2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

izmirli kızlar fotolara baktım en son cevap yazcaktım ama kk koptu çok hoş çıkmışsınız hepininiz

Bütün gün kendimi nasıl eğleyeceğimi şaşırdım. Çoook sıkıldımmirmirmirmir

aynen burko hava güzel ama dışarıda çıkamadım
yeni ciciler mi aldın sen eklede bakaklım

sakaleyn ben diyom size en tombik hamiş benim anacım kızlar benim yanımda manken gibi kaldılar ayol serapı zaten saymıyoruz o zaten manken gibi şişirelim diyoruz kızı yok sadece tostan başka birşey yemiyor.
olsun anam olsun sen güzel prenseslerin güzel annesisin kaydirigubbakcemile3

aynen kızımı banyo yaptırırkn bende zorlanıyorum katılıyorum kaydirigubbakcemile5kafamçokkarıştı

ayy şükür kavuşturana ne kötü oldu site öle yaa patladım 2 gündürr çok şükür girdim sonunda kavuştuk topiğimizeeehihoyyyt

selam kızlar.son zamanlarda yoğunluktan giremiyorum.akşamları da arkadaşlarımdan biri yanımda oluyor balkon sefası yapıyoruz.inşallah sizler iyisinizdir.geçmişi okuyayım bakalım ne gelişmeler var

TAZECİM

demek cinsellik bolumu kapandı bir ara baktım bende sen soyledikten sonra cinsellik diye birbolum oldugunu ogrendim biraz takip ettim sonra bebekhamilelik konuları agır bastı malum cinselligin c sinle ilgim yok:) birde okuyup kendimehatırlatıp azap olmasın dedim demekkapandı nedeni ne kii??

Minnoslar nihayet evimdeyim, kurkcu dukkanina geri dondum, kocisimle hasret giderdim,cok ozlemisim...
bulusmadan sonra 5 dk girme firsatim oldu foruma, benden sonra fotolar konmus, yorumlar yapilmis...
inanin oradaki tum hamislerin hepsi birbirinden degerli ve sicak insanlar, onlari yakindan tanima firsati buldugum icin cok mutluyum...cok eglendik ama coooooookkk...kaydirigubbakcemile2
Buarada resmen ilan ediyorum oglusum Teoman'i Furko'nun kuzusu Buse ile kerttik, artik dunuruz, gelinime kimse goz koymasin...klava:
Insallah dogumdan sonraki gelisimde de tekrar bulusabiliriz, cok ama cok isterimmalkisalkisalkis
Ay buarada oglusuma bi suru sey almistim ama gelince hepsini bi valize kaldirdim, odasini yerlestirene kadar, foto cekmeyi unuttum yerlestirmeden, bi kaca haftaya odasini yapicaz, o zaman ceker koyarim cicilerini...Evris'e soz vermistim hemen koyucam diye ama biraz gecikme olucak...

alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyytHADE HAYIRLI OSSUUUUNhihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Günaydın kızlar. Şükür kavuşturana:CüvCüv:Anladığım kadarıyla sitede yine bir takım değişiklikler yapıldı. Sık kullanılanlara daha önce eklediğim linkler çalışmıyor, konuların yeri değişmiş. Neyse, site toptan kapandı diye korkmuştum, buna da şükür.

Ben bugün ikinci parti detaylıma gideceğim. Benim kurtlu kızım izin verirse doktor teyzesi kalbini ve beynini daha yakından inceleyecek. Ama şimdiden başladı fingirdemeyekaydirigubbakcemile3Hadi bakalım:roflol:

günaydın herkese
hem iyi hem kötü bir haftasonundan sonra,herkesin güzel bir hafta geçirmesini dilerim..
site sonunda düzelmiş şükürler olsun ama hala sorunlar var ara ara girilmiyor benneyaptımki
ağız tadıyla yorumlarımızı bile yapamadık izmir güzelleri için resimler bi geldi site çöktü resmen
muhtemelen fasulyemin memişleri yüzünden rtük el koydu bu işe kaydirigubbakcemile3
mercimekim hoşgeldin canım ne güzel dinlenmişsin özledik seni..kaydirigubbakcemile
nurdancım hayırlı olsun yeni gelinin düğüne cağırın kızlar bizi kaydirigubbakcemile2 bu arada sende hoşgeldin evine canım :))

kötü haber ; dün bir kaza yaptık kızlar,sabah çıktık saat 9 gibi kahvaltı edip ikeaya gidicektik boğaziçi köprüsü girişinde hafif trafik vardı,sakin sakin gidiyorduk sol şeritten,arkadan bi arabanın freni patlıyor kendini yol demirlerine vermek istiyor el frenini çeksede kar etmiyor o yol rampadır aşağı doğru,arkamızdaki jeep bizim araba ve öndeki mercedes üçümüze birden soldan girdi ama en çok hasar bizde jeep yüksek olduğu için çok etkilenmedi bizim araba kendi etrafında döndü resmen öndeki mercedese gidene kadar hızı kesildi..arkadaki jeep olmasayadı çok büyük bir bela gelicekti başımıza o bir nebze olsun yolunu kesti..kulağımdan o çarpa sesini çıkaramıyorum bizim arabanın sol taraf göçtü içine girdi resmen Allahtan eşime birşey olmadı onun tarafıydı çünkü,bayağı bir sarsıldık aslında korktuk doktora gitsekmi diye sonra oğlum tekmeleyince vazgeçtik..saatlerce yok trafik polisi yok tutanaklar rezil olduk hem korku hem açlık düşünün yane halimi benim gibi bi kişilik aç kalabilirmiiii -tatlicadiarzu-
sonra kahvaltımızı ettik biraz kafamız dağıldı ordan ikeaya gittik

iyi haber ; bebişimizin odasını aldık nevresimi perdesi halısnı herşeyini aldık bu hafta kurucaz nevresimi ile perdesi takım oldu çok hoşuma gitti ikeada unuttuk sabahki yaşananları en azından ben unuttum bizimkinin kafası arabasında orjnalliği gitti diye hayıflanıp durdu..cana gelmesin mala gelsin biz iyiyiz şükürler olsun..ama şunu anladım herşey bir anlık hiç ummadığn bir yerden neler oluyor..

herkese günaydın..iki gündür giremedim siteye..ama işin iyi yanı kimse de girememiş ve bir şey kaçırmamışım..3 günlük tatilden sonra işe gelmek zor oldu biraz..
biraz haberleri geçeyim size.çok üzücü ve mutlu edici olaylar yaşadım.önce ağladım sonra güldüm.cumartesi doktora gittim şeker ve anti d için benim doktorum izindeymiş.mecburen aynı hastanede başka bir doktora gittim.sıra numaram 1 doktorun 9:000'da geleceği söylendi tam saat 9:00 da dokyorun kapısındaydım.dışardaki monitörde adım yazıyordu.sizin sıranız diye.dedim acaba doktor erken mi geldi? kapıyı çalıp girdim içeri görevli kızlara benim sırammış doktor geldi mi? diye sordu..hayır gelmedi 5-10 dk sonra gelir dediler.neyse beklemeye başladım..bir de baktım biri içeri girdi..numara 3'e atladı..gidip tekrar sordum ben bir numarayım neden 3'e atladı..kız ne dese beğenirsiniz..iki numarayı aldım işlemlerini yaptım bile siz bekleyin sonra sizi alıcam..dedim ki doktor yok nasıl alıyorsun içeriye kafana göre hem ben sordum doktor gelmedi dedin üstelik ben burdayım..sonra kıvırmaya başladı ben bağırdım bir numara burda mı siz yoktunuz..dedim tam 9:00'da buradaydım ve size sordum..bu sefer ben 9'a bir kala bağırdım bir numara diye..zaten şeker için aç karınla gitmişim tepem attı..sizi yönetime şikayet edeceğim dedim..kime istersen et demez mi bana..ben de iyice balatalar koptu..dedim kafanıza göre iş yapamazsınız..doktor yokken sırası gelmeden hasta alamazsınız..sonra ikinci şok..DOKTOR MUAYENE ODASINDAN ÇIKTI..ve bağırmaya başladı psikolojik sorunlarınızı buraya yansıtamazsınız benim 30 hastam var sizinle uğraşamam...geçin olun muayeneniz..ben de sizin gibi bir doktora asla muayene olmam..sorunlaraı olan sizsiniz insanları salak yerine koyuyorsunuz dedim aldım çıktım karnemi..eşim o sırada göz doktorundaydı..birlikte gidip idareye şikayet ettim..dilekçe yazdım..sağlık bakanlığını aradım..
eve geldim o moral bozukluğuyla kahvaltımı ettim..eşimin bana bir sürprizi varmış ertesi gün için onu da söyledi moralim düzelsin diye..ben hayatımda böyle aşağılanmamıştım..ağladım biraz..sonra yeni açılan alman hastanesine gittik..çok şeker bir doktor vardı..benimle çok fazla ilgilendi..bebiş albümüm için bir sürü resim verdi..bebişimin gelişimine harika dedi.herşey olması gerektiği gibiymiş.kukusunu da gördük.kan akışı sıvısı her şeyi çok iyimiş ve 930 gr mış.satıyla uyumluymuş..bana telefonunu karını verdi 24 saat arayabilirsin dedi..eşimle çok iyi anlaştılar..bundan sonra asla o diğer hastaneye gitmek istemiyorum..doktor korku filmi gibiydi bıyıklı sakallı suratsız bir kadındı..Allah kimseye yaşatmasın hele hamile hamile insan çok inciniyor..alışmışlar batmanda cahil insanlara kandırmaya..biri karşı çıkınca tüm çirkeflikleri ortaya çıkıyor..ben eskişehir'de de doktora giderdim telefonla randevumu alır ve saatinde muayenemi olurdum..çok güzel davranırlardı..kısaca herşeyde bir hayır vardır dedim geçtim.sosyal devlet değilizki hakkımız korunsun.

bu arada oğluşumun kapı süsünü yaptım biraz acemice oldu ama foto koyarım bi ara çekip bakalım sizde beğenicekmisniz

esracım canım benim..Allah sizi ve bebişinizi korumuş çok şükür..inan çok üzüldüm..bu haftasonu biraz olaylıymış ikimiz için de..Rabbim bir daha göstermesin..güzelce bir şeyler yeseydin bari sonra..:1hug:

BURKO
güzel haberlerini bekliyoruz

GYPSESRA
canım çok geçmiş olsun.allah seni eşini ve bebişini korumuş.bizde iki defa arabamızla kaza yaptık.insan bi müddet arabaya binince hep aynı duyguyu yaşıyor

DıDE
o doktorun doktorluğundan şüphelenirim ben.hem haksızlık yap hakkını arayıncada psikolojik sorunlu ol.bu ülkade hakkını aramak suç olmuş.neyse daha iyi bi doktor bulmuşsun.güzel tarafı bu.kızınada maşallahikiloya ulaşmasına az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…