Aramızda sevıdıgımız sanatcıları konusurken"e" :)) Nevin, kendine en yakın olarak Banı Alkanı buldugunu soyledı.. zaten hareketlerden de anlıyorsunuzdur..- Benim helkelerimm var,dudaklarım her an büzüşük.. şekillerindeydi, e idare ettik kızcagızı evladının hatrına :)))
Merak etme kuzu.. Burcu+Burcu+Nevin... bu hatunlar dileğini gerceklestırdıler annem.. sanıselık bır tatlı yeme süresi gecirdiler.. tabakların altından kalanı da.. ekmek parcası ısteyıp sıyırdılar.. tabakları kemirirkene biz diğer kızlar bu hatunların elinden tabakları kurtardık.. son durum boyleydı.. ıyı kı şahit olmadın o manzaraya :1shok:
taze yasen değilmiydin resmini koymakbile istemeyen profile tanıdık gorur falan diye boy boy resimlerin var artık forumda hemde mustehcen goruntuler bile var memelere dikkat sekilde:)))))
nasıl bir bag insanın bastan koydugu tum kuralları yıkıyor
bende gobek resminde yuzumu koymam diyordum simdi her birbilgimi burda sizlerle paylasır haldeyim
klava: hanım hanııııım,
biz de seni hanımefendi birşey zannederdik,ayıp olmuyor mu böyle iftiranın bini bir para.... zaten aklıma geldi bunu yapabileceğin.eve saat 12'de geldik,eşim 'yat şimdi,yarın bakarsın.' dedi diye yattım ama gözüme uyku girmedi.'evrim kesin o fotoğrafı koymuştur' dedim,yatakta döndüm,döndüm,en sonunda kalkıp geldim ki fotoğrafı koymakla yetinmeyip bir de yalan yanlış şeyler yazmışsın.
inşallah rüyanda banu alkan kovalıyordur seni 'neremi neremiiiii' diye kötükedihüso
Şeniz :1hug: a.s.
Bu karede kendini kaybetmiş Agustos yavruları:)) ozellıkle Nurdanın üzerine giydiği pijamaya dikkatinizi çekiştiririmmm :)))))
günaydın kızlar sagol telkırma canım sabah bende halimi düşünüyordum 2 senedir hormon ilacı ala ala şişmişim diyorum demekki burçin hormon bebegi oldu zamane çocugu.
birde kızlar sabah sabah kızımı banyo yaptırdım saçları kirlendi zannetmiştim banyo sırasında valla artık zorlanıyorum egilirken göbekten acı dolu sinyaller aldım valla aklıma hemen sizler geldiniz inşallah ikinci bebek için benim kadar ara vermez dedim kızlar gerçekten banyoda zorluk oluyor size söylemesi hemen ikinciler gelsin lütfennnn
Günaydın,
İyi ki kahvaltımı etmişim de İzmir fotolarına öyle bakmışım.
Ya Evriş malesef ben de göbeğine laf atmadan geçemeyeceğim. Erkek annesi olduğun belli olsun diye sivri bişey mi taktın hı?? Maşallah füze gibi..
Nurdan'ın gözleri parıl parıl parlıyo, memleketinde olmaktan ne kadar mutlu olduğu belli, e tabi yanına bir de siz eklenince..
Burkoo sana tepsi falan diyo bu kız!!! Evriş çok muzursun ha..
Kadriye sen böyle de güzelsin. Fıstık gibi kızlar kimden çıkıyo. E böyle anadan tabi..
Taze fazülye de muzur en az Evriş kadar belli, e sütyen takmamışsın memeler diyosun..Şaka yaaaa
Serap manken hamile, sadece göbek büyütüyo kendisi..Çok hoşsun..
Keops'cum saçlarını sarıya boyadın mı oldu bu iş..
Bu arada görümce bayan da pek çekingen orda.
Bebişleriniz asıl çok güzel bi gün geçirmiş. Malum sizin mutluluğunuz hemencik onlara geçmiştir, oynayıp zıplamışlardır karınlarınızda... Çok şekersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?