evrişimmm bebişimmm annelerin en güseliiii seviyom senii biliyon dimiii noluuu kesmee beniii döfmee beniii ben sana iki şeyyy arasındaki farkı göstermek istediydimm sadeceee neseee ben kaçimmm elini kana bulama arkadaşım bakk bebişini düşün geleceğini düşün onunnn a.s.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.
kızlar ben çok rahatsızım dün kızımın bisikletini aşağıya indirdim geri çıkardım çamaşır filan uğraştım baya gecede kocişle hasret giderelim dedik ve olan oldu 23.00de başlayan ve sabah 4.30 iyice şiddetlenen ağrıyla acil hastaneye gittik çok korktum hemen rahimde açılma varmı ona bakıldı şükür bişey yok sonra sancı için makineye bağlandım oda iyi çıktı bişey yok usg de tosunuma bakılda çok şükür kalbi atıyor sonuç aşırı yorgunluk ve kocişle olan hasret gidermemiz sebeb olmuş ama hala çok sancım var ve sabahtan beri yatıyorum şimdide yatacağım oturamıyorum haber vermek istedim
bu arada ALLAH KISMET EDERSE YARINDAN İTİBAREN 99 OLUYOR VE GERİYE SAYIMA BAŞLIYORUZ BU GÜNKÜ ÖLÇÜMLERDE 25+5 OLMUŞUZ TEYZELERİ BEN DİNLENMEK ÜZERE ÇIKIYORUM ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ.
Deryacığım geçmiş olsun canım ya:1no2:Ben de benzer bir konuyu danışacaktım size, baktım sen yazmışsın. Geçen hafta çok yorulmuştum. Bugün birazcık hızlı yürüdüm sanırım, kasıklarım her zamankinden fazla ağrıdı. Sanki karnımı aşağıya doğru çekiyorlarmış gibi. Büzülüp kalacaktım olduğum yere. Bir de şu su gibi akıntı meselesine takıldım. Ben çok ayakta kalırsam, hızlı yürürsem falan akıntım bayağı artıyor. Sizde nasıl durum?:uhm:
İşte bundan korkuyorum. AKINTIYLA İLGİLİ şunu fark ettim; eğer gün içinde wcye sıkça gitmezsem (çok su içmezsem) artıyor. Bol su içip sürekli wcye girerek kukuyu :) havalandırırsam pek akıntı olmuyor sanırım. Bir de çıtçıtlı body giydiğimde artıyor sanki? Gene havalandırma konusu olduğunu düşünüyorum.
uyku!! Kalktım, sütlaç yapacaktım bugün güya. Tabii nereye? Hemen bir tatlı siparişi verirsin, üstüne bir de çay demlersin. OOOOHHHH...
GYPSY ilahi kızım yaa :) Evrim'e bu yapılır mı :) Yüreğine indireceksin kızcağızın :))) Ama çok başarılıydı, tebrik ederim. Çok güldüm :roflol:[/COLOR]
kızlar geçmişi okudumda çaya karşı baya bi tepki var bende hamile olmadan önce çok içmezdim çayı şimdş saat 4 gibi filan kendime göre çay demliyorum içiyorum sonra hafif uyku bastırıyor yatıyorum çay hamileyken beni çok rahatlattı kızzlarrrrrrrrrr ne gibi bi zararı var kiiiiiiiiiiiiiii banada söleyinnnnnnnnnnnn
canım çok saol bilgi verdiğin içina.s.hehehe muhahahaaaa nolduu kimse benim koyu cay ile ilgilenmedi hehehee:))))))))))))))
ay ay deryam naptınsen yaa. anacım kendine bu kadar yuklenmee. valla esle munasebet olayı bizde çoktan bitti hamile oldugumdan beri ya 3 ya 4 kez oldu. ondada korka korka yani zaten ilk uç ay içinde kanamalarım oldu sonra korkularım falan derken yok yani biz kapattık o isi. kacmıyorya omrumuzde 6 ayda birsey yapmamıs olalım farzedelim bekarız nolcakk. degemez riske atmaya hastanelerde korkular yasamaya . snde dikkat et canımkendine . çok geçmis olsun bunla kalsın aman.
yaa 99 dan sonramı geri sayım yapıyor diger arkadasalr falan
ay sakalen ne guzel yaaaa iki basamaklı sayılara geçiyor olmann darısı basımızaaa.
çok yuruyunce sankı benimde oluyor burcu. fazlalasıyor akını hatta korkuyorum noluyor kan falanmı var çok yurudum birseymi oldu diye panikliyorum ilk buldgum tuvalete kendimi atıp kontrol e diyorum mesela bulusma gunu oldu o kadar çok gezdikki aksam hala ben alısveris derdine tek basıma bakırkoylerdeydim:))) bir ara bebek hiç oynamadı saatlerce ben yoruldukca o yuzden korktum ıslaklıkta hissettim ama yokyani brisey oturup dinlenince baslıyor oynamaya.
burcucum aslında tuvaleet çok gitmessen akıntın artmıyor bence. her gidiste tuvalette kurulandıgımıız için akıntı birikmemis sen hissetmemis oluyorsun. cıt cıt lı bady konusu da bence oyle. ç ıtçıtlı body giyince tam yapısıyor bed enine ve ordaki islaklıgı anında alıyor ve sen akıntıyı camasırında goruyorsun. aslında zaten var am acamasırın o kadara yakınlasmadıgı için vucuduna her tuvalette kurulandıgın için çıkmıyor ay çok mu acık yazdım:)))) bende string giydigim zaman akıntı çok mus gibi geliyor normal hayatta yani gebelikte değil aslında o da oyle değli bence string giyince camasıra çıkıyor normalde oyle arada kalıyor.
canım cay vucuttaki demiri alıyor yan ikansızlık yapma ihtimali var. gebeliktede demire çok fazla ihtiyacımız var o y uzden çok çay onerilmiyor
gunde ien çok uç çay bardagı deniyor.
hadi diyelim çok istiyor canın yinede içmek mutlaka yemeklerden enaz bir kaç saat sonra içmelisin yemek ustune içilen cay yedigin besinlerdeki demiri alıp goturuyor aklında olsun
kızlar geçmişi okudumda çaya karşı baya bi tepki var bende hamile olmadan önce çok içmezdim çayı şimdş saat 4 gibi filan kendime göre çay demliyorum içiyorum sonra hafif uyku bastırıyor yatıyorum çay hamileyken beni çok rahatlattı kızzlarrrrrrrrrr ne gibi bi zararı var kiiiiiiiiiiiiiii banada söleyinnnnnnnnnnnn
valla esrako sen dün demiştin büyük kadınsı vesselam...gypsy kendi başını yaktı.:dance::roflol::roflol:.guya seni ispitlicekti ama olaylar tam aksi oldu..delikafaduldenhehehe muhahahaaaa nolduu kimse benim koyu cay ile ilgilenmedi hehehee:))))))))))))))
geçmiş olsun dikkat et, neden ağır kaldırıyorsuniyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.
kızlar ben çok rahatsızım dün kızımın bisikletini aşağıya indirdim geri çıkardım çamaşır filan uğraştım baya gecede kocişle hasret giderelim dedik ve olan oldu 23.00de başlayan ve sabah 4.30 iyice şiddetlenen ağrıyla acil hastaneye gittik çok korktum hemen rahimde açılma varmı ona bakıldı şükür bişey yok sonra sancı için makineye bağlandım oda iyi çıktı bişey yok usg de tosunuma bakılda çok şükür kalbi atıyor sonuç aşırı yorgunluk ve kocişle olan hasret gidermemiz sebeb olmuş ama hala çok sancım var ve sabahtan beri yatıyorum şimdide yatacağım oturamıyorum haber vermek istedim
kayra geçmiş olsun, akıntıdan örnek alıpmı tahlil yaptılar yoksa idrarda kültürmü yapıldı, enfeksiyon benim kabusumkızlar ben akıntı için tahlil yaptırmıştım ve enfeksiyon çıktı bol miktarda hemde.antibiyotiğe başladık 5 günlük tedavi.devam ederse serum yiyeceğim. enfeksiyonum farkedilmeseydi erken doğum sebebim olacaktı yine..ne idrar yanması ne başka birşey sinsi enfeksiyonmuş.aman dikkat edin kızlar...
Erkenden farketmişsiniz nasılsa çok geçmiş olsun canım.ha kızlar ben akıntı için tahlil yaptırmıştım ve enfeksiyon çıktı bol miktarda hemde.antibiyotiğe başladık 5 günlük tedavi.devam ederse serum yiyeceğim.enfeksiyonum farkedilmeseydi erken doğum sebebim olacaktı yine..ne idrar yanması ne başka birşey sinsi enfeksiyonmuş.aman dikkat edin kızlar...
iyi akşamlar arkadaşlar.geçen hafta bi merhaba dedim sonra ortalarda görünemedim.ben broşit olmuşum sonrada bebeğime bulaştırmışım.anlayacağınız uzun süredir hastalıkla uğraşıyorduk.şükür şimdi iyiyiz.şööyle bi geçmişi okuyum dedim başa çıkamadım nası kaynatmışsınız öyle.allah muhabbetinizi artırsın.bu arada göbüşlerinizide gördüm bayıldım.maaşallah.kim bilir o göbüşlerden ne tatlı bebişler doğacaktır.hepinizi kocaman öptüm.allah rahatlık versin...malum yarın iş var...
kızlar ben birkaç gecedir 5 civarında uyanıyorum ve uyuyamıyorum tekrar. dün gece 23:30 da yattığım halde gece 4 de uyandım. dön dön uyuyamadım. ben de kalktım 5 gibi, bir kase çağla yıkadım, tuzlaya tuzlaya yedim. buarada da topiğin bazı sayfalarına göz attım.
SU İÇMEKten bahsedilmiş... herkes ne kadar güzel su içiyor, kıskanıyorum sizi. herhalde en az ben içiyorumdur. 1,5 lt içince görev tamam diyorum. üzerine birkaç bardak daha içebildiysem değmeyin keyfime. ama ben içtiğim suyu aynen gidip wc de çıkarıyorum. hatta bir bardak içince 2 bardak işiyorum. sanırım benim vücudum suyla çalışmıyor, hamurla çalışıyor. o kadar az su içiyorum ne bir yerim kuruyor ne de sağlık problemim var, o kadar çok hamur yiyorum yine de sağolsun arkadaşlar benden sürekli çıtır diye bahsetmişler. anlamadım yani, galiba ben hamurdan su elde eden bir metabolizmaya sahibim. şimdi sizi okuunca hemen gidip 0,5 lt lik bir pet bulup doldurdum. onu içiyorum. birazdan da banyo yapıp yağlanacağım. haftada iki kere filan yağlanıyorum. bir türlü alışamadım şu vıcık vıcık yağlanma olayına.... ne bakımsız hatunum yaa, çok kızıyorum kendime.... bi de her sabah sürerim diye gülsuyu almıştım. nerdeeeee, 3 kere sürdüm sadece. aldığım herşey çöpe gidiyor benim. hiç aram yok kremlerle toniklerle filan.
neyse ben gidip banyomu yapayım, sonra da yumurtamı cevizimi yiyeyim. gün içerisinde giremem.
ece çok tatlı isim..adıyla yaşasın
bu benim aldığımdan..ikisi de çok güzel..karaftınkini görmemiştim hiç çok tatlıymış
ilahi suyla değil hamurla çalışıyorsun sen demek:roflol:ben de çok su içenlerdenim 3 litreye yakın içtiğim çok oluyor..ama tuvaletten çıkamıyorum bazen 2 dakika aralıkla bazen 5 dakika aralıkla tuvaletteyim.işyerinde içmiyorum pek o yüzden
günaydın canım.
arkadaşlar nezlemin üstüne bir de göğüs kafesi ağrısı eklendi..internetten araştırdım kadınlar klubünde geçen senenin anneleri bahsetmiş onlarda yaşamışlar.cidden tarifi imkansız bir ağrı..hele sırt ağrısıyla birleşince çift taraflı biçiyor sizi.nefes alınca çok fena batıyor.bebişim büyüdükçe baskı yapıyor.bir de benimkinin kafa yukardaymışya ondan herhalde erkenden ağırmaya başladı.ben dün korktum ne oluyoruz diye.sizin de başınıza gelirse korkmayın benim gibi.
valla korkmaya başladım acaba pcyi kapatsam mı?Çok üzgünüm çoookŞükür sanada bebişede bi şey olmamış annesi çok geçmiş olsun, öyle in çık yapıp bi şeyler taşıyıp yorma kendini.
Erkenden farketmişsiniz nasılsa çok geçmiş olsun canım.
Sanada bebişede çok geçmiş olsun.
Nazancım anlattığın kadarıyla pek kendine bakım neyim yapmıyosun hoş bende uğraşmıyorum maalesef, aslında bakmak lazım ama bakmıyorum işte. Amma velakin maşşallah taş gibi hatunsun bacım kaşı poponu :)))
Çok geçmiş olsun canım .
Eftelyacım evriş birazdan gelir ecelinemi susadın kuzum sen :1no2:
ha kızlar ben akıntı için tahlil yaptırmıştım ve enfeksiyon çıktı bol miktarda hemde.antibiyotiğe başladık 5 günlük tedavi.devam ederse serum yiyeceğim.enfeksiyonum farkedilmeseydi erken doğum sebebim olacaktı yine..ne idrar yanması ne başka birşey sinsi enfeksiyonmuş.aman dikkat edin kızlar...
iyi akşamlar arkadaşlar.geçen hafta bi merhaba dedim sonra ortalarda görünemedim.ben broşit olmuşum sonrada bebeğime bulaştırmışım.anlayacağınız uzun süredir hastalıkla uğraşıyorduk.şükür şimdi iyiyiz.şööyle bi geçmişi okuyum dedim başa çıkamadım nası kaynatmışsınız öyle.allah muhabbetinizi artırsın.bu arada göbüşlerinizide gördüm bayıldım.maaşallah.kim bilir o göbüşlerden ne tatlı bebişler doğacaktır.hepinizi kocaman öptüm.allah rahatlık versin...malum yarın iş var...
Herkese merhaba,
Yoğunluktan kaç gündür doğru dürüst giremiyorum. Buluşma akşamı heyecanla fotolara baktım hemen çıktım, şimdi fırsat buldukça geçmişe bakıcam..
Tuana, Angeleyes, Fasülyeko ve Pinky dışında herkesin yüzü çok tanıdıktı. Tonton anneler sizi çok şekerdiniz..Güzel bir gün geçirdiğiniz yüz ifadelerinizden okunuyodu. Kıskanmadım desem yalan olur..
Yeniden kaçıyorum(((
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr........
çok mutluyummmmmm....az önce yön.kr.sekr. aradı...yaz izin kağıdını gönder dedi....yuppiii...pazartesiden itibaren 10 gün izinliyim.....geçen günden beri homurdanıp duruyodum...sanırım pes ettirdim....heyyyyyyyyoooo....dr.randevumu erkene aldım..izin verirse dooğru Muğlaya gidicem..hava değişimine çok ihtiyacım varr.........yaşasınn...
kızlar arkadaşım az önce doğumdan geldi..bugun bebk görmeye gidicem...ayrıntıları yazarım size nasıl dogum olmus sancılar nasılmış falan filan....gerçi arkadasım tecrubeli bu konuda henuz 27 yaşında ve 3.cü bebeği..üstelik 3üde erkek ..hepsi arka arkaya olmus..üstelik sprilalle korundukları halde..düşünsenize korunuyorum diyeiçiniz rahtken hamieloldugunuzu ögreniyorsunuz..cocukların yaş aralıgı 4 - 2,5 ve yeni bebek..
günaydın kıslarr nasısınız bu gece sancılarım dindi iyi uyudum şimdide iyiyim
ha kızlar ben akıntı için tahlil yaptırmıştım ve enfeksiyon çıktı bol miktarda hemde.antibiyotiğe başladık 5 günlük tedavi.devam ederse serum yiyeceğim.enfeksiyonum farkedilmeseydi erken doğum sebebim olacaktı yine..ne idrar yanması ne başka birşey sinsi enfeksiyonmuş.aman dikkat edin kızlar...
Helinim.. balkonda benım ıcın yapmanı ıstedıklerım vardı.. nedır durum o konuda?? :))
kızlar arkadaşım az önce doğumdan geldi..bugun bebk görmeye gidicem...ayrıntıları yazarım size nasıl dogum olmus sancılar nasılmış falan filan....gerçi arkadasım tecrubeli bu konuda henuz 27 yaşında ve 3.cü bebeği..üstelik 3üde erkek ..hepsi arka arkaya olmus..üstelik sprilalle korundukları halde..düşünsenize korunuyorum diyeiçiniz rahtken hamieloldugunuzu ögreniyorsunuz..cocukların yaş aralıgı 4 - 2,5 ve yeni bebek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?