2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayyy 6. ay a geçmis ticker im simdi gordum çok mutlu oldumm:)))
boyle salakca seylere mutlu olacagımı bilmezdim valla ah bu annelik duygusu:)))

fasulyeko oda takımını aldın yani hayırlı olsun erkencisin mi ben mi geriden takip ediyorum

ben bir ay sonra falan gidip bakıp siparis veririm modundayım modakodan alırım muhtemelen .

park yatakleri ben hiç sevmiyorum bana sık gelmiyor yeri falan olmayan tasıncak olan evi kuçuk olanı anlıyorm tabi ama gnel anlamda svmiyorum o yuzden oylamada yapmadım .

[QUOTE=aftabru;6291533

hadi gözünaydın.... çok sevindim. sen şimdi tatil hayaliyle daha bir zevkli çalışırsın.

çoook doğru bi tespit..heheheheee:))

kızlarrr

ani bir kararla bu aksam dr a gidiyorum:)
yani bebisi gormeyeli 3 hafta oldu 25 nisan ctesi kendi dr umla rendveum var ama kendisi siyaph beyaz ultrasonda iki dk baktgı için. birsey anlamıyorum zaten . onu bir hafta ileri alıcam pes pese olmasın diye bu aksam arkadasımla gittigim 4 boyutlu bakan acıbademdeki dr a gidiyorum yani:) bebisin resmini cd sini falan alayım azıcık onlarla avunayım daha çok var doguma diyorum. birde cinsiyet değisen bir arkadasım daha oldu en son 16 da gitmis 20 de gittiginde kiz olan bebek erkek olmus. hos ben en son 19 da gittim 16 değil ama olsun yiende bu aksam gid ip tekrar birkiz olusunu teyit etmek istiorum:))

ayy norrraa çok güzelmiş...çok pratik...tr de varmıdır böle şeyler..fiyatı kaç acaba?

eftoş sen onu evrime sor..hatta direk çay deme denizde duba yapar falan neme lazım..üç harfli de üç harfli

Ne alem kadınsınız..kaydirigubbakcemile3

Çok sevındım arkadasım.. cok ıhtıyacın vardı ıyı oldu..

günaydın demeyi unuttum pardon kıslar....

az soona bebişimin ufak tefek cicilerini ekliycem...bir de hastane için aldığım geceliklerimi ekliycem...bi bakın bakalım...

Sen bise haber vermeden gecelik mi aldın kendineeeeeeeeeeeeeeeee :1shok: hangi arada derede aldın????

günaydın kıslarr nasısınız bu gece sancılarım dindi iyi uyudum şimdide iyiyim

İyi cok sevındım.. sabahtandır aklımdaydın.. ne yaptı bu yavrum diye.. aman kendine dikkat et be kuzum.. as kaldı surda.

Vallahi haliyle endieşeleniyoruz be yavrum.. o kadar kendını yormana ne gerek var.. Allah korusun.. Yerim seni ben yaaa,büzüşük beynini de yerimmm kaydirigubbakcemile3

kizlar Teoman'a ne aldim bakin, cok pratik geldi, tr ye gidince heryere yatagini tasiyamam diye... en azindan kayinvalidemlere annemlere yazliga giderken canta gibi heryere tasiyabiliyorum, 70-75 cm e kadar yatabiliyormus icinde..

Çok güzel.. bayıldım.. güle güle kullanın kuzum..

Nora çok güzelmiş pratik hafiftir yani öyle görünüyor, kaç ay kullanabileceksin onu?

kızlar yaaaaaaaaaaa:1no2:ben artık nete giremicem eşim istemio dün pcyi işyerinemi götürsem kaldırsakmı filan dedi bende nie dursun evde dedim yok dedi işyerinde var pc si ama buna taktı kafayı sonra dedim gerçek sebebini söle dedim sen hep pc başında oluon dedi kiminiz bilonuzki ben akşamları gökhan yoksa evde girerim yoksa hiç girmem bugünde temizlik yaparken toplayın çantasına koyacağım ordanda dolaba dolaplık pcmiz olacak yanii üffffkötükedihüso

Son düzenleme:

Eftelyacım eşini kandıramaz mısın, çok sık girmemi istemiyorsan girmem ama ihtiyacım olan bilgilere ulaşmam için çok faydalı oluyor, bebeğin gelişimiyle ilgili bilgileri takip ediyorum vs... desen ikna olmaz mı?

zaten bikere daha kaldırmıştık canım böle ee bende evde yanlızım sıkılıyorum eve geldiğinde görüyorduki suratım asık sonta kendiliğinden bişeye bakacağım die çıkarmıştı kaldımadı sonrada bende diyorum yine 1 kaç gün kaldırıyım sonra çıkarıyım yinee girmediğim zmn beni merak etmeyin die sölüyorum canımm bide benim eşim hakkatten çok zor bi insan kandırması daha zor sanırımbenneyaptımki

slm arkadaşlar ben zeynep foruma bugün katıldım 24 haftalık hamileyim ve ağustosta bekliyorum nasipse bebişimi.

herkese merhaba,
birkaç gündür geç vakitlerde girip yazdıklarınızı okuyarak kaçıyordum.bugün özellikle yazılanlar çok birikmesin,ben de yazabileyim diye öğle yemeği için eve geldim.
çok sık yazamasam da aklımda ve gönlümdesiniz,bunu bilmenizi istiyorum.
en güzel,en içten dileklerim 2009'un en güzel annelerine...

hoşbulduk arkadaşlar güzel dileklerinize katılmamak elde değil Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucaklamayı nasip eder insallah.

geçmiş olsun milkshake doktoru ara sor

slm arkadaşlar ben zeynep foruma bugün katıldım 24 haftalık hamileyim ve ağustosta bekliyorum nasipse bebişimi.

aramıza hoşgeldin Zeynep

aaa neden ama laptop mu seninki pc mi ? lap top ve kablosuz baglantın varsa hani bebege zararlı olur mantıtgı diycem ama masa ustu bilgisayarsa ve kabloulmodem ise tum gun is yerinde çalısır gibi girmedigne gore ne zararı olcak niye oyle dusunyorki esinnn ??

hosgeldin zeynep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…