2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bunları nasıl dr.diye piyasaya sürüyolar anlamıyorum....burkocum kızın iyiymiş ya gerisi boşver kuzu...

Günaydın telkirma,

EE kendimden başka kimse yok!!!

günaydın canım...öküz adam nolcak...

günaydın kızlar.

günayddddddıınn...

e ama bi sorun olmuyodu hani..diğer damarlarla besleniyodu bu çocuk...niye sonuna kadar devam etmesinki...hiç bi sorunun yokki.....yaa niye olmulu bişeyler sölemiyolar da moral bozup duruyolar........üzülme canım yaa...bak ne güzel oğlun kiloyu geçmiş....maşallah tosununa...

angeleyes senin oğluna maşallah güzelim....formunda süpermiş hani..

gyprESRA cım sıkma canını ALLAH büyüktür.hem varya bu devirde doktorların dediği bile anormal bazen.inş sağlıklı olur bebeşin..erken gelsin sağlıkla gelcekse ne güzel alırsın kucağına...gönlünü ferah tut..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun cnm..

nazanım göğüsler göbüşü sollamış hakkaten...ben de hep 75a kullanırdım...hayatımda ilk defa 80c aldım onu kullanıyorum şimdi..

almayı dusundgum m obilya buna çok benziyor. dolabı bunun normal dolap benim istedigim çekmece ustundeki bu kapaklar camdan olcak içleri beli bir oyukluk da tul olcak içinde. yatagının kenarları olsun dolabın ust tac denen kısım olsun biraz daha yuvaralk hatlar içinde bu çok duz yapılmıs koseli koseli kenarları benim sectigim daha prenses yatagı gibi kıvrımları var kenarlanında topuzları falan. ama genel anlamda bu tarz birsey

esracım ben ce de ihtimalleri söylemiş sana..o zaman tansiyonuna çok dikkat et tuzu falan azaltabilirsin belki..bence hiçbirşey olmayacak..Allah seni ve bebişini korusun..çok kilo almamaya çalış canım benim..tetikliyordur tansiyonu..başka doktora gittin mi hiç?

evet burda var bu mobilyadan ve çok hoş bence..ben de beyazdan yana olduğum için..ben de bunun sadece yatağını alıcam ama büyüyen yatak değil...

sağol canım gözünaydn sanada kilo alıpta sevinen nadide annelerden birisin :))
tuzsuz yeme felan demedi sadece sık sık tansiyonunu takip et dedi eğer bir yükselme olursa hastaneye gelmen gerek hemen dedi bi tansiyon aleti alıcam bende
evet yaa bende anlamadım bebeğin gelişimi iyi beni en çok o rahatlattı ama kadın yüzüme bakıp gayet rahat erken doğum riski taşıyosunuz dikkat edin demesi deli olcam yaa nasıl dikkat etcemkine anlamadım gitti yani her an doğurabilimriyim ben bunu mu demek istedi anlamadım gitti yaaa...
sağol canım evet anormallki ne anormall kötükedihüso

esracım bence hıc üzülme,doktor sadece ihtimalleri sıralamıs.eger tansıyon sorunu olsaydı belkı hastaneye bıle yatırırdı.doktorda garantılemek istemıs ve sana bilgi vermıs olurda tansıyonun yükselırse dıe.hanı kendın evde düşürmeye calısma die belkıde.hem tansıyon sorunum yok diyorsun ozaman okadar korkma.bak bebişin cokdan 1100 gr olmus bıle.bıdahakı doktor kontroune kadar kendıne dikkatet,fazla yaglı tuzlu hamur işi kızartma seylerı tüketme enazından bebişinin garantı bı kıllooya ulasmasını bekle.zaten ne kalmıs 2 kılo olmasına.2 kılo olduktan sonrada tedbır amaclı erken alsalar bıle bebeğini enazından toparlamıs bi kıloda dünyaya gelır.kı hiç sanmıyorum erken dogacagını ,senın bebişin vaktınde ve sorunsuz dünyaya gelcek :1hug:

Son düzenleme:
çokkuçuk olmus resim tekrar yolluyorum

esracım valla kızının odası gercekten cok hos olcak.bian önce düzülmüş halını görmek istiyorum valla.tam benım istedigğim sekıl bır bbeek odası.artık kızıma bıkac sene sonra yaparız oda kısmetse.evı tasıma durumuz varken oda yapma fikri bana cok uzak şu sıralar

yok kuzum gitmedim başka doktora ikinci kez bakıldı radyoloji doktoru buna bakan gitsemmi acaba başka doktora??ama ilkinde böyle bir sorun çıktığında acıbademe gitmiştim oda aynı şeylri söyledi ve fetal eko çektir demişti o temiz çıkmıştı,acaba tekrar acıbadememi gitsem CADIARZU

çok güzelmiş kızım olsa bende böyle bir şey hayal ediyordum ama benim kahve tonlarında aksesuarlara renk vericez ama daha farklı bi model böyle yatak değil bi kurulsun fotolucam..bana çocuk odasının maliyeti yatak-şifonyer-gardolap-halı-perde-nevresim takımı(perde ile nevresimi takım) toplamda 650 tlye maloldu bunun haricinde sticekr ve mobilya kulpu gibi çeşitli aksesuarlar alıncak extradan onlarda ortalama 100 tl tutuyor netten araştırdım..tabii park yatak alınıcak ayrıca..

Sağol Kelebeğim çok ucuzmuş gerçekten kısmet olursa yarın giderim

ah canımya üzülme bir damardan besleniyor ya baksana 1100 gr olmuş, sen deseydin doktoruna kendimi iyi hissediyorum bol bol geziyorum, tansiyon problemin olsa hissederdin, ölçümleri perinatolog mu yaptı ? isterden başka bi doktorada gösterirsin için rahat eder

aminn kelebeğim inşallah zamanında gelsin oğlum başka birşey istemiyorum gerekirse fedakarlık ederim hamurişinden yemeklerden..senağlama
ama doktor yeme felan demedi delikafadulden
acaba yesemmi arasırada olsa kaydirigubbakcemile2

nesrinim perinatalog derken radyoloji doktoru yaptı?aynı şeymi oluyo?kadın doğumcum yapmadı yani bu hafta acıbademede gidicem geçen seferde gitmiştm içim rahat etsin gerçi oda aynı şeyleri söylemişti sağolasın canım

Esra çok güzelmiş çok beğendim hangi siteden aldın bu resmi sana zahmet onuda eklermisin

gypsEsra ucuza gelmiş odanız kurunca resmini çek merak ettim

alemsin yaaa

canım perinatolog bebeğin organları konusunda uzman kadındoğumcu oluyor, acıbademde vardır kesin git bi görün için rahat etsin, sabahları eczaneden tansiyonunu ölçtürürsün liste yapar yazarsın takip etmiş olursun :teselli:

kızlar ben çıkıyorum azıcık yatıyım 1 haftayı geçti daha genzim açılmadı ne zmn geçecekse bu gripsenağlama sonra yine gelirim grşrz

esracım nerden buldunuz bukadar ucuza Allah askına.yatak şifonyer dolay halı perde nevresım.ayy netten falan aldıysan adresını ver.zaten alacagım yataklar 400lira ortalama.sen odayı düzmüşsün kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…