eftoş sen onu evrime sor..hatta direk çay deme denizde duba yapar falan neme lazım..üç harfli de üç harfli
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr........
çok mutluyummmmmm....az önce yön.kr.sekr. aradı...yaz izin kağıdını gönder dedi....yuppiii...pazartesiden itibaren 10 gün izinliyim.....geçen günden beri homurdanıp duruyodum...sanırım pes ettirdim....heyyyyyyyyoooo....dr.randevumu erkene aldım..izin verirse dooğru Muğlaya gidicem..hava değişimine çok ihtiyacım varr.........yaşasınn...
günaydın demeyi unuttum pardon kıslar....
az soona bebişimin ufak tefek cicilerini ekliycem...bir de hastane için aldığım geceliklerimi ekliycem...bi bakın bakalım...
günaydın kıslarr nasısınız bu gece sancılarım dindi iyi uyudum şimdide iyiyim
güzel dilekleriniz için teşekkürler kıslar .herhangi bi yasak konulmadı ama yine bidaha görünüp daha detaylı konuşacağım .
kayra o su gibi akıntı bir haftadır bendede arttı ağrı yok koku yok ama bende şüphelendim doktorada söylemedim acaba bumu sebeb olduki ya ağrılarım çok kötüydü ve şiddetliydi bak şimdi bu konuyla mutlaka ilgilenicem
evriş sopayı hakettimmi kızma bana evrişim dikkat etces artıkın
ç....... başlayan muhabetteinize bayıldım ya azdaha resimleri kopyalıyor ve bi öülm fermanıda ben imzalıyordum yaf büzüşük beynım sonanda uyandım
kızlar yaaaaaaaaaaa:1no2:ben artık nete giremicem eşim istemio dün pcyi işyerinemi götürsem kaldırsakmı filan dedi bende nie dursun evde dedim yok dedi işyerinde var pc si ama buna taktı kafayı sonra dedim gerçek sebebini söle dedim sen hep pc başında oluon dedi kiminiz bilonuzki ben akşamları gökhan yoksa hiç girmem bugünde temizlik yaparken toplayın çantasına koyacağım ordanda dolaba dolaplık pcmiz olacak yanii üffffkötükedihüso
Çok sevındım arkadasım.. cok ıhtıyacın vardı ıyı oldu..
Sen bise haber vermeden gecelik mi aldın kendineeeeeeeeeeeeeeeee :1shok: hangi arada derede aldın????
saol kuzucum...canım yaa mağaza indirimlerini takip ettim de aldım...malum burası çok pahalı..denk getirdim iyi oldu..
zaten bikere daha kaldırmıştık canım böle ee bende evde yanlızım sıkılıyorum eve geldiğinde görüyorduki suratım asık sonta kendiliğinden bişeye bakacağım die çıkarmıştı kaldımadı sonrada bende diyorum yine 1 kaç gün kaldırıyım sonra çıkarıyım yinee girmediğim zmn beni merak etmeyin die sölüyorum canımm bide benim eşim hakkatten çok zor bi insan kandırması daha zor sanırımbenneyaptımkiEftelyacım eşini kandıramaz mısın, çok sık girmemi istemiyorsan girmem ama ihtiyacım olan bilgilere ulaşmam için çok faydalı oluyor, bebeğin gelişimiyle ilgili bilgileri takip ediyorum vs... desen ikna olmaz mı?
hoşbulduk erkek teyzesi seninde erkek galiba
geçmiş olsun milkshake doktoru ara soraz önce çarşıda işlerim vardı onları halletmek için gittim birazda stres oldum yolda kitlenip kaldım iki kasığım birden gerildi adım atamadım çok kötü oldum hemen eşimin iş yerine yakındım onun yanına gittim biraz oturdum ama hala sol kasığım geriliyor gibi oluyor adım atarken bile sanki kasıyor şimdi işe geldim ama geçecek gibi durmuyor....
slm arkadaşlar ben zeynep foruma bugün katıldım 24 haftalık hamileyim ve ağustosta bekliyorum nasipse bebişimi.
kızlar yaaaaaaaaaaa:1no2:ben artık nete giremicem eşim istemio dün pcyi işyerinemi götürsem kaldırsakmı filan dedi bende nie dursun evde dedim yok dedi işyerinde var pc si ama buna taktı kafayı sonra dedim gerçek sebebini söle dedim sen hep pc başında oluon dedi kiminiz bilonuzki ben akşamları gökhan yoksa evde girerim yoksa hiç girmem bugünde temizlik yaparken toplayın çantasına koyacağım ordanda dolaba dolaplık pcmiz olacak yanii üffffkötükedihüso
hosgeldin zeynepslm arkadaşlar ben zeynep foruma bugün katıldım 24 haftalık hamileyim ve ağustosta bekliyorum nasipse bebişimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?