Ama, ama, ama biz de bugün karar verdik. Haklısın, söyleyeceksem daha erken söylemeliydim. Ay ne bileyim Nevin. :uhm: Özür dilerim
mrb kızlar iyi aksamlar,ben dun doktora gıttım bebeiş cok iyi şükür ama seker 144 cıktı kafamçokkarıştı doktor cok yüksek degıl ama kontrol altında tutmak lazım dedı.sizin kac cıktı kızlar.biraz moralım bozuldu ama fazla takmadım kafama.cunku bebişim cok iyiydi şükür
buarada nazancığım yolladıgın paketı aldım cook cook tesekkur ederım cok cici tulumlar.dedıgın kadar varmıs,cok minikler.onun içinde bebegı hayal edemıyorum nekadar yakısır.
arasaydın keşke... ben de izmir buluşmasında seni arayacaktım ama cebini kaydetmemişim. çok şaşırdım. bana özelden mesaj atar mısın cep nonu?Çirkinlerrr............ hepinis cok cirkinsinizzz.... ay ne o ole göbekli göbeklii..................... hepinis şişkosunusssss................. kaydirigubbakcemile3 yoksa hamile misinissss :CüvCüv:
İyisinisss.. hoşsunus da.. sisler ne kadar arlanmasss kadınlarsınısss... ayıp diil mii beaa.. yediğinis her lokmayı cekmişsinisss.... sisi çiğneyesim var ama hadi neysee... borcum olsun. Saat olmus gece yarısı,fotolarınısa bakıyorum... yüzünüzden önce ne yediğinise bakıyorumm.. sanırım bende hamileyimmm -tatlicadiarzu-
Bi ara sislerden birini arayacaktım.. hade dedim neyse.. gıccccıkk İzmirli aradı dersinis diye vasgectım.. :)) şaka şaka.. dedim dikatlerini dağıtmayayım şimdi şakkıdı
İçimden bir an geçti.. didimm keşke hepberaber olsaydık.. ne tadına doyulmaz olurdu.. :1hug:
yok be hiç güzel değildi. menemen de kötüydü... domatesleri çiğ gibiydi... porsiyon küçüktü. ekmeklerin bir tarafı kızarmış bir tarafı yaştı..... yok yok hiiiiç güzel deeldi, özenmeyin kıskanmayın..... -tatlicadiarzu-hakikaten kizlar ya benimde gozum sizden once dondurmalara kaydi, ay nasil guzeldir madonun fistikli dondurmasi, mmmmmmmmmmm....
valla benim ki tetanoz aşısının adını bile anmadı henüz. "gereksiz" bile demedi yani. birdahaki gidişimde soracağım ama....Tetenoz aşısı şart değil.. en azından benim doktorum için.. en yakın dostum benim aynı zamanda uzman.. tıp eğitimi almış bir insan olarak sana tetenoz olmanı tavsıye etmıyorum dedi bu aksam.. vucuduna durup dururken mıkrop alman ıyı bır sey degıl dedı.. kıme ne tepkı verecegını bılmıyoruz dedı.. hele ki sen diikkat etmen gereken bir hamilelik geciriyorsun dedi.. vucuduna mıkrop verdirerek bagısıklık sıstemını zorlama dedı bana.. doktorum da gerek yok demıstı.. ben yaptırmamaya karar verdim.
canım ben öncekilere baktım hepinizde birbirinizden güselsiniz maşalahKIZLAR BUYUK BULUSMA FOTOLARI BİRAZDAN GELİYOR.
gözünaydın minik, bebeğin iyiymiş. bence senin şeker sınırda çıkmış, ama ESRAKO nun da dediği gibi 2 hafta sonra mutlaka yinelet. aç yaptırdın di mi?
mühim bişey değildi, güle güle giysin kızın. o 3lü tulumları hiç giyinemeye de bilirler. inşallah nurtopu gibi doğarlar da bu tulumlar küçük gelir. seni bilmem ama benimki yüksek ihtimalle giyecektir. sen de başkasına verirsin kilolu doğurursan. ama diğerleri olur di mi? onlar çok küçük değil.
HELİNcim gözünaydın, maşallah bir kiloya yaklaşmış.
seninki yine mi vesikalık çektirmedi. amaaaaannnn ne huysuz oğlun varmış be.... ne seni görebildik ne de oğlunu.... sır gibi saklanıyorsunuz... hala senin göbek şovda foton yok şeker....
arasaydın keşke... ben de izmir buluşmasında seni arayacaktım ama cebini kaydetmemişim. çok şaşırdım. bana özelden mesaj atar mısın cep nonu?
yok be hiç güzel değildi. menemen de kötüydü... domatesleri çiğ gibiydi... porsiyon küçüktü. ekmeklerin bir tarafı kızarmış bir tarafı yaştı..... yok yok hiiiiç güzel deeldi, özenmeyin kıskanmayın..... -tatlicadiarzu-
KAÇAKKEDİ, hiç endişe etme, sağsalim doğacak bebişin. sen yeter ki doktorun dediği gibi kendine iyi bak. önce sen iyi olacaksın ki onu da koruyabilesin.
valla benim ki tetanoz aşısının adını bile anmadı henüz. "gereksiz" bile demedi yani. birdahaki gidişimde soracağım ama....
canım ama yaşını hiç göstermiosun bence 26 filan gibi duruyorsun bunu tüm içtenlikle diyorum ozmn bu topin en çömez anne adayı ben miyim 21 yaşındayım dahakaydirigubbakcemile3ESRAKO nun da dediği grubun en kartı bendim. çoğunluk 26 yaşındaydı bense 36..... lütfen fotoları değerlendirirken bu faktörü de gözardı etmeyelim.....:1no2:
[/URL][/IMG]
Selam Kıssslarrr,
Ben geldiiimmm. Bilmem beni merak edeniniz oldu mu hiç. Henüz geçmişi hiç okuyamadım. Ama bayağı ilerlemişsiniz zaten okumam da pek bi mümkün görünmüyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Biliyor musunuz, ben ve kızım hepinizi çooooookkk özlemişiz.
Sadece son sayfadan İstanbul buluşmasının da gerçekleştiğini görüyorum.
Maşallah kızlar... Allah muhabbetinizi artırsın. Ne vardı sanki biz de daha büyük şehirde yaşasaydık da biz de görüşebilseydik şöööyleee. İçim gitti vallahi... Maşallah...
Beni sorarsanız öncelikle eşim Ankara'ya gittiği için annemde kalmıştım. Orda da internet yoktu pek giremedim. Eşim geldi çok şükür ve eve geçtik. Bu arada doktor kontrolümüz vardı. Bebeğin gelişimi 1 hafta geri kalmış artı hiç kilo almamaışsın dedi doktorumuz. Kalp ilacına ve diüretik ilaca başlattı kalp doktorumuz deyince o ilaçlar yüzünden geri kalmıştır bebeğin gelişimi dedi. Tuz ye dedi. Basınç artsın dedi. Kalp doktoru da tuz yeme diyor. Anlayacağınız birinin A dediğine biri Z diyor. İki arada bir derede kaldık. Tekrar kalp doktoruna gittik. Diüretik ilacı kesti bunun üzerine. Ama onun yerine bol bol dinleneceksin. Makineye bir tane tabak bile koymayacaksın. Kendini hiç bi şekilde yormayacaksın dedi.
Biri benim sağlığım biri bebişimin sağlığı. İkisini de dengede tutmaya çalışmamız lazım dedi. Tuz kesinlikle yeme dedi. Artık ben de bol bol protein alıp bebeğimi beslemeye çalışıyorum. Haftaya tekrar kontrolum var. İnşallah gelişimi ilerler kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.
Bir de fetal eko çektirdik. Bebişimin kalbi iyiymiş ama 31.hafta olunca tekrar görmek istedi. Benim rahatsızlığımı duyunca önce seni muayene edelim dedi. Hamileliğin benim için getireceği riskleri anlattı tekrardan. Ama Allah' şükür şimdilik iyi götürüyormuşum. Biraz canımız sıkılmıştı ama başaracağız inşallah bebişimle.
Biraz uzun oldu ama benden şimdilik bu kadar. Haftaya sanırım şeker testi yaptıracak ve tetanoz isteyecek. Tetanoz da beze felan yapıyormuş antibiyotik kullanmak gerekiyormuş. Ateş yapıyormuş felan. O da bizi korkuttu. Yaptırmak şart mı diye soracağız gidince artık. Herşeyin hayırlısı...
ESRAKO nun da dediği grubun en kartı bendim. çoğunluk 26 yaşındaydı bense 36..... lütfen fotoları değerlendirirken bu faktörü de gözardı etmeyelim.....:1no2:
Canım o tarihe yetiştirilebilirse 1 Mayıs çok büyük bir ihtimal resmi tatil olacak zaten. Öyle olursa erkenden buluşuruzhihoyyytaa bak guzel yali bana uyar annemler balcovada, hem baya sakinde olur o sahileki kafeler, inciralti dicem ama evrisle brucuya uzak kalabilir, keops nereye donucek bilmiyorum, basak da?? dedigin gibi konak yada alsancak olmadiktan sonra olabilir, aùma saat kac civari, cok da gec olmasin...
Puaaaahhhh:roflol:Harika görünüyorsunuz yahihoyyytGöbekler fora:dance:önce toplu olanları ekliyorum
[/URL][/IMG]
fotoyu ben çekiyorum,fasulyekoda mağazada alışveriş yapıyooo am en güzelidee pinkyyy kaydirigubbakcemile2
delikafaduldenBayıldım bu lafa. "papağana çiğdem" ha:roflol:Demamdır.. Yapmayan papağana "çiğdem" olsun.. bu kadar kesin konusuyorumm
Selam Kıssslarrr,
Biri benim sağlığım biri bebişimin sağlığı. ıkisini de dengede tutmaya çalışmamız lazım dedi. Tuz kesinlikle yeme dedi. Artık ben de bol bol protein alıp bebeğimi beslemeye çalışıyorum. Haftaya tekrar kontrolum var. ınşallah gelişimi ilerler kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.
Eylemciğim yine ikimiz hortlamışız sabahın köründeyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?