2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hazır yufkadan ne yapılırkine börekkkkkk mümkünse patatesli sigara böreği olsunnn ne kadar yufka götürdün 3-5 kilo alsaydın kaydirigubbakcemile2

hepsini muhafaza edemem diye 2 kiloyla yetindim( allah ne cesit verdiyse yaptim, dipfrize attim acil durumlar icin:))) bi kisminida ham yaptiimmmm...cokacimcoook

maşallah kuzuna busene canım önemli olan bebişinin sağlığı ne antika doktrolar var yaa sıyırık hepsi bunların önce didionun sakallı bıyıklı kadın doğumcusu şimdide senin arızalı doktor bence bunların aile içi sorunları var ben size söylim psikolojik destek lazım bunlara..sen takma sakın kafanı prensesin sağlıklıymış gerisi boş

hepsini muhafaza edemem diye 2 kiloyla yetindim( allah ne cesit verdiyse yaptim, dipfrize attim acil durumlar icin:))) bi kisminida ham yaptiimmmm...cokacimcoook
ohhh afiyet bal şeker olsun canım 2 kilo yufkadan ne olur yaa sarıp sarıp atardın deepfrize neyini muhafaza edemicennn bende bile bissürü sarılı var ani misafir için iyi oluyooo

merhaba kızlar biraz geçmişi okudum. ama cevap yazarken takılıyo kk inşallah bu sefer takılmaz
gypsesra geçmiş olsun canım. bu arada kapı süsün çok güzel olmuş
dide sanada geçmiş olsun yeni doktorunda hayırlı olsun
ben bugün aşı oldum kolum ağrımaya başladı yavaş yavaş inşallah ağrımaz daha fazla
bide yarın bebişimin odası geliyo yanlız aklıma takılan bir şey var. odayı lilaya boyadık takımda beyaz ve koyu pembeli acaba uyumsuz olurmu diye düşünüyorum.takımı açık pembelimi alsaydık odayı lila yerine pembemi boyasaydık hep aklıma takılıyo içime sinmicek gibi geliyo

nette bitane resim buldum bebek fotolarına bakarken çok tatlı bide fotonun ismi
alo baba bana mama al
masa üstüne yapıştırdım hemen bakıp duruyorum

efenim,yanlış hatırlamıyorsam bisim tabaklarımıs tertemisti ama sisin yediğinis menemenler,dondurmalar gösümüze gösümüze girdi. SİS BAŞLATTINIIIIISSSSSS klava:

iyi geceler akşam içim geçince uyumuşum şimdide gelmiyo bende forma bakim dedim belki gelir diye hayırdır sen niye ayaktasın sendemi uyuyamadın

hehe e ben braz gece kuşuyum lülülülülülü ben öğlenleri kalkıyorum 12 gibi e haliyle gece de heç yatılıyo - aama bu durumdan çok memnun olduğumu sanma - geç geliyoruz biz eve eşimle o yüzden bu saati buluyo yatmam (hoş ben bu akşam erken geli uyumuşum biraz )
Ya bu sitenin hali ne olacak böyle hata verip duruyo delirtiyo beni

teşekkür ederim sağoll evet kilom iyi durumda...
şu anda o kadar yukarda değil son iki muayneden beri çok aşagıda canım başıda aşagıda sürekli baskı yapıyo yürümemi zorlaştırıyo nedenini bilmiyorum inşallah dönerde biraz yukarı doğru çıkar kilom içinse sağol iyi gidiyo bu gidişle 4-5 kilo daha alırsam 13 le bitiririm ...
sağol canım benim olsun al sağlığını ve bebişini olumsuz etkilemediği sürece yarasın be kuzu sana bende sizi özleim :teytey:

evet sorma hafta sonu giremedim bende sürekli problem verdi bugünde bir türlü geçmişi okuyamadım sayfaları açmıyo inşallah düzelir en kısa zamanda çook zor oluyo böyle

ış arkadaşım bi adam, ya sen giderek tanınmaz hale geliyosun. Burada başladığında ne güzel bi kızdın oysa. dediiiii..

Allahım ne güzel güne başlıyorum ben böyleee. klava:

ben hiç içmedim zararlı diye..hem tadını da sevmiyorum ama çok
yav esrako ben de tırsıyorum normalden..dönmezse bahanem olur yani..ama itiraf edemiyorum kendime. yeri raht olsun ona bir zararı olmsın da..

didem korkuyorsan ne gerek var normal doguma. bence korkmayanlar normal dogurmalı. ozellikle buyuk bir kararlılıkla isteyenler buna hazır hissedenler gerisi iç in çok zorlu olabilir yani. korkuyorum ama normal istiyorum diyenlereseminerde dr um epey çatmıstı korkuyorsanız endiselerinzi varsa baska dogum sekileri var diye. oyle de insanlar tanıyorumki cesaretle normal dogurma istiyor oyle hazirlarki mesela buna onalardan değilsen hiç yeltenme bence. hayatıtın en guzel anlarından biri olmalı dogum anı çunku.

canım kusura bakma esine sinir oldumm ne demek hamile kadını aramamak bir gune yakın bir sure çok ayıpp. yani bazen boyle kabaca hareketleri olabiliyor hepiimiçzinki yapıyordur ama yani sen hele eve bagımlı durumdasın daha daha anlayıslı olmalı senin için eglenceli birseyler yaratmalı . ama nerdee her erkekte oyle incelik. bagrıs cagırıs aglama krizleri bebek için hiç iyiy degil daha sakin olmaya çalısmalısın arkadyasım.

KIZLAR 25 haftalık hamileyim.kaç aylık diye soruyolar kaç dieyeyim.5 buçukmu 6 mı ya?

bir hafta sonra 6 bitecek . 26 da 6 bitiyor dolayısıyla 5,5 demen eksik olur 6 aylık demelisin bence.

evet canım ya kafa yukarda oldumu nefes almak çok zor ben 7-8 aylıktım ilk hamilelikte oturdugum yerde nefes alamaz debelenirdim ama asagıda oldumu bası da o zamanda yurumek zor ama zaten çok yurumuyoruzkiii en azından otururken rahat olalım ben asagı donmesini sabırsızlıkla bekliorum hem hareketlerini midemin ustunde hissetmek dalgalanmaları izlemek çok keyifliii. alttan vuruslar çok agrılı oluyor dun aksam oyle bir vurduki tuvaletimi yaptım yapacagım sandım odum koptu altıma yapcam diye :)))) yeterince kepaze oldum bu konuda malum hatırlarsanzı:))

Kızlar bir sorum olacak kafamı kurcalıyor, bu kulak memelrinin altındaki bezeler (lenfler)im şişti benim. Niye acaba? Bebeğe bir zararı olurmu ki, ne yapmak lazım? :uhm:

canım enfeksiyonun var demektir bezelerin çıktı ise bir gorunmende fayda var becnce ust solunum yolu enf ile ilgili bir dra

ben birazdan mama yapicammm, trden getirdigim yufkalarla, acaba ne yapicammm:)))

ay nora ya pazarlarda bile yufka gordumu valla hi aklıma sen geliyorsun:)

arkadaşlar bana da cevap yazın lüffeeenn

arkadaslar yanıt yazmıs zaten bir nts havada kalmıs. kızlar nts yi hepiniz biliyorsunuz ense kalınlıgı olcumunun tibbi adi kısaltması.
ense plisi olcum yani.
sizn karıstırdıgınız nst ise non stres test yani nst o ise son haftalarda bebegin kasılmalarını kalp atımını falan olcen test harf ler yer deistirdigi için aynı sey gibi algılanıyor.

yani eslem yaptırcagın sey ikili test (nts + kan tahlili) 1. duzey ultrason denen sey normal ultrason takibi niye boyle karıısk konusup hastaların kafasını karıstırırlar nts olctur yok 1. duzey falan hey allahım yaa

nazan masallah ya hala super formdasin..benim ikizler ilk basta sisikti simdi indiler, yada gobegimin yaninda inik gozukuyorlar anlamadim, keske biraz daha buyuselerdi(((gerci 3 ayda doguma kadar buyurler insallah, tek sutum gelsin de...

aynen nurdan ya benimde sonduler gobek onden gidiyor memeler kuçuk kaldı daha bir tipsiz gorunur oldum bu hali ile:))

defnecim sagol yazın için aksam esimde beni sinirlendirdi ve ufacik birsey yuzudnen kendimi hiçkiriklarla aglarken buldum inanamadım kendime bu kadar aglayacak ne var diye sonrasında:)) bu yazıyı kopyalayıp esime attım az evelde:)) hehe cok adiyim dimi esim çok duygusaldır fevri laflar eder sonra oturur uzulur hatta aglamaklı olur beni aglattıgı için bende ordan vurayım bari:)))

burkom masallah buseye. gobek yaglı olunca goruntu çok net olumyor zayıf insanlara gore. bu bir grecek ama bunu dr un agzından duymak hos olmasa gerek bunu demeye ne luzum var yani densiz insanlar .
kadınmıydı senin dr un ?

birkere bu haftalardan sonra olana dusuk denmiyor erken dogum deniyor. lafın gelisi soylemis çok belli sakın ha takılma. çok belli yani oyle bir riskin duurumun olsa ayrıca uyarırdı heralde zatn bunun uyarmayla çok ilgis iyok olacagı varsa çogu zaman olyor her zaman nedeni bilinmiyor

fetal eko detaylıda sorun gozukurse istenen birsey değilim ileri tetkiklerden diye biliyorum yani kuskusu mu var goremedi diye fetal eko mu istedi ??

yani benim kadar kimsenin karnı yagılı olamaz hani 80+ kilo ile hamile kalan arkadasalar haric. ben 73 ile hamil ekaldım sıkınca karnımda 5 cm lik bir yag tabakası fazlalıgı elime gelirdi mide kismimdan tutunca. benim perinatolog kalbine falan gayet guzel baktı kendi becerememis bakmayı sana yaglı deyipçikmis isin içinden densizz dr.
bencede ikinci bir ayrıntılı çektirmen daha uygun

günaydın kızlar
telkırma adama umarım cevap vermişsindir ne kibar bir adammış!!!!!!! Sinir oldum burdan

İş arkadaşım bi adam, ya sen giderek tanınmaz hale geliyosun. Burada başladığında ne güzel bi kızdın oysa. dediiiii..

Allahım ne güzel güne başlıyorum ben böyleee. klava:

ay aycaa diyemedinmi bende sizi nazik bir beyefendi olarak tanırdım sizde aynı oranda aksi yone gidiyorsunuz diyeeee.

sargılarını açtılar esracım şimdi saç bantı takıyor biraz ödem yapmış ama bu haliyle bile süper görünüyor. bende çok merak ettim her açıdan fotoğrafını istedim karşılaştıramıyorum eski haliyle çünkü kompleks yapmış ya her fotoğrafında saçları açık ama hastanede ameliyattan önce çekmişler onunla yan yana koyunca daha net belli olur. ama bir-iki günlük sıkıntıyla atlattı, şükürki ikiside aynı boyutlarda:))))

her yer pembe olsaydı o zamanda... bence lila ve koyu pembe daha iyi olmuştur hem baktın olmadı odanın rengini değiştirmek kolay...

DİDEcim, hastanede başına gelenlere çok şaşırdım. devlet hastanesi mi orası? şikayetinizi ciddiye aldılar mı bari? inşallah cezalandırılırlar ve bu tür davranışlar zamanla yok olur.

SEERNİ, bence odayı pembe yerine lilaya boyamanız daha iyi olmuş. lila ile pembe zaten uyumlu renklerdir. herşey pembe olacağına geçişli renkler kullanmanız daha hoş olacaktır. hayır odayı hardala boyasaydın da mobilya pembeli olsaydı tuhaf olurdu tabi ama lila zaten pembenin bir türevi değil midir? bitmiş hali bence çok güzel olacak.

SAKALEYN, benim iğnenin üzerinde 4000 ANTİ XA IU/0.4 ml yazıyor. formülünde de 40mg enoksaparin ve 0,4ml su varmış. sodyumdan bahsetmiyor. çok anlamıyorum ama herhalde yaklaşık aynı işe yarıyorlar. ne zaman vurmaya başlayacaksın? kendin mi vuracaksın?

burkocum gözünaydın maşallah buseye, dahada büyüsün kocaman olsun fıstığın..

doktorada ona düşük demezler erken doğum derler deseydin dicektim esra benden önce davranmış...

psikolojini bana yansıtma kadın ya da adam deseydin keşke.... bir UZMANA görünmen bencede faydalı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…