2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

klava: hanım hanııııım,
biz de seni hanımefendi birşey zannederdik,ayıp olmuyor mu böyle iftiranın bini bir para.... zaten aklıma geldi bunu yapabileceğin.eve saat 12'de geldik,eşim 'yat şimdi,yarın bakarsın.' dedi diye yattım ama gözüme uyku girmedi.'evrim kesin o fotoğrafı koymuştur' dedim,yatakta döndüm,döndüm,en sonunda kalkıp geldim ki fotoğrafı koymakla yetinmeyip bir de yalan yanlış şeyler yazmışsın.
inşallah rüyanda banu alkan kovalıyordur seni 'neremi neremiiiii' diye kötükedihüso

Şeniz :1hug: a.s.

evet canım bendim :) Benim de geçen aklıma geldi. Ama o zaman cinsellik bölümü açıktı ve ben çok özel şeyler paylaşmıştım orada. Zaten orası kapanana kadar doğru dürüst foto koymadım. Ama dediğin gibi, artık birbirimizi tanımış olmanın verdiği rahatlık da var :)

Hahahah çok alemsin Nevin :) Banu kovalamazsa ben kovalrım onu sen merak etme :)))

BU SAATTE neden ayaktasın, diyorsanız cevaplayayım; mermerşahi kenarı bitirdim :))) Hepsi bitince ben de koyacağım eftelya gibi :)

Günaydın,
ıyi ki kahvaltımı etmişim de ızmir fotolarına öyle bakmışım.

Ya Evriş malesef ben de göbeğine laf atmadan geçemeyeceğim. Erkek annesi olduğun belli olsun diye sivri bişey mi taktın hı?? Maşallah füze gibi..

Nurdan'ın gözleri parıl parıl parlıyo, memleketinde olmaktan ne kadar mutlu olduğu belli, e tabi yanına bir de siz eklenince..

Burkoo sana tepsi falan diyo bu kız!!! Evriş çok muzursun ha..

Kadriye sen böyle de güzelsin. Fıstık gibi kızlar kimden çıkıyo. E böyle anadan tabi..

Taze fazülye de muzur en az Evriş kadar belli, e sütyen takmamışsın memeler diyosun..Şaka yaaaa

Serap manken hamile, sadece göbek büyütüyo kendisi..Çok hoşsun..

Keops'cum saçlarını sarıya boyadın mı oldu bu iş..

Bu arada görümce bayan da pek çekingen orda.

Bebişleriniz asıl çok güzel bi gün geçirmiş. Malum sizin mutluluğunuz hemencik onlara geçmiştir, oynayıp zıplamışlardır karınlarınızda... Çok şekersiniz..

Günaydın herkese.

Umarım herkes iyidir.
ızmirin güsel anne adaylarının fotolarını toplu bulacağım bi yer yokmu tek tek mi koydunuz bütün fotoları

günaydın kızlar sagol telkırma canım sabah bende halimi düşünüyordum 2 senedir hormon ilacı ala ala şişmişim diyorum demekki burçin hormon bebegi oldu zamane çocugu.
birde kızlar sabah sabah kızımı banyo yaptırdım saçları kirlendi zannetmiştim banyo sırasında valla artık zorlanıyorum egilirken göbekten acı dolu sinyaller aldım valla aklıma hemen sizler geldiniz inşallah ikinci bebek için benim kadar ara vermez dedim kızlar gerçekten banyoda zorluk oluyor size söylemesi hemen ikinciler gelsin lütfennnn

Günaydın herkese a.s.

Bu karede kendini kaybetmiş Agustos yavruları:)) ozellıkle Nurdanın üzerine giydiği pijamaya dikkatinizi çekiştiririmmm :)))))

bayıldım bu resme :roflol: süpersiniz
hepiniz çok güzelsiniz ,maşallah hepinize bayıldım resimlere
erkek anneleri nasılda belli ediyor kendini ençokda Evrişin füze gibi : )
Nordan gamzelerin çok güzel
Evriş sende çok muzurmuşsun, Tazenin butları tamda yemelik :))

öpüyorum hepinizi güzel hamişler :)

Hımmm, eğer ilk bebeğim uslu ve sorunsuz olursa 3 sene sonra ikinciyi istiyorum. O da kendim için değil yazık kardeşi olsun bi tane.. Ama bana dünyayı zindan eden bi bebek çıkarsa vay halime der, töbe ederim herhalde...

ışte forum hareketleniyor bu muhteşem cumartesi sabahında..

Ya bana baklava falan dedi de, ben "baklava kadar tatlısın" demek istedi diye avuttum kendimi ne yapayım artık "İzmir'in gülünü seven dikenine katlanırnaniknanik"

Bebişler konusunda da haklısın, bütün gün zıp zıp zıpladı kuzucuklarhihoyyyt

ızmirin anneleri hepiniz çok datlusunuz ama o çayları lahmacunları gözümüze sokmasanız olmamıydı hııı! Haniymiş benim merdanem :)))

fotolara baktımmmm sonra bidaha baktımmm sonraa bidahaa
ya ben bu kadar tatlııı hamisslerrr görmedimmm hepsii birbirinden tatlııı sevimli güzelll sempatikkk

fasulyemm memişlerini sevsinler diceem yanlış anlaşılcak :)) gayet hoş duruyolar şeker çokta büyük diilki yaa evrişim afiyet olsun fasulyemiii ne güzel yemişsin tam kadınbudu misalii,,
nevinnn bende diyodumki bu hatunu kime benzetiyorummm bi türlü karar verememiştim amaaa işte son nokta koyulmuşşş banu alkanım benimmm neremiiii neremiiii heryeriniiiii delikafadulden
evrişim görümcennn o kadar hamisin içinde korkmuş gibi duruyooo demiştir kızz bu ne bölee koca göbeklerin arasında sıkıştım kaldımmm..nurdanımmmm oyy oyyy keşke istanbullu olsaydınnn yaaa bende seni öpmek istiyorummm çok tatlı bi hatunsun senn içime bi sıcaklık verdin fotona bakınca..kadriyemmm maşallah sanaaa,göbişinee bayrak sende kuzum bebişin bi gelsin iki prensesle uğraşmaktan kalıcakmı acaba o kilolar ...
burkoooo namı diğer furkoooo mor menekşe gibisin gerçektendeee bi fotoda yemek yerken ne ciddi çıkmışsınn nasıl yakalamışlarrr tam bi kız göbeğiii yaaa evrişimmm ne güzelde demiş baklava tepsisiiii çok hoşsun canımmm..
kızlarr orda serap diye biri varmış oda kim anacım yan masadan felanmı çağırdınız?yoksa birisinin kardeşi akrabası felanmı ağustos annesi olamaz dimi bi yanlışlık olmalııı inanamorummm hani göbekkk hani bebekkk..hemen kilo alıyosunnnn biz istemeyiss öle manken gibi hamileee...

serapp
çok çıtı pıtı çok guzel bir hamilesin yani normalinde hos bir hatunmussun ve çıtırr yas kaçtı seninn ?
ESRAKOO çok saol canım valla teveccühün yaşım 25 ben zaten daha yeni evliyim 8 aylık üstelik tam evlilik yıldönümümüze geliyo bebişimizn doğumu 8 ağustoss :teytey:
TELKIRMA sende saol sevgili dünürüm boy yok yalnız bende manken gb ama boysuz manken sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yaaa kızlar buarada site bizim resimlere dayanamadı galiba çöktümü neoldu kafayı yedim evde 1 gün boyunca girememek ne demek yaaa :1shok:

merhaba canlarım,
ne çok ösledim sizleri ya inanamazsınız..kayınvalidemde net olmadığı için giremedim ama evime döndüm artık...yarın da işime tabiki..gerçekten sizlerin yokluğu büyük bi boşluk....
umarım hepiniz iyisinizdir..kötü bişi olmamıştır..ben ve oğlum gayet iyiyiz...
yarın bol bol görüşürüz inşallah....accık daha dinleneyim bugün...öptüm hepinisi...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…