2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hadi gözün aydın bol bol ges, bol bol dinlen :) alışveriş yap bebişine :)

gözünaydın ne güzel.on gün bol bol dinlen bebişinle beraber.keşke biri banada on gün izin verse.bende haftaya 23 nisanı bekliyorum.perşembe sabah tören yapacağız.iki saat kadar sürer.perşembe öğleden sonradan pazartesiye kadar tatil.benim için bu bile çok iyi olacak

günaydın kıslarr nasısınız bu gece sancılarım dindi iyi uyudum şimdide iyiyim
ağrılarının geçtiğine sevindim canım.kendini öyle yorma bi daha.bende kayra gibi hamile olduğumu anladığımdan bu yana sadce iki defa eşimle beraber oldum.korka korka oda.artık bizim için hamilelik boyunca ilişki bitmiştir:a015:.doktor bi yasak koymadı.ilk üç ay yasakdı lekelenmelerim vardı.şimdide ben korkuyorum.zaten eşim ben istesem bile istemez.o benden daha çok korkuyor.böyle oluncada korkuyla yaşanan bi ilişkidende insan bi şey anlamıyor.

evet Esrako..vermiyolardı yalnısım diye iznimi...aslında hakkım olan 3 hafta...ama 10 gün verdiler...kalanı daha sonaa....olsun şimdilik bu yetecek bana...ortam iyice sıkmıştı artık beni...
canım hiç vermeyedebilirlerdi.patronlar hak hukuk tanımıyorlar.o kadar emek edersin bi izni fazla görürüler.10 günde iyidir.uyu dinlen müzük dinle tembellik yap bol bol

ne diyosunn pinky:)) hey massallahh uç erkek yas farkıda az amanda aman ne eglenceli bir tablo:)))) ve yas 27 diyosunn. vay bee.
gule gule buyutsun arkadasın yeni bebisini kolaylıklar sabırlar diliyorum.

oy oy maşallah 3 erkek 4e 1 kalmış arkadaşın : )hemde 27 yaşında maşallah deyeyimde, ama söyle ona yanı korunma yöntemine devam etmesin :)) sabır ve kolaylık diliyorum :)

sormayın yaa aramızda adlaga konusu yapmıştık kuluçka makinası diyorus oona...cocuklarda bi afacan bi afacan...

kızlar slm hepinize
kız gülistann bende bugün bi arkadışımı görmeye gidicem oda öle 2 oğlu vardı bitane daha oldu 3.oğlan ama bizimki 33 yaşında :))
helincim süpersin sen yaaa çok güldümmm bi paragrafta bu kadar o üç harfli kelimenin geçmesi kopardı benii kaydirigubbakcemile3 ismini yazmaya bilem korkuyom herkesin gözünü korkutmuş fallaaaa
mercimekimm gözün aydın süper bi haber bol bol dinlen bide bişi sorimm sana muğlaya giderim dedin ya şimdi bu tatil işi için biz bodrumu düşünmeye başladık şu tatile bi gidebilseydimde herkes rahat etseydi hep aynı muhabbet neyse bodrumda bildiğin butik otel varmı önerebileceğin ?
adaşım hiç sorma yaa kabak benim başıma patladıı sen demli üç harfliyi iç azarı ben işitimmm senağlama

canim hem demir emi etkiliyor, ama daha onemlisi icindeki kafein ve tenin dene madde cocugun beyin gelisimini kpotu etkiliyor cok icildiginde..ama gunde 1 bardak acik caya izin var..gerci ben 2 haftadir icmiyordum, dun arkadaslarda 3 acik bardak ictim, cok pismanim(((ama cok guzeldi dayanamadim...

oh canim gozun aydin, izmire gecme sansin olursa bulusmaya beklerisss:))) buarada bendede sut gibi akinti oluyor ama doktorum normal demisti...hemde gunde 2 gunluk ped degistiriyorum:1shok:..tuvalet kagidi olayina alisamadim ben..sadece gecen ay cok azdi, ama simdi tekrara basladi hamileleigin baslarinda oldugu gibi...

Herkese merhabalar,
Biraz geç katıldım bugün aranıza.
Hastalar var geçmiş olsun, aman dikkat hamileyiz biz ağır kaldırmayın çok iş yapmayın, yormayın kendizini fazla.
Dün akşam Babam ve Oğlum vardı tv de biraz izledim gerçi sinemada izlemiştim daha önce o zaman da ağlamıştım baktım dün gece yine ağlamaya başladım kalktım tv nin önünden bebiş de hissetmesin diye.
Bu arada park yatak konusunda hemen hemen kraft ı beğenenler ve chicco yu beğenenler eşit gibi. Kızım olacağı için gönlüm pembeden yana odasını da masif ahşap aldığım için kızımın pembiş bişeyleri de olsun istiyorum. Aslında ürün kalitesi açısından chicco olan daha iyi zaten fiyatı da daha fazla nakitte en son 310 tl ye bırakıyorlar, kraft ı da nakit 200 e falan bırakıyorlar son dk ya kadar fikir değiştirebilirim mirmirmirmir

nazan sana da cok guldum:)) hamurdan su uretimi ha:))) ya bende 1.5 lt ancak iciyorum ama gun icinde, meyvesuyu, ihlamur, yasemin cayi falan iciyorum...2 lt sivi alimini buluyor ama saat basi wc:)))

buarada gece kalkanlar klubune hosgeldin, yaklasik 1 aydir duzenli olarak 4.30-5.30 arasi uyanip wcye gidiyorum ayni saattte esimde kalkiyor hatta bazen o benden once uyanip gidiyor ki hic kalkma aliskanligi yoktu gece, sonra ikimizde uyuyamiyoruz..bebeis zaten kipir kipir, isimiz var bu sipayla, esim diyo hadi senin hormonlar, bana ne oluyor, diyorum seninde vucut kendini psikolojik hazirliyor, nede olsa sen vericen benim sagdigim sutu ben uyurken:))))

canım yaa ayın 1inde buluşursanız ben o güne kalamıyorum...başka bi gün geçme durumum olursa haber veririm...siz yine de kendi programınızı bozmayın...ben uyabilirsem haber vereyim size...

az önce çarşıda işlerim vardı onları halletmek için gittim birazda stres oldum yolda kitlenip kaldım iki kasığım birden gerildi adım atamadım çok kötü oldum hemen eşimin iş yerine yakındım onun yanına gittim biraz oturdum ama hala sol kasığım geriliyor gibi oluyor adım atarken bile sanki kasıyor şimdi işe geldim ama geçecek gibi durmuyor....

fırçayı yerim ozmn ona sorarsam desene canım yaa benim yerime sen sorsanaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu hasta halimle denizde duba mı olayım? hem ben o üç harfliyi hiç sevmem ve içmem de...yandın sen kaydirigubbakcemile3

canım hızlı yürüdüysen olabilir..dün de eşim beni bekliyor diye biraz acele ettim dedğin gibi oldum...oyy ama bu göğüs kafesi ve sırt ağrısı bişeye benzemiyor..Allah beterinden korusun hepimizi

Gypsycim ben muğlalı değilim eşim muğlalı...o gümbet ve türklerin çok iyi olduğunu söyler hep...ben 2 defa gittim..biz balayında wow da kalmıştık...daha öncede bi otel de kaldık ama ismini hatırlamıorum ama o da gümbetteydi...butik otel olarak balayı için maki ve maçakızını bi soralım dedik..dudağımız uçuklamıştı..sosyeteden ne eksiğimiz var demiştik ama kalamadık o an hem çok kalabalıktı hem de eşim tam pansiyon herşeyi kendi bünyesinde olan herşey dahil otelde kalmayı seviyor...biraz üşengeçtir de kendisi...

aboooooooo ben kaçıyım ozmn bi kaç gün uğramayım

canım bu arada geçmiş olsuna.s.

yok güzelim bir bildiğim. hani kozmetik olmasın doğal bişey olsun diye almıştım. ama kullanmıyorum. mutlaka vardır faydaları....

hadi gözünaydın.... çok sevindim. sen şimdi tatil hayaliyle daha bir zevkli çalışırsın.

bizim bir komşumuzun bir oğlu vardı. ama adam ille de bir kızım olsun istiyordu ve kadın ikinciyi doğurdu. o da erkek olunca adam ille de üçüncüyü istedi. ama nasıl istiyor kızı olsun diye anlatamam. sonra üçüncü de erkek oldu. en küçük 5 yaşına gelmiş olmalı şimdi. ama geçenlerde duydum ki boşanmışlar. çok şaşırdım. o kadar tatlı bir çiftti ki.... şok oldum. anneme dedim "sedat abi semra ablayı "bana bir kız evlat veremedin diye mi boşadı anne?" gülüyor. hani eskiden erkek çocuk doğurmuyor diye kadını boşarmış ya adam.... bunlar da tersini yaptı diye dalga geçtim.... işin şakası tabi bu, alakası yoktur eminim

fasulyeko sen ikeadan almıştın di mi? ben de bu akşam bakacağım. büyük ihtimalle ben de masifini alırım. gerçi ben sadece yatak alacağım. mevcut mobilyalarımızla idare edeceğiz. biraz onları odaya uydurmak için uğraşacağım ama canım gerçekten de uğraşmak, emek vermek istiyor. park yataktan da galiba vazgeçiyorum.

canım ben 4 gündür gece uyanıyorum. çok fena bişeymiş. resmen uyku tutmuyor sabhın 4ünde hortluyorum. ama sonra 7 gibi yeniden uyku bastırıyor. kestireyim derken alarm çalıyor... hadi bakalım kalk işe git.... şuan çok uykum var....

kizlar Teoman'a ne aldim bakin, cok pratik geldi, tr ye gidince heryere yatagini tasiyamam diye... en azindan kayinvalidemlere annemlere yazliga giderken canta gibi heryere tasiyabiliyorum, 70-75 cm e kadar yatabiliyormus icinde..

esim diyo hadi senin hormonlar, bana ne oluyor, diyorum seninde vucut kendini psikolojik hazirliyor, nede olsa sen vericen benim sagdigim sutu ben uyurken:))))

ohhhh kız sen ne akıllısın öle ya..hiç aklıma gelmemişti valla...süppper bi fikir.. :dance::dance:
benim arkadasımında bebek gece uyanınca eşi kalkıp bebeği beşikden alırmış sonra dilek'in göğsünü açıp bebeği tutup emzirmeye çalişirmiş..allahım ya ne şanslı dimi...valla ben eşimden öle gögsümü açmasını falan beklemiyorum sadece bebegi kucagıma versin yeter...delikafaduldendelikafadulden

benim eşim de tam tersi... oda kahvaltıyı tercih eder... zaten herşey dahil otellere verdiğimiz paralar hep boşa gider. otelde durmayız, bi de gider dışarda yemeğe içmeye para harcarız. ben de gerçi çok sevmiyorum hd olayını. sadece birkaç gün için tercih ediyorum. sadece dinlenmek ve tıkınmak istediğim zaman.

kizlar Teoman'a ne aldim bakin, cok pratik geldi, tr ye gidince heryere yatagini tasiyamam diye... en azindan kayinvalidemlere annemlere yazliga giderken canta gibi heryere tasiyabiliyorum, 70-75 cm e kadar yatabiliyormus icinde..

aaa bayıldım. çok güzelmiş. ne kadara aldın?burda da bu tür şeyler vardır herhalde ama ne deniyor bunlara bilmiyorum.

mercimekim bizimkide herşey dahilllere bayılır ama ben istemiyorum kesinlikle geçen sene alanyada otelde herşey dahidi tıkılıp kaldık bu sefer kendi arabamızla gidicez bu yüzden gezme imkanıda olucakk off önce amasra dedim orda bi kaç yer aradım temmuzdan önce denize giirlmez dedi adam sonra izmir dedim ordada bikaç pansiyon aradım oralarda soğuk olurmuş haziran ilk hafta tek çare bodrum muğla tarafları sıcak oluyomuş sanki çok uzak izmirle bodrum anlamadım gitti taktım bu tatil işine artık yer ayarlayana kadar rahat yok bana bütün gün netten araştırıyorum sıyırcam valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…