güzel haberlerini bekliyoruzkızlarrr
ani bir kararla bu aksam dr a gidiyorum:)
yani bebisi gormeyeli 3 hafta oldu 25 nisan ctesi kendi dr umla rendveum var ama kendisi siyaph beyaz ultrasonda iki dk baktgı için. birsey anlamıyorum zaten . onu bir hafta ileri alıcam pes pese olmasın diye bu aksam arkadasımla gittigim 4 boyutlu bakan acıbademdeki dr a gidiyorum yani:) bebisin resmini cd sini falan alayım azıcık onlarla avunayım daha çok var doguma diyorum. birde cinsiyet değisen bir arkadasım daha oldu en son 16 da gitmis 20 de gittiginde kiz olan bebek erkek olmus. hos ben en son 19 da gittim 16 değil ama olsun yiende bu aksam gid ip tekrar birkiz olusunu teyit etmek istiorum:))
hoşgeldin canım.bebişin hayırlı olsunslm arkadaşlar ben zeynep foruma bugün katıldım 24 haftalık hamileyim ve ağustosta bekliyorum nasipse bebişimi.
canım etraftakilere hiç takılma.insanlar kendi hamileliklerinde aldıkları kiloyu unutup akıl vermeye moral bozmaya çalışıyorlar.önemli olan bebeğin gelişimi.bend çok kilo aldım ama takmıyorum.doktorumda bi şey demiyor.bebeğin gelişimi gayet iyi diyince kilo önemini yitiriyor.tahıl ürünlerinede ihatiyacımız var.ekmek gibi makarna gibi pilav gibi.bebeğin kaç gr geldiki doktorun zayıf buldumerhaba arkadaşlar birkaç gündür girememiştim şimdi ancak yazdıklarınızı bitirebildim :) bende başlarda devamlı yazmama rağmen artık sadece okuyordum... Dün doktoruma gittim moralimi bozdu ya3 hafta öncesinde gittiğimde herşey normaldi yememe dikkat etmiyordum yani makarna ekmek falan kısmamıştım.. doktor hatta bebekçok iyi boyuda normalin üstünde demişti. Sağlık ocağındaki takiplere gittiğimde kilo takibinde hemşire kilomun normalden fazla olduğunu ekmeği az yememi söylemişti 6 kilo aldım 20+4 teyiz bugün ..bende ekmeği kıstım kepek yada çavdar yedim günde en fazla 5 dilim falan makarnayıda yemedim. sonra dün doktoruma gittiğimde bebeğin kilosu normalden azmış yemiyormusun iyi beslen dedi. Ekmeği kıstığımı söyledim (marifetmiş gibi doktorda ekmek yiyemediğimi sandı) ekmek yiyemiyorsan makarna ye dedi :) o kadar aklım karıştı ki eşimdende fırça yedim sen neden doktorun dediklerinin dışına çıkıyorsun diye etraftakilerdende etkilendim tabii çok kilo almışın falan artık kimseyi takmayacağım eşim doktordan çıkar çıkmaz 2 porsiyon et yedirtti zorla :) ben tetanoz aşısınında bir zararı olmayacağını düşünerek yaptırmıştım doktor onuda yaptırma daha dedi artık sağlık ocağına gitmeye korkuyorum ya :)
gel kurtar beni bugün çok canım sıkılıyoooorrrrrrr patlıcam nerdeyse yaaasenağlama
YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
canum öle kurtar demedim kocamdan kurutlama zaten yasık kızzz nasıl bırakıyım yani gelde gezdir beni filan anlamında dedim evde oturmaktan sıkıldım yawfffKelin faydası olsa.. şimşir tarak misali.. beni aşar fallaa.. karı koca arasına yorum yapmam ben.. sonra arıza cıkar.. :)) sen eşini daha ıyı bılırsın.. ne diyim ki kuzu sana şimdi.. bende bulamadım.
canım yaa yeterki sağlıklı olsun önemli olan bu deilmi nie kafan allak bullak yapıosun kiYA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
ben tam on kilo almışım evriş.doktorumada şaşıyorum hiç yorum yapmıyor.
sağolun kızlar. burda geçmişi okurken farkettim acaba bende de idrar yollarında sorun mu var . sağlı sollu tam karnımın yanları ağrıor. böbreklerim nerde kaybettim onları yan karnımdan.ve kasıklara düzenli ağrılar sağlanıor. iğne batması gibi. genişlior muyum yoksa başka biş mi benneyaptımki bebeto da oynamıo ki ii olduğunu anlayım. offffffff..... Doktorum müsait deil akşama ara dedi sekreteri. acaba kendi kendime gidip idrar testi mi yaptıraım .
evrim
ben bu hamileliği 20 kiloyla tamamlayım başka bi şey istemiyorum.şimdiden 10 kilo aldım.daha 3,5 ay var.bakalım daha ne kadar alacağım
canum öle kurtar demedim kocamdan kurutlama zaten yasık kızzz nasıl bırakıyım yani gelde gezdir beni filan anlamında dedim evde oturmaktan sıkıldım yawfff
evrim
ben bu hamileliği 20 kiloyla tamamlayım başka bi şey istemiyorum.şimdiden 10 kilo aldım.daha 3,5 ay var.bakalım daha ne kadar alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?