kızlar birşey sorucam son günlerde bende burun kanamaları fazlalaştı dr sordum burun kurulugundan oluyormuş hamilelikten dedi sizlerdede oluyormu ilk hamileligimde hiç olmamıştı nedense
Arkadaslar.. Çilek Mobilya nın erkek bebek takımını almaya karar verdim..
Çilek Odası
Bugun gittim yakından baktım.. yanında buyuk ve kucuk yatagını veriyorlar, uyku seti de hediyeli.. tam takım 1500 tl sına mal olacak bize. Ama içimize sinen bir tek bu takım oldu.Görüşlerinizi bekliyorum.
evriş canım buhar makinası kullanmamız gerekiyormuş gerçi bende yokda şimdi indirimler başlamış olsa gerek hemen alıcam seneyede lazım olucak zaten.
çilegin takımına baktım canım güzel senin içine sinmiş gerçi benim tercihim sonradan tek kişilik yatak haline gelen takımlar oluyor kızımın öyleydi dayımız yapmıştı mobilyalarını şimdi tek kişilik yatak olarak kullanıyor yan taraftaki çekmeceli bölümünüde komidin olarak kullanıyoruz burçinede yapacakmış dayısı onu ufak yapacagım diyor ileride istedigi gibi yaparım diyor dayımız birazcık kız deliside benimde işime gelmiyor degil hani mobilyalar parasız yapılıyor
evrisim oda yapmaya karar verdigimizde bizde bu takimi cok begenmistik, almaya karar vermistik, baya kullanisli bir takim, karyolasi buyuyor falan..ama sonra oda yapmakyan vazgecince kaldi, valla bence cok guzel fiyatida buraya gore cok uygun, bize burda 1000euro demislerdi buyuyen karyola+2li gardirop+komidin..bence cok iyi bir karar eger oda yapicaksaniz..
canım,tepkim kızdığımdan değil,gelemeyeceğim için üzüntümdendir.özür dilemeyi gerektirecek bir durum yok.size iyi eğlenceler... Şeniz a.s.
herkese merhaba..kıslar ben çok hasta oldum..şimdi yatakayım kociş alışverişe gitti bana da yataktan çıkmamamı tenbihledi.hapşırık,öksürük,göz akması kulak ağrısı,boğaz ağrısı hepsi mevcut.
dün doktora gittim.benim doktor yokmuş başka bir doktora gittim harika,esprili çık tatlıydı.eşim de bayıldı..bebişim haftasıyla uyumluydu 550 grammış..ters duruyormuş böyle devam ederse sezeryan olmalıymışım.kalça ağrılarım için ortapediye gönderdi e sinir basısı oluşmuş..çok yapacak bir şey yokmuş..kilom gayet iyimiş ama çok kilo almamalıymışım ağrılarm artarmış..bu arada doktor tam açık değil ama kızdedi bebişime.nevacığım geliyor yani.buluşma fotolarına da yeni bakabildim ve bayıldım,öldüm bittim çok güzelsiniz gerçekten.sizinle olamadım diye aynı saatlerde kocişle biz de Madoya gittik brunch tabağımı görmeliydiniz.kendiminki yetmedi eşimin tabağınada el atım.öğleden sonra da tahlillerimi aldım..değerler iyimiş.kolestrolüm yüksek çıktı ama gebelikte bebeğin ihtiyacı için yükseliyormuş..sizde de çıkarsa kormayn yani..eve geldim olan olan oldu sonra..yorgan döşek yatıyorum..sıkma meyve suları içtim tavuk çorbası yaptım..çok fenayım dua edin bana.kafamçokkarıştı
kizlar sukur baan boya bitti ama cok guzel oldu, haftayada ciceklerimi alicam, tam senlenecek balkon:)))
kucuk bi balkon ama arkasi ormana ve yesillige bakiyor, 2 kisi oturur keyif yapariz, zaten nedendir bilmem burdakilerde balkon kulturu yok, cok sinir, kucucuk balkonlar..
Çilek Odası
Bugun gittim yakından baktım.. yanında buyuk ve kucuk yatagını veriyorlar, uyku seti de hediyeli.. tam takım 1500 tl sına mal olacak bize. Ama içimize sinen bir tek bu takım oldu.Görüşlerinizi bekliyorum.
kızlar birşey sorucam son günlerde bende burun kanamaları fazlalaştı dr sordum burun kurulugundan oluyormuş hamilelikten dedi sizlerdede oluyormu ilk hamileligimde hiç olmamıştı nedense
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyoruma.s..norra balkonun hayırlı olsun bari biraz dinlen artıkım balkon keyfini çıkarırsın:dance:
kacakkedi hosgeldin canim, merak ettik tabi seni etmezmiyiz..umarim tedaviyi seni ve bebisi dengeliycek sekilde devam ettirebilirsiniz, kuzunda almasi gereken kilolari alir..
Biz seni gercekten cok merak ettiikk Kacakkedi.. bana iletişim bilgilerini de atmamıssın.. herkes bana soruyor.. ben de cevap veremedim.. bana mail adresini, cep tlf nunu ozelden atarsan cok sevınırım.
Tetenoz aşısı şart değil.. en azından benim doktorum için.. en yakın dostum benim aynı zamanda uzman.. tıp eğitimi almış bir insan olarak sana tetenoz olmanı tavsıye etmıyorum dedi bu aksam.. vucuduna durup dururken mıkrop alman ıyı bır sey degıl dedı.. kıme ne tepkı verecegını bılmıyoruz dedı.. hele ki sen diikkat etmen gereken bir hamilelik geciriyorsun dedi.. vucuduna mıkrop verdirerek bagısıklık sıstemını zorlama dedı bana.. doktorum da gerek yok demıstı.. ben yaptırmamaya karar verdim.
günaydınlar herkese iyi pazarlar
ilk başta dünkü fotolara baktım hemen
hepiniz çok tatlı çok şeker çıkmışsınız çok güzel buluşma olmuş tekrar tekrar buluşursunuz inşallah
şimdi kendimden haberler veriyim ben çok hastayım dünde kötüyüm hem grip hem faranjitim var boğazlarım kabarcık kabarcık öksürük hapşuruk hepsi var ne dondurma yedim ne soğuk bi şey içtim ne açık giyinmedim niye böyle oldu bilmiyorum. dr dediki ateşe dikkat et en önemli olan o bide tylot içebilirsin dedi ama herkes içme diyo kimse içirmedi.. kbb a gidemedim yer yoktu kadın doğumcum söyledi bunları zaten o kadar çok c vitamini alıyorum ki nasıl böyle oluyo anlamadım
kilodan bahsetmisken ben 1 haftadir 1 kio vermisim:1shok:69 dan 68 e inmisim, bacagim duzelip ayaklanmaya baslayinca acaba odem mi cozuldu vucudumda??? hafta basindan beri kilo almadim???
Var kusum benim buhar makınem.. ama artık kullanılacak bır hava yok.. bızım besıkte buyuyen yatak olan cınsınden.. ne mutlu sise becerıklı bır dayınız var.
Saol kuzum.. odasını yapacagız.. gıysı odasını onun odasına cevırecegız.. cevırebıldıgımız kadar..ölçtük,ucu ucuna sığdırıyoruz. Odası olsun cok ıstıyorum.. bı suru esyası var.. Kuzey e de ben bakacagım.. odasını aktıf kullanacağım için içime de siniyor acıkcası.
bende oluyor canım hatta gece uyanıyorum hemen wcye koşuyorum yatağa tekrar yattığımda bebeğin oynadığını hissediyorum demekki o yapıyor:))Kızlar size şu oluyor mu? Mesela çok çişim var, 1-2 dk sonra wcye gideceğim. Sıpa içerde bir zıplıyor, çişimi zor tutuyorum, koşa koşa wc ye :)) Çok gülüyorum. Son günlerde çok olmaya başladı :)
üfff fıstıkım benbim maşşallah manken gibisin ayol bayıldım sana formundasın valla bebiş şanslı böyle güzel annesi olacagı için gerçi hepimiz güzelizde sadece ikimiz 36 yaş güzeliyiz :roflol:
kızlar çook teşekkür ediyorum geçmiş olsun diyen herkese ıhlamurla falan toparlanmaya çalışıyorum kahvaltıdan sonra size yazıp yatmıştım yeni kalktım. çok dikkat edin kendinize hastaneler hasta kaynıyo
jenny sen yeni geldin sanırım hoşgeldin aramıza sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
aftabru kimse çıtır değil diyosun ama sen hala çıtır duruyosun maşşallah valla kimseyede söyleme 36 olduğnu nazar değmesin
teşekkürler sakaleyn... sen de beni çok şaşırtmıştın. evet haklısın, minyonluk çıtırlık demek oluyor... ne kadar kırışsan da minyonsan daha bi küçük gösteriyorsun. sen benden de küçük gösteriyorsun ama....AAAAAAAAAAAAAA kız nazan kart sensen maşallahın var güzelim hem öyle kart filan deme bende 36 yaşındayım ama bende minyonum herkes 25 26 anca varsın der .kaydirigubbakcemile5
başakcım bende 36 yaş güzeliyim bende varım bendesüprizzzzz
Çilek Odası
EVRİŞ,
KIZLAR, Biriniz çokk eski sayfalarda yediklerinden bahsederken özellikle öğlenleri yoğurt yemediğinden akşamları yediğinden bahsetmişti. Aklımda kalmıştı ama uzun süre giremeyince soramadım, kimdi onu da hatırlamıyorum.
Öğlen yoğurt yemenin bir sakıncası mı var, merak ettim...
Kızlar ben sizinle önemli bişi paylaşmak istiyorum bi kaç kişiye sordum hamilelik psikolojisi dediler olur dediler sanırım ilerliyecek annemde istersen psikiyatriye götürüyüm dio ama kafam karışık. Konu şu ben hep rüyalarımda da görüyorum ve evde tek başıma kaldığımdada hep böle şeler düşünerek ağlıyorum sanki doğum yaparken öleceğim ve eşim başka biriyle evlenip benim bebeğimle mutlu olacaklar filan die düşünüyorum vee hep ağlıyorum... Hata geçen gece sabah 5 bucuktu eşim beni uyandırdı uyandım ki nasıl ağlıyorum buna benzer bi durum gördüm rüyamda..sizinde böle edişeleriniz varmı:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
doğumdan korkuyorum ama bu edişelerim doğum korkumu bastırıyor bazen annem konuşuyor benimle fikrimi öğrenmek için cesaretli deilim normal doğuma ama herşey normalse normal isterim diyorum eşimede öle ağlıyorum sezeryanmı olsam acaba ya normal doğumda ölürsem diee şimdi bile böle şeler düşünürken içim doluyo yaa valan yalan deil bu sölediklerim çok bunaldım amaaHmmm, doğumdan mı korkuyosun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?