hoş geldiniz hatunlarselam kızlar bende geldim bugün çok güzeldi valla göbiş göbiş gezdik herkes bize bakıyo kimse inanamadı süperdi resimler bizde yok esrada var o halledicekti nazan ve esrakoda da vardı artık onları bekleyiceniz birde bize küçük hediyeler veren gpyrs esra teşekkürler tekrardan çok tatlısınnnn
güzel vakit geçireceğinizden hiç şüphemiz yoktu onun için bisler burda çatladık sizin eğlendiğinizi bildiğimiz içi:jeyyar:kızlar selam hepinizee
süper bi gündü yaa sanki ilkokul arkadaşlarımla buluştum resimleri ayarlim kociş gelmeden sonra ayrıntıya giricem bendee
selam kızlar biz doktordan geldik
doktor amcamız her gidişimizde ayrıntılı inceliyor organlarını zaten.bu seferde uzun uzun inceledi minnoşumu.kalbin yapısını beyin yapısını omurgasını kalça çıkıklığı varmı diye kol bacak hepsine tek tek baktı.beynr giden kan dolaşımını inceledi.bi anomali olup olmadığına baktı.çok şükür her şeyi iyiydi.suyu normal dedi ama bence biraz daha fazla iç çok çok iyi olsun dedi.bebeğim 25+0 haftalık ve 778 grgeçen kontrolde kordonunu atkı gibi boynuna aldığından dolayı biraz moralim bozulmuştu ama şimdi kordonu boynundan atmış.bu durumda içimi rahatlattı.beyin gelişimi için haftada 3-4 defa kırmızı et tüket dedi.bebeğim yüzünü bu sefer hiç göstermedi.yüzünü iki kolunun arasına almış. adeta bakmayın dercesine saklamıştı iki, kolunun arasına.göğüslerimdeki yarılmalar içinde bi krem yazdı.benden bu kadar.biraz geçmişi okuyup sizlerde ne var öğreneyim
maşallah bebişinekızlar ben geldım uzun zamandan sonra canlarım kızımın resmını ekledım dr. gıttık eşimle dedıkı cok sağlıklı ii dedi 23 cm 426 gr olmus bı görsenız mıskınım bnm bacak bacak üzerıne atmıs elı bvasında uyuyodu uyandırdık tabıkı renklı ultrason cok değişik resmı ekledım albumde bakmak ısteyen bakabılır
hoşgeldin aramıza.Merhaba Arkadaslar
Uzun zamandan beri forumu takip ediyorum ama ancak simdi yazmaya firsat buldum.Ben de sizler gibi Agustos Anne Adayiyim.Insallah agustos ayi basinda minigimizi kucagimiza alacagiz.Allah hepimizin bebeklerini korusun,saglikla büyüsünler ve saglikla kucagimiza alalim insallahhhhh.:Saruboceq:
ben badem yağı kullanıyorum.benimde akşam yemekten sonra çok geriliyor.doktora bugün göğüs uçlarım yarıldı dedim bi krem yazdı banakızlar merhaba
karınlarınız gerilmeye başladımı
ne sürüyorsunuz benim bu salı günü dr randevum var kızımla buluşcaz bakalım söyliycem akşamları karnım geriliyor inşallah çatlamam ama gögüs uclarım beni mahvetti resmen çatladı kurudu biraz yağ sürdüm ve çok duyarlı sizdede var mı böyle bişey
benim 119 çıktı.doktorum sorun yok iyi dedi.tekrarlat bi kez daha.100 gr veriyorlar ikinci defada.yine yüksek çıkarsa diyet veriyorlar.ama seninki çok yüksek değil.basit bi diyetle atlatırsınmrb kızlar iyi aksamlar,ben dun doktora gıttım bebeiş cok iyi şükür ama seker 144 cıktı kafamçokkarıştı doktor cok yüksek degıl ama kontrol altında tutmak lazım dedı.sizin kac cıktı kızlar.biraz moralım bozuldu ama fazla takmadım kafama.cunku bebişim cok iyiydi şükür
gözünaydın canım.bebğinede maşallah:1shok: :1shok::1shok: 90 mı cıkmıstı.eyvahh ben aglıyım ozaman.benımkı cok yüksek cıkmıs yahu.
ama bebegım 510 gr oolmus oyuzden cok mutluyum ve prensesımız olacagı artık kesınlestı.zaten 2 ay önce bellı olmustu ama şimdi tam emın doktor teyzemız.
şeker gebelikte en üst seviyeye 24.-28 haftalarda çıkıyormuş.24.haftada tekrarlatmanda fayda varAma geçen hafta yapıldı benimki. 24. haftada tekrar yaptıracağım ne olur ne olmaz...
yok güzelim , "as" desem asar sağolsun. ama ben güvenemiyorum. çamaşırı o astığında ütüsü çok zor oluyor. en son çamaşır asışını anlatayım mesela ;
ben sızmışım, bi uyandım ki makina durmuş.... "çamaşırları asmam lazım" dedim. "yok yok sen git yat hemen, ben asar gelirim yanına" dedi. ben de gittim yattım. inan ki 2 dakika geçti eşim de geldi yanıma. oysa çamaşırlıkta kurumuş koyu renk çamaşırlar vardı. önce onlar toplanacaktı. "sinan, hani çamaşırları asacaktın" dedim. "e astıııım" dedi. "ne zaman kuruları topladın da ne zaman beyazları astın" dedim şaşkın şaşkın. tabi ki cevabını bile beklemeden kalkıp kontrole gittim. bir de ne göreyim. siyah kuru çamaşırların üstüne yaş beyazları serpiştirmiş. bak dikkat et "asmış" demiyorum "serpiştirmiş".... zaten ben de siyahları toplayıp katlamasını filan beklemiyordum ama insan en azından onları kaldırır koltuğa atar da öle asar di mi yaşları.... bıraksam da öylece kurusa ya renk çıkacak beyaza ya da kırış kırış kuruyacak çamaşırlar....
anlayacağın ben kendim asmayı tercih ediyorum.
mrb kızlar iyi aksamlar,ben dun doktora gıttım bebeiş cok iyi şükür ama seker 144 cıktı kafamçokkarıştı doktor cok yüksek degıl ama kontrol altında tutmak lazım dedı.sizin kac cıktı kızlar.biraz moralım bozuldu ama fazla takmadım kafama.cunku bebişim cok iyiydi şükür
doktor amcamız her gidişimizde ayrıntılı inceliyor organlarını zaten.bu seferde uzun uzun inceledi minnoşumu.kalbin yapısını beyin yapısını omurgasını kalça çıkıklığı varmı diye kol bacak hepsine tek tek baktı.beynr giden kan dolaşımını inceledi.bi anomali olup olmadığına baktı.çok şükür her şeyi iyiydi.suyu normal dedi ama bence biraz daha fazla iç çok çok iyi olsun dedi.bebeğim 25+0 haftalık ve 778 grgeçen kontrolde kordonunu atkı gibi boynuna aldığından dolayı biraz moralim bozulmuştu ama şimdi kordonu boynundan atmış.bu durumda içimi rahatlattı.beyin gelişimi için haftada 3-4 defa kırmızı et tüket dedi.bebeğim yüzünü bu sefer hiç göstermedi.yüzünü iki kolunun arasına almış. adeta bakmayın dercesine saklamıştı iki, kolunun arasına.göğüslerimdeki yarılmalar içinde bi krem yazdı.benden bu kadar.biraz geçmişi okuyup sizlerde ne var öğreneyim
Yav ben taa Kuşadasına gittim geldim, bu kızlar İstanbul'un içinde daha evlerinin yolunu bulamadılar mı?CADIARZU
Çok merkezi bir yerde buluşmayıveririz her ihtimale karşılık. Buyurun Güzelyalı'ya meseladelikafadulden
gozun aydin canim kuzun iyiymis, bencee takipe al sekeri, tekrarlat 100 gr ile, gebelik sekeri olan annelerin bebekleri yuksek kilolu oluyor, onlem almakta fayda var hemen..mrb kızlar iyi aksamlar,ben dun doktora gıttım bebeiş cok iyi şükür ama seker 144 cıktı kafamçokkarıştı doktor cok yüksek degıl ama kontrol altında tutmak lazım dedı.sizin kac cıktı kızlar.moralım bozuldu ama fazla takmadım kafama.cunku bebişim cok iyiydi şükür
kızlar selam hepinizee
süper bi gündü yaa sanki ilkokul arkadaşlarımla buluştum resimleri ayarlim kociş gelmeden sonra ayrıntıya giricem bendee
sakaleynmaster
beraber ilerliyoruz bakalım.inşallah doğum haberlerinide veririz bi gün
evet noraa zaman su gibi aksa ve oğlumu kucağıma alsam.şaka bi yana 26.haftaya girmişim bugün.gozun aydin canim kuzun iyiymis, bencee takipe al sekeri, tekrarlat 100 gr ile, gebelik sekeri olan annelerin bebekleri yuksek kilolu oluyor, onlem almakta fayda var hemen..
helincim masallah gozun aydin, baya olmus, 25 hafta, zaman su gibi akip gecse.
resim resim reeeesiiiiiimmmmm:)))
ben sezeryan olacağım.bel fıtığı var ve normal doğum yapamam.resimle çok güzel hepinizde maşallahkaydirigubbakcemile3 yani göbişlerde çok güzel :CüvCüv:çıkmışsınız tabi eğlenmişsinide belli oluyor herkesin ağzı kulaklarında :jeyyar:
evet canım senin doğum şeklin bellimi belki aynı gün gideriz bellimi olur benimki sezeryanya o bakımdan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?