Biz de yarın burkoyla minik bir buluşma düzenledik. Yarın birlikteyiz. Evrim muhtemelen gelemiyor. Nevin, müsaitsen bekleriz. 2'de Sevinç'in önünde :)
ama bu şimdi mi söylenir Çok üzgünüm çoook :mymeka: kaydirigubbakcemile
selam kızlar biz doktordan geldik
doktor amcamız her gidişimizde ayrıntılı inceliyor organlarını zaten.bu seferde uzun uzun inceledi minnoşumu.kalbin yapısını beyin yapısını omurgasını kalça çıkıklığı varmı diye kol bacak hepsine tek tek baktı.beynr giden kan dolaşımını inceledi.bi anomali olup olmadığına baktı.çok şükür her şeyi iyiydi.suyu normal dedi ama bence biraz daha fazla iç çok çok iyi olsun dedi.bebeğim 25+0 haftalık ve 778 grgeçen kontrolde kordonunu atkı gibi boynuna aldığından dolayı biraz moralim bozulmuştu ama şimdi kordonu boynundan atmış.bu durumda içimi rahatlattı.beyin gelişimi için haftada 3-4 defa kırmızı et tüket dedi.bebeğim yüzünü bu sefer hiç göstermedi.yüzünü iki kolunun arasına almış. adeta bakmayın dercesine saklamıştı iki, kolunun arasına.göğüslerimdeki yarılmalar içinde bi krem yazdı.benden bu kadar.biraz geçmişi okuyup sizlerde ne var öğreneyim
fasulyeko 2009 collection a yeni kıyafetleri eklendi
hakikaten kizlar ya benimde gozum sizden once dondurmalara kaydi, ay nasil guzeldir madonun fistikli dondurmasi, mmmmmmmmmmm....
evriş canım albümümde
Tamam kapatalım bu konuyu reca edeceğimmm kötükedihüso
Bis bulustugumuzda.. Mado nun üretim tesislerine gidip aşama aşama yapılışlarını çekmeyi planlıyorum,buraya da ekleyeceğim nacizane.. buluşma yerimis Mado Tesisleri hanımlar.. lama cimi yok..oldum olası sevemedim bu İstanbul daki kadınları satenn naniknanik
guselim biz bulusalim, gerekirse, cesme kumrusu, izmir lokmasi gibi sadece izmir'e ozgu seyleri yiyip, catlatiris hatunlari:)))) saka bi yana canim ciddi fistikli dondurma cekti, nerden bulcam bu saattecokacimcoook acaba antep fistigi ve vanilyali dondurmayi ayni anda yesem kesermiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?