2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hehehe muhahahaaaa nolduu kimse benim koyu cay ile ilgilenmedi hehehee:))))))))))))))

ay ay deryam naptınsen yaa. anacım kendine bu kadar yuklenmee. valla esle munasebet olayı bizde çoktan bitti hamile oldugumdan beri ya 3 ya 4 kez oldu. ondada korka korka yani zaten ilk uç ay içinde kanamalarım oldu sonra korkularım falan derken yok yani biz kapattık o isi. kacmıyorya omrumuzde 6 ayda birsey yapmamıs olalım farzedelim bekarız nolcakk. degemez riske atmaya hastanelerde korkular yasamaya . snde dikkat et canımkendine . çok geçmis olsun bunla kalsın aman.

bu arada ALLAH KISMET EDERSE YARINDAN İTİBAREN 99 OLUYOR VE GERİYE SAYIMA BAŞLIYORUZ BU GÜNKÜ ÖLÇÜMLERDE 25+5 OLMUŞUZ TEYZELERİ BEN DİNLENMEK ÜZERE ÇIKIYORUM ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ.

yaa 99 dan sonramı geri sayım yapıyor diger arkadasalr falan
ay sakalen ne guzel yaaaa iki basamaklı sayılara geçiyor olmann darısı basımızaaa.

çok yuruyunce sankı benimde oluyor burcu. fazlalasıyor akını hatta korkuyorum noluyor kan falanmı var çok yurudum birseymi oldu diye panikliyorum ilk buldgum tuvalete kendimi atıp kontrol e diyorum mesela bulusma gunu oldu o kadar çok gezdikki aksam hala ben alısveris derdine tek basıma bakırkoylerdeydim:))) bir ara bebek hiç oynamadı saatlerce ben yoruldukca o yuzden korktum ıslaklıkta hissettim ama yokyani brisey oturup dinlenince baslıyor oynamaya.

burcucum aslında tuvaleet çok gitmessen akıntın artmıyor bence. her gidiste tuvalette kurulandıgımıız için akıntı birikmemis sen hissetmemis oluyorsun. cıt cıt lı bady konusu da bence oyle. ç ıtçıtlı body giyince tam yapısıyor bed enine ve ordaki islaklıgı anında alıyor ve sen akıntıyı camasırında goruyorsun. aslında zaten var am acamasırın o kadara yakınlasmadıgı için vucuduna her tuvalette kurulandıgın için çıkmıyor ay çok mu acık yazdım:)))) bende string giydigim zaman akıntı çok mus gibi geliyor normal hayatta yani gebelikte değil aslında o da oyle değli bence string giyince camasıra çıkıyor normalde oyle arada kalıyor.

canım cay vucuttaki demiri alıyor yan ikansızlık yapma ihtimali var. gebeliktede demire çok fazla ihtiyacımız var o y uzden çok çay onerilmiyor
gunde ien çok uç çay bardagı deniyor.
hadi diyelim çok istiyor canın yinede içmek mutlaka yemeklerden enaz bir kaç saat sonra içmelisin yemek ustune içilen cay yedigin besinlerdeki demiri alıp goturuyor aklında olsun

canım çok saol bilgi verdiğin içina.s.

demir emilimini etkiliyor kansızlıga ve demir eksikliğine baglı kabızlıga sebep oluyor malum bu dönem çok ıkınmamak gerek....ben mesela kahvaltıdan 2 saat sonra süt içiyorum..kalsiyumu çay çalmasın diye...

hehehe muhahahaaaa nolduu kimse benim koyu cay ile ilgilenmedi hehehee:))))))))))))))
valla esrako sen dün demiştin büyük kadınsı vesselam...gypsy kendi başını yaktı.:dance::roflol::roflol:.guya seni ispitlicekti ama olaylar tam aksi oldu..delikafadulden
evrim onudürüm yapıo yicek hemde yahya celille beraber...delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba,
Yoğunluktan kaç gündür doğru dürüst giremiyorum. Buluşma akşamı heyecanla fotolara baktım hemen çıktım, şimdi fırsat buldukça geçmişe bakıcam..
Tuana, Angeleyes, Fasülyeko ve Pinky dışında herkesin yüzü çok tanıdıktı. Tonton anneler sizi çok şekerdiniz..Güzel bir gün geçirdiğiniz yüz ifadelerinizden okunuyodu. Kıskanmadım desem yalan olur..
Yeniden kaçıyorum (((

Günnaydın herkese :)
gypsEsraa çok şekersin sen kendi elinde kendi başını yaktın :))

geçmiş olsun dikkat et, neden ağır kaldırıyorsun

kayra geçmiş olsun, akıntıdan örnek alıpmı tahlil yaptılar yoksa idrarda kültürmü yapıldı, enfeksiyon benim kabusum

Şükür sanada bebişede bi şey olmamış annesi çok geçmiş olsun, öyle in çık yapıp bi şeyler taşıyıp yorma kendini.

Erkenden farketmişsiniz nasılsa çok geçmiş olsun canım.

Sanada bebişede çok geçmiş olsun.

Nazancım anlattığın kadarıyla pek kendine bakım neyim yapmıyosun hoş bende uğraşmıyorum maalesef, aslında bakmak lazım ama bakmıyorum işte. Amma velakin maşşallah taş gibi hatunsun bacım kaşı poponu :)))

Çok geçmiş olsun canım .

Eftelyacım evriş birazdan gelir ecelinemi susadın kuzum sen :1no2:

valla korkmaya başladım acaba pcyi kapatsam mı?Çok üzgünüm çoook

kıs naptın sen..hamile halinle aman öyle şeyler kaldırma sakınn....geçmiş olsun kuzum yaa..ucuz atlatmışsın..

güzelim çok saol bilgilendirdiğin için...ben de süt gibi akıntı geliyor...bu gidişimde sorcam dr.a..ucuz atlatmışsın..allah yardım etmiş...

geçmiş olsun...dikkat et kendine de bebişe de...

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr........
çok mutluyummmmmm....az önce yön.kr.sekr. aradı...yaz izin kağıdını gönder dedi....yuppiii...pazartesiden itibaren 10 gün izinliyim.....geçen günden beri homurdanıp duruyodum...sanırım pes ettirdim....heyyyyyyyyoooo....dr.randevumu erkene aldım..izin verirse dooğru Muğlaya gidicem..hava değişimine çok ihtiyacım varr.........yaşasınn...

günaydın demeyi unuttum pardon kıslar....

az soona bebişimin ufak tefek cicilerini ekliycem...bir de hastane için aldığım geceliklerimi ekliycem...bi bakın bakalım...

Ha bide Maviş tabii.Onu da daha önce resimlerden görmemiştim.. Onunda gözleri nicki gibi mavi galiba..

kızlar ben çıkıyorum temizliğe başlayım yavaş yavaş anca bitiririm daha sonra gelirim yine mola verdikçe:) grşrz.......

kızlar arkadaşım az önce doğumdan geldi..bugun bebk görmeye gidicem...ayrıntıları yazarım size nasıl dogum olmus sancılar nasılmış falan filan....gerçi arkadasım tecrubeli bu konuda henuz 27 yaşında ve 3.cü bebeği..üstelik 3üde erkek ..hepsi arka arkaya olmus..üstelik sprilalle korundukları halde..düşünsenize korunuyorum diyeiçiniz rahtken hamieloldugunuzu ögreniyorsunuz..cocukların yaş aralıgı 4 - 2,5 ve yeni bebek..

güzel dilekleriniz için teşekkürler kıslar .herhangi bi yasak konulmadı ama yine bidaha görünüp daha detaylı konuşacağım .
kayra o su gibi akıntı bir haftadır bendede arttı ağrı yok koku yok ama bende şüphelendim doktorada söylemedim acaba bumu sebeb olduki ya ağrılarım çok kötüydü ve şiddetliydi bak şimdi bu konuyla mutlaka ilgilenicem
evriş sopayı hakettimmi kızma bana evrişim dikkat etces artıkın
ç....... başlayan muhabetteinize bayıldım ya azdaha resimleri kopyalıyor ve bi öülm fermanıda ben imzalıyordum yaf büzüşük beynım sonanda uyandım

ay canım ya sonraki bulusmada insalah sende aramızda olursun belki dogum iznine ayrılmıs olursun rahat katılırsın ozaman.

sen yıllık iznini alamıyordun değilmi mercimek ?? çok sevindim senin adına bol bol dinlenirsin insalah

ne diyosunn pinky:)) hey massallahh uç erkek yas farkıda az amanda aman ne eglenceli bir tablo:)))) ve yas 27 diyosunn. vay bee.
gule gule buyutsun arkadasın yeni bebisini kolaylıklar sabırlar diliyorum.

günaydın kıslarr nasısınız bu gece sancılarım dindi iyi uyudum şimdide iyiyim

Sakaleyn geçmiş olsun canım, geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları, biz de pek hareketliyiz bu ara ama ben (korkudan) kocamı pek yaklaştıramıyorum yanıma. Bir de hamileliğin en rahat devresindeyiz sanırım, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. İp atla deseler atlayacağım. kaydirigubbakcemile2 Bazen hareketli şarkılarda kendimi tutamayıp oynadığım oluyor :dance: Bir ay sonra bu rahatlığı bulamayacağız gibime geliyor. Kendine dikkat et canım, gönül yaylarını sıkı tut :asigim:

Kayracım sana da geçmiş olsun. Enfeksiyonun inşallah bir an önce geçer .

Helinim.. balkonda benım ıcın yapmanı ıstedıklerım vardı.. nedır durum o konuda?? :))

Piişşşşt evrimcim nooooluyo, şifreli şifreli mesajlar falan. ne yapmasını istemiştin helinden:uhm: bak meraktan şiştim bile :CüvCüv:

evet Esrako..vermiyolardı yalnısım diye iznimi...aslında hakkım olan 3 hafta...ama 10 gün verdiler...kalanı daha sonaa....olsun şimdilik bu yetecek bana...ortam iyice sıkmıştı artık beni...

oy oy maşallah 3 erkek 4e 1 kalmış arkadaşın : )hemde 27 yaşında maşallah deyeyimde, ama söyle ona yanı korunma yöntemine devam etmesin :)) sabır ve kolaylık diliyorum :)

Mercimekcim yıllık izninimi kullanıyorsun, hadigözün aydın güzelcedinlen bizi unutma arada gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…