2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ışte bundan korkuyorum. AKINTIYLA ıLGıLı şunu fark ettim; eğer gün içinde wcye sıkça gitmezsem (çok su içmezsem) artıyor. Bol su içip sürekli wcye girerek kukuyu :) havalandırırsam pek akıntı olmuyor sanırım. Bir de çıtçıtlı body giydiğimde artıyor sanki? Gene havalandırma konusu olduğunu düşünüyorum.

Kızlar ben bi güzel uyudum bu akşam. Dayak yemiş gibiydim. Kaç gündür sokaktan içeri girmiyordum. Havalar güzel ya, sürtmem lazım :) Bugün okulda akşamı zor ettim. Yorgunluktan ve uykusuzluktan geberiyordum, bir yemek, üstüne bir uyku!! Kalktım, sütlaç yapacaktım bugün güya. Tabii nereye? Hemen bir tatlı siparişi verirsin, üstüne bir de çay demlersin. OOOOHHHH...

DERYAcım geçmiş olsun. Aman dikkat kuzum! ıyi olmanıza sevindim :)

EVRıM sana da çok güldüm :) tazefasulyeler çoğaldı, öyle mi :))) Bır taze kolay yetişmiyor tabe... -tatlicadiarzu- Şaka bir yana, benim dilimde kızlar. Yoksa biz de toplasan gebelik boyunca 3, hadi bilemedin 4 defa birlikte olmuşuzdur. ılk 3 ay yasaktı, sonra 2 ay annemde kaldık, şimdi de musti sağolsun. 5,5 aylık olacağız o gidene kadar :) Son haftalar zaten yasak. Biz de doğal olarak azaltmış olduk. Yoksa üfffff, bendeki bu tavan yapmış libido artı gebelik hormonlarının etksiyle işi zordu Onurcuğumun :)

BURKO valla ben geçen gün Onur'un birasından 1 fırt aldım. Çok özlemişim mereti. Bir de bahar geldi Alsancak - Kordon geziyoruz ama, bira olmadan da Kordon'un tadı çıkmıyor ki! Hele bir de havalar iyice ısınsın, balkonda rakı keyfi başlar bizimkilerin. Küfür gibi :) Ama olsun ben gene 1 fırt alırım ki kaydirigubbakcemile3...

GYPSY ilahi kızım yaa :) Evrim'e bu yapılır mı :) Yüreğine indireceksin kızcağızın :))) Ama çok başarılıydı, tebrik ederim. Çok güldüm :roflol:

Son düzenleme:
ıyı geceler kızlar.bugÜn Çok gezdım Çok bıtkınım.allaha emanet olun bebıŞleınızle.yarın gÖrÜŞÜrÜz...

iyi akşamlar arkadaşlar.geçen hafta bi merhaba dedim sonra ortalarda görünemedim.ben broşit olmuşum sonrada bebeğime bulaştırmışım.anlayacağınız uzun süredir hastalıkla uğraşıyorduk.şükür şimdi iyiyiz.şööyle bi geçmişi okuyum dedim başa çıkamadım nası kaynatmışsınız öyle.allah muhabbetinizi artırsın.bu arada göbüşlerinizide gördüm bayıldım.maaşallah.kim bilir o göbüşlerden ne tatlı bebişler doğacaktır.hepinizi kocaman öptüm.allah rahatlık versin...malum yarın iş var...

Helinim.. balkonda benım ıcın yapmanı ıstedıklerım vardı.. nedır durum o konuda?? :))
canım bu gün saat üçte okuldan geldim.kendime güzel bi çay yaptım.ben zaten buraların peynirini çok seviyorum.örgülü peynirine hastayım.tuzu belirgin sert bi peynir ve çok hoşuma gidiyor.çayın yanına örgülü peynirden ve yeşil zeytin koyup balkondaki masama oturup yemyeşil tarlalara bakarak keyif yaptım.uzun zamandır yapmıyordum.çayı zaten azaltmışım bide kahvaltıda yiyeceklerle içmiyordum ama bu sefer bugün benim ve evrişin olsun dedim.çaydan bu kadar bahsettim ama beni sen yoldan çıkarttın.haftasonu evde yoktum bugüne bıraktım okul sonrası iyi gelir diye.sormasan yazmayacaktım çay lafı seni krize sokuyor çünkü.seni çok iyi anlıyorum çaysız bi hayat çok zor.benki bardak bardak ve çok koyu çay içen biriydim.
çok geçmiş olsun canım.neysekii çabuk farketmişsiniz.banada doktorum bu gidişimde kötü akıntın varmı dedi.benim çok nadir süt gibi oluyor ama oda çok nadir yani.ben çok su içiyorum bide her wc sonrası iyice kuruluyorum ıslak olmasın diye.en kısa zamanda düzelir inşallah
az kaldı değilmi kayra doğuma.artık 100 ün altına düşeriz.bugün 25+2 oldum.
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.sağlıklı olmamız bebeğimizinde sağlıklı olmasını sağlıyor

Demam kuzumm a.s.

Bak bak bak... bunu yasan benim canım arkadasım bi de... püüüü yüz karasııı

Gecmiş olsun arkadasım..

kayra cok gecmis olsun canim;iyi hemen farketmis doktorun...

meltemcim cok gecmis olsun..

hadi canım? ne karı yauw burda bahar geldi. valla ben yazlıkları giymeye başladım.

ohhhh afiyet bal şeker olsun, yarasın löplöp yağ olsun... en sevdiğim şeylerden biridir tost.... ben öle su böreği filan aramam. pratik şeyleri severim ben. börek yerine tost mantı yerine kıymalı makarna yerim, beni gayet de tatmin eder... uğraşmam asla uzun meşakkatli yemeklerle.... BABY yufka açmaktan filan bahsetmiş, valla ben hazır yufkayla bile börek yapmaya üşenirim. ekmek dilimlerini ızgaraya koy, üzerine de kaşarı biberi sucuğu filan diz, al sana börek.... inanın en sevdiğim şeyler pratik yemeklerdir... biri sararsa sarma yerim, biri yaparsa börek..... hiç işim olmaz öle uzun uzun mutfakta.... ama çocuk aklı ermeye başlayınca annesinden utanmasın, elin günün içinde arkadaşlarına mahçup olmasın diye ben de bir iki sene içinde kendimi pasta börek çörek işlerine adayacağım.

e o zaman bir daha hasret gidermeyin. bi de kuzum sakın bir daha bisiklet filan taşıma. tamam mı? allah korusun, emzikten düşme diye bişey varmış, ağır kaldırmamak gerekiyormuş. ben de ne demek olduğunu bilimsel olarak anlayamadım ama sen yine de büyüklerimize kulak ver...

çok geçmiş olsun. çok şaşırdım. ben de mi yaptırsam acaba bu gidişimde. iki gün sonra randevum var, herşeye bakılsın istiyorum.

kızlar ben birkaç gecedir 5 civarında uyanıyorum ve uyuyamıyorum tekrar. dün gece 23:30 da yattığım halde gece 4 de uyandım. dön dön uyuyamadım. ben de kalktım 5 gibi, bir kase çağla yıkadım, tuzlaya tuzlaya yedim. buarada da topiğin bazı sayfalarına göz attım.
SU ıÇMEKten bahsedilmiş... herkes ne kadar güzel su içiyor, kıskanıyorum sizi. herhalde en az ben içiyorumdur. 1,5 lt içince görev tamam diyorum. üzerine birkaç bardak daha içebildiysem değmeyin keyfime. ama ben içtiğim suyu aynen gidip wc de çıkarıyorum. hatta bir bardak içince 2 bardak işiyorum. sanırım benim vücudum suyla çalışmıyor, hamurla çalışıyor. o kadar az su içiyorum ne bir yerim kuruyor ne de sağlık problemim var, o kadar çok hamur yiyorum yine de sağolsun arkadaşlar benden sürekli çıtır diye bahsetmişler. anlamadım yani, galiba ben hamurdan su elde eden bir metabolizmaya sahibim. şimdi sizi okuunca hemen gidip 0,5 lt lik bir pet bulup doldurdum. onu içiyorum. birazdan da banyo yapıp yağlanacağım. haftada iki kere filan yağlanıyorum. bir türlü alışamadım şu vıcık vıcık yağlanma olayına.... ne bakımsız hatunum yaa, çok kızıyorum kendime.... bi de her sabah sürerim diye gülsuyu almıştım. nerdeeeee, 3 kere sürdüm sadece. aldığım herşey çöpe gidiyor benim. hiç aram yok kremlerle toniklerle filan.
neyse ben gidip banyomu yapayım, sonra da yumurtamı cevizimi yiyeyim. gün içerisinde giremem.

canım sen bana bakma oyle dedigime hic acmadım ama iş basa duserse onuda acarım napayım bu aserme biseye benzemio delirtebilio adamı :)bazen yiyecekler benim ruyama giio walla

canım cok uzuldum cok gecmiş olsun ins tekrarlamaz, neyseki kuzunun keyfi yerindeymiş

benim hamile kaldıgımdan beri akıntım var hatta regl oncesi basladı ve devam edio ama 5dk bi wc ye gidip tazefasuly gibi yıkayıp kuruladıgım icin pek bisey farkedemiom ama deli gibi gelio diyemem

kayram bu hormonların tavan yapms haliyle nası dayanabiliosun canım ya , allah yardımcın olsun. bide ck gecmiş olsun hemen yaptıralım idrar testini

aftabru sen gece uyanıosun bense yataga yatar yatmaz uyuyamıorum halbuki cok uykum oluyo benim yatacagım sıra sıpam uyanıo sola yatıom tepiklio, saga donuyom tepiklio ne istiyo anlamadım dun gecede 3e kadar ayaktaydım yani uyanıktım. geceyi gunduzu ogrenmeleri lazım simdiden :))

tazefasulyem libido konusunda yanlız deilsin sekerimsırnaşık şey

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnn güzel ane adayları nasılsınız? hava çok güzel yine istanbulda..

geçmiş olsun kayracım ya.. neyhse ki erken teşhis... tam idrar tahlilinde ççıkıyor dimi bu enfeksiyon bende bu gittiğimde yaptırayım inş.CADIARZU bu arada link ,için teşkkür edrim gerçekden çok hoş pijamalar var..üstelik fiyatlarıda uygun geldi bana hazır annemler ankaradayken alsınlar bana..gerçi nettende sipariş alıyolarmış..

Nazan gülsuyu niçin aldın..bildiğin bişey varsa bizede sölee ...yaglanma konusunda ben sabah akşam gunde 2 defa yaglanıyorum..eşim çocugu pehlivan yapcan diye dalga geçior..delikafadulden umarım çok çatlamam ya..elimden geleni yapıyorum..

günaydın arkadaşlar geçmişi tam olarak okuyamadım ama biryerlerde akıntı olayından bahsedilmiş.....

benim hamile kaldığım günden beri akıntım hala devam ediyor dr. sordum önemli değil rengi yeşil falan olmadığı sürece, kaşıntı ve yanma falan olmadığı sürece sorun yok dedi yani hamilelik hormonunun salgısından dolayı bu tarz akıntılar gelebilir dedi.....benim hiç kesilmeden 6. aya kadar geldiği için dr. böyle dediği için fazla üstünde durmadım ama sanırım bazılarımızın kesilip şimdimi başladı akıntı orasını anlayamadım..... birde ben dr. her gittiğimde kan ve idrar testi yapıyor sanırım ozaman enfeksiyon yada intihap varmı diye idrar tahlilinde bakılıyordur sanırım olsa ordada birşey çıkardı galiba offff benimde kafam karıştı rabbim evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin....

ece çok tatlı isim..adıyla yaşasın
[/URL][/IMG]

diğeri de bu.
sizce hangisi güzel???
bu benim aldığımdan..ikisi de çok güzel..karaftınkini görmemiştim hiç çok tatlıymış
ilahi suyla değil hamurla çalışıyorsun sen demek:roflol:ben de çok su içenlerdenim 3 litreye yakın içtiğim çok oluyor..ama tuvaletten çıkamıyorum bazen 2 dakika aralıkla bazen 5 dakika aralıkla tuvaletteyim.işyerinde içmiyorum pek o yüzden
günaydın kızlar.
günaydın canım.

arkadaşlar nezlemin üstüne bir de göğüs kafesi ağrısı eklendi..internetten araştırdım kadınlar klubünde geçen senenin anneleri bahsetmiş onlarda yaşamışlar.cidden tarifi imkansız bir ağrı..hele sırt ağrısıyla birleşince çift taraflı biçiyor sizi.nefes alınca çok fena batıyor.bebişim büyüdükçe baskı yapıyor.bir de benimkinin kafa yukardaymışya ondan herhalde erkenden ağırmaya başladı.ben dün korktum ne oluyoruz diye.sizin de başınıza gelirse korkmayın benim gibi.

kızlar geçmişi okudumda çaya karşı baya bi tepki var bende hamile olmadan önce çok içmezdim çayı şimdş saat 4 gibi filan kendime göre çay demliyorum içiyorum sonra hafif uyku bastırıyor yatıyorum çay hamileyken beni çok rahatlattı kızzlarrrrrrrrrr ne gibi bi zararı var kiiiiiiiiiiiiiii banada söleyinnnnnnnnnnnn

eftoş sen onu evrime sor..hatta direk çay deme denizde duba yapar falan neme lazım..üç harfli de üç harfli

eftoş sen onu evrime sor..hatta direk çay deme denizde duba yapar falan neme lazım..üç harfli de üç harfli
fırçayı yerim ozmn ona sorarsam desene canım yaa benim yerime sen sorsanaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…