2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrim bendede yeme alışkanlığı değişmedi.hani öyle abartı yemiyorum.tatlı yok çikolata yok çayda fazla içmiyorum şeker yok.ama her doktora gittiğimde şok oluyorum.azaltabileceğim bi şeyde yok.yemem gerekli yiyecekleride kesemem.sanırım vitaminlerinde etkisi var.hem vitamin hem demir alıyorum.onlarıda bırakamam.doktorum her gidişimde kullanacaksın diyor.elevit kilo yapar dedi doktorum.yapacak bi şey yok artık.doğumdan sonrayı bekleyeceğiz vermek için

ayyy nasıl yaaa varyaa benimkinde öle bişi olursaa o aldığım bütün erkek kıyafetlerini o doktora yediririimmmm
ben 25 le kapatim yatıp kalkıp şükredicem 6 ayda 13 kilo düşün yane

Delisin sen yaa... kaydirigubbakcemile3 doktora da onları mı yediricen?? kaydirigubbakcemile3

Valla bakalım nereye gıdıyoruss... hakkımızda hayırlısı.. alt takıma hıc bısı olmamasından belli halimm ama gorunurde sırıtmıyor.. du bakalımm ne kılığa gırecegız?? :bbo:

yaa bilmiyorum napçam. 4 boyutluda bende görmüştüm herşeyini... ama şimdide kız diyorum ben diyyo.. önemli olan sağlıklı olması ama alışmıştım artık. daha önce ayrıntılı usg ye girmeden önce cinsiyet ayrıntılıda belli olur dedi. ayrıntılıdaki dr erkek dedi. o zamn da zaten 19 haftalık dı bebek. şimdi de kız diyorum ben diyooo...aman ya iyice saçmalık bu ya

aslında ben tedaviyle hamile kaldığım için bayağı kilo almıştım tedavi aşamasında 172 falan boyum 67 ile hamile kaldım. Doktor devamlı takibe aldı ilk 3 ay göbeğimden düşük olmasın diye iğne yaptım o dönem geçti şimdide erken doğum riski var diye hareketlerim hep kısıtlı yasak fazla hareket etmem bende düşünmüştüm ki hemşire mantıklı söylüyor hareket etmediğime göre ekmekten kıssam bişey olmaz diye ama yanılmışım anlamam geç oldu azıcık... doktorumdan başka kimseyi dinlemem artık şimdi bebeğime nasıl kilo aldıracağımı düşünüyorum ne yesem diye kendimi düşünmüyorum bile patlasamda yemem lazım .. tuz yasak dedi bol sebze, meyve , et yemem lazımmış bakalım 1 ay sonraki randevuda neler olacak ?

evrim
daha 3,5 ay var ve son aylarda insan daha çok alıyor.zaten bebek 7.ayında bi kilo iken iki ay içinde çok hızlı büyümeye başlıyor ve 3,5 kiloya ulaşıyor.buna bağlı suyumuz artıyor rahmimiz kocaman oluyor.9 aylık hamilelerin kocaman göbeği oluyor.kilo artışda çok hızlaı ve fazla oluyor.bide bebek büyüdükçe acıkma sıklığımız artıyormuş.daha fazla yiyeceğiz.biliyorum çok kötü bi tablo çizdim ama ben kendimi alıştırmaya başladım.bi sağlıklı doğsunlar sonrada nasıl kilo verebileceğimizi konuşuruz artık

evrişim bugün nasılsın kuzum iyi gördüm seni maşallah 10 kilo yarasın annesine bebişine a.s.

Sırnaşmayalım lütfen.. :))) çek elini üserimden :)))

Al benden de o kadar.. yazdıklarının altına imzamı atarım sadece.. hayatta elevıtı bırakamam bende Helin.. demir hapı ve o sonuna kadar devam edecek bende. Diğer konular da da aynıyız. Tatlı ıle aram yoktur.. ole cıkolata falan hayatta aramam, şekerli sey yedıgım ıkı elımın parmaklarını gecmez bu kadar zamandır.. canım hıc ıstemedı, aramadım acıkcası.. arada dondurma yıyorum, onda da calsıyum var dıye tuketıyorum. Neyden kesebılırım düşünüyorum.. aksamları dahi yemegımde ekmek yemem ben.Aksam yemegınden sonra zaten hıc yemek yemem. Ekmeği anca gündüz yiyorum o da ekmek yemelıyım dıye.. ekmekle de aram yoktur.Sonuc 10 kılo.. gülüyorum yaaa.. :uhm:

3 hafta önce 210 gramdı şimdi ben 375 falan dedidiyorum ama eşim hayır 275 dedi diyor :bbo: ama kızımın yüzünden belliydi çökmüş yavrum önceki resminde tombiş yanakları vardı :çok üzgünüm: aslında birazda kaynanam yüzünde geldi aaa çok kiloalmışın benim yiğenimin 9 aylık hali gibi dedi sinir etti beni bişey yiyince tuhaf tuhaf bakıyodu bunalıma soktu beni yaa :çok üzgünüm:

güsel bayanlar ben çıkıyorum bu odayı temizlicem pcyide kaldırıyım en geç gelecek haftaya açarım tekarar inş kendinize ii bakın annemgile gittiğimde üst katta dayıgil var onalara çıktıkça açar bakarım size öpüldünüz hepiniz 20sinde nisanın ayrıntılıya gireceğim size haberdar ederim bide bizimkide kız çıkarmış bizim gökhan bayırlır kesin duyuncakaydirigubbakcemile3 allah sağlıklı versinde cinsiyet önemli deil hepinizi öpüyorum

amaa ammaaaa senağlamasenağlamasenağlama

ooo siz bu kadar kısarak yiyosanız ben hayatta bu kadar kısmam 3 kilo fazla almışım sizden onada şükür hatta şu anda ne yiyiom biliyonusmuuu bi kase yoğurta ofis 3-5 lerden batırıp batırıp yiyomm bayılırım öle yemeyeee

Allah yardımcın olsun.. dengeli beslnedıkten sonra beebgın de beslenır.. sadece yeterlı beslenmen yeterli.. ınternette gezın, sana cok yardımcı olacak yıyecekler bulacaksındır.. cevızını, bademını, ıncırını eksık etme.. sabahları da ac karnına ıkı kasık pekmez ıc.. bunlar bebegın ıcın cok faydalı seyler.

Haklısın canım benım.. dogru soze ne denır? Alınırsa alınacak.. ne yapayım, dert değil, verilmesine verilir kılo.. içimi rahatlatan sey hamileliğin arkasına sığınıp sımarıkca tüketmiyorum.. neysem o yum yıne.. gerisi de Allaha kalmıs artık..

evrişim bende aynen öle önceden ne yiyosam şimdide aynen devam hiç değişmedi huyum sadece biraz artış oldu o kadar kaydirigubbakcemile2

eftelya sende hep temizlik yapıyon ne var ne yok temizlik kaydirigubbakcemile3
kız eşyalarımız yeni yaa daha halıların tüğlerinden kurtulamadım şurda evleneli ne olduki canım hepsi daha tüğlerini bırakıo halıların haftada çarşamba günleri kadın gelio yarın gelemicek pzar günleride ben yapıon yani haftada 2 gün kızz fazla deil

bana 20+2 günlükken 385 gr dedi.eğer375 ise iyi yani.tam olarak ultrasona göre kaç haftalık

Alla alla... düşmanını uzakta arama dıye de buna deniyor sanırım.. ya sen ne takıyorsun boyle kırıklara.. bak sen bebeğine kendine..

Arada ceee ee de bari... merakta bırakma bızı.

Ya şu yediğini kırk yıl dusunsem yemek aklıma gelmez.. Ayrıca hanımkızım o yediğinin içinde 50 tane kımyasal madde, koruyucu madde var.. yanı ne yiyorsun sen onu anlamıs degılım.. cıldırdın galıba, bır suru katkı maddelı zararlı seyı tuketiyorsun

mutlaka her girdiğimde yazarım size canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…