2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aaaa, herkes bir cö-ööö dedi kaçtı yav:1shok:Günaydın hepinize kızlar. Ben dün arabanın içinde çok rüzgar yedim sanırım, başım çok ağrıyordu erkenden yattım. Sabah da haliyle erkenden kalktım. Kocacığım yok evde, tembellik ediyorum-tatlicadiarzu-Ben dinlenince kuzucuğumun da maşallahı var, kıpır kıpır bugün aşkım:asigim:

Kızlar dikkatimi çekti herkes çok erken kalkıyo - bakıyorum da 5,30 da bile forumumuza yazan oluyo - diğeriniz 6 da kalkıyo - normal uykunuzu alıp uyanıyomusunuz yoksa bi zorunluluk mu var
Ben mesela uykuyu fazla seven biri değilim ama gündüzleri işyerine 13.00 gittiğimiz için eşimle 12.00 gibi kalkıyoruz sadece pazar sabahı dükkanı ben açtığım için 7,30 da ayaktayım ama o da zorla - yataktan çıkmak dünyanın en zor şeyi geliyo bana pazar sabahları
Erken kalkmayı ben de öğrenmeliyim - nasıl yapıyosunuz tiyo verin lütfen

Kendi adıma konuşayım, bana 12ye kadar yatmak zor gelmiştir her zamanyerimsenibenYılbaşı gecesi sonrası bile en fazla 10a kadar uyurum çünkü vücudum erken kalkmaya alışık. Vücudunun kendine göre bir saati var. Haftanın çoğunluğunda hangi saatte kalkıyorsan vücut kendini o saate göre ayarlıyor. Yani mesela eşinle çok geç yatmasanız ve her gün işiniz olmasa da 8 gibi kalksanız 7 bucukta kalkmak o kadar da zor gelmez.

Sana tamamen hak veriyorum ancak işimiz gereği (internet cafe işletiyoruz) öğlen işe gidip gece 12 de kapatıyoruz - e haliyle eve gelip bişeyler atıştırıp yatana kadar saat en az 2 oluyo - ben hep bunun arkasına saklanırım :1closedeyes: geç yatıyorum o yüzden geç kalkıyorum diye ama hakkaten öğlen 12.00 ye kadar uyumak hiç hoş değil - resmen gecem ve gündüzüm karışmış durumda :1shok:

günaydın kıslar...dün çok güsel çok eğlendim kısların hepsi birinden hoştu samimi içtendi...ben rica etmiştim yüzümü karalayın diye sonra vazgeçtim nazan duymamıştır kalabalk ses var normaldir...[/COLOR] nazan lütfen ayıp oluyo 36 deyipte çıtırsın maşallah ..ne kartı aşk olsun maviş sen eve gidince bişi yemedin,, ben yedim valla hiç yememiş gibi

günaydınlar herkese iyi pazarlar
ilk başta dünkü fotolara baktım hemen
hepiniz çok tatlı çok şeker çıkmışsınız çok güzel buluşma olmuş tekrar tekrar buluşursunuz inşallah

şimdi kendimden haberler veriyim ben çok hastayım dünde kötüyüm hem grip hem faranjitim var boğazlarım kabarcık kabarcık öksürük hapşuruk hepsi var ne dondurma yedim ne soğuk bi şey içtim ne açık giyinmedim niye böyle oldu bilmiyorum. dr dediki ateşe dikkat et en önemli olan o bide tylot içebilirsin dedi ama herkes içme diyo kimse içirmedi.. kbb a gidemedim yer yoktu kadın doğumcum söyledi bunları zaten o kadar çok c vitamini alıyorum ki nasıl böyle oluyo anlamadım

bebişimden haber veriyim bide teyzeleri bebişim çok iyi maşşalah boyu kilosu herşeyi yerinde bu sefer bize arkasını dönmedi yüzünü görebildik kendi doktorumuzda kesin olarak kız dedi. bir problemimiz yok şeker testini falan yaptırcaz birde tekrardan genel muyane olarak kan ve idrar testi yaptırıcam hasta olduğum için testleri biraz erteledim onun dışında ayda 1 gel artık dedi ama bebeği özlersen istersen daha erkende gelebilirsin dedi
birde kızlar ben artık ööölee çıtır hamile faLan değilim tam 10 kilo almışım şoklardayım ya ama dr kilomla ilgili bi şey söylemedi bakalım testlerde inşallah güzel çıkar

kıllar geçmişi okuyamıcam gözlerim falan felaket ağrıyo hafta içi kendime gelirsem bakarım bugünde kociş evde yanlıs kalmasın ben ara sıra sizlere bakarım..

Çooook geçmiş olsun - dikkat et kendine - havalar çok aldatıyo biraz güneş çıktı diye aldanma ince felan da giyinme - aslında sen ne yapsan da öyle bir salgın var ki mutlaka geçiriyo herkesi
Bnecede tylolhot içme- normal şartlarda bile zararlı diyolar onun için - hamileler için hayli zararlıdır ( hatta bir ara üretimden bile kaldırılacaktı - öyle okumuştum)
Tekrardan geçmiş olsun

Nazan maşallah ne fotojenik hatunsun yahu. Poz vermediğin fotoğraflarda bile poz vermiş gibi çıkmışsın. Tü tü tü tü! Yaş da ne 30u ne 36sı, taş çatlasa 25

teşekkür ederim BURKO cum. poz vermeyi severim. GYPSY de çekmeyi seviyordu. aslında boy boy daha ne pozlar verirdik de mekan müsait değildi, bi de eller kollar doluydu. herkes bize bakıyordu.

hayatta 12ye kadar yatamam. yatmak da istemem. ben sabahları çok severim. cmts pazar bile 7-7,30 uyanırım. bazen kalkmam yatakta sohbet ederiz eşimle, ya da miskinlik yaparım . ama muhakkak uyanırım. hatta son zamanlarda sabah olmadan (5 gibi) uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum. sonra da akşam 10 gibi uykum geliyor.

hadi ya? ayyy çok pardon TUANA ben hiç duymadım. bi de çok üzüldüm biliyor musun, eyvah dedim kızlar unutmuşlar tuananın yüzünü de koymuşlar.... ayıp olacak şimdi tuanaya dedim. ama meğer ben ayıp etmişim. neyseki aynı pozlardan GYPSYde de vardı , onunkilerde yüzün görünüyor. gerçekten çok hoş bir yüzün var. gözler dişler dudaklara resim gibi....

geçmiş olsun SEERNİ.... çok hasta var ortalıkta.... iyi bak kendine... buarada hiçbirimiz artık çıtır hamile değiliz. fotoda da görmüşsündür. göbekler aldı başını gidiyor....

nazan cnm çok saol çok incesin o senin güselliğin... bu arada senin eklediğin en üsteki resimde aynı tavşana benzettim kendimi çok şirin olmuşum ya kulaklarda var tam orantı olmuş yani:roflol::roflol: ..yine sölüyorum sende 36 yaşının adı var kendi yok sende:asigim:

seerni cnm çok geçmiş olsun iice dinlen ..bu arad sen yine çıtırdın çıtırlığın kalmamış ben çıtır bşile başlamadım hamileliğe..bebişlerimiz sağlıkla olsunda bu kilolarında da üstesinden geleciğiz alimallah

Çok geçmiş olsun canım. Bende ilk başlarda üşütmüştüm kbb a gittim hamilesin bi şey yazamam deyip göndermişti dr.
Kızınada maşşallah öptüm ikinizide Şeniz

herkese günaydın.gerçi sabah değil ama haftasonu olunca iyice uyuyup sonra haftasonuna özel bi kahvaltı hazırladım.çalışanlar için haftasonu kahvaltıları özel olur diğer günler rahatça yapamadığımız için
canım seni çok merak ettik.kendine dikkat et.bi hafta geride olması o kadar önemli değil.açığı kapatırsınız.önce kendi sağlığına dikkat et.sen ne kadar iyi olursan kızında sağlıklı olacaktır.tetanoz ben iki doz yaptırdım.ne ağrı ne sızı hiç bi şey hissetmedim.hatta o kolumun üzerşnde bile uyudum.şanslıydım sanırım vücudum olumsuz tepki vermedi

çok geçmiş olsun canım.bebişinin iyi olması sevindirici.bende 10 kilo almışım.bende şoklardayım.inan eşim benden daha fazla yiyor abartı bi yemem yok tatlı çikolata tüketmiyorum ama alıyorum.artık takmıyorum.26.haftaya yeni girdim 10 kilo.3,5 ay kaldı daha ne kadar alırım allah bilir

ben de 25.haftaya girdim ve 7,5 kilo almışım bugüne kadar. bence sorun yok. bi 7,5 daha alabilirim. ne de olsa veriliyormuş kızlar.... yine de tabi gaza getirmeyelim birbirimizi, yememize dikkat edelim.

seerni gecmis olsun canim, dikkat et kendine..

nazanim citirim benim, sende annem gibisin minyon, kadin hala yasini gostermiyor makyaj falan yapip suslenince, dugunumde bile resimlere bakiyorum sanki ablam, ben orta-lisedeyken inandiramazdim annem olduguna, sende kizinla oyle olucaksin..:)) tas gibisin tasssssss...

ben de 25.haftaya girdim ve 7,5 kilo almışım bugüne kadar. bence sorun yok. bi 7,5 daha alabilirim. ne de olsa veriliyormuş kızlar.... yine de tabi gaza getirmeyelim birbirimizi, yememize dikkat edelim.

kilodan bahsetmisken ben 1 haftadir 1 kio vermisim:1shok:69 dan 68 e inmisim, bacagim duzelip ayaklanmaya baslayinca acaba odem mi cozuldu vucudumda??? hafta basindan beri kilo almadim???

teşekkürler NORRAAcım, ne güzel sözler öle... evet inşallah kızımın veli toplantılarına gittiğimde hala genç gösteriyor olurum. eee ne demişler "bodur tavuk her daim piliç"
tebrikler buarada.... benim hiç kilo verdiğim olmuyor... her çıkışımda mutlaka artı fark görüyorum.

ben geldim kızlar şimdi annemgildeyim tartıldım hiç kilo almamışım 1 ay içinde normalmi acaba ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…