Gelelim kuzucuktan haberlere:
Ölçümlerimizin hepsi çok iyiymiş. Gelişimimiz güzelmiş. Tam 740 gram olmuş benim tosuncuk kızım. MAŞALLAH KUZUCUĞUMA
Ama bu kadar iyi haberin yanında yine de içime kurt düşürmeyi başardı kadın helal olsun diyorum kendisineklava:
Neymiş, göbeğim çok yağlıymış, tam detaylı inceleyememiş. Beynini güzelce görmüş de, kalbini tam görememiş, fetal eko istedi. 20 Mayısta ona gideceğiz.
Lekelenmelerei sordum. Önce kırmızıya dönmezse korkma dedi. Dedim ki o dönemde hafif de ağrılarım oldu adet sancısına benzer. O zaman rapor verelim dinlen dedi. Ama önce bir ultrasona bakalım sonra karar veririz dedi. Ultrasonda olumsuz hiçbir şey görmedi. Üstüne de ne dese beğenirsiniz, "Ama bu haftalarda düşük olacaksa da elimizden birşey gelmez":1shok:Ne düşüğü bea!!! Sen aman herşey çok güzel de, ondan sonra da tut düşük olursa birşey yapamayız de. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. İçime kurt düşürdü anlayacağınız. Bir uzmana gidip tekrar ayrıntılı yaptıracağımbenneyaptımki
Günaydın telkirma,
EE kendimden başka kimse yok!!!
günaydın kızlar.
günaydın kızlar
doktordan geldim az önce keyfimi kaçırdı yine doktor yaaa ikinci kez detaylıya girdik,sorun devam ediyormuş bebeğimin kalbine giden damarlardan biri tıkalı bana sordu adam dediki;kanaman oldumu??yok dedim tansiyonun yükseldimi yok dedim düşük oldumu vs dedi ayy içimi kararttı dedim yok böyle sorunlarım hiç olmadı ilk gebeliğim dedim rapor yazdı doktora çıkın bi gösterin dedi,kadın doğumcumda artık gözetim altında olmalısın dedi eğer tansiyonun yükselicek olursa acilen gelmen gerek ve çocuğu almamız gerek dedi yani erken doğum riski taşıyorsun dedi senağlama
hala şapşal gibiyim ne demek istediğini anlayamadım yani benim tansiyon sorunum vs yok??bu şimdi olabiliceklermi söyledi gerçekten ciddi bi sorunmu var karar veremedim offff senağlama
bebişim iyi 1100 gr gelişimi gayet güzel bide bize yakşıklı bi foto verdi eşime vereyim taratsın işyerinde yada foto makina ile çekerim o resme bakıp bakıp avunuyorum başı aşağıda ayaklar midemde bunun haricinde sorun yok bide tartılmayı unuttum acaba kaç kilo oldum evdekide bozuldu benim ağırlığma tartımı dayanır delikafadulden
geçmişi okuyayım..
günaydın kızlar
doktordan geldim az önce keyfimi kaçırdı yine doktor yaaa ikinci kez detaylıya girdik,sorun devam ediyormuş bebeğimin kalbine giden damarlardan biri tıkalı bana sordu adam dediki;kanaman oldumu??yok dedim tansiyonun yükseldimi yok dedim düşük oldumu vs dedi ayy içimi kararttı dedim yok böyle sorunlarım hiç olmadı ilk gebeliğim dedim rapor yazdı doktora çıkın bi gösterin dedi,kadın doğumcumda artık gözetim altında olmalısın dedi eğer tansiyonun yükselicek olursa acilen gelmen gerek ve çocuğu almamız gerek dedi yani erken doğum riski taşıyorsun dedi senağlama
hala şapşal gibiyim ne demek istediğini anlayamadım yani benim tansiyon sorunum vs yok??bu şimdi olabiliceklermi söyledi gerçekten ciddi bi sorunmu var karar veremedim offff senağlama
bebişim iyi 1100 gr gelişimi gayet güzel bide bize yakşıklı bi foto verdi eşime vereyim taratsın işyerinde yada foto makina ile çekerim o resme bakıp bakıp avunuyorum başı aşağıda ayaklar midemde bunun haricinde sorun yok bide tartılmayı unuttum acaba kaç kilo oldum evdekide bozuldu benim ağırlığma tartımı dayanır delikafadulden
geçmişi okuyayım..
almayı dusundgum m obilya buna çok benziyor. dolabı bunun normal dolap benim istedigim çekmece ustundeki bu kapaklar camdan olcak içleri beli bir oyukluk da tul olcak içinde. yatagının kenarları olsun dolabın ust tac denen kısım olsun biraz daha yuvaralk hatlar içinde bu çok duz yapılmıs koseli koseli kenarları benim sectigim daha prenses yatagı gibi kıvrımları var kenarlanında topuzları falan. ama genel anlamda bu tarz birsey
sağol canım gözünaydn sanada kilo alıpta sevinen nadide annelerden birisin :))canım üzme kendini allah herşeyin hayırlısını versin bebeğin ona emanet nede olsa tansiyon filan sorunun yoksa demekki dr olasılıkları sölemiş sana geçmiş olsun bende dün tartıldım sonunda kilo almışım hayatımda ilk defa oğlum sayesinde 61 oldumhihoyyyt
tuzsuz yeme felan demedi sadece sık sık tansiyonunu takip et dedi eğer bir yükselme olursa hastaneye gelmen gerek hemen dedi bi tansiyon aleti alıcam bendegypsyesra geçmiş olsun canım çok üzme kendini detaylı için hangi doktora gittin perinatalog muydu??bu arada kendini hiç yorma tuzsuz yememen gerekiyorsa ona da uy.
esrako uyku seti içinde yatak koruyucu ve kirli torbası vb var ama nevresim takımında yok tabii
evet yaa bende anlamadım bebeğin gelişimi iyi beni en çok o rahatlattı ama kadın yüzüme bakıp gayet rahat erken doğum riski taşıyosunuz dikkat edin demesi deli olcam yaa nasıl dikkat etcemkine anlamadım gitti yani her an doğurabilimriyim ben bunu mu demek istedi anlamadım gitti yaaa...e ama bi sorun olmuyodu hani..diğer damarlarla besleniyodu bu çocuk...niye sonuna kadar devam etmesinki...hiç bi sorunun yokki.....yaa niye olmulu bişeyler sölemiyolar da moral bozup duruyolar........üzülme canım yaa...bak ne güzel oğlun kiloyu geçmiş....maşallah tosununa...
angeleyes senin oğluna maşallah güzelim....formunda süpermiş hani..
sağol canım evet anormallki ne anormall kötükedihüsogyprESRA cım sıkma canını ALLAH büyüktür.hem varya bu devirde doktorların dediği bile anormal bazen.inş sağlıklı olur bebeşin..erken gelsin sağlıkla gelcekse ne güzel alırsın kucağına...gönlünü ferah tut..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun cnm..
günaydın kızlar
geçmişi okuyayım..
yok kuzum gitmedim başka doktora ikinci kez bakıldı radyoloji doktoru buna bakan gitsemmi acaba başka doktora??ama ilkinde böyle bir sorun çıktığında acıbademe gitmiştim oda aynı şeylri söyledi ve fetal eko çektir demişti o temiz çıkmıştı,acaba tekrar acıbadememi gitsem CADIARZUesracım ben ce de ihtimalleri söylemiş sana..o zaman tansiyonuna çok dikkat et tuzu falan azaltabilirsin belki..bence hiçbirşey olmayacak..Allah seni ve bebişini korusun..çok kilo almamaya çalış canım benim..tetikliyordur tansiyonu..başka doktora gittin mi hiç?
almayı dusundgum m obilya buna çok benziyor. dolabı bunun normal dolap benim istedigim çekmece ustundeki bu kapaklar camdan olcak içleri beli bir oyukluk da tul olcak içinde. yatagının kenarları olsun dolabın ust tac denen kısım olsun biraz daha yuvaralk hatlar içinde bu çok duz yapılmıs koseli koseli kenarları benim sectigim daha prenses yatagı gibi kıvrımları var kenarlanında topuzları falan. ama genel anlamda bu tarz birsey
Sağol Kelebeğim çok ucuzmuş gerçekten kısmet olursa yarın giderimcanım emınönünden bebek arabası alacagımm yerı arkadas bana tarıf ettı.bende anladıgım kadarıyla sana tarıf edeyımcanım mısır çarsısına giriyonya taa sonuna kadar yürü sahıle cıkıyo zaten ordakı bı taksıye bıncekmıssın,unkapanı sarachane diycekmıssın sanırım.taksıyle mesefası 5 dakkaymıs.yanı unkapanı bebek arabası satan yer desende anlarmıs taksıcı ve o yerde sırf bebek arabaları bebek beşikleri mama sandalyelerı vs varmıs.ve cok büyük bı yermıs.cesıt cok fazlaymıs ve mutlaka sıkı pazarlık et dedı arkadasım.gercekten fiyat cok düşüyormus.kraft ın bebek 300 liralık bebek arabasını 0 170 lıraya aldı.
günaydın kızlar
hala şapşal gibiyim ne demek istediğini anlayamadım yani benim tansiyon sorunum vs yok??bu şimdi olabiliceklermi söyledi gerçekten ciddi bi sorunmu var karar veremedim offff senağlama bebişim iyi 1100 gr gelişimi gayet güzel bide bize yakşıklı bi foto verdi eşime vereyim taratsın işyerinde yada foto makina ile çekerim o resme bakıp bakıp avunuyorum başı aşağıda ayaklar midemde bunun haricinde sorun yok bide tartılmayı unuttum acaba kaç kilo oldum evdekide bozuldu benim ağırlığma tartımı dayanır delikafadulden
geçmişi okuyayım..
esracım bence hıc üzülme,doktor sadece ihtimalleri sıralamıs.eger tansıyon sorunu olsaydı belkı hastaneye bıle yatırırdı.doktorda garantılemek istemıs ve sana bilgi vermıs olurda tansıyonun yükselırse dıe.hanı kendın evde düşürmeye calısma die belkıde.hem tansıyon sorunum yok diyorsun ozaman okadar korkma.bak bebişin cokdan 1100 gr olmus bıle.bıdahakı doktor kontroune kadar kendıne dikkatet,fazla yaglı tuzlu hamur işi kızartma seylerı tüketme enazından bebişinin garantı bı kıllooya ulasmasını bekle.zaten ne kalmıs 2 kılo olmasına.2 kılo olduktan sonrada tedbır amaclı erken alsalar bıle bebeğini enazından toparlamıs bi kıloda dünyaya gelır.kı hiç sanmıyorum erken dogacagını ,senın bebişin vaktınde ve sorunsuz dünyaya gelcek :1hug:
alemsin yaaaaminn kelebeğim inşallah zamanında gelsin oğlum başka birşey istemiyorum gerekirse fedakarlık ederim hamurişinden yemeklerden..senağlama
ama doktor yeme felan demedi delikafadulden
acaba yesemmi arasırada olsa kaydirigubbakcemile2
nesrinim perinatalog derken radyoloji doktoru yaptı?aynı şeymi oluyo?kadın doğumcum yapmadı yani bu hafta acıbademede gidicem geçen seferde gitmiştm içim rahat etsin gerçi oda aynı şeyleri söylemişti sağolasın canım
çok güzelmiş kızım olsa bende böyle bir şey hayal ediyordum ama benim kahve tonlarında aksesuarlara renk vericez ama daha farklı bi model böyle yatak değil bi kurulsun fotolucam..bana çocuk odasının maliyeti yatak-şifonyer-gardolap-halı-perde-nevresim takımı(perde ile nevresimi takım) toplamda 650 tlye maloldu bunun haricinde sticekr ve mobilya kulpu gibi çeşitli aksesuarlar alıncak extradan onlarda ortalama 100 tl tutuyor netten araştırdım..tabii park yatak alınıcak ayrıca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?