2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ama, ama, ama biz de bugün karar verdik. Haklısın, söyleyeceksem daha erken söylemeliydim. Ay ne bileyim Nevin. :uhm: Özür dilerim

canım,tepkim kızdığımdan değil,gelemeyeceğim için üzüntümdendir.özür dilemeyi gerektirecek bir durum yok.size iyi eğlenceler... Şeniz a.s.

iyi sabahlar mı desem iyi gecelermi desem saatte sabahın 6sı henüz. eve gelir gelmez uyuduğum için uykumu bi güzel aldım erkenden kalktım valla fotoları iyi güzel koymuşsunuz arkadaşlar fakat hediyelerimiz ellerimizde iken çekilen fotoları göremedim ben onlarıda koyun herşey süperdi herkes çok şirin ve tatlıydı keşke bütün topictekiler hep beraber buluşabilsek ne güzel olurdu valla

KIZLAR BUYUK BULUSMA FOTOLARI BİRAZDAN GELİYOR.

gözünaydın minik, bebeğin iyiymiş. bence senin şeker sınırda çıkmış, ama ESRAKO nun da dediği gibi 2 hafta sonra mutlaka yinelet. aç yaptırdın di mi?

buarada nazancığım yolladıgın paketı aldım cook cook tesekkur ederım cok cici tulumlar.dedıgın kadar varmıs,cok minikler.onun içinde bebegı hayal edemıyorum nekadar yakısır.

mühim bişey değildi, güle güle giysin kızın. o 3lü tulumları hiç giyinemeye de bilirler. inşallah nurtopu gibi doğarlar da bu tulumlar küçük gelir. seni bilmem ama benimki yüksek ihtimalle giyecektir. sen de başkasına verirsin kilolu doğurursan. ama diğerleri olur di mi? onlar çok küçük değil.

HELİNcim gözünaydın, maşallah bir kiloya yaklaşmış.
seninki yine mi vesikalık çektirmedi. amaaaaannnn ne huysuz oğlun varmış be.... ne seni görebildik ne de oğlunu.... sır gibi saklanıyorsunuz... hala senin göbek şovda foton yok şeker....

arasaydın keşke... ben de izmir buluşmasında seni arayacaktım ama cebini kaydetmemişim. çok şaşırdım. bana özelden mesaj atar mısın cep nonu?

hakikaten kizlar ya benimde gozum sizden once dondurmalara kaydi, ay nasil guzeldir madonun fistikli dondurmasi, mmmmmmmmmmm....
yok be hiç güzel değildi. menemen de kötüydü... domatesleri çiğ gibiydi... porsiyon küçüktü. ekmeklerin bir tarafı kızarmış bir tarafı yaştı..... yok yok hiiiiç güzel deeldi, özenmeyin kıskanmayın..... -tatlicadiarzu-

KAÇAKKEDİ, hiç endişe etme, sağsalim doğacak bebişin. sen yeter ki doktorun dediği gibi kendine iyi bak. önce sen iyi olacaksın ki onu da koruyabilesin.

valla benim ki tetanoz aşısının adını bile anmadı henüz. "gereksiz" bile demedi yani. birdahaki gidişimde soracağım ama....

canım ben öncekilere baktım hepinizde birbirinizden güselsiniz maşalah

tuananın yüzü nie kapalı canım dier resimlerde açıkta ondan sordum yani

fazla foto çekmemişim kızlar. derli toplu duramadık ki bir yerde çekelim.... 9 kişi olunca ekrana sığmak da güçleşiyordu.... yolun ortasında milleti durdurp foto çekiyorduk. çok komiktik, harbi büyük ilgi çektik. hele de madoda bizim gürültümüzden kimse muhabbet edememiştir.
önce pazar faslını anlatayım; gerçi ESRAKO özet geçmiş ama...
GYPSY sağolsun esrayla beni ido nun ordan aldı ve teee pazara götürdü. biz pazar kültürü olmayan iki hatun yanımıza nakit almamışız yeteri kadar diye bi de önce bankamatik aradık.... pazarın girişinde bizi bekleyen PETRıK i de böylece 20dak kadar bekletmiş olduk. neyse sonra PETRıK ve GYPSY nin kılavuzluğunda devasa pazarı 2 saatte tamamladık. ama doğru düzgün hiçbirşeye bakamadan... her tezgahın yanından transit geçtik... zaten çok kalabalıktı. yine en çok alışverişi GYPSY yaptı. ben sadece bir kot aldım. ama süperdi. çok sevdim hemen de paçasını yaptırıp giydim dün. fotolara dikkat ederseniz başlarda taytlıyım, sonra kotlu.... PETRıK de kot aldı. onunki de süper....ESRAKO ya pantolonlar kısa geldi, pazardan bişey alamadı.. ama buluşmanın sonlarında bu açığı C&A da kapatmış, bir sürü bluz almış.
buarada kendi kendimizi ihbar edeyim; pazardan çağla ve erik aldık ve yıkamadan yedik..... pazarda o kadar acıktık ki madoya kendimizi zor attık. diğer kızlar bizi bekliyordu. bir fasıl da onlara mahçup olduk. ama herkes çok hoşgörülü çok tatlı ve çok şişkoydu....
buarada minik bir anektod; ben pazarda pantolon deneyince nesrine ne diye seslendim, bağıra bağıra "PETRııııKKK PETRıııııKKKKKK" diye. etraftakiler merak etti tabi kimdir bu PETRıK....
MADODAN SONRA DıĞER HAMıLE BUTıKLERı GEZDıK. HEPSı YANYANAYDI ZATEN. AMA ÇOK PAHALILAR YA, ıYı Kı KOTU PAZARDAN BULMUŞUM.
uzun bir gün oldu. ben kızlardan 5e doğru ayrıldım, iğne vaktim çok geçmesin diye.... ama eve gelince de üstüste birkaç plan olunca nete giremedim.

ESRAKO nun da dediği grubun en kartı bendim. çoğunluk 26 yaşındaydı bense 36..... lütfen fotoları değerlendirirken bu faktörü de gözardı etmeyelim.....:1no2:

ESRAKO nun da dediği grubun en kartı bendim. çoğunluk 26 yaşındaydı bense 36..... lütfen fotoları değerlendirirken bu faktörü de gözardı etmeyelim.....:1no2:
canım ama yaşını hiç göstermiosun bence 26 filan gibi duruyorsun bunu tüm içtenlikle diyorum ozmn bu topin en çömez anne adayı ben miyim 21 yaşındayım dahakaydirigubbakcemile3

Hepinize maşşallah bayıldım valla tatlı tatlı kıskandımda bi yandan, orda olmak isterdim çünkü. Bebişlerinizi sizi çok çok öpüyorum. Aftabru bu fotoda görünmeyebilirsin ama senide gördüm gördüm :))

Dualarımız seninle ve bebişinle canım sende olumsuz düşünme kötü şeyler getirme aklına ki dr da sana şimdilik iyi götürüyorsun demiş maşşallah annesineee :) Şükür ben tetanozda hiç bi sorun yaşamadım sol koluma yapıldı o kolumun üstüne yatmaya bilem devam ettim herkesin vucudu her şeye aynı tepkiyi vermez korkma.

Valla canım hiçte kart görünmüyosun 36 yaş almışsın ama maşşallahın var tü tü tü tü nazar değmesin kaşı poponu :)

Canım o tarihe yetiştirilebilirse 1 Mayıs çok büyük bir ihtimal resmi tatil olacak zaten. Öyle olursa erkenden buluşuruzhihoyyyt

önce toplu olanları ekliyorum

[/URL][/IMG]
fotoyu ben çekiyorum,fasulyekoda mağazada alışveriş yapıyooo am en güzelidee pinkyyy kaydirigubbakcemile2
Puaaaahhhh:roflol:Harika görünüyorsunuz yahihoyyytGöbekler fora:dance:

Demamdır.. Yapmayan papağana "çiğdem" olsun.. bu kadar kesin konusuyorumm
delikafaduldenBayıldım bu lafa. "papağana çiğdem" ha:roflol:

Tabii ki merak ettik seni canım. Bozma moralini sakın. Vücuduna bir de stresin ağırlığını yükleme. Doktorun ne diyorsa harfiyen yapacaksın başka çare yok. Sen yapılması gerekenleri yaptıktan sonra bebişin de sağ salim doğacak annesi. Hepimiz dua edeceğiz sizin için. ıçini ferah tut sena.s.

Kızlar dün şöyle bir Selçuk - Kuşadası turu yaptık. Orada çekilmiş bir foto ekledim albümüme. Adaşçığım arkamızda görünen koylardan biri Claros. Hemen gittim, gördüm :)

Son düzenleme:
Nazan maşallah ne fotojenik hatunsun yahu. Poz vermediğin fotoğraflarda bile poz vermiş gibi çıkmışsın. Tü tü tü tü! Yaş da ne 30u ne 36sı, taş çatlasa 25

günaydın fıstıklar ve hoşçakalın.yeni kalktım kahvaltı yapacağım gelirim sonra...öpüldünüz...

kızlar herkese günaydınlar bende bi selam verip kaçıcam kahvaltı falan hazırlayayım malum dün çok yemiştik akşam ağzıma bir lokma bile sürmedim ama sabah kalktığımda karnım zil çalıyordu malum 6da ayaktaydım 1 bardak süt içtim aradan bi kaç saat geçti şimdide çok acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…