:)) Tamam pes nazan :)))
Geçmiş olsun canım, Allah korumuş.:1shok:günaydın herkese
kötü haber ; dün bir kaza yaptık kızlar,......
iyi haber ; bebişimizin odasını aldık nevresimi perdesi halısnı herşeyini aldık bu hafta kurucaz ......
Bence hepimiz birer merdane alalım, iyice bir pataklayalım şu doktor bozuntusunu......kısaca herşeyde bir hayır vardır dedim geçtim.sosyal devlet değilizki hakkımız korunsun.
Vallahi bizim babamız dünüründen memnun. Çok olgun ve samimi bulmuş seni. İnsan sarrafıdır kendisiyerimsenibeniyi haberlerle gel canim, ayy ben yerimm fingirdek gelinimi... buarada biz babalara sormadan gelin guvey olduk ama, insallah bisey demezler:)))
Oyy maşallah kuzucuğaBisde bugun 7. ayımıza gırdık.. kocaman olduk artık :)))
ben zararlı diye biliyorum ama zaten ne biçim tadı var onu yaa hayatta içmembisey sorcam papatya cayı hamilelikte yasaklılar arasında mı? ben ezelden beri zararlı diye biliorumda ama simdi nette zararsız yazıo sizin bilginiz iceniniz varmı
sağol canımmm sende yappp süs sevmesende yap bence terapi gibi çok keyifliiesra kapı süsün çok cici ellerine sağlık
kızlar ben bu tür hazırlıklar yapmayı düşünmüyorum yapısal galiba süsüpüsü hiç sevmem sade olacak herşey ikinci diye değil kızımdada bu tür hazırlık yapmamştım
sağolasın güzelim ne yeteneği boş zaman çokkk delikafaduldenesracım kapı süsü cidden çok güzel olmuş yeteneklisin vallahi
ayy hemde nasıll süperr zamanı olan herkesede tavsiye ederimm hemde maddi olarak ucuz hemde manevi olarak keyfiliGypsesraaa, çok güzel olmuşş eline sağlık. Çok keyifli yapmak demii.
Ben de yün alıp battaniye örücem, bide Petriğin converse patiklerinden..Ama ne zaman?? ışte asıl soru bu
Ben süs falan yapmıycam galiba.. Hastanede ziyaretime gelen bile olmaz ki.. Hiç akraba falan yok benim burda..Bikaç arkadaşım gelir hepsi o..Ne boş yere yapayım.. :içelim:
EVRİŞ, cicilerin linkini atsana... onu da sık kullanılanlara eklemiştim. ama artık onlar işe yaramıyor, epey değişmiş forum sayfaları....
Gelelim kuzucuktan haberlere:
Ölçümlerimizin hepsi çok iyiymiş. Gelişimimiz güzelmiş. Tam 740 gram olmuş benim tosuncuk kızım. MAŞALLAH KUZUCUĞUMA
Ama bu kadar iyi haberin yanında yine de içime kurt düşürmeyi başardı kadın helal olsun diyorum kendisineklava:
Neymiş, göbeğim çok yağlıymış, tam detaylı inceleyememiş. Beynini güzelce görmüş de, kalbini tam görememiş, fetal eko istedi. 20 Mayısta ona gideceğiz.
Lekelenmelerei sordum. Önce kırmızıya dönmezse korkma dedi. Dedim ki o dönemde hafif de ağrılarım oldu adet sancısına benzer. O zaman rapor verelim dinlen dedi. Ama önce bir ultrasona bakalım sonra karar veririz dedi. Ultrasonda olumsuz hiçbir şey görmedi. Üstüne de ne dese beğenirsiniz, "Ama bu haftalarda düşük olacaksa da elimizden birşey gelmez":1shok:Ne düşüğü bea!!! Sen aman herşey çok güzel de, ondan sonra da tut düşük olursa birşey yapamayız de. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. İçime kurt düşürdü anlayacağınız. Bir uzmana gidip tekrar ayrıntılı yaptıracağımbenneyaptımki
BURKOcum, öncelikle kızına benden de koca bir
bence "bu haftalarda düşük olacaksa da bişey yapamayız" derken genel kültür olsun manasında demek istemiştir, seninle bir alakası yoktur, ki ben bunun da doğruluğundan emin değilim. asıl ilk üç aydaki düşükler için bişey yapamıyorlar, daha doğrusu yapmak istemiyorlar. bu saatten sonra zaten bebek doğsa bile yaşama şansı var.... yani bırak düşüğü engelleyememeyi, bebeği alıp yaşatma şansları bile var... ama hiçbirimizin başına inşallah bunlar gelmeyecek. benimki temmuz 15 i beklese bile razıyım ben. inan bu bile beni çooook mutlu edecek. fetal ekosunu da çektir de içiniz rahatlasın madem. demek göbek yağlı olunca iyi göremiyorlarmış hı?
Nereden buluyorsun boyle antıka tipleri Furko... kırık mıdır, sıyırık mıdır nedır???? ne düşüğü yaa.. gıtme bır daha boyle manyak manyak tıplere...dikkat et, falan fılan denır de.. bu mu denır yaa.. öküz kadın!!!
sağol canım evet hakikaten ucuz atlattık,,kuralım bi odayı aksesuarlamızı tamamlansın çekicem tabikii kapı süsünüde boş boş oturucama yapayım dedim son aya bırakırsam sıkılırım daralırım diye korktum şimdikten yapayım çıksın aradan dedim,benim gögüslerim 2 beden büyüdüler. çok fena.... ben de eski gömleklerimin üst düğmelerini kapatamıyorum. bi ilk düğme bi de en alttan 2 düğme kapanmıyor. bi tek ortadakileri kapatabiliyorum.
GYPSYcim, geçmişi okuyamadım, ama birisi alıntı yapmıştı orda gördüm. geçmiş olsun canım. çok ucuz kurtulmuşsunuz, verilmiş sadakanız varmış. ayrıca bebek odası hayırlı olsun. çok merak ettim. fotosunu çek biran önce.
kapı süsün şahane olmuş. ellerine sağlıkk canım. sen ne kadar hızlı gidiyorsun ayol. bravo sana....
.
sağol kelebeğimmm :teselli:aa esracım msj benımkınde acılmıs kaydirigubbakcemile3 süper olmus canım kapı süsün.ellerıne saglık
sağolasın canımgysesra buyuk geçmiş olsun ucuz atlatmıssınız.
babymom geçmiş olsun cok yuksek cıkmamıs yınede.
daha daha unuttum yine yahu neyse doktora gidenler güzel haber alanlar gözünüz aydın
yenı gelen arkadaşlarf hoşgelmişler...
yahu unuttum işte.CADIARZU
mucizem sağolasın biz iyiyiz şükürler olsun..Ya kızlar bu siteye ne oldu, ara ara girmeyi denedim hiç giremedim
Esram geçmiş olsun yahu, trafik kazasında Allah korumuş yani... Çok üzüldüm, neyseki iyisiniz sizler...
delikafadulden dimiii bende koptum o fotolara şöle ballandıra ballandıra yorumlar yazdım bir sürü resme ama site kafayı yedi sonrası pazar günü öyle geçince kaldı yorumlarım ama bittim bende o fotolaraa yaa hele evrişimin şöle ciddi ciddi o çarşafmıı nevresimmi onları incelemesi felann bi fotoda öpücük veriyoo süperr pcde arka plan yapmayı düşünüyorum onu delikafaduldenızmir kuşları ne güzel geçmiş buluşmanız :) Hele pazarda kendini kaybedenler olayına pek güldüm :) Bornozlar falan, bütün pazar kahkahanızla inlemiştir sanırım :) Gel vatandaş gelll, ağustos annelerinin giydiği bornozlardan bunlar gieeeelll :)
o ne mucizem yaa kulak memesi şişmesi valla ilk kez duydum ne alaka?küpeden felan olabilirmi CADIARZUKızlar bir sorum olacak kafamı kurcalıyor, bu kulak memelrinin altındaki bezeler (lenfler)im şişti benim. Niye acaba? Bebeğe bir zararı olurmu ki, ne yapmak lazım? :uhm:
sağol canım bende odasına düşünüyorum hastane için başka yapıcamgypsyesra kapı süsün çok başarılı güzel olmuş canım
benimde annem almış pembe bizimkide hastaneye değil eve odasının kapısına asıcam bende
sağol evrişim azimle s... duvarı deler gibi oldum elime geçen çeri çöpü değerlendirmeye başladım noluyo bana bölee anlamadımmm her ne kadar kirpilerimiii beğenmesenizdeeee çalışmalarımın devamııı gelicekkk bilesinizzz laelaelaelaelaeSöleyemem, üsgünüm.. hele sana asla sengözlerimebaksanab
Çok cok gecmıs olsun kuzumm benım.. Allah beterlerınden saklasınn....
Şapka cıkartırım senın azmıne.. ellerine saglık.
Çok sık ıcme derım.. gunde bır bardaktan bısı olmas artık bu saatten sonra.
tesekkur ederim efendim:)) bende dunurlerimi pekbegendim:)) off keske izmire yerlesebilsek biran oncede ailecek gorusebilsek, ccocuklar kaynassa:)))Vallahi bizim babamız dünüründen memnun. Çok olgun ve samimi bulmuş seni. İnsan sarrafıdır kendisiyerimseniben
Gelelim kuzucuktan haberlere:
Ölçümlerimizin hepsi çok iyiymiş. Gelişimimiz güzelmiş. Tam 740 gram olmuş benim tosuncuk kızım. MAŞALLAH KUZUCUĞUMA
Ama bu kadar iyi haberin yanında yine de içime kurt düşürmeyi başardı kadın helal olsun diyorum kendisineklava:
Neymiş, göbeğim çok yağlıymış, tam detaylı inceleyememiş. Beynini güzelce görmüş de, kalbini tam görememiş, fetal eko istedi. 20 Mayısta ona gideceğiz.
Lekelenmelerei sordum. Önce kırmızıya dönmezse korkma dedi. Dedim ki o dönemde hafif de ağrılarım oldu adet sancısına benzer. O zaman rapor verelim dinlen dedi. Ama önce bir ultrasona bakalım sonra karar veririz dedi. Ultrasonda olumsuz hiçbir şey görmedi. Üstüne de ne dese beğenirsiniz, "Ama bu haftalarda düşük olacaksa da elimizden birşey gelmez":1shok:Ne düşüğü bea!!! Sen aman herşey çok güzel de, ondan sonra da tut düşük olursa birşey yapamayız de. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. İçime kurt düşürdü anlayacağınız. Bir uzmana gidip tekrar ayrıntılı yaptıracağımbenneyaptımki
maşallahBisde bugun 7. ayımıza gırdık.. kocaman olduk artık :)))
hazır yufkadan ne yapılırkine börekkkkkk mümkünse patatesli sigara böreği olsunnn ne kadar yufka götürdün 3-5 kilo alsaydın kaydirigubbakcemile2ben birazdan mama yapicammm, trden getirdigim yufkalarla, acaba ne yapicammm:)))
delikafadulden çocukluk günlerime döndüm birdenn kaydirigubbakcemile2yufka denince akla.... tamam şimdi bulduk...
her an onun adı gelir, norraa, norraaaaa, norraaaaaa cokacimcoook
gözünaydın canım maşallah bebişinee kilonada sinir oldumayy kızlar fenalık geldi bana forumda sorunmu var geçmişin birazını okuyABİLDİM GERİSİNİ AÇMIYO o yüzden atladığım olursa şimdiden kusura bakmayın izmir buluşmasına kadar bakabildim aklımda kalanları yazim başak geçmiş olsun şeker testin için inşallah ikiknci iyi çıkar bu arada rahatsız olan arkadaşlarada geçmiş olsun pek gözüme çarpmadı ama okuyamadığım sayfalarda varsa diye yazıyorum bebişini görenlerve testleri iyi çıkanlarada gözünüz aydınn bu arada izmirli hatunlar çok güzel çıkmışınız göbişlerinizinde maşallahı var valla allah nazarlardan koru yarabbim .gelelim bana geçen perşembe dr gittim gelince giremedim bu ara işler yogun bebişim çok iyi teyzeleri tam 900 gr olmuş boyuda 30 cm testlerimizi yaptık(kan idrar ve şeker) hepsi temiz çıktı bir problem yok yanlız tek sorun benim muzur çook aşagıda duruyo buda oldukça sıkıntı yaratıyo dr çok gezinme dedi bu arada 1 kilo almışım toplam 8 kilo oldu dr dediği gibi sanırım 12 -13 kilo ile doğuma giderim gibi gözüküyo benden bu kadar şimdilik kızlar..
canım benimmm sağolasınnn Allah razı olsun,ya bende sana sorup duruyorum ama kardeşinin kulaklar ne durumda ?çok merak ettim en son daha açılmamıştı sargıları memnunmu şimdi?tatlım etmezmiyim hiç dualarım seninle... umarım iyileşmiştir bebeğin. sağlıkla doğsun sağlıkla uyusun annesinin aldığı güzel yatakta..
nurdancım evine hoşgeldin... çabucak alışman dileğiyle....
evett bendee çekicemmm hatta yaparken içine koyduğum malzemeye kadar çekicemmm hatta yediğim her lokmayıı çekmicemmm bu ne kardeşimmm omaskiii dükkanı yemişler resmenn lokmalarınızı zaydım burda oturuppp görürsünüzz sizzzohhhh be, nihayet buldum fotoları. kızlar süper fotolar çekmişsiniz. sağol TAZEFASULYE... hemen de eklemişsin.
maşallah göbeklerinize. ne güzel de pizzalar lahmacunlar filan yenmiş. biz de gariban gariban menemenle idare ettik. neyse bidahakine PİNKY ve GYPSY döktürecekler, ben de kısır yapacağım. bizim buluşmamızda da hep yiyecekleri zumlayacağız...
EVRİŞ benim göbek seninkine benziyor....
yaaa nazan hanımmm gör iştee bana yedirtmedin ama görr izmirlileriii ne ararsan varrr kıskanmak ne kelimee kudurdumm yemekleri görüncee,ilk buluşma nasıldı iki tabak tatlıcağızları vardıı şimdi nasıll kıtlıktan çıkmış gibi yemişlerrr oyy oyy keşke gideydim bendee o lahmacunları pidelerin hepsini ben yerdimmmdelikafaduldenizmirli hamişlerin buluşma fotolarından sonra kendimi GYPSY e özür borçlu görüyorum. yavruma bi gözleme yedirtmemiştim. şimdi nasıl da kıskanmıştır... kusura bakma GYPSY, ayyy ne biliim bu kadar nisbet yapacaklarını... bilsem biz de gözlemeleri ısırırken çekerdik senin fotonu...
sağolasın burkomuzzz furkomuzzz baklava tepsimizzz :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3Geçmiş olsun canım, Allah korumuş.:1shok:
Bebişin odası da hayırlı uğurlu olsunhihoyyytGüle güle sağlıkla büyüsün kuzucuk içinde:ecrin_bebek:
Oyy maşallah kuzucuğaalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?