olsun anam olsun sen güzel prenseslerin güzel annesisin kaydirigubbakcemile3sakaleyn ben diyom size en tombik hamiş benim anacım kızlar benim yanımda manken gibi kaldılar ayol serapı zaten saymıyoruz o zaten manken gibi şişirelim diyoruz kızı yok sadece tostan başka birşey yemiyor.
günaydın kızlar sagol telkırma canım sabah bende halimi düşünüyordum 2 senedir hormon ilacı ala ala şişmişim diyorum demekki burçin hormon bebegi oldu zamane çocugu.
birde kızlar sabah sabah kızımı banyo yaptırdım saçları kirlendi zannetmiştim banyo sırasında valla artık zorlanıyorum egilirken göbekten acı dolu sinyaller aldım valla aklıma hemen sizler geldiniz inşallah ikinci bebek için benim kadar ara vermez dedim kızlar gerçekten banyoda zorluk oluyor size söylemesi hemen ikinciler gelsin lütfennnn
günaydın herkese
hem iyi hem kötü bir haftasonundan sonra,herkesin güzel bir hafta geçirmesini dilerim..
site sonunda düzelmiş şükürler olsun ama hala sorunlar var ara ara girilmiyor benneyaptımki
ağız tadıyla yorumlarımızı bile yapamadık izmir güzelleri için resimler bi geldi site çöktü resmen
muhtemelen fasulyemin memişleri yüzünden rtük el koydu bu işe kaydirigubbakcemile3
mercimekim hoşgeldin canım ne güzel dinlenmişsin özledik seni..kaydirigubbakcemile
nurdancım hayırlı olsun yeni gelinin düğüne cağırın kızlar bizi kaydirigubbakcemile2 bu arada sende hoşgeldin evine canım :))
kötü haber ; dün bir kaza yaptık kızlar,sabah çıktık saat 9 gibi kahvaltı edip ikeaya gidicektik boğaziçi köprüsü girişinde hafif trafik vardı,sakin sakin gidiyorduk sol şeritten,arkadan bi arabanın freni patlıyor kendini yol demirlerine vermek istiyor el frenini çeksede kar etmiyor o yol rampadır aşağı doğru,arkamızdaki jeep bizim araba ve öndeki mercedes üçümüze birden soldan girdi ama en çok hasar bizde jeep yüksek olduğu için çok etkilenmedi bizim araba kendi etrafında döndü resmen öndeki mercedese gidene kadar hızı kesildi..arkadaki jeep olmasayadı çok büyük bir bela gelicekti başımıza o bir nebze olsun yolunu kesti..kulağımdan o çarpa sesini çıkaramıyorum bizim arabanın sol taraf göçtü içine girdi resmen Allahtan eşime birşey olmadı onun tarafıydı çünkü,bayağı bir sarsıldık aslında korktuk doktora gitsekmi diye sonra oğlum tekmeleyince vazgeçtik..saatlerce yok trafik polisi yok tutanaklar rezil olduk hem korku hem açlık düşünün yane halimi benim gibi bi kişilik aç kalabilirmiiii -tatlicadiarzu-
sonra kahvaltımızı ettik biraz kafamız dağıldı ordan ikeaya gittik
iyi haber ; bebişimizin odasını aldık nevresimi perdesi halısnı herşeyini aldık bu hafta kurucaz nevresimi ile perdesi takım oldu çok hoşuma gitti ikeada unuttuk sabahki yaşananları en azından ben unuttum bizimkinin kafası arabasında orjnalliği gitti diye hayıflanıp durdu..cana gelmesin mala gelsin biz iyiyiz şükürler olsun..ama şunu anladım herşey bir anlık hiç ummadığn bir yerden neler oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?