2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende 22 haftada 7 kilo aldım ama ben ilk 3 ay 4 kilo verdim onu aldım üstünede 3 kilo aldım toplam 7 kilo yani

merhaba kızlarrrrr
toplantınız çok güsel geçmişşşş... nasıl güsel sanki hep buluşuormuşsunuz gibi bir hava var. belki birgün hep beraber buluşuruz imkansız gibi ama olsun. o kadar hamileyi gören mado ahalisi şaşırmıştır. ayrıca nazan ve esra nereniz büyük anlamadım. nazan sen de 36 yaşında olduğunu her yerde söleme valla nazar değer.
seernicim ben de 10 kilo aldım ama bu ay hala 1 kiloyla devam . yani 9 kiloyu hemen aldım . yemesem de . ve aftabrucum fotomu koyucam. eşime çektireim bu akşam. ben çektim mi bi garip oluo. benim de göbek ultra büyüdü şok olcaksınız ve arkası da orayla orantılı büyüdü. eşim iyiki popo da büyüdü yoksa öne düşersin dio klava: neyse 4 ay kaldı her ay 2 kilo alsam tahminen ben bu gebeliği maksimum inşalah 20 kiloyla bitircem. sonra zaten veririm hemen. bebetolar sağlıklı olsun .
benim bebek mercan dede dinlio sabahtan beri erecek yakında. sıkılmış mıdır ki delikafadulden klasik müzik severim normalde ama hamile kaldığımdan beri tahammül edemiorum. niye anlamadım belki de daha aceleci oldum daha panik atağım o yavaşlık beni gerio.

ben geldim kızlar şimdi annemgildeyim tartıldım hiç kilo almamışım 1 ay içinde normalmi acaba ya?

iste bende onu merak ediyorum, acaba vucut bi adaptasyon yasadi ilk baslarda aldi, simdi stabilize mi oluyor, bide ben 2 haftaya hic hareket etmedim ise bile gitigimde oturdum esim arabayla birakti getirdi, eve gelince hep yattim yani o 2 haftada bariz almistim, ama simdi yuruyus yapabiliyorum acaba vucut odemleri mi atiyor, hadi stabil kalsal anliycam 69.4 den 68.2 ye dusmusum 1 haftada..fizyoterapistim son 2-3 ayda hemen hemen hic almadigini tum kilolari ilk 6-7 ayda aldigini soylemisti, belki bunyeden bunyeye degisiyordur..

LALECE eşin çok komik; ve çok haklı, allahtan popom da büyümüş yoksa daha bir dengesiz olurdum.
NORRAA bence de kişiden kişiye değişiyor bu kilo olayı. normal diye bişey yok yani... sağlığımız bozulmadığı sürece ister 5 kilo ister 15 kilo farketmez. tuhaf bir durum olursa zaten doktor uyaracaktır.

kizlar bugun buyuk is var bize, balkonumuzu boyuycaz, tasindigimizda gecen yaz boyalar kalkikti ama tatile git gel trye sonra is guc sonra yagmurlar derken bi turlu yapamamistik, demirler, duvarlar falan yeniden boyanicak, sonrada ciceklerle susliycem, saksilar alip..dun boya aldik, bugun boiycaz esimle..gerci kendisi ev ile ilgili islerden nefret eder, ona kalsa daha boyle idare eerdik, zaten kucukmus balkion, oturamicakmisiz, olsun mutfakta yemek yaparken ic acici ciceklerle susule balkona bakmak istiorum..buyuk is bana kalicak anlasilan( kendimi yormadan ite kaka, biraz kavga gurultu yapicaz artik....

Merhaba kısslar,

Nasıl kıskandım sizi anlatamam ya... Dün pazarlara gidilmiş, pantolonlar alınmış, dondurmalar yenilmiş gezilmiş tozulmuşşşşş ben işte tıkılı kaldımmmmm. Bir daha buluşurus di mi kısslar?? Lütfen:ecrin_bebek:

Fotoğraflarınız bu arada çok güzel. Hepinize bayıldım. Hepiniz birbirinizden güssel çıkmışsınız. Esrako, aftabru, petrik ve pinky'i hemen tanıdım. Gypesra tam tahmin ettiğim gibiiii. Angeleyes senin de maaşallahın var tatlım ya hiç 2. çocuk gibi durmuyor göbüşün.

Fasulyeko, maviş ve tuana sizlere de maaşallah. Ayyy hepiniz biribirinizden tatlı, şirin ve hamiş çıkmışsınızzz.

Minik kelebek ve helin maaşallah sizin kuzularınıza.. Helincim, senin bebişinde kilolu olacak sanırım... Benim görümcemde çok boylu ve kilolu doğmuş. Kayınvalidem çoğu şeyi giydirememiştim diyor bana. Kızım da halasına benzeyecek sanırım ki drumuz kızın uzun olacak söledi. :CüvCüv:

kolay gelsin noraa yorma fazla kendini.ben balkonda oturmayı akşam üstleri balkonda çay içmeyi çok seviyorum ama çay içemiyorum eskisi gibi.bi haftadır balkona bi masa attık yemeklerimizi balkonda yiyoruz.beşinci kattayım önü tamamiyle açık etrafı yeşil tarlalarla dolu bi balkon bizimkisi

sevse de sevmese de yapacak NORRAA... sen sakın kendini çok yorma. saksı filan taşıyayım deme. benim eşim de hiç hoşlanmaz evde iş yapmaktan. başkalarına yardıma bayılır, atlar işin üstüne ama evde bişey yapılacak olsun bir sene dil dökmek zorundayım.... şimdi de markete gitmek lazım ya, yattı uyuyor... yemek yapacağım sebze lazım beyimiz kalkmıyor. ben de gidip almıyorum inatla bekliyorum....

ben çıkıyorum kızlar.
LALECE akşam mutlaka göbek foto koy. başlangıç kilosu bana en yakın olan sensin ya seni özellikle merak ediyorum. herhalde aynıyızdır şuan....

sanırım tombiş olacak.böyle giderse tabii.boyunu söylemedi ama kilosu için çok iyi dedi.boyuda sanırım benim hesaplarıma göre 32 cm yaklaşık olarak.ben uzun boylu değilim.1.60 boyundayım.ama erkek kardeşlerim uzunlar.eşimde uzun.bilmiyorum kime çekecek.şimdilik gelişimi çok iyi dedi doktorum.inşallah hep böyle devam eder

Kolay gelsin size tatlım... Kiloyu da bence çok sorun etme. Bebişin sağlıklıysa hiç dert etme canım benim.

Kıslar bu arada bişi sorabilir miyim? Kayınvalidem yavaş yavaş hastane çantanı hazırlamaya başlayalım dedi. Yaaa çok erken deil mi? yoksa başlasak mı artık? Siz ne düşünüyorsunuz?

nora bişi sorcam canım o boyalarda ki koku zararlı gelmesin bebişee. kimyasal sonuçta onlar. açık hava gerçi ama sen solumamaya dikkat et gene de. paranoyaklığım üstümde gene ama şahsen boya kokusu zehir gibi

MAAŞALLAH

ŞİŞKOLARRR ŞİŞKOLARRRRRRR bide dünyayı yemiş silip süpürdüğünüz tabakları bile çekmişsiniz pes yani pes!!! FEKAT cidden ben burda çevremde kendimden başka hamile görmediğim için farketmiyorum ama bir araya gelince şişkoyum şişkosunuz olmuş yaaa çok komik çok tatlı ve yinede çok fıstıksınız (fıstıklı dondurmanın etkisimi acaba norraaacımm kaydirigubbakcemile5

ankaralılar sıra bize geliyor ona göre hazırlanın....

sedacım gözünaydın

lalcim
eşim iyiki popo da büyüdü yoksa öne düşersin dio-tatlicadiarzu- kopardın beni pazar pazar ya

kaçak kedicim hoşgeldin seni tabi ki merak ettik hatta birbirimizi tekrar sorguladık iletişim bilgilerimizin eksikliği konusunda klava:klava:iyi olmana sevindim senin ve bebeğinin moralinde gayet yüksek o bir haftayı bu gidişle yakalarsın sen merak etme. tetanozu ben bir doz yaptırdım ve bir hafta ağrısını acısını çektim en dayanıklımız helin çıktı bu konuda. sende nasıl olur bilinmez ama bana gittiğim doktorlardan hiçbiri tavsiye etmediği halde gidip yaptırdım ve pişman oldum. evrimin dediği gibi bağışıklık sistemim güçlü değildir benim belkide o yüzden zorlandım.

minik kelebek seninde gözünaydın 144 şekeri çokda takma bencede birazcık dikkatle düşer bebişinde iyiymiş oh ne güzelll....

helincim sanada oğlunada maşallah yazdıkların içinde teşekkürler kırmızı et dikkat çekici ben bir seferin üstüne çıkmamaya çalışıyordum kilosuda süper boşuna bu kilolar artmıyor tabi bebişlerimizde şişkoooo

gizzecim ben her ne kadar hiçbirşey almasamda burdada bir liste vardıya ondan yapmış annem hastane çantasıda dahil almaya ve işaretlemeye başlamış. ben burda küçük bir ilçede yaşıyorum istesemde bulamam pek çok şeyi. en sona araba-araba koltuğu-ana kucağı ve yatağı bırakıyoruz. onları birlikte ben ankaraya gittiğimde alacağız. ayrıca ben bebek odasına dolap yada takım gibi birşeyler almak istiyordum. annemin öneriside ilk 6 ay sadece taşınabilen yatak almak kıyafetler içinde iki üç tane sepet kullanmak ... oda takımı dolap vs. sonrası için... enteresan geldi bu fikir. düşünüyorum

nora bişi sorcam canım o boyalarda ki koku zararlı gelmesin bebişee. kimyasal sonuçta onlar. açık hava gerçi ama sen solumamaya dikkat et gene de. paranoyaklığım üstümde gene ama şahsen boya kokusu zehir gibi

merak etme lalcim, ben bizim labortuarda kullandigimiz ozel maske ve eldivenlerden getirdim, acik hava bile olsa onlari takicam, sadece filtreli nefes alma yeri var, heryeri kapatiyor, dusundum bende onu seker..biraz soylenerek biraz nazlanarak esime yaptirim cogunlugu ama kendisi cok beceriksiz bu konularda((dusun eve ne zaman ikeadan bisey alinsa ben monte ederim elimde elektrikli tornavida:)))hic beceremez...

helincim gözün aydın . tosuncuğunun maşallağı var. löp löp et olsun bebişler ve koca popoları ki çıktıklarında ısırcak yer olsunhihoyyyt

tereciye tere satmışım ... o maskelerden gebeliğin ilk zamanı yemek yaparken takmak istiodum ama olmadı . bi sonrakine inşallah. operatör doktor edasınla et yapicektim. boyacılık zevkli iş valla kolay gelsin.

Ben 20. haftayı bitiriyorum ve anca 2 kilo aldım kendi normal kilomdan - normal mi bu çok mu az ?? ayrıca hiç belli olmuyo karnım felan - kendim zaten biraz kiloluydum (75 kg )
ondan olabilir mi
Yarın bebişimi görmeye gidecem - öğlen randevu aldık doktordan - bakalım nasıl gelişiyo kaydirigubbakcemile3

gizze defnedamla lalece
saolun kızlar.zaten eğer bu kadar kilo almama rağmen bebek gelişmemiş olsaydı çok üzülürdüm.bebeğin gelişimi iyi diyince doktor kilo falan aklımdan çıkıp gidiyor

kilolu hamile kalanlar daha az ve geç kilo alıyorlar.zayıf olanlar daha çabuk almaya başlıyorlar.bebeğin gelişimi güzelse bu senin için güzel bi şey.yarın güzel haberlerini paylaşırsın bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…