2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Biz de yarın burkoyla minik bir buluşma düzenledik. Yarın birlikteyiz. Evrim muhtemelen gelemiyor. Nevin, müsaitsen bekleriz. 2'de Sevinç'in önünde :)

ama bu şimdi mi söylenir Çok üzgünüm çoook :mymeka: kaydirigubbakcemile

İSTANBULLULAR,maaşallah hepinize,çok güzelsiniz.

kızlar fotolara bayıldım çok şeker çıkmışsınız gypsyesra canım canım söyledigin kadar kilolu degilsin tatlım bende birşey sanmıştım kiloda hala herkesin önündeyim neyse herkes gerçekten süper görünüyordu en kötü gününüz böyle olsun kızlar

Çirkinlerrr............ hepinis cok cirkinsinizzz.... ay ne o ole göbekli göbeklii..................... hepinis şişkosunusssss................. kaydirigubbakcemile3 yoksa hamile misinissss :CüvCüv:

İyisinisss.. hoşsunus da.. sisler ne kadar arlanmasss kadınlarsınısss... ayıp diil mii beaa.. yediğinis her lokmayı cekmişsinisss.... sisi çiğneyesim var ama hadi neysee... borcum olsun. Saat olmus gece yarısı,fotolarınısa bakıyorum... yüzünüzden önce ne yediğinise bakıyorumm.. sanırım bende hamileyimmm -tatlicadiarzu-

Bi ara sislerden birini arayacaktım.. hade dedim neyse.. gıccccıkk İzmirli aradı dersinis diye vasgectım.. :)) şaka şaka.. dedim dikatlerini dağıtmayayım şimdi şakkıdı

İçimden bir an geçti.. didimm keşke hepberaber olsaydık.. ne tadına doyulmaz olurdu.. :1hug:

Geçmişler olsun bir kontrolumuz daha.. masaşşallahhh Helinim.. Allahım nazarlardan saklasın evlatlarımızı... ne kadar hızlı buyuyorlar değil mi artık??

fasulyeko 2009 collection a yeni kıyafetleri eklendi

Anacım neresidir bu adres???

hakikaten kizlar ya benimde gozum sizden once dondurmalara kaydi, ay nasil guzeldir madonun fistikli dondurmasi, mmmmmmmmmmm....

hakikaten kizlar ya benimde gozum sizden once dondurmalara kaydi, ay nasil guzeldir madonun fistikli dondurmasi, mmmmmmmmmmm....

Tamam kapatalım bu konuyu reca edeceğimmm kötükedihüso

Bis bulustugumuzda.. Mado nun üretim tesislerine gidip aşama aşama yapılışlarını çekmeyi planlıyorum,buraya da ekleyeceğim nacizane.. buluşma yerimis Mado Tesisleri hanımlar.. lama cimi yok.. oldum olası sevemedim bu İstanbul daki kadınları satenn naniknanik

Resmen mest oldum ben bu şarkıya... dinle dinle bırakımıyorum... Allahtan sesim fena değil de Kuzey e eziyet olmuyor :))))

Ninni bebeğime
Uyusun benim güzel meleğim
Uyusun benim küçük sevgilim
Büyüsün bitanem çiçeğim ninni
ninni

Ninni bebeğime
Büyüsün bitanem çiçeğim ninni
ninni

Uyu koynumda, kokunu hissedeyim
Minik ellerini tenini seveyim
ıyi ki geldin, benim bitanem bebeğim
ninni

Ninni bebeğime
Büyüsün birtanem çiçeğim ninni
ninni

Uyu koynumda, kokunu hissedeyim
Minik ellerini tenini seveyim
ıyi ki geldin, benim bitanem bebeğim
ninnii

Son düzenleme:

guselim biz bulusalim, gerekirse, cesme kumrusu, izmir lokmasi gibi sadece izmir'e ozgu seyleri yiyip, catlatiris hatunlari:)))) saka bi yana canim ciddi fistikli dondurma cekti, nerden bulcam bu saattecokacimcoook acaba antep fistigi ve vanilyali dondurmayi ayni anda yesem kesermiCADIARZU

Demamdır.. Yapmayan papağana "çiğdem" olsun.. bu kadar kesin konusuyorumm

Selam Kıssslarrr,
Ben geldiiimmm. Bilmem beni merak edeniniz oldu mu hiç. Henüz geçmişi hiç okuyamadım. Ama bayağı ilerlemişsiniz zaten okumam da pek bi mümkün görünmüyor. ınşallah hepiniz iyisinizdir. Biliyor musunuz, ben ve kızım hepinizi çooooookkk özlemişiz.
Sadece son sayfadan ıstanbul buluşmasının da gerçekleştiğini görüyorum.
Maşallah kızlar... Allah muhabbetinizi artırsın. Ne vardı sanki biz de daha büyük şehirde yaşasaydık da biz de görüşebilseydik şöööyleee. ıçim gitti vallahi... Maşallah...

Beni sorarsanız öncelikle eşim Ankara'ya gittiği için annemde kalmıştım. Orda da internet yoktu pek giremedim. Eşim geldi çok şükür ve eve geçtik. Bu arada doktor kontrolümüz vardı. Bebeğin gelişimi 1 hafta geri kalmış artı hiç kilo almamaışsın dedi doktorumuz. Kalp ilacına ve diüretik ilaca başlattı kalp doktorumuz deyince o ilaçlar yüzünden geri kalmıştır bebeğin gelişimi dedi. Tuz ye dedi. Basınç artsın dedi. Kalp doktoru da tuz yeme diyor. Anlayacağınız birinin A dediğine biri Z diyor. ıki arada bir derede kaldık. Tekrar kalp doktoruna gittik. Diüretik ilacı kesti bunun üzerine. Ama onun yerine bol bol dinleneceksin. Makineye bir tane tabak bile koymayacaksın. Kendini hiç bi şekilde yormayacaksın dedi.
Biri benim sağlığım biri bebişimin sağlığı. ıkisini de dengede tutmaya çalışmamız lazım dedi. Tuz kesinlikle yeme dedi. Artık ben de bol bol protein alıp bebeğimi beslemeye çalışıyorum. Haftaya tekrar kontrolum var. ınşallah gelişimi ilerler kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.
Bir de fetal eko çektirdik. Bebişimin kalbi iyiymiş ama 31.hafta olunca tekrar görmek istedi. Benim rahatsızlığımı duyunca önce seni muayene edelim dedi. Hamileliğin benim için getireceği riskleri anlattı tekrardan. Ama Allah' şükür şimdilik iyi götürüyormuşum. Biraz canımız sıkılmıştı ama başaracağız inşallah bebişimle.
Biraz uzun oldu ama benden şimdilik bu kadar. Haftaya sanırım şeker testi yaptıracak ve tetanoz isteyecek. Tetanoz da beze felan yapıyormuş antibiyotik kullanmak gerekiyormuş. Ateş yapıyormuş felan. O da bizi korkuttu. Yaptırmak şart mı diye soracağız gidince artık. Herşeyin hayırlısı...

kacakkedi hosgeldin canim, merak ettik tabi seni etmezmiyiz..umarim tedaviyi seni ve bebisi dengeliycek sekilde devam ettirebilirsiniz, kuzunda almasi gereken kilolari alir..

Biz seni gercekten cok merak ettiikk Kacakkedi.. bana iletişim bilgilerini de atmamıssın.. herkes bana soruyor.. ben de cevap veremedim.. bana mail adresini, cep tlf nunu ozelden atarsan cok sevınırım.

Tetenoz aşısı şart değil.. en azından benim doktorum için.. en yakın dostum benim aynı zamanda uzman.. tıp eğitimi almış bir insan olarak sana tetenoz olmanı tavsıye etmıyorum dedi bu aksam.. vucuduna durup dururken mıkrop alman ıyı bır sey degıl dedı.. kıme ne tepkı verecegını bılmıyoruz dedı.. hele ki sen diikkat etmen gereken bir hamilelik geciriyorsun dedi.. vucuduna mıkrop verdirerek bagısıklık sıstemını zorlama dedı bana.. doktorum da gerek yok demıstı.. ben yaptırmamaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…