2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

izmirli hamişlerin buluşma fotolarından sonra kendimi GYPSY e özür borçlu görüyorum. yavruma bi gözleme yedirtmemiştim. şimdi nasıl da kıskanmıştır... kusura bakma GYPSY, ayyy ne biliim bu kadar nisbet yapacaklarını... bilsem biz de gözlemeleri ısırırken çekerdik senin fotonu...

nazan masallah ya hala super formdasin..benim ikizler ilk basta sisikti simdi indiler, yada gobegimin yaninda inik gozukuyorlar anlamadim, keske biraz daha buyuselerdi(((gerci 3 ayda doguma kadar buyurler insallah, tek sutum gelsin de...

günaydın herkese
kötü haber ; dün bir kaza yaptık kızlar,......

iyi haber ; bebişimizin odasını aldık nevresimi perdesi halısnı herşeyini aldık bu hafta kurucaz ......
Geçmiş olsun canım, Allah korumuş.:1shok:
Bebişin odası da hayırlı uğurlu olsunhihoyyytGüle güle sağlıkla büyüsün kuzucuk içinde:ecrin_bebek:

......kısaca herşeyde bir hayır vardır dedim geçtim.sosyal devlet değilizki hakkımız korunsun.
Bence hepimiz birer merdane alalım, iyice bir pataklayalım şu doktor bozuntusunuklava:Böyleleri yüzünden sağlıkçıların hiçbirine adamakıllı güvenemiyoruz zaten.

iyi haberlerle gel canim, ayy ben yerimm fingirdek gelinimi... buarada biz babalara sormadan gelin guvey olduk ama, insallah bisey demezler:)))
Vallahi bizim babamız dünüründen memnun. Çok olgun ve samimi bulmuş seni. İnsan sarrafıdır kendisiyerimseniben
Bisde bugun 7. ayımıza gırdık.. kocaman olduk artık :)))
Oyy maşallah kuzucuğaalkisalkisalkis

özellikle deniz yıldızına....

Bugün aniden huzursuz oldum.Annem neden böyle gergindi, sesi niye yüksek çıkıyordu?

Bebeğiniz rahim ortamına alıştıkça, ruh halinizdeki ani değişklerin de farkına varmaya başlayacaktır. Sinirli veya mutsuz olduğunuzda ses tonunuz değişebilir ve gerilmeden ötürü vücuduzda çeşitli kimyasal maddeler salgılanabilir. Bu değişikler, vücuduzdaki olağanüstü hereketlenmeler veya gerilmelerle birleştiğinde bebeğinize hoş olmayan birtakım durumların yaşandığını bildirir.Aynı şekilde , korktuğunuz durumlarda vücudunuzun salgıladığı adrenelin de, rahimdeki bebeğinize kadar ulaşır. Bunun yanısıra, mutlu olduğunuz zaman salgılanan endorfin hormonu da kanınıza karışarak bebeğinize ulaşır. Dolayısıyla, hamileliğiniz boyunca bebeğinizle duygularınızı, daha doğrusu duygularınızn yol açtığı kimyasal tepkileri ve diğer fiziksel hisleri paylaşırsınız.

Hamilelik sırasında strese yol açan durumlardan kaçınılmalıdır. Çünkü bu, bebeğin uyku ve etkinlik düzenini kalıcı olarak değiştirebilir. Ancak, ara sıra tartışmaktan veya sinirlenmekten de korkmayın. Bu hepimizn başına gelir. Stres sukunetle, üzüntü mutlulukta dengelendiği sürece. bu tür duygu dalgalanmaları doğmmaış bebeğinize, insanların farklı ruh halleriyle nasıl başa çıktığını öğretmekte yararlı bile olabilir. Bunun yanında, sakinlik ve gerilim duygularının arasındaki karşıtlığa duyarlı olmayı da öğretir. Kendinizi yorgun ve duygusal, hatta ağlamaklı hissettiğniz durumların ardından sakinleşmek ve olumlu şeyler düşünmek için özel çaba harcayın. Ayaklarınızı uzatın, en sevdiğiniz müzikleri dinleyin, bebeğinizle konuşun ve karnınızı okşayarak ona her şeyin yolunda oluğunu hissettirin...
alıntıdır.

yaaaa TAZE ve NORAA , işte böle pes ettirirler adamı.... ben de anlam veremiyorum. sırtım filan genişlemedi, arkadan bakınca sadece biraz basenler genişlemiş görünüyorum. ama yan durunca göbekle göğüs adeta yarışıyor. sipsivri bi göbeğim oldu. ama hala göğüslerim göbeğimi gölgeliyor. kesin sarkacaklar, çok korkuyorum....

EVRıŞ, cicilerin linkini atsana... onu da sık kullanılanlara eklemiştim. ama artık onlar işe yaramıyor, epey değişmiş forum sayfaları....

Gelelim kuzucuktan haberlere:
Ölçümlerimizin hepsi çok iyiymiş. Gelişimimiz güzelmiş. Tam 740 gram olmuş benim tosuncuk kızım. MAŞALLAH KUZUCUĞUMA

Ama bu kadar iyi haberin yanında yine de içime kurt düşürmeyi başardı kadın helal olsun diyorum kendisineklava:

Neymiş, göbeğim çok yağlıymış, tam detaylı inceleyememiş. Beynini güzelce görmüş de, kalbini tam görememiş, fetal eko istedi. 20 Mayısta ona gideceğiz.

Lekelenmelerei sordum. Önce kırmızıya dönmezse korkma dedi. Dedim ki o dönemde hafif de ağrılarım oldu adet sancısına benzer. O zaman rapor verelim dinlen dedi. Ama önce bir ultrasona bakalım sonra karar veririz dedi. Ultrasonda olumsuz hiçbir şey görmedi. Üstüne de ne dese beğenirsiniz, "Ama bu haftalarda düşük olacaksa da elimizden birşey gelmez":1shok:Ne düşüğü bea!!! Sen aman herşey çok güzel de, ondan sonra da tut düşük olursa birşey yapamayız de. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. İçime kurt düşürdü anlayacağınız. Bir uzmana gidip tekrar ayrıntılı yaptıracağımbenneyaptımki

BURKOcum, öncelikle kızına benden de koca bir
bence "bu haftalarda düşük olacaksa da bişey yapamayız" derken genel kültür olsun manasında demek istemiştir, seninle bir alakası yoktur, ki ben bunun da doğruluğundan emin değilim. asıl ilk üç aydaki düşükler için bişey yapamıyorlar, daha doğrusu yapmak istemiyorlar. bu saatten sonra zaten bebek doğsa bile yaşama şansı var.... yani bırak düşüğü engelleyememeyi, bebeği alıp yaşatma şansları bile var... ama hiçbirimizin başına inşallah bunlar gelmeyecek. benimki temmuz 15 i beklese bile razıyım ben. inan bu bile beni çooook mutlu edecek. fetal ekosunu da çektir de içiniz rahatlasın madem. demek göbek yağlı olunca iyi göremiyorlarmış hı?

bisey sorcam papatya cayı hamilelikte yasaklılar arasında mı? ben ezelden beri zararlı diye biliorumda ama simdi nette zararsız yazıo sizin bilginiz iceniniz varmı
ben zararlı diye biliyorum ama zaten ne biçim tadı var onu yaa hayatta içmem

sağol canımmm sende yappp süs sevmesende yap bence terapi gibi çok keyiflii
esracım kapı süsü cidden çok güzel olmuş yeteneklisin vallahi
sağolasın güzelim ne yeteneği boş zaman çokkk delikafadulden
ayy hemde nasıll süperr zamanı olan herkesede tavsiye ederimm hemde maddi olarak ucuz hemde manevi olarak keyfili
sende yap artık şu patikleri zaten çocuğa kılık kıyafet almıyon bari patik örr :mymeka:

denzyldzı okudumda yazdıklarınıı haklısın vallahi sinir oluyorum böyle erkek tiplerinee yaaa bi laf vardır ya
''erkekler kalem gibidir,ne kadar ince olsalarda ana malzeme odundur''
bende zaman zaman böyle sorunlar yaşıyorum belkide değişen birşey yok ama ben arızaya bağlıyorum herşey olabilir..bana diyorki sen ne kadar olgun bi hatundun noldu sana böyle anlamıyorr diyorum artık sana anlatmaktan bıktım aç oku netten oku al kitap oku birşeyler yapp..en basiti bu akşam tatil mevzusu yüzünden tartıştık diyoki niye bu kadar ısrarcısın tatil konusunda seneye giderizz ayy çıldırıcamm :mymeka: tam antikalar yanee bu yüzden salla gitsin kafaya takma bak defne ne güzel yazı yollamışş otur karnını okşaaa sinirlendiğinle kalıyosunnn..

EVRİŞ, cicilerin linkini atsana... onu da sık kullanılanlara eklemiştim. ama artık onlar işe yaramıyor, epey değişmiş forum sayfaları....

bebeklerimiz ve cicileri bölümünde kuzu..

Nereden buluyorsun boyle antıka tipleri Furko... kırık mıdır, sıyırık mıdır nedır???? ne düşüğü yaa.. gıtme bır daha boyle manyak manyak tıplere...dikkat et, falan fılan denır de.. bu mu denır yaa.. öküz kadın!!!

Nazancığım bak benim ticker'da ne yazıyor canım; "I am viable outside the womb" Yani neymiş? Bu haftadan itibaren bebişler rahim dışında da yaşayabilecek duruma gelirmiş. Bu kadının beyni sulanmış bence günde 100 tane hastaya bakmaktan. Sinirlendirdi benikötükedihüso

Body'lerin de ilk 6 tanesi Kipa, diğerleri pazardan. Çok güzel şeyler vardı da ben bunları beğendim. Saatinde gidersen İzmir pazarları Marks & Spencer'ı katlar yanihihoyyyt

Ne bileyim gülüm yaaabenneyaptımkiŞöyle "hah işte aradığım doktor, aradığım hastane" diyemeyecek miyim bensenağlama

sağol canım evet hakikaten ucuz atlattık,,kuralım bi odayı aksesuarlamızı tamamlansın çekicem tabikii kapı süsünüde boş boş oturucama yapayım dedim son aya bırakırsam sıkılırım daralırım diye korktum şimdikten yapayım çıksın aradan dedim,
daha bebek şekerleri yapıcamm veee bi planım varr bebek kurabiyesi yapmak ama becerebilirmyim bilmiyorum kirpiden sonra gözüm korktuuu orjin bişi olmalı bide o göbekle uğraşabilimriyim acaba duruma göre bakcemm onlar için özel kalıplar aldım bissürü hayvan figürlüüü deneme yapcez artıkın
aa esracım msj benımkınde acılmıs kaydirigubbakcemile3 süper olmus canım kapı süsün.ellerıne saglık
sağol kelebeğimmm :teselli:
sağolasın canım
Ya kızlar bu siteye ne oldu, ara ara girmeyi denedim hiç giremedim
Esram geçmiş olsun yahu, trafik kazasında Allah korumuş yani... Çok üzüldüm, neyseki iyisiniz sizler...
mucizem sağolasın biz iyiyiz şükürler olsun..
delikafadulden dimiii bende koptum o fotolara şöle ballandıra ballandıra yorumlar yazdım bir sürü resme ama site kafayı yedi sonrası pazar günü öyle geçince kaldı yorumlarım ama bittim bende o fotolaraa yaa hele evrişimin şöle ciddi ciddi o çarşafmıı nevresimmi onları incelemesi felann bi fotoda öpücük veriyoo süperr pcde arka plan yapmayı düşünüyorum onu delikafadulden
Kızlar bir sorum olacak kafamı kurcalıyor, bu kulak memelrinin altındaki bezeler (lenfler)im şişti benim. Niye acaba? Bebeğe bir zararı olurmu ki, ne yapmak lazım? :uhm:
o ne mucizem yaa kulak memesi şişmesi valla ilk kez duydum ne alaka?küpeden felan olabilirmi CADIARZU
gypsyesra kapı süsün çok başarılı güzel olmuş canım
benimde annem almış pembe bizimkide hastaneye değil eve odasının kapısına asıcam bende
sağol canım bende odasına düşünüyorum hastane için başka yapıcam
sağol evrişim azimle s... duvarı deler gibi oldum elime geçen çeri çöpü değerlendirmeye başladım noluyo bana bölee anlamadımmm her ne kadar kirpilerimiii beğenmesenizdeeee çalışmalarımın devamııı gelicekkk bilesinizzz laelaelaelaelae

Vallahi bizim babamız dünüründen memnun. Çok olgun ve samimi bulmuş seni. İnsan sarrafıdır kendisiyerimseniben
tesekkur ederim efendim:)) bende dunurlerimi pekbegendim:)) off keske izmire yerlesebilsek biran oncede ailecek gorusebilsek, ccocuklar kaynassa:)))

masallah gelinimee, ama sikma canini tatlim didenin basina gelen gibi boyle dangalak doktorlar bulabiliyor bazen herkesi..hic moralini bozma, icini rahatlatacaksa baska birine daha git..

Bisde bugun 7. ayımıza gırdık.. kocaman olduk artık :)))
maşallah dokuz ayınızıda görün inşallah
ben birazdan mama yapicammm, trden getirdigim yufkalarla, acaba ne yapicammm:)))
hazır yufkadan ne yapılırkine börekkkkkk mümkünse patatesli sigara böreği olsunnn ne kadar yufka götürdün 3-5 kilo alsaydın kaydirigubbakcemile2
yufka denince akla.... tamam şimdi bulduk...

her an onun adı gelir, norraa, norraaaaa, norraaaaaa cokacimcoook
delikafadulden çocukluk günlerime döndüm birdenn kaydirigubbakcemile2

gözünaydın canım maşallah bebişinee kilonada sinir oldum klava: ben senin toplamda alacğın kiloyu şimdii aldımmm -tatlicadiarzu- senin göbişi özledim kızz ne güzel okşamak zevkli oluyoduuu bildiğin toppp yaa Şeniz
canım benimmm sağolasınnn Allah razı olsun,ya bende sana sorup duruyorum ama kardeşinin kulaklar ne durumda ?çok merak ettim en son daha açılmamıştı sargıları memnunmu şimdi?

evett bendee çekicemmm hatta yaparken içine koyduğum malzemeye kadar çekicemmm hatta yediğim her lokmayıı çekmicemmm bu ne kardeşimmm omaskiii dükkanı yemişler resmenn lokmalarınızı zaydım burda oturuppp görürsünüzz sizzz
klava:
yaaa nazan hanımmm gör iştee bana yedirtmedin ama görr izmirlileriii ne ararsan varrr kıskanmak ne kelimee kudurdumm yemekleri görüncee,ilk buluşma nasıldı iki tabak tatlıcağızları vardıı şimdi nasıll kıtlıktan çıkmış gibi yemişlerrr oyy oyy keşke gideydim bendee o lahmacunları pidelerin hepsini ben yerdimmmdelikafadulden
bana yedirttiniz parmak kadar börekleriii kafalarına deysin madonun o böreklerr neyse allahtan sizden ayrılıp tuana ve mavişle dönerleri götürdümm :lepi:
hele o evrimmm çaylarla poz vermeler felannn intikamım acı olcekkk kötükedihüso
Geçmiş olsun canım, Allah korumuş.:1shok:
Bebişin odası da hayırlı uğurlu olsunhihoyyytGüle güle sağlıkla büyüsün kuzucuk içinde:ecrin_bebek:
Oyy maşallah kuzucuğaalkisalkisalkis
sağolasın burkomuzzz furkomuzzz baklava tepsimizzz :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…