Kızlar dikkatimi çekti herkes çok erken kalkıyo - bakıyorum da 5,30 da bile forumumuza yazan oluyo - diğeriniz 6 da kalkıyo - normal uykunuzu alıp uyanıyomusunuz yoksa bi zorunluluk mu var
Ben mesela uykuyu fazla seven biri değilim ama gündüzleri işyerine 13.00 gittiğimiz için eşimle 12.00 gibi kalkıyoruz sadece pazar sabahı dükkanı ben açtığım için 7,30 da ayaktayım ama o da zorla - yataktan çıkmak dünyanın en zor şeyi geliyo bana pazar sabahları
Erken kalkmayı ben de öğrenmeliyim - nasıl yapıyosunuz tiyo verin lütfen
Nazan maşallah ne fotojenik hatunsun yahu. Poz vermediğin fotoğraflarda bile poz vermiş gibi çıkmışsın. Tü tü tü tü! Yaş da ne 30u ne 36sı, taş çatlasa 25
Kızlar dikkatimi çekti herkes çok erken kalkıyo - bakıyorum da 5,30 da bile forumumuza yazan oluyo - diğeriniz 6 da kalkıyo - normal uykunuzu alıp uyanıyomusunuz yoksa bi zorunluluk mu var
Ben mesela uykuyu fazla seven biri değilim ama gündüzleri işyerine 13.00 gittiğimiz için eşimle 12.00 gibi kalkıyoruz sadece pazar sabahı dükkanı ben açtığım için 7,30 da ayaktayım ama o da zorla - yataktan çıkmak dünyanın en zor şeyi geliyo bana pazar sabahları
Erken kalkmayı ben de öğrenmeliyim - nasıl yapıyosunuz tiyo verin lütfen
günaydın kıslar...dün çok güsel çok eğlendim kısların hepsi birinden hoştu samimi içtendi...ben rica etmiştim yüzümü karalayın diye sonra vazgeçtim nazan duymamıştır kalabalk ses var normaldir...[/COLOR] nazan lütfen ayıp oluyo 36 deyipte çıtırsın maşallah ..ne kartı aşk olsun maviş sen eve gidince bişi yemedin,, ben yedim valla hiç yememiş gibi
günaydınlar herkese iyi pazarlar
ilk başta dünkü fotolara baktım hemen
hepiniz çok tatlı çok şeker çıkmışsınız çok güzel buluşma olmuş tekrar tekrar buluşursunuz inşallah
şimdi kendimden haberler veriyim ben çok hastayım dünde kötüyüm hem grip hem faranjitim var boğazlarım kabarcık kabarcık öksürük hapşuruk hepsi var ne dondurma yedim ne soğuk bi şey içtim ne açık giyinmedim niye böyle oldu bilmiyorum. dr dediki ateşe dikkat et en önemli olan o bide tylot içebilirsin dedi ama herkes içme diyo kimse içirmedi.. kbb a gidemedim yer yoktu kadın doğumcum söyledi bunları zaten o kadar çok c vitamini alıyorum ki nasıl böyle oluyo anlamadım
canım seni çok merak ettik.kendine dikkat et.bi hafta geride olması o kadar önemli değil.açığı kapatırsınız.önce kendi sağlığına dikkat et.sen ne kadar iyi olursan kızında sağlıklı olacaktır.tetanoz ben iki doz yaptırdım.ne ağrı ne sızı hiç bi şey hissetmedim.hatta o kolumun üzerşnde bile uyudum.şanslıydım sanırım vücudum olumsuz tepki vermediSelam Kıssslarrr,
Ben geldiiimmm. Bilmem beni merak edeniniz oldu mu hiç. Henüz geçmişi hiç okuyamadım. Ama bayağı ilerlemişsiniz zaten okumam da pek bi mümkün görünmüyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Biliyor musunuz, ben ve kızım hepinizi çooooookkk özlemişiz.
Sadece son sayfadan İstanbul buluşmasının da gerçekleştiğini görüyorum.
Maşallah kızlar... Allah muhabbetinizi artırsın. Ne vardı sanki biz de daha büyük şehirde yaşasaydık da biz de görüşebilseydik şöööyleee. İçim gitti vallahi... Maşallah...
Beni sorarsanız öncelikle eşim Ankara'ya gittiği için annemde kalmıştım. Orda da internet yoktu pek giremedim. Eşim geldi çok şükür ve eve geçtik. Bu arada doktor kontrolümüz vardı. Bebeğin gelişimi 1 hafta geri kalmış artı hiç kilo almamaışsın dedi doktorumuz. Kalp ilacına ve diüretik ilaca başlattı kalp doktorumuz deyince o ilaçlar yüzünden geri kalmıştır bebeğin gelişimi dedi. Tuz ye dedi. Basınç artsın dedi. Kalp doktoru da tuz yeme diyor. Anlayacağınız birinin A dediğine biri Z diyor. İki arada bir derede kaldık. Tekrar kalp doktoruna gittik. Diüretik ilacı kesti bunun üzerine. Ama onun yerine bol bol dinleneceksin. Makineye bir tane tabak bile koymayacaksın. Kendini hiç bi şekilde yormayacaksın dedi.
Biri benim sağlığım biri bebişimin sağlığı. İkisini de dengede tutmaya çalışmamız lazım dedi. Tuz kesinlikle yeme dedi. Artık ben de bol bol protein alıp bebeğimi beslemeye çalışıyorum. Haftaya tekrar kontrolum var. İnşallah gelişimi ilerler kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.
Bir de fetal eko çektirdik. Bebişimin kalbi iyiymiş ama 31.hafta olunca tekrar görmek istedi. Benim rahatsızlığımı duyunca önce seni muayene edelim dedi. Hamileliğin benim için getireceği riskleri anlattı tekrardan. Ama Allah' şükür şimdilik iyi götürüyormuşum. Biraz canımız sıkılmıştı ama başaracağız inşallah bebişimle.
Biraz uzun oldu ama benden şimdilik bu kadar. Haftaya sanırım şeker testi yaptıracak ve tetanoz isteyecek. Tetanoz da beze felan yapıyormuş antibiyotik kullanmak gerekiyormuş. Ateş yapıyormuş felan. O da bizi korkuttu. Yaptırmak şart mı diye soracağız gidince artık. Herşeyin hayırlısı...
günaydınlar herkese iyi pazarlar
ilk başta dünkü fotolara baktım hemen
hepiniz çok tatlı çok şeker çıkmışsınız çok güzel buluşma olmuş tekrar tekrar buluşursunuz inşallah
şimdi kendimden haberler veriyim ben çok hastayım dünde kötüyüm hem grip hem faranjitim var boğazlarım kabarcık kabarcık öksürük hapşuruk hepsi var ne dondurma yedim ne soğuk bi şey içtim ne açık giyinmedim niye böyle oldu bilmiyorum. dr dediki ateşe dikkat et en önemli olan o bide tylot içebilirsin dedi ama herkes içme diyo kimse içirmedi.. kbb a gidemedim yer yoktu kadın doğumcum söyledi bunları zaten o kadar çok c vitamini alıyorum ki nasıl böyle oluyo anlamadım
çok geçmiş olsun canım.bebişinin iyi olması sevindirici.bende 10 kilo almışım.bende şoklardayım.inan eşim benden daha fazla yiyor abartı bi yemem yok tatlı çikolata tüketmiyorum ama alıyorum.artık takmıyorum.26.haftaya yeni girdim 10 kilo.3,5 ay kaldı daha ne kadar alırım allah bilirbebişimden haber veriyim bide teyzeleri bebişim çok iyi maşşalah boyu kilosu herşeyi yerinde bu sefer bize arkasını dönmedi yüzünü görebildik kendi doktorumuzda kesin olarak kız dedi. bir problemimiz yok şeker testini falan yaptırcaz birde tekrardan genel muyane olarak kan ve idrar testi yaptırıcam hasta olduğum için testleri biraz erteledim onun dışında ayda 1 gel artık dedi ama bebeği özlersen istersen daha erkende gelebilirsin dedi
birde kızlar ben artık ööölee çıtır hamile faLan değilim tam 10 kilo almışım şoklardayım ya ama dr kilomla ilgili bi şey söylemedi bakalım testlerde inşallah güzel çıkar
ben de 25.haftaya girdim ve 7,5 kilo almışım bugüne kadar. bence sorun yok. bi 7,5 daha alabilirim. ne de olsa veriliyormuş kızlar.... yine de tabi gaza getirmeyelim birbirimizi, yememize dikkat edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?