2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar biz doktordan geldik
doktor amcamız her gidişimizde ayrıntılı inceliyor organlarını zaten.bu seferde uzun uzun inceledi minnoşumu.kalbin yapısını beyin yapısını omurgasını kalça çıkıklığı varmı diye kol bacak hepsine tek tek baktı.beynr giden kan dolaşımını inceledi.bi anomali olup olmadığına baktı.çok şükür her şeyi iyiydi.suyu normal dedi ama bence biraz daha fazla iç çok çok iyi olsun dedi.bebeğim 25+0 haftalık ve 778 gr geçen kontrolde kordonunu atkı gibi boynuna aldığından dolayı biraz moralim bozulmuştu ama şimdi kordonu boynundan atmış.bu durumda içimi rahatlattı.beyin gelişimi için haftada 3-4 defa kırmızı et tüket dedi.bebeğim yüzünü bu sefer hiç göstermedi.yüzünü iki kolunun arasına almış. adeta bakmayın dercesine saklamıştı iki, kolunun arasına.göğüslerimdeki yarılmalar içinde bi krem yazdı.benden bu kadar.biraz geçmişi okuyup sizlerde ne var öğreneyim

kızlar hem topiğe bakıyor hemde oğluşuma convers patik örüyorum bi buraya bi örneğe bakıyorum bitirnce cicileriyle ekelemyi düşünüyorum bakalım beğenecekmisiniz

hoş geldiniz hatunlar
kızlar selam hepinizee
süper bi gündü yaa sanki ilkokul arkadaşlarımla buluştum resimleri ayarlim kociş gelmeden sonra ayrıntıya giricem bendee
güzel vakit geçireceğinizden hiç şüphemiz yoktu onun için bisler burda çatladık sizin eğlendiğinizi bildiğimiz içi:jeyyar:

maşallah bebeğine hadi gözün aydın herşeyin iyi çıkmış hihoyyyt
helincinm senlen hem haftamız hemde gramımız aynı yafrum ya kaydirigubbakcemile5

uf kızlaraarrrrrrrrrrrr sizleri bekliyorum nerelerdesiniz ya dün geceden uykusuzum ve erkenden yatıcam sanırım artık yarın bakarım

maşallah bebişinesağlıkla kucağına aldığın günlerde gelir inşallah

hoşgeldin aramıza.

ben badem yağı kullanıyorum.benimde akşam yemekten sonra çok geriliyor.doktora bugün göğüs uçlarım yarıldı dedim bi krem yazdı bana

benim 119 çıktı.doktorum sorun yok iyi dedi.tekrarlat bi kez daha.100 gr veriyorlar ikinci defada.yine yüksek çıkarsa diyet veriyorlar.ama seninki çok yüksek değil.basit bi diyetle atlatırsın

gözünaydın canım.bebğinede maşallahprensesin hayırlı olsun

Ama geçen hafta yapıldı benimki. 24. haftada tekrar yaptıracağım ne olur ne olmaz...
şeker gebelikte en üst seviyeye 24.-28 haftalarda çıkıyormuş.24.haftada tekrarlatmanda fayda var

ya nazan inanamıyorum sana çok guldum yaaa çok alem senin esin vallahi :))))) insan kenara oylesine atar yine ustune asmazzz :))))

canım senin sinirin biraz ustu çıkmıs. ama baktımsimdi ticker ına kesinlikle takipte olmalısın 24-28 haftalarda ençok artamya baslıyor ve sonrasındaçok artabiliyormus, dolayısıyla mutlaka tekrar ettir o haftalarda , dr un 100 gr yukleme istedimi ???x
bu 50 gr yukleme bu ikili uçlu testler gibi risk gribundamısın diye tarama testiasıl tanı testi 100 gr yukleme ve 4 saatsaatbası alınankanile bakılan test,

bu arada benim 50gr yukleme sonucum 176 ve 21, haftada bakılmıstısendende geride benim durum senden vahim yani, dedigim gibi korkma ama sekerim yok diye rafa kaldırmamalısın bu konuyu

helincim gozun aydınn massallah

aa bak guzel yali bana uyar annemler balcovada, hem baya sakinde olur o sahileki kafeler, inciralti dicem ama evrisle brucuya uzak kalabilir, keops nereye donucek bilmiyorum, basak da?? dedigin gibi konak yada alsancak olmadiktan sonra olabilir, aùma saat kac civari, cok da gec olmasin...

önce toplu olanları ekliyorum

[/URL][/IMG]
ayakta olanlar sıra ile ; Maviş,Tuana,Pinky,Fasulyeko,Petrik
oturanlar ; Gypsyesra,Esrako,Aftabru,Angeleyes

[/URL][/IMG]
burda Angeleyes foto çekiyoduuu o yüzden yok fotoda

[/URL][/IMG]
benim koca kafadan Nazan çıkmamış delikafadulden

[/URL][/IMG]
Petrik,Esrako,Aftabru,Gypsyesra,Pinky,Tuana,Maviş,Angeleyes,Fasulyeko
herkes yandannn göbişlerr gözüksünnn kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]
fotoyu ben çekiyorum,fasulyekoda mağazada alışveriş yapıyooo am en güzelidee pinkyyy kaydirigubbakcemile2

bende geldimmmm

gecmisi okudum cumada yarım gun calıstaıgım için okuyamamıstım,

geberiyorum yorgunluktann bayılcaktım sokaklarda en son :))
sabah 9,30 da evden çıktım 10 da nazanla bulustuk bakırkoye deniz otobusu ile geçtik o andan beri sokaklardayız once pazara gittik nazan ben gpsy petrik ,
çok sagolesra ya arabanla bizi tasıdın pazara ordanmadoya heryeri gezdirdin çokçok tesekkurler vallahi ,
pazarda hamile pantalonu bile denedik hattanazan bir kot bile aldı kendine:) çok da yakıstı resminiçeksin koysun uzerindeyken pantalonun hamile demeye bin sahit :))

ben pantalon pazarlardn alamadım pacaları bana kısa oluyor pazarmalı urunlerin , neyse madoda yer ayırttık gitmeden pazar oncesi ilk is , sonra bulustuk iste
herkes çok sıcakçoksamimi idi ya gercekten sanki kirky ildir tanısyıoümus gibiyiz biri birseydiyor oburu diyorsenin oyle idi durum dimi vs hakkımızda pekçok sey biliyoruzçok guzel birsey ,

isim nick karıstırmasıb ir sure yasandı amaçok surmedi ,

en yaslılar nazan ve ben dik herkes 83 dogumluydu sanki saka bir yana 5kisi 83 dogumluydu )

resim ben hiççekemedim karısıklık olmus arkadaslar bendede vardı diye yazmısdogru ama pili bitti ben sarj etmeyi unuttmustum bir ihtimal diye getirmistim birtane bile resmi çekemeden pili bitti diger esra nazan falan çektiler onlar yuklerler insalah resimleri

gozun aydin canim kuzun iyiymis, bencee takipe al sekeri, tekrarlat 100 gr ile, gebelik sekeri olan annelerin bebekleri yuksek kilolu oluyor, onlem almakta fayda var hemen..

helincim masallah gozun aydin, baya olmus, 25 hafta, zaman su gibi akip gecse.

kızlar selam hepinizee
süper bi gündü yaa sanki ilkokul arkadaşlarımla buluştum resimleri ayarlim kociş gelmeden sonra ayrıntıya giricem bendee

resim resim reeeesiiiiiimmmmm:)))

kizlar resimler cok hos ya, ama yandan hepinizin gobus fotosuna bayildim, oh masallah, herkes cok tatli yaa...

İyi akşamlar cici anneler - resimlere baktım çok tatlısınız ya birbirinden şirin
Madodakiler şaşırmıştır hamileler bastı burayı diye naniknanik
Nasıl geçti buluşma eğlendiniz mi??

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

kızlar ben kaçıyorum sonra yazıcam uzun uzun kaynanaya çıkıcazz anca fotoları yükledim öpüldünüz..

resimle çok güzel hepinizde maşallahkaydirigubbakcemile3 yani göbişlerde çok güzel :CüvCüv:çıkmışsınız tabi eğlenmişsinide belli oluyor herkesin ağzı kulaklarında :jeyyar:
sakaleynmaster
beraber ilerliyoruz bakalım.inşallah doğum haberlerinide veririz bi gün

evet canım senin doğum şeklin bellimi belki aynı gün gideriz bellimi olur benimki sezeryanya o bakımdan yani

evet noraa zaman su gibi aksa ve oğlumu kucağıma alsam.şaka bi yana 26.haftaya girmişim bugün.

ben sezeryan olacağım.bel fıtığı var ve normal doğum yapamam.

istanbullu hanımlar ben çok kıskandım sizleri.çok hoş çıkmışsınız.madodakiler şaşırmışlardır nasıl olduda bu kadar hamile birbirini buldu diye.

Kızlar hepiniz çok tatlısınız, profil fotonuza bayıldım. Eminim çok güzel bir gün geçirdiniz. Aranızda olmayı ne çok isterdim....

Angeleseyes çok hoş hatunmuşsun valla... Hepiniz çok şekersiniz ama seni hiç görmemişim ben, en çok sen çektin dikkatimi. Hemen hemen hepinizi fotoya ilk baktığımda tanıdım zaten.

ESRA???? Sen dondurma mı yedin ? kaydirigubbakcemile

Öğ-ret-me-ne söy-len-cek !!!
Öğ-ret-me-ne söy-len-cek !!!

Biz de yarın burkoyla minik bir buluşma düzenledik. Yarın birlikteyiz. Evrim muhtemelen gelemiyor. Nevin, müsaitsen bekleriz. 2'de Sevinç'in önünde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…