ben geldim kızlar şimdi annemgildeyim tartıldım hiç kilo almamışım 1 ay içinde normalmi acaba ya?
kizlar bugun buyuk is var bize, balkonumuzu boyuycaz, tasindigimizda gecen yaz boyalar kalkikti ama tatile git gel trye sonra is guc sonra yagmurlar derken bi turlu yapamamistik, demirler, duvarlar falan yeniden boyanicak, sonrada ciceklerle susliycem, saksilar alip..dun boya aldik, bugun boiycaz esimle..gerci kendisi ev ile ilgili islerden nefret eder, ona kalsa daha boyle idare eerdik, zaten kucukmus balkion, oturamicakmisiz, olsun mutfakta yemek yaparken ic acici ciceklerle susule balkona bakmak istiorum..buyuk is bana kalicak anlasilan( kendimi yormadan ite kaka, biraz kavga gurultu yapicaz artik....
sanırım tombiş olacak.böyle giderse tabii.boyunu söylemedi ama kilosu için çok iyi dedi.boyuda sanırım benim hesaplarıma göre 32 cm yaklaşık olarak.ben uzun boylu değilim.1.60 boyundayım.ama erkek kardeşlerim uzunlar.eşimde uzun.bilmiyorum kime çekecek.şimdilik gelişimi çok iyi dedi doktorum.inşallah hep böyle devam eder
bebişimden haber veriyim bide teyzeleri bebişim çok iyi maşşalah boyu kilosu herşeyi yerinde bu sefer bize arkasını dönmedi yüzünü görebildik kendi doktorumuzda kesin olarak kız dedi. bir problemimiz yok şeker testini falan yaptırcaz birde tekrardan genel muyane olarak kan ve idrar testi yaptırıcam hasta olduğum için testleri biraz erteledim onun dışında ayda 1 gel artık dedi ama bebeği özlersen istersen daha erkende gelebilirsin dedi
birde kızlar ben artık ööölee çıtır hamile faLan değilim tam 10 kilo almışım şoklardayım ya ama dr kilomla ilgili bi şey söylemedi bakalım testlerde inşallah güzel çıkar
lalcimmerhaba kızlarrrrr
toplantınız çok güsel geçmişşşş... nasıl güsel sanki hep buluşuormuşsunuz gibi bir hava var. belki birgün hep beraber buluşuruz imkansız gibi ama olsun. o kadar hamileyi gören mado ahalisi şaşırmıştır. ayrıca nazan ve esra nereniz büyük anlamadım. nazan sen de 36 yaşında olduğunu her yerde söleme valla nazar değer.
seernicim ben de 10 kilo aldım ama bu ay hala 1 kiloyla devam . yani 9 kiloyu hemen aldım . yemesem de . ve aftabrucum fotomu koyucam. eşime çektireim bu akşam. ben çektim mi bi garip oluo. benim de göbek ultra büyüdü şok olcaksınız ve arkası da orayla orantılı büyüdü. eşim iyiki popo da büyüdü yoksa öne düşersin dioklava: neyse 4 ay kaldı her ay 2 kilo alsam tahminen ben bu gebeliği maksimum inşalah 20 kiloyla bitircem. sonra zaten veririm hemen. bebetolar sağlıklı olsun .
benim bebek mercan dede dinlio sabahtan beri erecek yakında. sıkılmış mıdır ki delikafadulden klasik müzik severim normalde ama hamile kaldığımdan beri tahammül edemiorum. niye anlamadım belki de daha aceleci oldum daha panik atağım o yavaşlık beni gerio.
nora bişi sorcam canım o boyalarda ki koku zararlı gelmesin bebişee. kimyasal sonuçta onlar. açık hava gerçi ama sen solumamaya dikkat et gene de. paranoyaklığım üstümde gene ama şahsen boya kokusu zehir gibi
kilolu hamile kalanlar daha az ve geç kilo alıyorlar.zayıf olanlar daha çabuk almaya başlıyorlar.bebeğin gelişimi güzelse bu senin için güzel bi şey.yarın güzel haberlerini paylaşırsın bizimleBen 20. haftayı bitiriyorum ve anca 2 kilo aldım kendi normal kilomdan - normal mi bu çok mu az ?? ayrıca hiç belli olmuyo karnım felan - kendim zaten biraz kiloluydum (75 kg )
ondan olabilir mi
Yarın bebişimi görmeye gidecem - öğlen randevu aldık doktordan - bakalım nasıl gelişiyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?