2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

buarada kotlu boy fotomu da ekliyorum. GYPSY nin sanatsal bir çalışması

üfff fıstıkım benbim maşşallah manken gibisin ayol bayıldım sana formundasın valla bebiş şanslı böyle güzel annesi olacagı için gerçi hepimiz güzelizde sadece ikimiz 36 yaş güzeliyiz :roflol:

kızlar çook teşekkür ediyorum geçmiş olsun diyen herkese ıhlamurla falan toparlanmaya çalışıyorum kahvaltıdan sonra size yazıp yatmıştım yeni kalktım. çok dikkat edin kendinize hastaneler hasta kaynıyo
jenny sen yeni geldin sanırım hoşgeldin aramıza sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
aftabru kimse çıtır değil diyosun ama sen hala çıtır duruyosun maşşallah valla kimseyede söyleme 36 olduğnu nazar değmesin

evet gerçekten hepimiz bir arada olsaydık çok güzel olurdu :CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
merak ettik canım ama iletişim için bilgin yoktu kendine ve bebişine dikkat et
ESRAKO nun da dediği grubun en kartı bendim. çoğunluk 26 yaşındaydı bense 36..... lütfen fotoları değerlendirirken bu faktörü de gözardı etmeyelim.....:1no2:
AAAAAAAAAAAAAA kız nazan kart sensen maşallahın var güzelim hem öyle kart filan deme bende 36 yaşındayım ama bende minyonum herkes 25 26 anca varsın der .kaydirigubbakcemile5
çok geçmiş olsun
hareketin arttığı için büyük ihtimalle ödem çözülmüştür ne güzel işte bu arada artık yürüyebiliyorum demişsin çok şükür düzelmene sevindim canımhihoyyyt
ankara buluşması ne zaman olacak defne

başakcım bende 36 yaş güzeliyim bende varım bendesüprizzzzz

herkese merhaba..kıslar ben çok hasta oldum..şimdi yatakayım kociş alışverişe gitti bana da yataktan çıkmamamı tenbihledi.hapşırık,öksürük,göz akması kulak ağrısı,boğaz ağrısı hepsi mevcut.
dün doktora gittim.benim doktor yokmuş başka bir doktora gittim harika,esprili çık tatlıydı.eşim de bayıldı..bebişim haftasıyla uyumluydu 550 grammış..ters duruyormuş böyle devam ederse sezeryan olmalıymışım.kalça ağrılarım için ortapediye gönderdi e sinir basısı oluşmuş..çok yapacak bir şey yokmuş..kilom gayet iyimiş ama çok kilo almamalıymışım ağrılarm artarmış..bu arada doktor tam açık değil ama kızdedi bebişime.nevacığım geliyor yani.buluşma fotolarına da yeni bakabildim ve bayıldım,öldüm bittim çok güzelsiniz gerçekten.sizinle olamadım diye aynı saatlerde kocişle biz de Madoya gittik brunch tabağımı görmeliydiniz.kendiminki yetmedi eşimin tabağınada el atım.öğleden sonra da tahlillerimi aldım..değerler iyimiş.kolestrolüm yüksek çıktı ama gebelikte bebeğin ihtiyacı için yükseliyormuş..sizde de çıkarsa kormayn yani..eve geldim olan olan oldu sonra..yorgan döşek yatıyorum..sıkma meyve suları içtim tavuk çorbası yaptım..çok fenayım dua edin bana.kafamçokkarıştı

öncelikle geçmiş olsun canım bencede yataktan çıkma yat dinlena.s.
nevanada maşallah canım bu hafta herkes güzel haberlerle geldi hepimize maşallah a.s.kaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar, hasta olan arkadaşlarıma çok geçmişler olsun öncelikle inşallah çabuk atlatırsınız.. ben çok sık yazamıyorum şimdilik ama bi hafta sonra daha çok eşlik edbileceğim size :) bende geçen hafta 21+5 haftalıkken ayrıntılıya girdim. hani yazmıştım önceden hatırlartsanız hala -2 kilodayım ve gfazla su da içemiyorum bebeğimiz için endişeleniyorum diye.. hah işte ayrıntılıda bzizim oğlanın gayet sağlıklı olduğunu ben almasamda o normal kilosunu aldığını söylediler çok sevindim allaha çok şükür.:) bu arada bebişi bu görüşümüzde herşey çok daha güzeldi..yavrum benim cd sini alamadık ama resimlerini aldık 5-4 poz. diyorlarki burda nasılsa yüzü aynen çıkıyormuş doğumunda da :) kime benziyor peki derseniz, babacık duymasın ama burnu bana benziyor aynı ucu haff kalkıkça ve tombiş, hani öyle kızlarınki gibi hokka gibi değilde dah böylee irir iri gzöleri dudakları... ayyy çok anlattım şimdi kendi nazarım değecek neyse allahım tüm çocuk issteyenlerde nasip etsin bu güzel duyguları yaşamayı....
kızlar dünde tetenoz aşımı vurundum, doktorumla görüştüm önce tabi. bebeğin 5 yaşına gelinceye kadar daha bu aşıdan vurunmayacağı için onu o yaşa kadar korur vurdursan iyi olur demişti.. herşey bebişler için
kızlar yaa ankarada da buluşsak benide haberdar edin lütfen olurmu?

didecim gecmis olsun, neva ismi bana kismet olmadi ( zaten taa onceden ya neva ya teoman demistik), ama ikinci kkiz olursa kesin koyucam, ama kizina cok sevindim, hayirli olsun...

kizlar sukur baan boya bitti ama cok guzel oldu, haftayada ciceklerimi alicam, tam senlenecek balkon:)))
kucuk bi balkon ama arkasi ormana ve yesillige bakiyor, 2 kisi oturur keyif yapariz, zaten nedendir bilmem burdakilerde balkon kulturu yok, cok sinir, kucucuk balkonlar..

BULUŞMA RESİMLERİNİZİ GÖRDÜM BAYILDIM ARKADAŞLAR. NE GÜZELMİŞİNİZ SİZLER ÖYLE YAA..KEŞKE ZAMANIM OLSA DA BENDE KK NE DAHA FAZLA GİREBİLSEM VE DAHA FAZLA PAYLAŞIMDA BULUNABİLSEYDİM DİYE DÜŞÜNDÜM.KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN. ALLAH HEPİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN..

canım çok geçmiş olsun.bol c vitamini al ve dinlen.nevan hayırlı olsun.bebkler sürekli pozisyon değiştiriyorlar.bi bakmışlsın bi dahaki gidişinde ters durmuyor olabilir.olmazsa sezeryan olursun.benim arkadaşımda normal doğum diye bekledi o kadar.günü geçti bi türlü sancısı başlamadı.en son doktor ya suni sancı vereceğiz ya sezeryan dedi.oda sezeryanı tecih etti.bazen doğum bizim isteğimize bağlı olmuyor.kolesterol ihtiyacı hamilelikte iki kat dahada artıyormuş.yüksek çıkması doğal.ihtiyaç arttığından kolesterolden zengin yumurta gibi yiyecekleri hergün tüketin deniliyor.

gözünaydın canım.ne güzel pozlar yakalamışsınız.benim doktorum her kontrolde muayene ve ölçüm sonrasında dört boyutlu fotoğrafını almaya çalışıyor ama oğlum sürekli yüzünü saklıyor.dün gittiğimde de yüzünü iki kolunun arasına almış iyice kapatmış sanki görmeyin dercesine.sağlıklı olsun gelişimi iyi olsun başka bi şey istemiyorum.zaten doktor her şey iyi dediği anda kanatlanarak çıkıyorum sanki doktordan

noraa
küçükte olsa balkon sefası hoş oluyor yaz aylarında.boyomışsında ellerine sağlık

sagol canim:)) haftayada ciceklerimi koydummu saksilara tam olucak...ama biraz fazla yordum kendimi, belim yeniden baslamaz insallah, kuzumda yoruldu(

Sakın ıcme o ilacı.. herkes dogru soylemıs.. aman haaa.. şok etkisi yaratıyor vucutta..gecmıs olsun kuzum.

Lalimm de yasmış, sonra sen zaten gerekenı de yapmıssın.. sonları okumadan daha aman didimm bu kıs ne boyası yapıoon ,nası o kımyasalı teneffus edecek.. akıllı kuzumm benim :))))

Sen boyle anlatmıssın.. resmen ruhum dınlendı.. bı ara fotograflayıp koyar mısın Helinim balkonun manzarası.. bu arada dokttor kontrolunun tadında gecmesıne tekrar sevındım kuzum.

:bbo: Cizo ne çantası yaaa.. :1shok: geliyor muyus oralara yaa... imdaattttt delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 operator aşcım benim...

Didomm gecmıs olsun kuzum.. uyuyabıldıgın kadar uyu derım ben. Prensesin hayırlı olsun kuzum..

sagol canim:)) haftayada ciceklerimi koydummu saksilara tam olucak...ama biraz fazla yordum kendimi, belim yeniden baslamaz insallah, kuzumda yoruldu(

Norraa.. evladını yorma kuzum.. sen ne kadar yorulursan o da o kadar yoruluyor bılıyorsun soylememe bıle gerek yok.. aman ha.

Son düzenleme:
evrişcim
ben bi beldede kalıyorum ilçeye 17 km uzaklıkta.insanlar tarım işiyle uğraşıyorlar burada.beldeyede yatılı okul yapmışlar civar köylerden öğrenciler okuyabilsin diye.evim beşinci kat.en yüksek bina biz öğretmenlerin kaldığı lojman.öyle olunca uzunca bi alanı görebiliyoruz.bu mevsimde güzel olıyor buralar.tarlalar yemyeşil.biraz daha zaman geçince tarlalarda kırmızı gelinciklerle çok hoş bi görüntü oluşuyor.kırrmızı yeşil içiçe oluyor.ilk geldiğimde burayı ürkütücü bulmuştum.adananın şehir merkezinden gelince burdaki sessizlik sakinlik farklı gelmişti.insan şehrin gürültülü aceleci yaşamından çıkınca alışırmıyım diye düşünüyor.zamanla alışamadığı hiç bi şey yok insanın.şöyle hayel et burayı akşam evlerine dünen büyükbaş hayvanlarını görünce yeğenim teyze o hayvanlar tek başlarına nasıl biliyor evlerini demişti.ben çok gülmüştüm.kız daha 5 yaşındaydı.okulumuz bahçesine hindiler girer öğrencilere çıkartırız.kerpiçten evler.ben kerpiçten evlere ilk burda rastladım.hatta "haydi kızlar okula kampanyası" için hemen hemen her köyüne gittim buranın.ama kafamdaki köy resmini bulamadım.kerpiçten üç dört ev.ağaç yok dere yok.bazı köylerde ağaç görürsek bi kaç tane köy diyebiliyorduk oraya.onun için sadece bu zamanı güzel oluyor.ağaç çok yok ama tarlalar yemyeşil olunca bide sanki tarlaların içine kan dökmüşçesine gelincikler çıkınca nefes alıyorum kendimi balkona atıyorum.sende diyarbakırda bulunmuştun sanırım.eğer merkezdeysen merkez gelişmiş bi şehir

Dicle yi.. Ergani yi de gordüm ben.. sanırım az cok ne demek ıstedıgını anlıyor gıbıyım.. dogru soyluyorsun.. ınsanın alışamayacağı sey yok hayatta.. hersey ınsan ıcın. Keyfini cıkarmaya bak o zaman bu donemlerın :) yağlı ekmeklerinden, örgü peyniriyle birlikte ye benim için bir gün balkonundan :)) yanında cay da olsun bı bardak.. benım için :))

kızlar birşey sorucam son günlerde bende burun kanamaları fazlalaştı dr sordum burun kurulugundan oluyormuş hamilelikten dedi sizlerdede oluyormu ilk hamileligimde hiç olmamıştı nedense

Arkadaslar.. Çilek Mobilya nın erkek bebek takımını almaya karar verdim..

Çilek Odası

Bugun gittim yakından baktım.. yanında buyuk ve kucuk yatagını veriyorlar, uyku seti de hediyeli.. tam takım 1500 tl sına mal olacak bize. Ama içimize sinen bir tek bu takım oldu.Görüşlerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…