2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayy şu şafak sayma işinde nezaman illeri dolascaz acaba.81 e gelmemıze cookk az kaldıı.ya kızlar nezamn gectıı kosskoca aylar.son 2 aya girmemıze ne kaldıkı surda

ayy cok duyghulandım bak şimdi senağlama bıan bebegıımı kucagımda hayal ettım ne süper bı duygu

canım bebişin hayırlı olsun Allah saglıkla kucagımıza almak nasip etsın hepimize,
2li testin yanında bu ölçümler bızede yapıldımı valla bılmıyorum.usgde bıseler ölçüyo doktor sonra kan verılıyo sonuclar kan tahlılı sonuclarıyla karsılastırılıyo.bence doktoruna sor sana daha ayrıntılı bilgi verır sanırım

eslemim, nts ölçümümüz olmadı çoğumuzda sanırım, nts son aylara doğru oluyor diye biliyorum...

ikili test de ihtimal tahmini yapan bir tarama testi bildiğin üzere...

1. düzey US de bildiğin ultrason olsa gerek...

arkadaşlar bana da cevap yazın lüffeeenn

biz de başlarda böyle panikliyorduk eslemim, ama içini ferah tut, doktorun her istediğinin altında birşey arama, normal prosedürler bunlar... 7. aya kadar hemen her ay bir test bir ölçüm vs. olacak... folik asidini kullan, dr'un dediklerini dikkate al, keyfine bak...

slm canım bende ikili tarama testiyaptırdım 1.düzey US ise ayrıntılı ultrason oluyor benim dr.da zaten ultrasonu ayrıntılı her gittiğimde ayrıntılı bakıyo saatlerce NST die bişey istemedi o son ayda isteniyo bildiğim kadarıyla sancını ölçüyo zaten nst

tatlım etmezmiyim hiç dualarım seninle... umarım iyileşmiştir bebeğin. sağlıkla doğsun sağlıkla uyusun annesinin aldığı güzel yatakta..

gözünaydın angel, sitede sorun var ne yazık ki hala arada takılıyor.. kilonda bence harika, daha ne olsun.

babycim geçmiş olsun şeker kız olma yoluna girmişsin umarım yarı yoldan dönersin....

nurdancım evine hoşgeldin... çabucak alışman dileğiyle....

ANGEL , arkadaşım, içimizde göbeği en yukarda duran sendin. hatta hepimiz hayret etmiştik. yani senin kasık kısmın dümdüzdü, tüm sivrilik hemen göğüslerinin altındaydı. şimdi diyorsun ki "bebek çok aşağıdaymış". peki o zaman senin göğsünün altındaki şişlikte ne varmış? valla ben bişey anlamadım. eğer seninki alttaysa benim ki çıktı çıkacak demektir allah korusun....
kilonda süper buarada.... ben 9 kilo aldım toplamda...

kızlar, sırf şu izmir buluşması fotolarına bakayım diye girdim topiğe, ama hala bulamadım. zaten sayfalar çok zor açılıyor. nedir bu sitenin hali ? neyse yokluğumda çok sayfa ilerlememiş. biraz okumaya çalışayım.

yufka denince akla.... tamam şimdi bulduk...

her an onun adı gelir, norraa, norraaaaa, norraaaaaa cokacimcoook

Yerim ben seni yaaa kaydirigubbakcemile3

uff yavyuuuuummmm yerim ben senin fotonuuuu...ne seksi cikmisin sen oyle...sengözlerimebaksanab

Ahh ahh.. sorma.. bundan 7 ay once kısaca afet-i devran denirdi bana:)) sımdı olduk horoz şekeri

ben geldimmmmhihoyyyt

Buyrun nası yardımcı olabılırıs efenimmm :)))

ohhhh be, nihayet buldum fotoları. kızlar süper fotolar çekmişsiniz. sağol TAZEFASULYE... hemen de eklemişsin.
maşallah göbeklerinize. ne güzel de pizzalar lahmacunlar filan yenmiş. biz de gariban gariban menemenle idare ettik. neyse bidahakine PıNKY ve GYPSY döktürecekler, ben de kısır yapacağım. bizim buluşmamızda da hep yiyecekleri zumlayacağız...
EVRıŞ benim göbek seninkine benziyor....

sağol DEFNEcim, ama azimle 2475 e gelmiştim ki buldum. demek senin sayfa düzeninle benimki farklı biraz.

sağol DEFNEcim, ama azimle 2475 e gelmiştim ki buldum. demek senin sayfa düzeninle benimki farklı biraz.

ben de 2 hafta önceki fotomu ekleyeceğim. göbek şovu sık kullanılanlara eklemiştim ama herşey altüst olmuş, bulmakla uğraşmak istemedim. lütfen ikizlere dikkat.... kendininkine BÜYÜDÜ diyenler bir de benimkilere baksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…