktora gıttım bebeiş cok iyi şükür ama seker 144 cıktı kafamçokkarıştı doktor cok yüksek degıl ama kontrol altında tutmak lazım dedı.sizin kac cıktı kızlar.biraz moralım bozuldu ama fazla takmadım kafama.cunku bebişim cok iyiydi şükür
Ama geçen hafta yapıldı benimki. 24. haftada tekrar yaptıracağım ne olur ne olmaz...
ya sınır 140 yazıyo benım 144 cıktı.bıdaha yapılcak seker yukleemıbebeişin iyi olmasına sevindim doktor yüksek demediyse sanırım sorun olmaz takama kafan okadar
kabul ettim canım bakayım şimdiDERYA sana arkadaşlık teklif ettm. Kabul edersen albümümü görebilirsin. muccuk
ya sınır 140 yazıyo benım 144 cıktı.bıdaha yapılcak seker yukleemı
ama bebegım iyi oldugu için cok mutluyum 510gr olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?