2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar birşey sorucam son günlerde bende burun kanamaları fazlalaştı dr sordum burun kurulugundan oluyormuş hamilelikten dedi sizlerdede oluyormu ilk hamileligimde hiç olmamıştı nedense

Sabah aksam yıkarken bende farkedıyorum.. basından berı olmamıstı ama sımdı sık sık karsılasıyorum..

evriş canım buhar makinası kullanmamız gerekiyormuş gerçi bende yokda şimdi indirimler başlamış olsa gerek hemen alıcam seneyede lazım olucak zaten.
çilegin takımına baktım canım güzel senin içine sinmiş gerçi benim tercihim sonradan tek kişilik yatak haline gelen takımlar oluyor kızımın öyleydi dayımız yapmıştı mobilyalarını şimdi tek kişilik yatak olarak kullanıyor yan taraftaki çekmeceli bölümünüde komidin olarak kullanıyoruz burçinede yapacakmış dayısı onu ufak yapacagım diyor ileride istedigi gibi yaparım diyor dayımız birazcık kız deliside benimde işime gelmiyor degil hani mobilyalar parasız yapılıyor

evrisim oda yapmaya karar verdigimizde bizde bu takimi cok begenmistik, almaya karar vermistik, baya kullanisli bir takim, karyolasi buyuyor falan..ama sonra oda yapmakyan vazgecince kaldi, valla bence cok guzel fiyatida buraya gore cok uygun, bize burda 1000euro demislerdi buyuyen karyola+2li gardirop+komidin..bence cok iyi bir karar eger oda yapicaksaniz..

Var kusum benim buhar makınem.. ama artık kullanılacak bır hava yok.. bızım besıkte buyuyen yatak olan cınsınden.. ne mutlu sise becerıklı bır dayınız var.

Saol kuzum.. odasını yapacagız.. gıysı odasını onun odasına cevırecegız.. cevırebıldıgımız kadar..ölçtük,ucu ucuna sığdırıyoruz. Odası olsun cok ıstıyorum.. bı suru esyası var.. Kuzey e de ben bakacagım.. odasını aktıf kullanacağım için içime de siniyor acıkcası.

canım,tepkim kızdığımdan değil,gelemeyeceğim için üzüntümdendir.özür dilemeyi gerektirecek bir durum yok.size iyi eğlenceler... Şeniz a.s.

Ohh, aman iyi. Acaba kırdım mı, diye üzülmüştüm.

Geçmiş olsun didecim. Benim de sesim düzelmedi henüz. İşin kötü yanı iltihap yüzünden çok feci horluyormuşum. :roflol: Onurcuğum ne yaparsa yapsın susmuyormuşum. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Bebişine de maşallah diyorum. Kolestrol benim de yüksek çıkmıştı, korkulacak bir şey değilmiş, evt. Bol bol dinlen, e mi?

Aman canım İzmirli biri balkonsuz yaşayamaz. Seni çok iyi anlıyorum. İstanbul'da Levent'te oturduğumuz dairenin balkonu yoktu, yazın eve yatmaya giriyordum :)

evrişcim bende bu odaya bayıldım biz tek beşik olarak sormuştuk sallanmadığını söylediler bize sade modeli vardı (kız ve erkek olmayanı) sadece onun sallandığını söylediler-tatlicadiarzu-. annemde sallanmayan olmaz dediği için vazgeçmiştikkafamçokkarıştı.ama teyzem çileğin kız modelini kullanıyor 4 senedir.ikinci bebeği de şu an o beşikte yatıyor. normalde firmaların kullanıcı hatası deyip başından attıkları zararları dahi değiştirdiler garanti kapsamında. güle güle kullansın kuzey bey çok tatlı

kızlar birşey sorucam son günlerde bende burun kanamaları fazlalaştı dr sordum burun kurulugundan oluyormuş hamilelikten dedi sizlerdede oluyormu ilk hamileligimde hiç olmamıştı nedense

canim bu aylarada kan dolasimimiz cok arrttigi ve damarlar genisledigi icin cok normalmis burun ve dis eti kanamasi, benimde disetlerim kaniyor fircalarken, cok hasaslasti...

kızlar bende burdayım sıkıntıdan patlıcam biraz önce geldim gerçi eve kaynım bıraktı gökhanda 1 de filan anca gelecekmiş :bbo:

hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyoruma.s..norra balkonun hayırlı olsun bari biraz dinlen artıkım balkon keyfini çıkarırsın:dance:

kacakkedi hosgeldin canim, merak ettik tabi seni etmezmiyiz..umarim tedaviyi seni ve bebisi dengeliycek sekilde devam ettirebilirsiniz, kuzunda almasi gereken kilolari alir..

kilodan bahsetmisken ben 1 haftadir 1 kio vermisim:1shok:69 dan 68 e inmisim, bacagim duzelip ayaklanmaya baslayinca acaba odem mi cozuldu vucudumda??? hafta basindan beri kilo almadim???

NORRAA, EVRİŞ, BURKO, EYLEMM, AFTABRU, HELİN ve DEFNEDAMLA başta olmak üzere beni merak eden tüm arkadaşlarıma ve hepinize çoook teşekkür ederim kıssslar. Sizler bana gerçekten çok büyük bi moral oluyorsunuz.

SEERNİ ve DİDE çook geçmiş olsun canlarım, lütfen kendinize iyi bakın, kısa zamanda atlatırsınız inşallah...

NOORRA, canım ellerine sağlık senin ve sana fazla iş yaptırmadığını düşündüğüm için kocanın. Boya kokusu zararlı olur diye bizim bebişin odasını da kociş boyamıştı, ben sadece konu mankenliği yapmıştım. Zaten o sıra çok rahatsızdım ayrıca.
NOORRA, anladığım kadarıyla fizik tedavi iyi gelmiş sana çok sevindim canım. Ben girmeyeli yaklaşık 250 SAYFA ilerlemişsiniz maşallah okumam mümkün değil, ama kalça ve bacak ağrılarının geçtiğini anladım. Gelmiş geçmiş olsun canım.

EVRİŞ'İİİİMMMMM BENİM...Canımmmm, iletişim ağımız bizim... Aslında haklısın sana herkesin bir liste yapıp iletişim bilgilerini vermesi ve senin de bunu herkese mail atman gerek aslında. Bak böyle bişi yapabiliriz, aslında çok iii olur. Ama içimizde benim gibi TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ insanlar olunca (sözüm ona bankadayken bilgisayar işletmeniydim!!!) bu pek mümkün görünmüyor. Yani ben mesela... İstemişsin ama sana mail adresimi nasıl özel den vereceğimi bilemiyorum. Kociye sorsam bilir o bilgisayarla çok haşırneşirdir ama o da buna pek vakit ayıramıyor. Site nasıl çalışıyor vs. Bi ara resim yüklerken yardım almıştım sadece. Sen eğer yöntemini söylersen mailimi vermek isterim tabii, memnuniyetle...

DEFNEDAMLA, sıra Ankara buluşmasına geldi diye bizi kıskandırma. İSTANBUL'lular buluşmanıza hem bayıldım, hem de fotolarınızı görünce gülmekten kendimi alamadım. Herkes hamile, görenler gülmüş müdür acaba halinize. Böyle dediğime bakmayın, hepiniz çok şeker çıkmışsınız keyfinize diyecek yok. Ama ben AFTABRU dışında kimseyi bilemiyorum. Birisi bana Resimlerin altına sırasıyla adlarını yazarsa ben de sizleri tanımaktan büyük memnuniyet duyacağım. Gerçi PETRİK ve bikaç kişi daha var düşündüğüm ama çözmek için geriye dönük bayağı bi sayfa okumam gerekbu da pek mümkün görünmüyor.

BAŞAK,AFTABRU ve SAKALEYN yalnız değilsiniz kızlar... Ben de 36 hatta 37 güzeli sayılırım.

Gerçekten de hepinizi çokkk özlemişim. Sizi seviyorum kızlarrr...

Bu arada GİZZE,ciğim Allah seni de kısa zamanda sağlıkla eşine kavuştursun. Hastane çantasından bahsetmişsin. Bana doktor herşeye hazırlıklı olun demesine rağmen henüz herşeyin başındayız, değil hastane çantası içine koyacak eşyaları bile henüz almadık canım. Herşeyin hayırlısı olur inşallah hepimiz için ve hepimizin bebişleri de zamanında gelirler inşallah....

Hepinizi öpüyorum güzel anneler...

Kızlar size şu oluyor mu? Mesela çok çişim var, 1-2 dk sonra wcye gideceğim. Sıpa içerde bir zıplıyor, çişimi zor tutuyorum, koşa koşa wc ye :)) Çok gülüyorum. Son günlerde çok olmaya başladı :)

bende oluyor canım hatta gece uyanıyorum hemen wcye koşuyorum yatağa tekrar yattığımda bebeğin oynadığını hissediyorum demekki o yapıyor:))

Kızlar ben sizinle önemli bişi paylaşmak istiyorum bi kaç kişiye sordum hamilelik psikolojisi dediler olur dediler sanırım ilerliyecek annemde istersen psikiyatriye götürüyüm dio ama kafam karışık. Konu şu ben hep rüyalarımda da görüyorum ve evde tek başıma kaldığımdada hep böle şeler düşünerek ağlıyorum sanki doğum yaparken öleceğim ve eşim başka biriyle evlenip benim bebeğimle mutlu olacaklar filan die düşünüyorum vee hep ağlıyorum... Hata geçen gece sabah 5 bucuktu eşim beni uyandırdı uyandım ki nasıl ağlıyorum buna benzer bi durum gördüm rüyamda..sizinde böle edişeleriniz varmı:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

aman efendim bu ne iltifat.... teşekkür ederim.
ben de senin göbek şovdaki fotona baktım senin, bilmiyorum siyah giydiğin için mi ama sanki daha derli toplu göründü... acaba artık kilo almıyorsun ya , sadece bebeğe mi gitti, yani bebek senin yağlarını mı eritti de karnında toplandı. bir arkadaşımda öle olmuştu. kızın karnı acayip çıkmıştı ama hiç kilo almamıştı. kolları bacakları incelmişti.... senin kilo alımın da yavaşlayacak galiba.... ayyy bende hızlanarak devam ediyor valla...

ben heryaşımı çok sevdim kızlar.... sadece amniyosentez yaptıracağım zaman şikayet ettim yaşımdan, lanet okudum yaşıma.... ama sonra o günler de geçti.... keşek daha erken evlenseydim ve doğursaydım diyorum hala ama insan vücudunun kıymetini bilip ona iyi bakınca yaşını da sorun etmesi gerekmiyor....

teşekkürler sakaleyn... sen de beni çok şaşırtmıştın. evet haklısın, minyonluk çıtırlık demek oluyor... ne kadar kırışsan da minyonsan daha bi küçük gösteriyorsun. sen benden de küçük gösteriyorsun ama....

DİDE, geçmiş olsun şeker.... hem gözünaydın , hem geçmiş olsun... seninki de kız diye netleşti sayılır bence.... eee o zaman birtek MAVİŞ mi kaldı öğrenemeyen?

fiyatı ne kadar uygun. ben bugün alelade bir mobilyacıdan sordum oda takım 7 taksitle 2,350 den başlıyorlar. seninki çok iyi o zaman. hem de çok şık. kesin al, kaçırma....

EVRıŞ,Kuzey'inin odası hayırlı olsun, Allah anneli babalı büyütmek nasip etsin iyi günlerde inşallah...

Tetanoz aşısını tekrar doktora sormayı düşünüyorum. Çünkü artık bilmeden daha fazla riski göze almak korkutuyor sanırım kocişle beni... Ama sen ve o doktor arkadaşın biraz olsun içimi rahatlattı. Haftaya pazartesi kontrolumuz var tekrar. Bebeğin kilosunu merak ediyorum. Ayrıca bakalım kendisi şeker ve tetanoz için bişey diycek mi...

KIZLAR, Biriniz çokk eski sayfalarda yediklerinden bahsederken özellikle öğlenleri yoğurt yemediğinden akşamları yediğinden bahsetmişti. Aklımda kalmıştı ama uzun süre giremeyince soramadım, kimdi onu da hatırlamıyorum.
Öğlen yoğurt yemenin bir sakıncası mı var, merak ettim...

ben her oglen bi ufak danone yogurt yiyorum canim, hatta aksamda yemekte yiyorum,niye sakincasi olsun ki???

Hmmm, doğumdan mı korkuyosun acaba?

Hmmm, doğumdan mı korkuyosun acaba?
doğumdan korkuyorum ama bu edişelerim doğum korkumu bastırıyor bazen annem konuşuyor benimle fikrimi öğrenmek için cesaretli deilim normal doğuma ama herşey normalse normal isterim diyorum eşimede öle ağlıyorum sezeryanmı olsam acaba ya normal doğumda ölürsem diee şimdi bile böle şeler düşünürken içim doluyo yaa valan yalan deil bu sölediklerim çok bunaldım amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…