aaa bayıldım. çok güzelmiş. ne kadara aldın?burda da bu tür şeyler vardır herhalde ama ne deniyor bunlara bilmiyorum.
ayy norrraa çok güzelmiş...çok pratik...tr de varmıdır böle şeyler..fiyatı kaç acaba?
noraml fiyati 60 euro magazada ama internetten aldim 25 euroya:))) 75 cm olana kadar bebek yatabiliyor, ama kac ayliga denk geliyor bilmiyorum sanirim bi 6 ay kullanir..gerci bunu trde kalacagim 1-1.5 ay icin aldim, sonrada burda gezmege giderken gotururum, 1 kg bisey.. dis yatagida var port bebe olarak kullanilan ama onu zaten pusetiyle takim alicam, bu sadece yatak amacli aldim..Nora çok güzelmiş pratik hafiftir yani öyle görünüyor, kaç ay kullanabileceksin onu?
slm arkadaşlar ben zeynep foruma bugün katıldım 24 haftalık hamileyim ve ağustosta bekliyorum nasipse bebişimi.
laptop canım esrakom o fazla sevmio böle nette oturmamı filan mesela artık diyorum yürüyüş yapıyım diorum evimizin önünde park var yürüyüş yoluda var beraber yürürüz dio kendi 12 gelio 9da gelio yemekti filan sonrada yatıoz tek başıma bi yerede göndermio bugün yine bunalımdayım biri beni burdan kurtarsın yaaaaaaaa neden ama laptop mu seninki pc mi ? lap top ve kablosuz baglantın varsa hani bebege zararlı olur mantıtgı diycem ama masa ustu bilgisayarsa ve kabloulmodem ise tum gun is yerinde çalısır gibi girmedigne gore ne zararı olcak niye oyle dusunyorki esinnn ??
hosgeldin zeynep
valla öle artıkta bi kaç gün kapatıyımda sonra yine açarım maksan göze batmayım:1no2:eftelya sende annene gider ordan girersin nete
bazen geceleri bendede oluyor hatta uyuyamıyorum ama genelde üşüttüğümüz zaman oluyormuş gerçektende öle ben çorapsız gezince ağrıyormerhaba kızlar. dün geceden beri karnım ve kasıklarım ağrıor. özellikle sağ taraf. sizin de oldu mu kızlar bu haftalarda. yani devamlı sızlıo mu ağrıo mu gerilio mu çöemedim
merhaba kızlar. dün geceden beri karnım ve kasıklarım ağrıor. özellikle sağ taraf. sizin de oldu mu kızlar bu haftalarda. yani devamlı sızlıo mu ağrıo mu gerilio mu çöemedim
ben hiç miğde bulantısı yaşamadım ama şu son 2 haftadır yediklerim bazen miğdemi yakıyorKizlar benim midem cok kotu bugun ya, baslardaki gibi bulaniyorkafamçokkarıştı..
hic inanmam bole seylere ama bu donemde bebisin saci cikar, midede bulanti yapar derler buyukler dogru mu acaba, acayip bi bulanti ve yanma varkafamçokkarıştı
benim gibi olan var mudur acaba???
slm arkadaşlar ben zeynep foruma bugün katıldım 24 haftalık hamileyim ve ağustosta bekliyorum nasipse bebişimi.
valla öle artıkta bi kaç gün kapatıyımda sonra yine açarım maksan göze batmayım:1no2:
merhaba kızlar. dün geceden beri karnım ve kasıklarım ağrıor. özellikle sağ taraf. sizin de oldu mu kızlar bu haftalarda. yani devamlı sızlıo mu ağrıo mu gerilio mu çöemedim
merhaba arkadaşlar birkaç gündür girememiştim şimdi ancak yazdıklarınızı bitirebildim :) bende başlarda devamlı yazmama rağmen artık sadece okuyordum... Dün doktoruma gittim moralimi bozdu ya3 hafta öncesinde gittiğimde herşey normaldi yememe dikkat etmiyordum yani makarna ekmek falan kısmamıştım.. doktor hatta bebekçok iyi boyuda normalin üstünde demişti. Sağlık ocağındaki takiplere gittiğimde kilo takibinde hemşire kilomun normalden fazla olduğunu ekmeği az yememi söylemişti 6 kilo aldım 20+4 teyiz bugün ..bende ekmeği kıstım kepek yada çavdar yedim günde en fazla 5 dilim falan makarnayıda yemedim. sonra dün doktoruma gittiğimde bebeğin kilosu normalden azmış yemiyormusun iyi beslen dedi. Ekmeği kıstığımı söyledim (marifetmiş gibi doktorda ekmek yiyemediğimi sandı) ekmek yiyemiyorsan makarna ye dedi :) o kadar aklım karıştı ki eşimdende fırça yedim sen neden doktorun dediklerinin dışına çıkıyorsun diye etraftakilerdende etkilendim tabii çok kilo almışın falan artık kimseyi takmayacağım eşim doktordan çıkar çıkmaz 2 porsiyon et yedirtti zorla :) ben tetanoz aşısınında bir zararı olmayacağını düşünerek yaptırmıştım doktor onuda yaptırma daha dedi artık sağlık ocağına gitmeye korkuyorum ya :)
napıyım mecburan kapatacağım evrişim kısa bi süreliğnekötükedihüsoHoşgeldin arkadasım.
Anaaaa :1shok: Birisi pc mi elimden alcak haaaa Çok üzgünüm çoook Allah yardımcın olsun..
napıyım mecburan kapatacağım evrişim kısa bi süreliğnekötükedihüso
merhaba arkadaşlar birkaç gündür girememiştim şimdi ancak yazdıklarınızı bitirebildim :) bende başlarda devamlı yazmama rağmen artık sadece okuyordum... Dün doktoruma gittim moralimi bozdu ya3 hafta öncesinde gittiğimde herşey normaldi yememe dikkat etmiyordum yani makarna ekmek falan kısmamıştım..
sen dr.un dediklerinin dışına çıkma güzelim...sonuçta bizim ekmek te makarna da yememiz lazım...onlarda da ayrı besin maddeleri var..aldığın kilo gayet normal...ebeler çok biliyo zaten..bana da aynı şekilde söylemişti ama dr.um iyi gidiyosun dediği için hiç takmamıştım...
gel kurtar beni bugün çok canım sıkılıyoooorrrrrrr patlıcam nerdeyse yaaasenağlamaKıyamam.. yasık sana.. :1no2:
ay bilmiyorum ki zaten birtek buraya takıldığımı bilio pc kurdu kendisi nerelere girdiğimide bilirr ama iştee sevmiom dio başkada bişi demio allah var kendide öle msnsini filan hiç açmaz facebook gelince bi ona üye olamadım bi ondan eksik kaldım:))))kaydirigubbakcemile3ama napıyım canım yaa ona ayak uydurmak zorundayım ilgi konusuna gelince bi sen kalmıştın bunu demedikkaydirigubbakcemile3herkes bana bunu sölüyordaa çok ilgisizsin dieee hatta onların evinde bi temizlikçi vardı nişanlıyken o bile demişti ilgisizsin diee bide sen dedin kadro tamam sanırımkaydirigubbakcemile3kıslar arkadasmdan geldim.maşallah ogluşu 3.250 ve boyuda 51 cm dogmuş saglıklı sarışın ve mavi gözlü bir bebek..dogumu çok kolay geçmiş arkadsımın.bebek çok tatlı ya miss gibi kokuyor.Allahım hepimize göstersin o gunleri..kucagım aldım ama tutmayı beceremedim valla..emanet gibi tuttum öleee..
eftelya sen eşin evdeyken giriyomusunda onunla daha fazla ilgilenmeni falanmı istiyor..anlamdım ..ee zaten senn eşin akşam geç gelior diye biliorum ayol evde tek başına napcan öle sıkıntıdan patlarım falan de... benm eşim ben kaç saat pc başında oldugumu bile bilmezki...hm nie beni internetten kısıtlasın ben çok faydalanıyorum..sadece facebook ilk çıktıgında kıskanımıştı malum hep eski arkadaslar falan bulunuyor ya.....!
ZEYNEP hoşgeldin aramıza cinsiyet ortalamamız % 90 erkek ..sıksık gir kendini unutturma..anlat bakalım nerdensin ilk bebekmi yaş kaç falan filan ....meraklıyıs bis biras....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?