2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende ihlamuru içemiyorum yaa bi tuaf gelio tadı şimdi limonla balıda bıraktım boş boş yatıyorum:)

daha tabi oda bomboş şu an tam tamamlanınca yine çekerim şimdi biraz geçmişi okuyum biraz yazılanlardan anladğım kadarıyla esraya üzücü bi şey olmuş. sıkma canını tamammı esracım gelcem şimdi ben

seerni çok güsel canım rabbim ii günlerde kullanmayı bebişinin içinde rahatça yatmasınıda nasip etsin

sernicim gule gule kullanın oda takımınızı

evrimcim aslında odamız cok buyuk değil ama bos halde içinde cekyat tı baska bize ait dolaptı vs hiç yok bombos evin en kuçuk çocuk odası olan oda m2 olarak hatırlamıyorum ama oglum o odada idi onu daha buyuk ikinci odaya aldık bebek için bu en kuçuk odayı bosalttık. bir bebek odası takımı r ahat sıgıyor ferah ferah genis genis olmasada takım tam olarak sıgıyor .

evrimcim aslında odamız cok buyuk değil ama bos halde içinde cekyat tı baska bize ait dolaptı vs hiç yok bombos evin en kuçuk çocuk odası olan oda m2 olarak hatırlamıyorum ama oglum o odada idi onu daha buyuk ikinci odaya aldık bebek için bu en kuçuk odayı bosalttık. bir bebek odası takımı r ahat sıgıyor ferah ferah genis genis olmasada takım tam olarak sıgıyor .

esram en iyisi sen dedigin gibi içini rahatlatmaya ya acıbademe git tekrar yada normal muayne ucreti vs vererek gidiyorsan baska bir dra da gorunebilirsin için rahatlar faryklı goz olarak baktırmıs olursun.

tamam anlasıldı tansiyonun çıkarsa gitcen hemen alınması gerek falan bu cumlelerkorkunç çok haklısın ama ihtimal ne kadar ?
nası anlarsın
sana su kadar gnude bu kadar t ansiyon olcumu yap falan demesi gerek neye gore dikkat etcenn ??

İş arkadaşım bi adam, ya sen giderek tanınmaz hale geliyosun. Burada başladığında ne güzel bi kızdın oysa. dediiiii..

Allahım ne güzel güne başlıyorum ben böyleee. klava:
adama bak ya nasıl konuşmuş öyle bu lafı bana kullananlar oluyodu sinirli hallerimi görünce korkuyolardı biraz belki seninde öyle sinirli bi anında falan söylemişlerdir
her yer pembe olsaydı o zamanda... bence lila ve koyu pembe daha iyi olmuştur hem baktın olmadı odanın rengini değiştirmek kolay...

teşekkür ederim kızlar şu an gerçekten içime sindi
esrakocum senin içine sindiyse gerisini boşver resimlerden anladığım kadarıyla odası çok güzel olacak kızının bizimde gardırop camlı ama içinde tül yok perdecidem tül alıp kendim yapmayı düşünüyorum ben bide beşiğin alt kısmı yatak oluyo demişsinya bu çok güzel bi özellik ya bayıldım buna
istanbul ucuz tabi her fiyatta eşya bulabiliyosunuz ne güzel çok şanslısınız
canım herkes çok şey yazmış ama bende diyorum üzülme moralini bozma ve istersen bir başka doktorla daha görüş bebeğine maşşallah kilosu gayet güzel iyi düşün her şey iyi olsun tamammı

kızlar ben çıkıyorum azıcık yatıyım 1 haftayı geçti daha genzim açılmadı ne zmn geçecekse bu gripsenağlama sonra yine gelirim grşrz
geçmiş olsun canım grip gerçekten çok zor atlatılıyo çok dikkat et
EVRİŞCİM GALİBA SENİN gibi diğer arkadaşlarda anlamadı.neyse ben yapimde koyacağım siteye cici bici olucak inş..
ben anladım kurnaz kedi seni bana annem pike yaptırmıştı senin dediğin gibi hatta doğumda onu sericem ama şu an çıkartamicağım bir yerde olduğu için foto koyamıyorum benim danteller beyaz piko bordo ben çok beğendim bence pembe beyazda güzel olur
sedacım güle güle kullan..tamamlanınca çok şirin olcak pembiş pembiş...

seerni çok güsel canım rabbim ii günlerde kullanmayı bebişinin içinde rahatça yatmasınıda nasip etsin

.

çok teşekkür ederim arkadaşlar daha iyileri sizin bebişlerinizin olsun

Geçmiş olsun Esra, tetkiklerin temiz çıkmasına sevindim. Moralini bozma sakın. Tansiyonunu sürekli ölçmen gereken sanırım. Evde tansiyon aletin var mıydı?

Seerni bebişin güle oynaya, sağlıkla büyüsün içinde.

kizlar gunaydin, bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum, midem dehset yaniyor, agzima eksi-aci sular geliyor( bide annemi ozledim((( uff niye geldim ben buraya ne vardi kalsaydimmm..dunden beri hala aglamakliyim.....

Nurdancım hoşgeldin evine, ama böyle yapma üzme kendini. Bebişin de üzülmesin. Önemli olan kalpler bir olsun değil mi (teselli olmadı biliyorum ama ne diyeyim :teselli:)

sedacım bence harika olmuş takımda çok güzel çok sevimi sade ve hoş, duvarın rengiyle nefis görünüyor

sedacım bence harika olmuş takımda çok güzel çok sevimi sade ve hoş, duvarın rengiyle nefis görünüyor

AFTABRU dileklerin çok hoş ama ben ilk hamileliğimdede 12 kilo almıştım toplam yapısal bişey sanırım aileden benden çok bebişlere yarıyo yediklerim sanırım kızımda kilolu doğmuştu oğlumda haftasına göre önde pis boğaz bunlar napimm herşeyi yiyolar artı bana diyosun esas sen manken gibisin maşallah
MERCıMEKıM canım çook teşekkür ettim
DıDE teşekkür ederim ne güzel sende pek almamışın yine çok ta alıcağını sanmam sağlıkla gelsinlerde gerisi boş gerçi canm,..
GYPRESRA canım üzülme hemende morelini bozma sadece olasılıklardan bahsetmiş biraz daha dikkat edersin olur biter ayrıca bak kuzunda maşallah kilosu falan merak etme benim sıpada baş aşağı duruyo senin gibi benim dr çok gezinme dedi bunlar sadece önlem üzülme olurmu ne kadar pozitif bakarsan morelini yüksek tutarsan herşey o kadar iyi gidiyo ...
SEERNı canım odanız çook güzel olmuş güle güle yatsın renklerde çok uyumlu olmuş
ESRA senin odan da çok güzel beyazı bende çok yakıştırıyorum bebeklere güle güle kullanın
EFTELYA geçmiş olsun dinlenmeye çalış
kızlar başka gözden kaçırdığım varsa kusura bakmayın site çook sorunlu sayfaları bile güçlükle açıyo inşallah bu kadar yazdım sorunsuz gelir

saolun kızlar az yatıyorum az buraya geliyorum başka hiç iş yapmıyorum

yawfff..sanki kara kış kapıda...hava bi kötü bi kötü...yağmur, fırtına...bu ne yaa..biz mayısta değilmiyiz..yoksa büzüşük beyinli ben mevsimleri mi karıştırıyorumm..

norram aglama ne olur seni okadar ii anlıorumki inanamazsın ama bu haftayıı gecirince bruksel hayatın yavastan normale doner. ben hep ilk hafta salak gibi olurum yasadıgım bu ev bile yabancı gelir
sagolun fistiklar, ama cko kotu oldum, hep bebisim aklima geliyor zaten ondan bu kadar agliyorum, ben onu birakamazdim annem simdi neler hissediyordur diyorum( suan iste bile gozlerim dolu dolu...
insallah bi haftaya toparlarim...

serni canim oda muhtesem olmus, cok cici...

bir sürü alıntı yaptım..hepsi gitti. zaten çoook uykusuzum dün gece kalça ağrım tutu zaten ben de civatalar gevşedi bu sefer hıçkıra hıçkıra anıra anıra ağladım..kociş de perişan oldu..yatınca çok kötü ağırıyor anlatamam yaşadığım ağrıyı..oturunca biraz geçiyordu en sonunda yatakta oturarak uyumuşum..inanabiliyor musunuz.uyandım kafamı dayadığım kolum uyuşmuş..işte uyuduğum budur sonra alarm çaldı..1 saatlik uyku anlayacağınız..doğum sancısının bir çözümü vardır.doğurursun biter..bu çok beter bir şey...bu gün de sırtım coştu..hayırlısıyla bitirseydim şu süreci.

seerni oda çok güzel olacak balli..güle güle kullansın bebişin.kesin kız değil mi?

evet tatlım aynen öyle yapıcam sanada geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine..

gel annem gellll bekliyorumm :))
odanız harika olmuşş bayıldım vallahi zati öle renklere biterimmm pembeymiş lilaymışş ee ruhumuzda çingenelik var naniknanik bende kırmızılı bodyler alıyorum öyle gideriyorum hevesimee erkek çocuk olunca mecburrr..bide aksesuarları ekledinmi oyy ne güzel olurrr sağlıkla gelsin büyüsün odasında bebişin..
evet hayatım bende bunu merak ediyorum yani ihtimal nedir ben bu korku ve tereddütlemi yaşıcam anlamıyorumki ben rahat bi insanım bide pimpiriklide diilim tansiyonum felan çıksa anlarmıyım acaba ordan oraya geziyorum ne bulsam yiyiorum vs bunlarmı etki etti nolcek bölee sorucam hepsini acıbademe para ödemeyiorum görümcem orada hemşire o yardımcı oluyor yada ondan kesiliyor bilmiyorum artık etiler acıbademde..
Geçmiş olsun Esra, tetkiklerin temiz çıkmasına sevindim. Moralini bozma sakın. Tansiyonunu sürekli ölçmen gereken sanırım. Evde tansiyon aletin var mıydı?
sağol canım evde yok alıcam bende evde ölçerim kendim hem her zaman gerekli sonuçta..
sağol tatlım ama bana gezinme felanda demedi anlamadım gittii bu yüzden şart oldu başka doktorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…