2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım seni çok iyi anlıyorum her hamilenin yaşadığı korkular bunlar merak etme hepimiz yaşadık helede doğum zamanı yaklaştıkça dahada artacak ama sen pozitif şeyler düşün bbebeğini düşün dbirlikte yapacağınız şeyeleri düşün ve rahatla aynı duyguları bende yaşadım aralık ayında doğm yaptım şuanada oğlum 3.5 aylık rabbim her isteyene bu duyguyu versin annelik çok güzel bir duygu ama meşakatlide o yğzden şimdi bol bol uyuyp dinlenin hamileliğin tadını çıkarın

annemde öle dio bak ne güsel hamilesin ve bunun keyfini sür dio bazen kimseyle konuşmak istemiom öle boş boş oturmak istiom ama diom ki doğuma surda en fazla 4 ay kaldı ya bişi olursa herkesi görüüm diom hatta geçen gün eşime kırıldım yattım ama aklıma bu fikir gelince hemen döndüm sarıldım bişi olursa diee yaa bende böle güsel şeler düşünüm diom ama belkide çok yanlızım evde ondan mı bilmiyoru ki(

Doğrudur canım, neden yalan olsun? E bir uzmana görün kendin baş edemeyeceksen? Ben sıkılınca hep bebişimi kucağımda hayal ediyorum, onu emzirdiğimi hayal ediyorum. Çok işe yarıyor :) Veya elinden tutup yürüttüğümü... Ama tabi bizim böyle düşün dememizle düşünebiliyorsan çok iyi. Uzmana ihtiyacın olmaz ama? :uhm: Çok da geciktirme, rahat bir gebelik bebişin için de önemli. Hem sen de rahatlarsın. Biz iyi olacağız ki bebişlerimiz de rahat olsun, değil mi?

haklısın nette okudum sen nekadar gerilirsen bebekte okadar gerilirmiş bilmiyorum ki doğum korkusumu böle düşündürüo kendimi anne olmak için çokmu küçük hissediom bazen diom ki ben çocuktum şimdi çocuğum olacak diyorum ama bebeğimin olmasınıda çok istiyorum yani istiyerek oldu bebek anlıyorsun demi fasulyeemm yani aslında mutluyum hamileliğim hiç sorunlu geçmedi çok şükür sadece bu endişelerim var:uhm:

sanırım herkes çıkmış bi ben burdayım sanırım neyse bende çıkıyım herkese ii geceler

Eftelya canim seni cok iyi anliyorum, ama eger kendin bas eemiyorsan i psikologdan yardim al,konus enazindan icini rahatlat, inan cok faydasini gorursun..
Bende de farkli bir korku var, son 1 haftadir ozellikle bebegi gordukten sonra basladi, ya karnimda bisi olursa, ya kordonu bogazina dolanirsa ve biz farkedemezsek, ama bu bebisimi uzun araliklarla gormemden kaynaklaniyor sanirim,mesela egilip bisi aliyorum, ya bebgime zarar verdiysem, bu yoktu bende yeni basladi, insallah ilerlemez...

ozmn normal demi bu edişeler herkesin ki farklı yönde oluyor demekki demi:uhm:bu arada çok saol canımm

bence normal, hormonal bir degisim, ama ilerlyip tek basimiza bas edemezsek yardim almakta fayda var derim...
haklısın bir de hani önceden eşim 6 da eve geliodu şimdi 10 11 12 bazen 1 de geldiği bile oluyor yanlızda hissediom ya kendimi onunda etkisi varmıdır acaba

haklısın bir de hani önceden eşim 6 da eve geliodu şimdi 10 11 12 bazen 1 de geldiği bile oluyor yanlızda hissediom ya kendimi onunda etkisi varmıdır acaba

guzelm o konudada yalniz degilsin, esim isi nedeniyle en erken 9-9.30da geliyor ve gelince yemek sonrasi bilgisayarda calismaya evam ediyor, sabah ben uyurken 7.30 a evden cikiyor, hafta ici hic gorusemiyoruz neredeyse, ve bende cok yalniz kaliyorum, bide burda zaten kimsem yok, pek fazla arkadasimda yok turkiyedeki gibi, yani patliyorum, allahtan kedisim var...onunda etkisi vardir, haftasonu esimi yakalayincada naz ustune naz yapiyorum tabi:)))

Tesekkur ederim kuzum güzel yorumun ıcın..

Al benden de o kadar.. resmen idrar torbasının üstünde zıplıyor yaa :))

6. aydan sonra birden baslayan bebege bırsey olacak korkusu.. annenın hamileliğin son zamanlarında; cok fazla ıyımser hayallere dalıp bebeği kucagına aldıktan sonra sıkıntıların ıcınde kaldıgında, yasama sevıncını kaybetmemesı adına doğanın bir dengesi oldugunu okumustum.. kısaca mantık.. şükretme mantıgını annenin ciğerlerine sokmak sanırım burada :)))

ayy canım benim sen benden daha vahim durumdaymışsın ben mesela eve 9 da geldim annemlerdeydim şurda beklicem 2 saat kaldı 12 de gelirse 1 saat ozmn ben şükürmü ediyim halime:))

o zaman iyi ve yasamam gereken bisey sanirim di mi?? ama bazen bebis oynamadimi yada az oynadimi cok korkuyorum, mesela bugun bi yandan is yaptim bi yandan da aklim cikti bisey olucak, icerde ezilicek diye egilirken falan.. ve ne zaman onu kucagima aldigim ani dusunsem, gozlerim doluyor.. sonra yine korku basliyor ya dogumda bi komplikasyon olursa diye...sen yine kizicaksin bana tamam sustum, pozitif dusunucem:)))))

ayy canım benim sen benden daha vahim durumdaymışsın ben mesela eve 9 da geldim annemlerdeydim şurda beklicem 2 saat kaldı 12 de gelirse 1 saat ozmn ben şükürmü ediyim halime:))

bence de sukret:)) bak kotunun kotusu var..neyse hersey gelecegimiz icin diyip katlaniyoruz, bende kendimi isime veriyorum, bebis gelince de bebise vericem zaman gecicek:))

ben çıkıyorum kızlar beni dinleyip yorum yaptığınız için tşk ederim noracım sanada ayrıca tşk ederim benimle paylaşıp beni hafiflettiğin için hepinize ii geceler...a.s.

ben çıkıyorum kızlar beni dinleyip yorum yaptığınız için tşk ederim noracım sanada ayrıca tşk ederim benimle paylaşıp beni hafiflettiğin için hepinize ii geceler...a.s.

üst üste mesaj atamadıgım ıcın buradan yazayım.. tamam sadece bende duracak.. bilgine :)

Yerimm ben senii yaaa :)))) demam demam bısı demıyorum.. aynısı bende yasıyorum, hareket etmedı mi sıkıntıya kapılıyorum.. hele hele gecenlerde yasadıgım bunalımı burada anlatsam ınanamazsın bana.. resmen eşimin burnundan getirdim adamın :))) sagolsun katlandı bana, ne diyeyim.. yazmadım ama buraya :))) olagan seyler bunlar yani :)))) katlanacagız,katlanacaklar.. katlanılacak.. aa bi bakmışız doğurmuşuss :))

Ayyy, bugün de BURKO söyledi, son 3 ay çok çabuk geçiyomuş kızlar. Bunu duyan ben çok sevindim... Öyle olacal inşallah, bir bakmışız, kucağımızdalar :)

Ayyy, bugün de BURKO söyledi, son 3 ay çok çabuk geçiyomuş kızlar. Bunu duyan ben çok sevindim... Öyle olacal inşallah, bir bakmışız, kucağımızdalar :)

insallah insallah..:Saruboceq:gerci su 3 hafta cabuk geicek benim icin,once trye gelmek icin sonrada ordayken bi bakmisim mayis:)))sonrada doguma 3 ay:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…