hazır yufkadan ne yapılırkine börekkkkkk mümkünse patatesli sigara böreği olsunnn ne kadar yufka götürdün 3-5 kilo alsaydın kaydirigubbakcemile2
maşallah kuzuna busene canım önemli olan bebişinin sağlığı ne antika doktrolar var yaa sıyırık hepsi bunların önce didionun sakallı bıyıklı kadın doğumcusu şimdide senin arızalı doktor bence bunların aile içi sorunları var ben size söylim psikolojik destek lazım bunlara..sen takma sakın kafanı prensesin sağlıklıymış gerisi boşGelelim kuzucuktan haberlere:
Ölçümlerimizin hepsi çok iyiymiş. Gelişimimiz güzelmiş. Tam 740 gram olmuş benim tosuncuk kızım. MAŞALLAH KUZUCUĞUMA
Ama bu kadar iyi haberin yanında yine de içime kurt düşürmeyi başardı kadın helal olsun diyorum kendisineklava:
Neymiş, göbeğim çok yağlıymış, tam detaylı inceleyememiş. Beynini güzelce görmüş de, kalbini tam görememiş, fetal eko istedi. 20 Mayısta ona gideceğiz.
Lekelenmelerei sordum. Önce kırmızıya dönmezse korkma dedi. Dedim ki o dönemde hafif de ağrılarım oldu adet sancısına benzer. O zaman rapor verelim dinlen dedi. Ama önce bir ultrasona bakalım sonra karar veririz dedi. Ultrasonda olumsuz hiçbir şey görmedi. Üstüne de ne dese beğenirsiniz, "Ama bu haftalarda düşük olacaksa da elimizden birşey gelmez":1shok:Ne düşüğü bea!!! Sen aman herşey çok güzel de, ondan sonra da tut düşük olursa birşey yapamayız de. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. İçime kurt düşürdü anlayacağınız. Bir uzmana gidip tekrar ayrıntılı yaptıracağımbenneyaptımki
ohhh afiyet bal şeker olsun canım 2 kilo yufkadan ne olur yaa sarıp sarıp atardın deepfrize neyini muhafaza edemicennn bende bile bissürü sarılı var ani misafir için iyi oluyooohepsini muhafaza edemem diye 2 kiloyla yetindim( allah ne cesit verdiyse yaptim, dipfrize attim acil durumlar icin:))) bi kisminida ham yaptiimmmm...cokacimcoook
evett bendee çekicemmm hatta yaparken içine koyduğum malzemeye kadar çekicemmm hatta yediğim her lokmayıı çekmicemmm bu ne kardeşimmm omaskiii dükkanı yemişler resmenn lokmalarınızı zaydım burda oturuppp görürsünüzz sizzz
klava:
teşekkür ederim sağoll evet kilom iyi durumda...tatlım etmezmiyim hiç dualarım seninle... umarım iyileşmiştir bebeğin. sağlıkla doğsun sağlıkla uyusun annesinin aldığı güzel yatakta..
gözünaydın angel, sitede sorun var ne yazık ki hala arada takılıyor.. kilonda bence harika, daha ne olsun.
babycim geçmiş olsun şeker kız olma yoluna girmişsin umarım yarı yoldan dönersin....
nurdancım evine hoşgeldin... çabucak alışman dileğiyle....
şu anda o kadar yukarda değil son iki muayneden beri çok aşagıda canım başıda aşagıda sürekli baskı yapıyo yürümemi zorlaştırıyo nedenini bilmiyorum inşallah dönerde biraz yukarı doğru çıkar kilom içinse sağol iyi gidiyo bu gidişle 4-5 kilo daha alırsam 13 le bitiririm ...ANGEL , arkadaşım, içimizde göbeği en yukarda duran sendin. hatta hepimiz hayret etmiştik. yani senin kasık kısmın dümdüzdü, tüm sivrilik hemen göğüslerinin altındaydı. şimdi diyorsun ki "bebek çok aşağıdaymış". peki o zaman senin göğsünün altındaki şişlikte ne varmış? valla ben bişey anlamadım. eğer seninki alttaysa benim ki çıktı çıkacak demektir allah korusun....
kilonda süper buarada.... ben 9 kilo aldım toplamda...
sağol canım benim olsun al sağlığını ve bebişini olumsuz etkilemediği sürece yarasın be kuzu sana bende sizi özleim :teytey:maşallahdokuz ayınızıda görün inşallah
hazır yufkadan ne yapılırkine börekkkkkk mümkünse patatesli sigara böreği olsunnn ne kadar yufka götürdün 3-5 kilo alsaydın kaydirigubbakcemile2
delikafadulden çocukluk günlerime döndüm birdenn kaydirigubbakcemile2
gözünaydın canım maşallah bebişinee kilonada sinir oldumklava: ben senin toplamda alacğın kiloyu şimdii aldımmm -tatlicadiarzu- senin göbişi özledim kızz ne güzel okşamak zevkli oluyoduuu bildiğin toppp yaa Şeniz
canım benimmm sağolasınnn Allah razı olsun,ya bende sana sorup duruyorum ama kardeşinin kulaklar ne durumda ?çok merak ettim en son daha açılmamıştı sargıları memnunmu şimdi?
hehe e ben braz gece kuşuyum lülülülülülü ben öğlenleri kalkıyorum 12 gibi e haliyle gece de heç yatılıyo - aama bu durumdan çok memnun olduğumu sanma - geç geliyoruz biz eve eşimle o yüzden bu saati buluyo yatmam (hoş ben bu akşam erken geli uyumuşum biraz )
Ya bu sitenin hali ne olacak böyle hata verip duruyo delirtiyo beni
ben hiç içmedim zararlı diye..hem tadını da sevmiyorum ama çok
yav esrako ben de tırsıyorum normalden..dönmezse bahanem olur yani..ama itiraf edemiyorum kendime. yeri raht olsun ona bir zararı olmsın da..
jenny, telkirma, esrako, sakaleyn master arkadaşlar ilginiz için teşekkürler olayeşimin halasının oğlunun manisadaki düğününe gitmesiyle patlak verdi zaten hapis hayatı yaşıyorum doktor yolculuğa izin vermesine rağmen eşim yollarda da çok yormamakşartıyla gezmeme izin verdi insan alıp arada bir çay bahçesine götürür 20 adım uzaklıkta taş çatlasa ama adam ilgisiz offffff annenle gez falan çıldırtıyor bazen beniklava:
KIZLAR 25 haftalık hamileyim.kaç aylık diye soruyolar kaç dieyeyim.5 buçukmu 6 mı ya?
geçen hafta benim için çok sıkıntılıydı...kafası sanırım yukarda idi..zorla nefes alıyodum..ölüyom zannetttim...hatta içimden ''3 ay böle devam edecekse normal doğumu bekleyemem'' felan die geçirdim...gerçekten çok zor bi durum...ama bu hafta rahatım..sanırım döndü...acayip fark var arada...
Kızlar bir sorum olacak kafamı kurcalıyor, bu kulak memelrinin altındaki bezeler (lenfler)im şişti benim. Niye acaba? Bebeğe bir zararı olurmu ki, ne yapmak lazım? :uhm:
ben birazdan mama yapicammm, trden getirdigim yufkalarla, acaba ne yapicammm:)))
arkadaşlar bana da cevap yazın lüffeeenn
nazan masallah ya hala super formdasin..benim ikizler ilk basta sisikti simdi indiler, yada gobegimin yaninda inik gozukuyorlar anlamadim, keske biraz daha buyuselerdi(((gerci 3 ayda doguma kadar buyurler insallah, tek sutum gelsin de...
özellikle deniz yıldızına....
Bugün aniden huzursuz oldum.Annem neden böyle gergindi, sesi niye yüksek çıkıyordu?
Bebeğiniz rahim ortamına alıştıkça, ruh halinizdeki ani değişklerin de farkına varmaya Hamilelik sırasında strese yol açan durumlardan kaçınılmalıdır. Çünkü bu, bebeğin uyku ve etkinlik düzenini kalıcı olarak değiştirebilir. Ancak, ara sıra tartışmaktan veya sinirlenmekten de korkmayın. Bu hepimizn başına gelir. Stres sukunetle, üzüntü mutlulukta dengelendiği sürece. bu tür duygu dalgalanmaları doğmmaış bebeğinize, insanların farklı ruh halleriyle nasıl başa çıktığını öğretmekte yararlı bile olabilir. Bunun yanında, sakinlik ve gerilim duygularının arasındaki karşıtlığa duyarlı olmayı da öğretir. Kendinizi yorgun ve duygusal, hatta ağlamaklı hissettiğniz durumların ardından sakinleşmek ve olumlu şeyler düşünmek için özel çaba harcayın. Ayaklarınızı uzatın, en sevdiğiniz müzikleri dinleyin, bebeğinizle konuşun ve karnınızı okşayarak ona her şeyin yolunda oluğunu hissettirin...
alıntıdır.
Gelelim kuzucuktan haberlere:
Ölçümlerimizin hepsi çok iyiymiş. Gelişimimiz güzelmiş. Tam 740 gram olmuş benim tosuncuk kızım. MAŞALLAH KUZUCUĞUMA
Lekelenmelerei sordum. Önce kırmızıya dönmezse korkma dedi. Dedim ki o dönemde hafif de ağrılarım oldu adet sancısına benzer. O zaman rapor verelim dinlen dedi. Ama önce bir ultrasona bakalım sonra karar veririz dedi. Ultrasonda olumsuz hiçbir şey görmedi. Üstüne de ne dese beğenirsiniz, "Ama bu haftalarda düşük olacaksa da elimizden birşey gelmez":1shok:Ne düşüğü bea!!! Sen aman herşey çok güzel de, ondan sonra da tut düşük olursa birşey yapamayız de. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. İçime kurt düşürdü anlayacağınız. Bir uzmana gidip tekrar ayrıntılı yaptıracağımbenneyaptımki
İş arkadaşım bi adam, ya sen giderek tanınmaz hale geliyosun. Burada başladığında ne güzel bi kızdın oysa. dediiiii..
Allahım ne güzel güne başlıyorum ben böyleee.klava:
maşallahdokuz ayınızıda görün inşallah
delikafadulden çocukluk günlerime döndüm birdenn kaydirigubbakcemile2
gözünaydın canım maşallah bebişinee kilonada sinir oldumklava: ben senin toplamda alacğın kiloyu şimdii aldımmm -tatlicadiarzu- senin göbişi özledim kızz ne güzel okşamak zevkli oluyoduuu bildiğin toppp yaa Şeniz
canım benimmm sağolasınnn Allah razı olsun,ya bende sana sorup duruyorum ama kardeşinin kulaklar ne durumda ?çok merak ettim en son daha açılmamıştı sargıları memnunmu şimdi?
merhaba kızlar biraz geçmişi okudum. ama cevap yazarken takılıyo kk inşallah bu sefer takılmaz
gypsesra geçmiş olsun canım. bu arada kapı süsün çok güzel olmuş
dide sanada geçmiş olsun yeni doktorunda hayırlı olsun
ben bugün aşı oldum kolum ağrımaya başladı yavaş yavaş inşallah ağrımaz daha fazla
bide yarın bebişimin odası geliyo yanlız aklıma takılan bir şey var. odayı lilaya boyadık takımda beyaz ve koyu pembeli acaba uyumsuz olurmu diye düşünüyorum.takımı açık pembelimi alsaydık odayı lila yerine pembemi boyasaydık hep aklıma takılıyo içime sinmicek gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?