ha kızlar ben akıntı için tahlil yaptırmıştım ve enfeksiyon çıktı bol miktarda hemde.antibiyotiğe başladık 5 günlük tedavi.devam ederse serum yiyeceğim.enfeksiyonum farkedilmeseydi erken doğum sebebim olacaktı yine..ne idrar yanması ne başka birşey sinsi enfeksiyonmuş.aman dikkat edin kızlar...
canım bu gün saat üçte okuldan geldim.kendime güzel bi çay yaptım.ben zaten buraların peynirini çok seviyorum.örgülü peynirine hastayım.tuzu belirgin sert bi peynir ve çok hoşuma gidiyor.çayın yanına örgülü peynirden ve yeşil zeytin koyup balkondaki masama oturup yemyeşil tarlalara bakarak keyif yaptım.uzun zamandır yapmıyordum.çayı zaten azaltmışım bide kahvaltıda yiyeceklerle içmiyordum ama bu sefer bugün benim ve evrişin olsun dedim.çaydan bu kadar bahsettim ama beni sen yoldan çıkarttın.haftasonu evde yoktum bugüne bıraktım okul sonrası iyi gelir diye.sormasan yazmayacaktım çay lafı seni krize sokuyor çünkü.seni çok iyi anlıyorum çaysız bi hayat çok zor.benki bardak bardak ve çok koyu çay içen biriydim.Helinim.. balkonda benım ıcın yapmanı ıstedıklerım vardı.. nedır durum o konuda?? :))
çok geçmiş olsun canım.neysekii çabuk farketmişsiniz.banada doktorum bu gidişimde kötü akıntın varmı dedi.benim çok nadir süt gibi oluyor ama oda çok nadir yani.ben çok su içiyorum bide her wc sonrası iyice kuruluyorum ıslak olmasın diye.en kısa zamanda düzelir inşallahha kızlar ben akıntı için tahlil yaptırmıştım ve enfeksiyon çıktı bol miktarda hemde.antibiyotiğe başladık 5 günlük tedavi.devam ederse serum yiyeceğim.enfeksiyonum farkedilmeseydi erken doğum sebebim olacaktı yine..ne idrar yanması ne başka birşey sinsi enfeksiyonmuş.aman dikkat edin kızlar...
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.sağlıklı olmamız bebeğimizinde sağlıklı olmasını sağlıyoriyi akşamlar arkadaşlar.geçen hafta bi merhaba dedim sonra ortalarda görünemedim.ben broşit olmuşum sonrada bebeğime bulaştırmışım.anlayacağınız uzun süredir hastalıkla uğraşıyorduk.şükür şimdi iyiyiz.şööyle bi geçmişi okuyum dedim başa çıkamadım nası kaynatmışsınız öyle.allah muhabbetinizi artırsın.bu arada göbüşlerinizide gördüm bayıldım.maaşallah.kim bilir o göbüşlerden ne tatlı bebişler doğacaktır.hepinizi kocaman öptüm.allah rahatlık versin...malum yarın iş var...
idrar tahlili mutlaka iste güzelim.benim şikayetim yokken çıktı.
Bu arada sana sitem ettiysem sitem sevgiden doğar diye bir şarkıyla bağlayayım...
Yok be canım ne art niyeti aklımdan bile geçmedi.estağfirullah.affetmek allaha mahsusutur benim ne haddime.sadece yazdım.üzülme birşey yok canım benim...
İşte bundan korkuyorum. AKINTIYLA İLGİLİ şunu fark ettim; eğer gün içinde wcye sıkça gitmezsem (çok su içmezsem) artıyor. Bol su içip sürekli wcye girerek kukuyu :) havalandırırsam pek akıntı olmuyor sanırım. Bir de çıtçıtlı body giydiğimde artıyor sanki? Gene havalandırma konusu olduğunu düşünüyorum.
Kızlar ben bi güzel uyudum bu akşam. Dayak yemiş gibiydim. Kaç gündür sokaktan içeri girmiyordum. Havalar güzel ya, sürtmem lazım :) Bugün okulda akşamı zor ettim. Yorgunluktan ve uykusuzluktan geberiyordum, bir yemek, üstüne bir uyku!! Kalktım, sütlaç yapacaktım bugün güya. Tabii nereye? Hemen bir tatlı siparişi verirsin, üstüne bir de çay demlersin. OOOOHHHH...
DERYAcım geçmiş olsun. Aman dikkat kuzum! İyi olmanıza sevindim :)
EVRİM sana da çok güldüm :) tazefasulyeler çoğaldı, öyle mi :))) Bİr taze kolay yetişmiyor tabe... -tatlicadiarzu- Şaka bir yana, benim dilimde kızlar. Yoksa biz de toplasan gebelik boyunca 3, hadi bilemedin 4 defa birlikte olmuşuzdur. İlk 3 ay yasaktı, sonra 2 ay annemde kaldık, şimdi de musti sağolsun. 5,5 aylık olacağız o gidene kadar :) Son haftalar zaten yasak. Biz de doğal olarak azaltmış olduk. Yoksa üfffff, bendeki bu tavan yapmış libido artı gebelik hormonlarının etksiyle işi zordu Onurcuğumun :)
BURKO valla ben geçen gün Onur'un birasından 1 fırt aldım. Çok özlemişim mereti. Bir de bahar geldi Alsancak - Kordon geziyoruz ama, bira olmadan da Kordon'un tadı çıkmıyor ki! Hele bir de havalar iyice ısınsın, balkonda rakı keyfi başlar bizimkilerin. Küfür gibi :) Ama olsun ben gene 1 fırt alırım ki kaydirigubbakcemile3...
GYPSY ilahi kızım yaa :) Evrim'e bu yapılır mı :) Yüreğine indireceksin kızcağızın :))) Ama çok başarılıydı, tebrik ederim. Çok güldüm :roflol:
iyi akşamlar arkadaşlar.geçen hafta bi merhaba dedim sonra ortalarda görünemedim.ben broşit olmuşum sonrada bebeğime bulaştırmışım.anlayacağınız uzun süredir hastalıkla uğraşıyorduk.şükür şimdi iyiyiz.şööyle bi geçmişi okuyum dedim başa çıkamadım nası kaynatmışsınız öyle.allah muhabbetinizi artırsın.bu arada göbüşlerinizide gördüm bayıldım.maaşallah.kim bilir o göbüşlerden ne tatlı bebişler doğacaktır.hepinizi kocaman öptüm.allah rahatlık versin...malum yarın iş var...
Ama çok komiiiiikkk
jenny cim gözün aydın bebişleri gördüğümüs günnnn en güsel günler oluor. hele kıpraşsınlarrr fındık kurtlarııııı....
madonun mu su böreği meşhurdu. canım çok çekio ya. napçam su böreksiz bilmiorum. burda lapa lapa kar yağıorrrrrrrrr... rezaletttttttt... bahar bile uğramak istemior buraya. dengesiz yer işte napçan . su böreği bile yok.
ben geldim guzeller:)) ciktik dolastik esimle hava cok guzeldi, ama ben cabuk yoruldum,kalabalikti sehir merkezi,donduk hemen, dondurmami da yedim:)) simdi de esim bana peynirli tost yapti, canim benim onu yiyorum, ay alem adam, yemek programlarindan ozenip bide suslemis tabagi:))) cok hosuma gittiii....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.
kızlar ben çok rahatsızım dün kızımın bisikletini aşağıya indirdim geri çıkardım çamaşır filan uğraştım baya gecede kocişle hasret giderelim dedik ve olan oldu 23.00de başlayan ve sabah 4.30 iyice şiddetlenen ağrıyla acil hastaneye gittik çok korktum hemen rahimde açılma varmı ona bakıldı şükür bişey yok sonra sancı için makineye bağlandım oda iyi çıktı bişey yok usg de tosunuma bakılda çok şükür kalbi atıyor sonuç aşırı yorgunluk ve kocişle olan hasret gidermemiz sebeb olmuş ama hala çok sancım var ve sabahtan beri yatıyorum şimdide yatacağım oturamıyorum haber vermek istedim
ha kızlar ben akıntı için tahlil yaptırmıştım ve enfeksiyon çıktı bol miktarda hemde.antibiyotiğe başladık 5 günlük tedavi.devam ederse serum yiyeceğim.enfeksiyonum farkedilmeseydi erken doğum sebebim olacaktı yine..ne idrar yanması ne başka birşey sinsi enfeksiyonmuş.aman dikkat edin kızlar...
hamarat kadının hali başka olur.ben kimmm yufka açmak kim. denedim valla kaç kere yufka açılır da sonra bi yüzü pişermiş dier yüzü sulanırmış. nerde ben de o becerii... çok kıskandım sizi yaaa. yufka açıosunuz. off off.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.
kızlar ben çok rahatsızım dün kızımın bisikletini aşağıya indirdim geri çıkardım çamaşır filan uğraştım baya gecede kocişle hasret giderelim dedik ve olan oldu 23.00de başlayan ve sabah 4.30 iyice şiddetlenen ağrıyla acil hastaneye gittik çok korktum hemen rahimde açılma varmı ona bakıldı şükür bişey yok sonra sancı için makineye bağlandım oda iyi çıktı bişey yok usg de tosunuma bakılda çok şükür kalbi atıyor sonuç aşırı yorgunluk ve kocişle olan hasret gidermemiz sebeb olmuş ama hala çok sancım var ve sabahtan beri yatıyorum şimdide yatacağım oturamıyorum haber vermek istedim
Deryacığım geçmiş olsun canım ya:1no2:Ben de benzer bir konuyu danışacaktım size, baktım sen yazmışsın. Geçen hafta çok yorulmuştum. Bugün birazcık hızlı yürüdüm sanırım, kasıklarım her zamankinden fazla ağrıdı. Sanki karnımı aşağıya doğru çekiyorlarmış gibi. Büzülüp kalacaktım olduğum yere. Bir de şu su gibi akıntı meselesine takıldım. Ben çok ayakta kalırsam, hızlı yürürsem falan akıntım bayağı artıyor. Sizde nasıl durum?:uhm:
ah deryacım ah.ne diyeyim sana.hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana sadece iki kez eşimle beraber olduk ve çok korkuyorum.doğuma kadar asla dedim.aman canım benim ya dikkat et emi kendine...çok GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM...
kızlar ben birkaç gecedir 5 civarında uyanıyorum ve uyuyamıyorum tekrar. dün gece 23:30 da yattığım halde gece 4 de uyandım. dön dön uyuyamadım. ben de kalktım 5 gibi, bir kase çağla yıkadım, tuzlaya tuzlaya yedim. buarada da topiğin bazı sayfalarına göz attım.
SU İÇMEKten bahsedilmiş... herkes ne kadar güzel su içiyor, kıskanıyorum sizi. herhalde en az ben içiyorumdur. 1,5 lt içince görev tamam diyorum. üzerine birkaç bardak daha içebildiysem değmeyin keyfime. ama ben içtiğim suyu aynen gidip wc de çıkarıyorum. hatta bir bardak içince 2 bardak işiyorum. sanırım benim vücudum suyla çalışmıyor, hamurla çalışıyor. o kadar az su içiyorum ne bir yerim kuruyor ne de sağlık problemim var, o kadar çok hamur yiyorum yine de sağolsun arkadaşlar benden sürekli çıtır diye bahsetmişler. anlamadım yani, galiba ben hamurdan su elde eden bir metabolizmaya sahibim. şimdi sizi okuunca hemen gidip 0,5 lt lik bir pet bulup doldurdum. onu içiyorum. birazdan da banyo yapıp yağlanacağım. haftada iki kere filan yağlanıyorum. bir türlü alışamadım şu vıcık vıcık yağlanma olayına.... ne bakımsız hatunum yaa, çok kızıyorum kendime.... bi de her sabah sürerim diye gülsuyu almıştım. nerdeeeee, 3 kere sürdüm sadece. aldığım herşey çöpe gidiyor benim. hiç aram yok kremlerle toniklerle filan.
neyse ben gidip banyomu yapayım, sonra da yumurtamı cevizimi yiyeyim. gün içerisinde giremem.
ece çok tatlı isim..adıyla yaşasınistanbul bulusmasının fotolarınabaktım simdi icim gitti resmen keske bende olsaydım
artık bebişli fotolarda olurum nasipse
biz buarada kızıma ece ismini koymaya karar verdik. esimle ikimizin icinede cok sindi .
boylelikle rahatlamıs oldum.
baskada bi degisiklik yok gece uykusuzlugu tam gaz artı hanfendüde uyutmuo ama onun tepiklerini takarsam sabaha kadar oturmam gerek.yatılmayacak hep oturulcak yada gezilecek . azcık yan yatsam tepikliyo napcamı sasırdım.
bide birisi soldan saga toplu fortoardaki isimleri yazsa cok ii olur. tanıyabildiklerim esrako, gypsy, aftabru, petrik ve tuana. digerlerinden kim kim bilmiorum
bu benim aldığımdan..ikisi de çok güzel..karaftınkini görmemiştim hiç çok tatlıymış[/URL][/IMG]
diğeri de bu.
sizce hangisi güzel???
ilahi suyla değil hamurla çalışıyorsun sen demek:roflol:ben de çok su içenlerdenim 3 litreye yakın içtiğim çok oluyor..ama tuvaletten çıkamıyorum bazen 2 dakika aralıkla bazen 5 dakika aralıkla tuvaletteyim.işyerinde içmiyorum pek o yüzdenkızlar ben birkaç gecedir 5 civarında uyanıyorum ve uyuyamıyorum tekrar. dün gece 23:30 da yattığım halde gece 4 de uyandım. dön dön uyuyamadım. ben de kalktım 5 gibi, bir kase çağla yıkadım, tuzlaya tuzlaya yedim. buarada da topiğin bazı sayfalarına göz attım.
SU İÇMEKten bahsedilmiş... herkes ne kadar güzel su içiyor, kıskanıyorum sizi. herhalde en az ben içiyorumdur. 1,5 lt içince görev tamam diyorum. üzerine birkaç bardak daha içebildiysem değmeyin keyfime. ama ben içtiğim suyu aynen gidip wc de çıkarıyorum. hatta bir bardak içince 2 bardak işiyorum. sanırım benim vücudum suyla çalışmıyor, hamurla çalışıyor. o kadar az su içiyorum ne bir yerim kuruyor ne de sağlık problemim var, o kadar çok hamur yiyorum yine de sağolsun arkadaşlar benden sürekli çıtır diye bahsetmişler. anlamadım yani, galiba ben hamurdan su elde eden bir metabolizmaya sahibim. şimdi sizi okuunca hemen gidip 0,5 lt lik bir pet bulup doldurdum. onu içiyorum. birazdan da banyo yapıp yağlanacağım. haftada iki kere filan yağlanıyorum. bir türlü alışamadım şu vıcık vıcık yağlanma olayına.... ne bakımsız hatunum yaa, çok kızıyorum kendime.... bi de her sabah sürerim diye gülsuyu almıştım. nerdeeeee, 3 kere sürdüm sadece. aldığım herşey çöpe gidiyor benim. hiç aram yok kremlerle toniklerle filan.
neyse ben gidip banyomu yapayım, sonra da yumurtamı cevizimi yiyeyim. gün içerisinde giremem.
günaydın canım.günaydın kızlar.
fırçayı yerim ozmn ona sorarsam desene canım yaa benim yerime sen sorsanaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eftoş sen onu evrime sor..hatta direk çay deme denizde duba yapar falan neme lazım..üç harfli de üç harfli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?