kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr........
çok mutluyummmmmm....az önce yön.kr.sekr. aradı...yaz izin kağıdını gönder dedi....yuppiii...pazartesiden itibaren 10 gün izinliyim.....geçen günden beri homurdanıp duruyodum...sanırım pes ettirdim....heyyyyyyyyoooo....dr.randevumu erkene aldım..izin verirse dooğru Muğlaya gidicem..hava değişimine çok ihtiyacım varr.........yaşasınn...
gözünaydın ne güzel.on gün bol bol dinlen bebişinle beraber.keşke biri banada on gün izin verse.bende haftaya 23 nisanı bekliyorum.perşembe sabah tören yapacağız.iki saat kadar sürer.perşembe öğleden sonradan pazartesiye kadar tatil.benim için bu bile çok iyi olacakkıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr........
çok mutluyummmmmm....az önce yön.kr.sekr. aradı...yaz izin kağıdını gönder dedi....yuppiii...pazartesiden itibaren 10 gün izinliyim.....geçen günden beri homurdanıp duruyodum...sanırım pes ettirdim....heyyyyyyyyoooo....dr.randevumu erkene aldım..izin verirse dooğru Muğlaya gidicem..hava değişimine çok ihtiyacım varr.........yaşasınn...
ağrılarının geçtiğine sevindim canım.kendini öyle yorma bi daha.bende kayra gibi hamile olduğumu anladığımdan bu yana sadce iki defa eşimle beraber oldum.korka korka oda.artık bizim için hamilelik boyunca ilişki bitmiştir:a015:.doktor bi yasak koymadı.ilk üç ay yasakdı lekelenmelerim vardı.şimdide ben korkuyorum.zaten eşim ben istesem bile istemez.o benden daha çok korkuyor.böyle oluncada korkuyla yaşanan bi ilişkidende insan bi şey anlamıyor.günaydın kıslarr nasısınız bu gece sancılarım dindi iyi uyudum şimdide iyiyim
canım hiç vermeyedebilirlerdi.patronlar hak hukuk tanımıyorlar.o kadar emek edersin bi izni fazla görürüler.10 günde iyidir.uyu dinlen müzük dinle tembellik yap bol bolevet Esrako..vermiyolardı yalnısım diye iznimi...aslında hakkım olan 3 hafta...ama 10 gün verdiler...kalanı daha sonaa....olsun şimdilik bu yetecek bana...ortam iyice sıkmıştı artık beni...
ne diyosunn pinky:)) hey massallahh uç erkek yas farkıda az amanda aman ne eglenceli bir tablo:)))) ve yas 27 diyosunn. vay bee.
gule gule buyutsun arkadasın yeni bebisini kolaylıklar sabırlar diliyorum.
oy oy maşallah 3 erkek 4e 1 kalmış arkadaşın : )hemde 27 yaşında maşallah deyeyimde, ama söyle ona yanı korunma yöntemine devam etmesin :)) sabır ve kolaylık diliyorum :)
kızlar geçmişi okudumda çaya karşı baya bi tepki var bende hamile olmadan önce çok içmezdim çayı şimdş saat 4 gibi filan kendime göre çay demliyorum içiyorum sonra hafif uyku bastırıyor yatıyorum çay hamileyken beni çok rahatlattı kızzlarrrrrrrrrr ne gibi bi zararı var kiiiiiiiiiiiiiii banada söleyinnnnnnnnnnnn
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr........
canim hem demir emi etkiliyor, ama daha onemlisi icindeki kafein ve tenin dene madde cocugun beyin gelisimini kpotu etkiliyor cok icildiginde..ama gunde 1 bardak acik caya izin var..gerci ben 2 haftadir icmiyordum, dun arkadaslarda 3 acik bardak ictim, cok pismanim(((ama cok guzeldi dayanamadim...
oh canim gozun aydin, izmire gecme sansin olursa bulusmaya beklerisss:))) buarada bendede sut gibi akinti oluyor ama doktorum normal demisti...hemde gunde 2 gunluk ped degistiriyorum:1shok:..tuvalet kagidi olayina alisamadim ben..sadece gecen ay cok azdi, ama simdi tekrara basladi hamileleigin baslarinda oldugu gibi...
bu hasta halimle denizde duba mı olayım? hem ben o üç harfliyi hiç sevmem ve içmem de...yandın sen kaydirigubbakcemile3fırçayı yerim ozmn ona sorarsam desene canım yaa benim yerime sen sorsanaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
az önce çarşıda işlerim vardı onları halletmek için gittim birazda stres oldum yolda kitlenip kaldım iki kasığım birden gerildi adım atamadım çok kötü oldum hemen eşimin iş yerine yakındım onun yanına gittim biraz oturdum ama hala sol kasığım geriliyor gibi oluyor adım atarken bile sanki kasıyor şimdi işe geldim ama geçecek gibi durmuyor....
aboooooooo ben kaçıyım ozmn bi kaç gün uğramayımbu hasta halimle denizde duba mı olayım? hem ben o üç harfliyi hiç sevmem ve içmem de...yandın sen kaydirigubbakcemile3
canım hızlı yürüdüysen olabilir..dün de eşim beni bekliyor diye biraz acele ettim dedğin gibi oldum...oyy ama bu göğüs kafesi ve sırt ağrısı bişeye benzemiyor..Allah beterinden korusun hepimizi
canım bu arada geçmiş olsuna.s.bu hasta halimle denizde duba mı olayım? hem ben o üç harfliyi hiç sevmem ve içmem de...yandın sen kaydirigubbakcemile3
canım hızlı yürüdüysen olabilir..dün de eşim beni bekliyor diye biraz acele ettim dedğin gibi oldum...oyy ama bu göğüs kafesi ve sırt ağrısı bişeye benzemiyor..Allah beterinden korusun hepimizi
yok güzelim bir bildiğim. hani kozmetik olmasın doğal bişey olsun diye almıştım. ama kullanmıyorum. mutlaka vardır faydaları....Nazan gülsuyu niçin aldın..bildiğin bişey varsa bizede sölee ...yaglanma konusunda ben sabah akşam gunde 2 defa yaglanıyorum..eşim çocugu pehlivan yapcan diye dalga geçior..delikafadulden umarım çok çatlamam ya..elimden geleni yapıyorum..
hadi gözünaydın.... çok sevindim. sen şimdi tatil hayaliyle daha bir zevkli çalışırsın.kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr........
bizim bir komşumuzun bir oğlu vardı. ama adam ille de bir kızım olsun istiyordu ve kadın ikinciyi doğurdu. o da erkek olunca adam ille de üçüncüyü istedi. ama nasıl istiyor kızı olsun diye anlatamam. sonra üçüncü de erkek oldu. en küçük 5 yaşına gelmiş olmalı şimdi. ama geçenlerde duydum ki boşanmışlar. çok şaşırdım. o kadar tatlı bir çiftti ki.... şok oldum. anneme dedim "sedat abi semra ablayı "bana bir kız evlat veremedin diye mi boşadı anne?" gülüyor. hani eskiden erkek çocuk doğurmuyor diye kadını boşarmış ya adam.... bunlar da tersini yaptı diye dalga geçtim.... işin şakası tabi bu, alakası yoktur eminimkızlar arkadaşım az önce doğumdan geldi..bugun bebk görmeye gidicem...ayrıntıları yazarım size nasıl dogum olmus sancılar nasılmış falan filan....gerçi arkadasım tecrubeli bu konuda henuz 27 yaşında ve 3.cü bebeği..üstelik 3üde erkek ..hepsi arka arkaya olmus..üstelik sprilalle korundukları halde..düşünsenize korunuyorum diyeiçiniz rahtken hamieloldugunuzu ögreniyorsunuz..cocukların yaş aralıgı 4 - 2,5 ve yeni bebek..
Kızım olacağı için gönlüm pembeden yana odasını da masif ahşap aldığım için kızımın pembiş bişeyleri de olsun istiyorum. Aslında ürün kalitesi açısından chicco olan daha iyi zaten fiyatı da daha fazla nakitte en son 310 tl ye bırakıyorlar, kraft ı da nakit 200 e falan bırakıyorlar son dk ya kadar fikir değiştirebilirim mirmirmirmir
nazan sana da cok guldum:)) hamurdan su uretimi ha:))) ya bende 1.5 lt ancak iciyorum ama gun icinde, meyvesuyu, ihlamur, yasemin cayi falan iciyorum...2 lt sivi alimini buluyor ama saat basi wc:)))
buarada gece kalkanlar klubune hosgeldin, yaklasik 1 aydir duzenli olarak 4.30-5.30 arasi uyanip wcye gidiyorum ayni saattte esimde kalkiyor hatta bazen o benden once uyanip gidiyor ki hic kalkma aliskanligi yoktu gece, sonra ikimizde uyuyamiyoruz..bebeis zaten kipir kipir, isimiz var bu sipayla, esim diyo hadi senin hormonlar, bana ne oluyor, diyorum seninde vucut kendini psikolojik hazirliyor, nede olsa sen vericen benim sagdigim sutu ben uyurken:))))
esim diyo hadi senin hormonlar, bana ne oluyor, diyorum seninde vucut kendini psikolojik hazirliyor, nede olsa sen vericen benim sagdigim sutu ben uyurken:))))
benim eşim de tam tersi... oda kahvaltıyı tercih eder... zaten herşey dahil otellere verdiğimiz paralar hep boşa gider. otelde durmayız, bi de gider dışarda yemeğe içmeye para harcarız. ben de gerçi çok sevmiyorum hd olayını. sadece birkaç gün için tercih ediyorum. sadece dinlenmek ve tıkınmak istediğim zaman....butik otel olarak balayı için maki ve maçakızını bi soralım dedik..dudağımız uçuklamıştı..sosyeteden ne eksiğimiz var demiştik ama kalamadık o an hem çok kalabalıktı hem de eşim tam pansiyon herşeyi kendi bünyesinde olan herşey dahil otelde kalmayı seviyor...biraz üşengeçtir de kendisi...
aaa bayıldım. çok güzelmiş. ne kadara aldın?burda da bu tür şeyler vardır herhalde ama ne deniyor bunlara bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?