bende ihlamuru içemiyorum yaa bi tuaf gelio tadı şimdi limonla balıda bıraktım boş boş yatıyorum:)eftelya ıhlamurda katsaydın icime walla 3gundur elimden dusmuo ıhlamur ozellikle dun cok ictim hep icinde limon vardı limonsuz gezmiorum artık.
seker yuklemesindede limon goturdum yanımda hatta dr dediki daha rahat icersin yanında yoksa biz temin edelim.yok dedim getirdim :)
adama bak ya nasıl konuşmuş öyle bu lafı bana kullananlar oluyodu sinirli hallerimi görünce korkuyolardı biraz belki seninde öyle sinirli bi anında falan söylemişlerdirİş arkadaşım bi adam, ya sen giderek tanınmaz hale geliyosun. Burada başladığında ne güzel bi kızdın oysa. dediiiii..
Allahım ne güzel güne başlıyorum ben böyleee.klava:
her yer pembe olsaydı o zamanda... bence lila ve koyu pembe daha iyi olmuştur hem baktın olmadı odanın rengini değiştirmek kolay...
teşekkür ederim kızlar şu an gerçekten içime sindiDİDEcim,
SEERNİ, bence odayı pembe yerine lilaya boyamanız daha iyi olmuş. lila ile pembe zaten uyumlu renklerdir. herşey pembe olacağına geçişli renkler kullanmanız daha hoş olacaktır. hayır odayı hardala boyasaydın da mobilya pembeli olsaydı tuhaf olurdu tabi ama lila zaten pembenin bir türevi değil midir? bitmiş hali bence çok güzel olacak.
?
esrakocum senin içine sindiyse gerisini boşver resimlerden anladığım kadarıyla odası çok güzel olacak kızının bizimde gardırop camlı ama içinde tül yok perdecidem tül alıp kendim yapmayı düşünüyorum ben bide beşiğin alt kısmı yatak oluyo demişsinya bu çok güzel bi özellik ya bayıldım bunaNAZANCIM
mobilyalar mdf .masif nerde o paralara. yaptıgımız pazarlık sonucu nakit olarak oda takımı ve su suslu sepetlar var ya onlarla birlikte 1850 tl. ama modakodaki bir magazanın yeni acılmıs subesi oldgu için bu kadar pazarlık yapma sansımız oldu adam daha yeni acmıs dukkanı. dolap iki kapı ama normalden genis iki kapı buyuyen karyola sifonyer epeybuyuk oyuncak sandıgı denen parcayı hediye edilenhani hep takımlar yanında bunlar boyel buyuk raflı bir dolap gibi yapmıslar baslı basına bir dolap bence o davar birde nevresim takımı iste set halinde avizeyide hediye ediyor. bir cibinligi koyduramadık paranın içine 80 tl imis onuda artık 50 den alırız kavga dovus diyoruz:) insalah 16 mayıs dr sonrası gidip bu isi bitireceğiz. fiyat bence uygun yani
modakoya gore tabi
istanbul ucuz tabi her fiyatta eşya bulabiliyosunuz ne güzel çok şanslısınızcanım emınönünden bebek arabası alacagımm yerı arkadas bana tarıf ettı.bende anladıgım kadarıyla sana tarıf edeyımcanım mısır çarsısına giriyonya taa sonuna kadar yürü sahıle cıkıyo zaten ordakı bı taksıye bıncekmıssın,unkapanı sarachane diycekmıssın sanırım.taksıyle mesefası 5 dakkaymıs.yanı unkapanı bebek arabası satan yer desende anlarmıs taksıcı ve o yerde sırf bebek arabaları bebek beşikleri mama sandalyelerı vs varmıs.ve cok büyük bı yermıs.cesıt cok fazlaymıs ve mutlaka sıkı pazarlık et dedı arkadasım.gercekten fiyat cok düşüyormus.kraft ın bebek 300 liralık bebek arabasını 0 170 lıraya aldı.
canım herkes çok şey yazmış ama bende diyorum üzülme moralini bozma ve istersen bir başka doktorla daha görüş bebeğine maşşallah kilosu gayet güzel iyi düşün her şey iyi olsun tamammıgünaydın kızlar
doktordan geldim az önce keyfimi kaçırdı yine doktor yaaa ikinci kez detaylıya girdik,sorun devam ediyormuş bebeğimin kalbine giden damarlardan biri tıkalı bana sordu adam dediki;kanaman oldumu??yok dedim tansiyonun yükseldimi yok dedim düşük oldumu vs dedi ayy içimi kararttı dedim yok böyle sorunlarım hiç olmadı ilk gebeliğim dedim rapor yazdı doktora çıkın bi gösterin dedi,kadın doğumcumda artık gözetim altında olmalısın dedi eğer tansiyonun yükselicek olursa acilen gelmen gerek ve çocuğu almamız gerek dedi yani erken doğum riski taşıyorsun dedi senağlama
hala şapşal gibiyim ne demek istediğini anlayamadım yani benim tansiyon sorunum vs yok??bu şimdi olabiliceklermi söyledi gerçekten ciddi bi sorunmu var karar veremedim offff senağlama
bebişim iyi 1100 gr gelişimi gayet güzel bide bize yakşıklı bi foto verdi eşime vereyim taratsın işyerinde yada foto makina ile çekerim o resme bakıp bakıp avunuyorum başı aşağıda ayaklar midemde bunun haricinde sorun yok bide tartılmayı unuttum acaba kaç kilo oldum evdekide bozuldu benim ağırlığma tartımı dayanır delikafadulden
geçmişi okuyayım..
geçmiş olsun canım grip gerçekten çok zor atlatılıyo çok dikkat etkızlar ben çıkıyorum azıcık yatıyım 1 haftayı geçti daha genzim açılmadı ne zmn geçecekse bu gripsenağlama sonra yine gelirim grşrz
ben anladım kurnaz kedi seni bana annem pike yaptırmıştı senin dediğin gibi hatta doğumda onu sericem ama şu an çıkartamicağım bir yerde olduğu için foto koyamıyorum benim danteller beyaz piko bordo ben çok beğendim bence pembe beyazda güzel olurEVRİŞCİM GALİBA SENİN gibi diğer arkadaşlarda anlamadı.neyse ben yapimde koyacağım siteye cici bici olucak inş..
sedacım güle güle kullan..tamamlanınca çok şirin olcak pembiş pembiş...
seerni çok güsel canım rabbim ii günlerde kullanmayı bebişinin içinde rahatça yatmasınıda nasip etsin
sernicim gule gule kullanın oda takımınızı
.
canım aynı doktora gittim sürekli aynı yere gidiyorum zaten geçen sefer acıbadem göstermiştik o hafta içinde içim rahat etmedi bende gittim birebir doktorla görüştüm oda baktı detaylı değil ama normal ultrasondu sanırım baktığı emin değilim oda aynı şeyleri söyledi fetal eko istedi ama fetalim temiz çıktı..şimdi yine acıbademe gideyim diyorum ama bi fark olmuyor arada içim rahat etsin diye gidicem bende sormadımki ne sorucamı bilemedim sadece dedimki bu neden olabilir??
kızlar bebişimin odası kuruldu ya geçmişi okuyamıyorum kopup duruyo kopmadan yazıyım dedim oto eklicem ama blutoot kurulu değildi onu kuruyorum şimdi bide oda dağınık gözüküyo kolum ağrıyo aşıdan çok toplayamicam bugün silemicemde silip içine eşyaları yerleştirmeyi düşünüyodum ama ebe zaten iki gün iş yapma dedi 2 gün dayancaz bakalım insan çok heycanlanıyo ya durup durup odaya bakıyorum bide koyu pembede çok tereddüt etmiştim ya rengi farklı geldi açık pembe yapmışlar böyle daha çok içime sindi
kizlar gunaydin, bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum, midem dehset yaniyor, agzima eksi-aci sular geliyor( bide annemi ozledim ((( uff niye geldim ben buraya ne vardi kalsaydimmm..dunden beri hala aglamakliyim.....
saolun kızlar az yatıyorum az buraya geliyorum başka hiç iş yapmıyorumAFTABRU dileklerin çok hoş ama ben ilk hamileliğimdede 12 kilo almıştım toplam yapısal bişey sanırım aileden benden çok bebişlere yarıyo yediklerim sanırım kızımda kilolu doğmuştu oğlumda haftasına göre önde pis boğaz bunlar napimm herşeyi yiyolar artı bana diyosun esas sen manken gibisin maşallah
MERCİMEKİM canım çook teşekkür ettim
DİDE teşekkür ederim ne güzel sende pek almamışın yine çok ta alıcağını sanmam sağlıkla gelsinlerde gerisi boş gerçi canm,..
GYPRESRA canım üzülme hemende morelini bozma sadece olasılıklardan bahsetmiş biraz daha dikkat edersin olur biter ayrıca bak kuzunda maşallah kilosu falan merak etme benim sıpada baş aşağı duruyo senin gibi benim dr çok gezinme dedi bunlar sadece önlem üzülme olurmu ne kadar pozitif bakarsan morelini yüksek tutarsan herşey o kadar iyi gidiyo ...
SEERNİ canım odanız çook güzel olmuş güle güle yatsın renklerde çok uyumlu olmuş
ESRA senin odan da çok güzel beyazı bende çok yakıştırıyorum bebeklere güle güle kullanın
EFTELYA geçmiş olsun dinlenmeye çalış
kızlar başka gözden kaçırdığım varsa kusura bakmayın site çook sorunlu sayfaları bile güçlükle açıyo inşallah bu kadar yazdım sorunsuz gelir
sagolun fistiklar, ama cko kotu oldum, hep bebisim aklima geliyor zaten ondan bu kadar agliyorum, ben onu birakamazdim annem simdi neler hissediyordur diyorumnorram aglama ne olur seni okadar ii anlıorumki inanamazsın ama bu haftayıı gecirince bruksel hayatın yavastan normale doner. ben hep ilk hafta salak gibi olurum yasadıgım bu ev bile yabancı gelir
daha tabi oda bomboş şu an tam tamamlanınca yine çekerim şimdi biraz geçmişi okuyum biraz yazılanlardan anladğım kadarıyla esraya üzücü bi şey olmuş. sıkma canını tamammı esracım gelcem şimdi ben
evet tatlım aynen öyle yapıcam sanada geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine..gypsycim canım bence kafaya takma zaten baska dra gideceksin senin hicbi problemin yokki dr da nekadar patavatsız acile gel bebegi alalım filan nekadar kolay almak bebegi ya inanamıorum bu insanlara. baska dra git kafan rahat olsun.
aftabru bombalar tam bomba gercekten, benim suan gobis golgeledi bombaları hatta artık kucuk gorunuolar gozume.
norram aglama ne olur seni okadar ii anlıorumki inanamazsın ama bu haftayıı gecirince bruksel hayatın yavastan normale doner. ben hep ilk hafta salak gibi olurum yasadıgım bu ev bile yabancı gelir
gel annem gellll bekliyorumm :))daha tabi oda bomboş şu an tam tamamlanınca yine çekerim şimdi biraz geçmişi okuyum biraz yazılanlardan anladğım kadarıyla esraya üzücü bi şey olmuş. sıkma canını tamammı esracım gelcem şimdi ben
evet hayatım bende bunu merak ediyorum yani ihtimal nedir ben bu korku ve tereddütlemi yaşıcam anlamıyorumki ben rahat bi insanım bide pimpiriklide diilim tansiyonum felan çıksa anlarmıyım acaba ordan oraya geziyorum ne bulsam yiyiorum vs bunlarmı etki etti nolcek bölee sorucam hepsini acıbademe para ödemeyiorum görümcem orada hemşire o yardımcı oluyor yada ondan kesiliyor bilmiyorum artık etiler acıbademde..esram en iyisi sen dedigin gibi içini rahatlatmaya ya acıbademe git tekrar yada normal muayne ucreti vs vererek gidiyorsan baska bir dra da gorunebilirsin için rahatlar faryklı goz olarak baktırmıs olursun.
tamam anlasıldı tansiyonun çıkarsa gitcen hemen alınması gerek falan bu cumlelerkorkunç çok haklısın ama ihtimal ne kadar ?
nası anlarsın
sana su kadar gnude bu kadar t ansiyon olcumu yap falan demesi gerek neye gore dikkat etcenn ??
sağol canım evde yok alıcam bende evde ölçerim kendim hem her zaman gerekli sonuçta..Geçmiş olsun Esra, tetkiklerin temiz çıkmasına sevindim. Moralini bozma sakın. Tansiyonunu sürekli ölçmen gereken sanırım. Evde tansiyon aletin var mıydı?
sağol tatlım ama bana gezinme felanda demedi anlamadım gittii bu yüzden şart oldu başka doktorrrAFTABRU dileklerin çok hoş ama ben ilk hamileliğimdede 12 kilo almıştım toplam yapısal bişey sanırım aileden benden çok bebişlere yarıyo yediklerim sanırım kızımda kilolu doğmuştu oğlumda haftasına göre önde pis boğaz bunlar napimm herşeyi yiyolar artı bana diyosun esas sen manken gibisin maşallah
GYPRESRA canım üzülme hemende morelini bozma sadece olasılıklardan bahsetmiş biraz daha dikkat edersin olur biter ayrıca bak kuzunda maşallah kilosu falan merak etme benim sıpada baş aşağı duruyo senin gibi benim dr çok gezinme dedi bunlar sadece önlem üzülme olurmu ne kadar pozitif bakarsan morelini yüksek tutarsan herşey o kadar iyi gidiyo ...
kızlar başka gözden kaçırdığım varsa kusura bakmayın site çook sorunlu sayfaları bile güçlükle açıyo inşallah bu kadar yazdım sorunsuz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?