2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Noraa, sen de üzülme arkadaşım, gurbet eldesin ama geri dönecek ailene kavuşacaksın inşallah. Özlem zor olsa da kavuşması güzel, öyle düşünün yurtdışındaki arkadaşlar...

sagol canim, insallah o gunlerde gelir..bu sefer cok koydu ayrilik...senağlama

gypsyesra kapı süsün çok başarılı güzel olmuş canım
benimde annem almış pembe bizimkide hastaneye değil eve odasının kapısına asıcam bende

evriiisss misafire ne yaptiiinnnnnn????cokacimcoookgelelim mi bisdeeeeeeeeeeeeeeee....cokacimcoook

Söleyemem, üsgünüm.. hele sana asla sengözlerimebaksanab

Çok cok gecmıs olsun kuzumm benım.. Allah beterlerınden saklasınn....

Sadece cok duygusalsın hamılelıgınden dolayı.. normal sartlarda olsa bu kadar koymaz sana emınım.... s....... et, gül-geç, hiç bir sey su aralar evladını ve senı germeye degmez.. sana yapılanlardan dolayı onların oturup uzuldugunu mu sanıyorsun, içi çürük mahluklar için asla kendı ruhunu hırpalamayacaksın.. hayatta kı en buyuk gerceklıklerden bırı de bu dur.

Tatlılıkla sonuclansın ınsallahh.. en kotu sonuc olsa da düzelmesi; senın elınde olan bır durumm.. o yuzden oturup ta uzulmeye falan kalkma..

Şapka cıkartırım senın azmıne.. ellerine saglık.

valla kirpiden sonra iyi bir performans beklemiyordum..ama çok güzel olmuş ellerine sağlık.

:roflol: sen var yaaa sennnnnnnnnnnn

bisey sorcam papatya cayı hamilelikte yasaklılar arasında mı? ben ezelden beri zararlı diye biliorumda ama simdi nette zararsız yazıo sizin bilginiz iceniniz varmı

Çok sık ıcme derım.. gunde bır bardaktan bısı olmas artık bu saatten sonra.

ben birazdan mama yapicammm, trden getirdigim yufkalarla, acaba ne yapicammm:)))

ayy kızlar fenalık geldi bana forumda sorunmu var geçmişin birazını okuyABıLDıM GERıSıNı AÇMIYO o yüzden atladığım olursa şimdiden kusura bakmayın izmir buluşmasına kadar bakabildim aklımda kalanları yazim başak geçmiş olsun şeker testin için inşallah ikiknci iyi çıkar bu arada rahatsız olan arkadaşlarada geçmiş olsun pek gözüme çarpmadı ama okuyamadığım sayfalarda varsa diye yazıyorum bebişini görenlerve testleri iyi çıkanlarada gözünüz aydınn bu arada izmirli hatunlar çok güzel çıkmışınız göbişlerinizinde maşallahı var valla allah nazarlardan koru yarabbim .gelelim bana geçen perşembe dr gittim gelince giremedim bu ara işler yogun bebişim çok iyi teyzeleri tam 900 gr olmuş boyuda 30 cm testlerimizi yaptık(kan idrar ve şeker) hepsi temiz çıktı bir problem yok yanlız tek sorun benim muzur çook aşagıda duruyo buda oldukça sıkıntı yaratıyo dr çok gezinme dedi bu arada 1 kilo almışım toplam 8 kilo oldu dr dediği gibi sanırım 12 -13 kilo ile doğuma giderim gibi gözüküyo benden bu kadar şimdilik kızlar..

yaa bugün nihayet gördük minişimizi yüzünüde gördük gözünü açıyo kapatıyo sanki bize bakıyo oda canımbenimmm 25+5 haftadaymışız kilo 720 gr.30 cm miş. ayyyy çok tatlıydı

angeleseyes gözün aydın. maşallah bebişine de...

sağol teşekkür ederim inşallah bundan sonra hepimizin sorunsuz geçer

slm arkadaşlar ben inşallah aralık annesi olucam size bişi sorcam 1 ay sonra ikili tarama testlerim yapılacak ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorum testi araştırma hastanesinde yaptırmamı söledi ve yapılacak testleri yazdı onları 1 ay sonra yaptırıp doktoruma götürücem
-nts ölçümü
-1. düzey US
-ikili test
bunlar hakkında bana bilgi veririmisiniz ikili testi anladım da diğerleri ne? ve siz nerede yaptırdınız bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…