slm arkadaşlar ben inşallah aralık annesi olucam size bişi sorcam 1 ay sonra ikili tarama testlerim yapılacak ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorum testi araştırma hastanesinde yaptırmamı söledi ve yapılacak testleri yazdı onları 1 ay sonra yaptırıp doktoruma götürücem
-nts ölçümü
-1. düzey US
-ikili test
bunlar hakkında bana bilgi veririmisiniz ikili testi anladım da diğerleri ne? ve siz nerede yaptırdınız bunları
arkadaşlar bana da cevap yazın lüffeeenn
slm arkadaşlar ben inşallah aralık annesi olucam size bişi sorcam 1 ay sonra ikili tarama testlerim yapılacak ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorum testi araştırma hastanesinde yaptırmamı söledi ve yapılacak testleri yazdı onları 1 ay sonra yaptırıp doktoruma götürücem
-nts ölçümü
-1. düzey US
-ikili test
bunlar hakkında bana bilgi veririmisiniz ikili testi anladım da diğerleri ne? ve siz nerede yaptırdınız bunları
ayça mamutu almadım düşündüm ama plastik kaplama dolap felan çekmeceleride öyle çok basit duruyo diye vazgeçtim ahşap bi takım aldım ama karışık yani şifonyer gardolap yatak hepsi farklı serinin ama renkler uyumlu kurduktan sonra aksesuarları vs eklim fotolucam
yarın doktora gidicem ikinci kez detaylıya giricez umarım problem yoktur ilk gittğimde bebişimin kalp damarında tıkanıklık vardı şimdi daha net belli olucakk dua edin banaa
ayy kızlar fenalık geldi bana forumda sorunmu var geçmişin birazını okuyABİLDİM GERİSİNİ AÇMIYO o yüzden atladığım olursa şimdiden kusura bakmayın izmir buluşmasına kadar bakabildim aklımda kalanları yazim başak geçmiş olsun şeker testin için inşallah ikiknci iyi çıkar bu arada rahatsız olan arkadaşlarada geçmiş olsun pek gözüme çarpmadı ama okuyamadığım sayfalarda varsa diye yazıyorum bebişini görenlerve testleri iyi çıkanlarada gözünüz aydınn bu arada izmirli hatunlar çok güzel çıkmışınız göbişlerinizinde maşallahı var valla allah nazarlardan koru yarabbim .gelelim bana geçen perşembe dr gittim gelince giremedim bu ara işler yogun bebişim çok iyi teyzeleri tam 900 gr olmuş boyuda 30 cm testlerimizi yaptık(kan idrar ve şeker) hepsi temiz çıktı bir problem yok yanlız tek sorun benim muzur çook aşagıda duruyo buda oldukça sıkıntı yaratıyo dr çok gezinme dedi bu arada 1 kilo almışım toplam 8 kilo oldu dr dediği gibi sanırım 12 -13 kilo ile doğuma giderim gibi gözüküyo benden bu kadar şimdilik kızlar..
ANGEL , arkadaşım, içimizde göbeği en yukarda duran sendin. hatta hepimiz hayret etmiştik. yani senin kasık kısmın dümdüzdü, tüm sivrilik hemen göğüslerinin altındaydı. şimdi diyorsun ki "bebek çok aşağıdaymış". peki o zaman senin göğsünün altındaki şişlikte ne varmış? valla ben bişey anlamadım. eğer seninki alttaysa benim ki çıktı çıkacak demektir allah korusun....ayy kızlar fenalık geldi bana forumda sorunmu var geçmişin birazını okuyABİLDİM GERİSİNİ AÇMIYO o yüzden atladığım olursa şimdiden kusura bakmayın izmir buluşmasına kadar bakabildim aklımda kalanları yazim başak geçmiş olsun şeker testin için inşallah ikiknci iyi çıkar bu arada rahatsız olan arkadaşlarada geçmiş olsun pek gözüme çarpmadı ama okuyamadığım sayfalarda varsa diye yazıyorum bebişini görenlerve testleri iyi çıkanlarada gözünüz aydınn bu arada izmirli hatunlar çok güzel çıkmışınız göbişlerinizinde maşallahı var valla allah nazarlardan koru yarabbim .gelelim bana geçen perşembe dr gittim gelince giremedim bu ara işler yogun bebişim çok iyi teyzeleri tam 900 gr olmuş boyuda 30 cm testlerimizi yaptık(kan idrar ve şeker) hepsi temiz çıktı bir problem yok yanlız tek sorun benim muzur çook aşagıda duruyo buda oldukça sıkıntı yaratıyo dr çok gezinme dedi bu arada 1 kilo almışım toplam 8 kilo oldu dr dediği gibi sanırım 12 -13 kilo ile doğuma giderim gibi gözüküyo benden bu kadar şimdilik kızlar..
yufka denince akla.... tamam şimdi bulduk...
her an onun adı gelir, norraa, norraaaaa, norraaaaaa cokacimcoook
uff yavyuuuuummmm yerim ben senin fotonuuuu...ne seksi cikmisin sen oyle...sengözlerimebaksanab
ben geldimmmmhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?