2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Nazan buluşmada senin çektiğin fotolar vardı bekliyouz onları da
mail adresimi özelden attım bilgin olsun.

Esrako evet biz biraz acele ettik sanırım oda takımı almaya ama ikea dan aldığımız için kutularında duruyor daha montaj işini halledemedik. Bir de kdv indirimi olayı varya onu kaçırmak istemedik taksit taksit ödeyeceğiz 10 taksit.
masko ya da modoko yu hiç gezmedik bir tek çilek mobilyaya baktık netten araştırdık fiyatları ve modelleri sonra gittik ikeadan alıp çıktık

güzel haberlerini bekliyoruz

slm arkadaşlar ben zeynep foruma bugün katıldım 24 haftalık hamileyim ve ağustosta bekliyorum nasipse bebişimi.
hoşgeldin canım.bebişin hayırlı olsun

canım etraftakilere hiç takılma.insanlar kendi hamileliklerinde aldıkları kiloyu unutup akıl vermeye moral bozmaya çalışıyorlar.önemli olan bebeğin gelişimi.bend çok kilo aldım ama takmıyorum.doktorumda bi şey demiyor.bebeğin gelişimi gayet iyi diyince kilo önemini yitiriyor.tahıl ürünlerinede ihatiyacımız var.ekmek gibi makarna gibi pilav gibi.bebeğin kaç gr geldiki doktorun zayıf buldu

gel kurtar beni bugün çok canım sıkılıyoooorrrrrrr patlıcam nerdeyse yaaasenağlama

Kelin faydası olsa.. şimşir tarak misali.. beni aşar fallaa.. karı koca arasına yorum yapmam ben.. sonra arıza cıkar.. :)) sen eşini daha ıyı bılırsın.. ne diyim ki kuzu sana şimdi.. bende bulamadım.

YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYıM. BıRAZ ÖNCE DR DAN GELDıM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMıŞTı. ŞıMDı DR BEN KIZ DıYORUM Bı DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu

YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu

hoyyt..aynı dr.mu dedi..4 boyutlu ne zaman? du sakin ol..yapıcak bişey yok...takdir allahın..tabi insan alıştırıo kendisini...şaşırmamak elde değil...

behiyesen anlamıyorumki bu doktorları nasıl bu haftalarda karıştırıyorlar.bize doktor 14+3 günlükken erkek dedi pipisini gösterdi çok kesin konuştu.bizde görmüştük.hiç değişmedi cinsiyeti.dört doktora gözüktüm ara ara hepsi erkek dedi.erkek çok belirgin oluyorr.ayrıntılıda inmemiş testis sorunu varmı diye inceledi bile 22.haftada.sana sadece bi kezmi cinsiyet yorumu yapılmıştı.eğer bi kez ise değişebilir

Kelin faydası olsa.. şimşir tarak misali.. beni aşar fallaa.. karı koca arasına yorum yapmam ben.. sonra arıza cıkar.. :)) sen eşini daha ıyı bılırsın.. ne diyim ki kuzu sana şimdi.. bende bulamadım.
canum öle kurtar demedim kocamdan kurutlama zaten yasık kızzz nasıl bırakıyım yani gelde gezdir beni filan anlamında dedim evde oturmaktan sıkıldım yawfff

evrim
ben bu hamileliği 20 kiloyla tamamlayım başka bi şey istemiyorum.şimdiden 10 kilo aldım.daha 3,5 ay var.bakalım daha ne kadar alacağım

YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
canım yaa yeterki sağlıklı olsun önemli olan bu deilmi nie kafan allak bullak yapıosun ki

sağolun kızlar. burda geçmişi okurken farkettim acaba bende de idrar yollarında sorun mu var . sağlı sollu tam karnımın yanları ağrıor. böbreklerim nerde kaybettim onları yan karnımdan.ve kasıklara düzenli ağrılar sağlanıor. iğne batması gibi. genişlior muyum yoksa başka biş mi benneyaptımki bebeto da oynamıo ki ii olduğunu anlayım. offffffff..... Doktorum müsait deil akşama ara dedi sekreteri. acaba kendi kendime gidip idrar testi mi yaptıraım .

ben tam on kilo almışım evriş.doktorumada şaşıyorum hiç yorum yapmıyor.

Kuzu.. bende de belli olmuyor.. enteresan tarafı.. hanı 10 kılo aldım desem mıllet güler bana.. eşim de dıyor.. oyle 10 kıloluk gorunmuyorsun dıye.. yoksa soyler o da.. aman dıkkat et falan dıye.. yeme duzenımde zerre degısıklık yok ama.. ıstah aynı.. yeme seklım aynı.. abur cubur ıle zaten hıc aram yok hepınız bılıyorsunuz.. yeme şekli aynı ama kılo artısı enteresan, bende cok sasırıyorum CADIARZU

Yuh.. aksama kadar nası musaıt olmaz adam yaa.. ısrar et acil de be yavrum.. kendi basına bişi yapma şimdi.. doktorunu bekle derim.. gideceğin yer abuk sabuk bısı soler sımdı, daha da sıkılmasın canın.. ısrar et doktorun konusunda.

ayyy nasıl yaaa varyaa benimkinde öle bişi olursaa o aldığım bütün erkek kıyafetlerini o doktora yediririimmmm

evrim
ben bu hamileliği 20 kiloyla tamamlayım başka bi şey istemiyorum.şimdiden 10 kilo aldım.daha 3,5 ay var.bakalım daha ne kadar alacağım

ben 25 le kapatim yatıp kalkıp şükredicem 6 ayda 13 kilo düşün yane

canum öle kurtar demedim kocamdan kurutlama zaten yasık kızzz nasıl bırakıyım yani gelde gezdir beni filan anlamında dedim evde oturmaktan sıkıldım yawfff

Demam demam anladım.. hay allahh yaaa :))) oluyor ıste anlama algılama hataları :))

evrim

Ya Helin.. 20 kılo :1shok: ciddi misin yaa.. şimdiden boyle olduysak dıyorsun.. Allahımm sen buyuksun :1shok:

:1shok: behiyeee iyide senin bebeğin pipisini görmemişmiydi....neyhse dur bakalım hayırlısı saglıklı olsunda belki yanlış görmüşlerdir falan...takma kafana ..saglıklı sıhhatli hayılrı evlat osunlarda alışveriş için biraz daha bekle ozaman.. yada ortak renk al bakalım...hayırlısı olsun...ben iyice tırsdım bu cinsiyet değişiminden heee..

ben kaçtım gesmeye gidiom eltime yani üst kata...:)

bu arada bayrampaşa ikea ya gelecek istanbullu anneler evim çok yakın bana bir haber vermeniz yeter..:)beklerim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…