günaydın kızlar
doktordan geldim az önce keyfimi kaçırdı yine doktor yaaa ikinci kez detaylıya girdik,sorun devam ediyormuş bebeğimin kalbine giden damarlardan biri tıkalı bana sordu adam dediki;kanaman oldumu??yok dedim tansiyonun yükseldimi yok dedim düşük oldumu vs dedi ayy içimi kararttı dedim yok böyle sorunlarım hiç olmadı ilk gebeliğim dedim rapor yazdı doktora çıkın bi gösterin dedi,kadın doğumcumda artık gözetim altında olmalısın dedi eğer tansiyonun yükselicek olursa acilen gelmen gerek ve çocuğu almamız gerek dedi yani erken doğum riski taşıyorsun dedi senağlama
hala şapşal gibiyim ne demek istediğini anlayamadım yani benim tansiyon sorunum vs yok??bu şimdi olabiliceklermi söyledi gerçekten ciddi bi sorunmu var karar veremedim offff senağlama
bebişim iyi 1100 gr gelişimi gayet güzel bide bize yakşıklı bi foto verdi eşime vereyim taratsın işyerinde yada foto makina ile çekerim o resme bakıp bakıp avunuyorum başı aşağıda ayaklar midemde bunun haricinde sorun yok bide tartılmayı unuttum acaba kaç kilo oldum evdekide bozuldu benim ağırlığma tartımı dayanır delikafadulden
geçmişi okuyayım..
kızlar bende önceden elimde olan annemin yaptığı dantel motifleri var.pikocuya sordum güzel bi battaniye sarabilirmiş.lila ve beyaz olsun istiyorum sizce nasıl olur.ve elinde olan veya yaptıran varsa bana resmini yollasın bi zahmet... he miii yerimseniben
günaydın kızlar
doktordan geldim az önce keyfimi kaçırdı yine doktor yaaa ikinci kez detaylıya girdik,sorun devam ediyormuş bebeğimin kalbine giden damarlardan biri tıkalı bana sordu adam dediki;kanaman oldumu??yok dedim tansiyonun yükseldimi yok dedim düşük oldumu vs dedi ayy içimi kararttı dedim yok böyle sorunlarım hiç olmadı ilk gebeliğim dedim rapor yazdı doktora çıkın bi gösterin dedi,kadın doğumcumda artık gözetim altında olmalısın dedi eğer tansiyonun yükselicek olursa acilen gelmen gerek ve çocuğu almamız gerek dedi yani erken doğum riski taşıyorsun dedi senağlama
hala şapşal gibiyim ne demek istediğini anlayamadım yani benim tansiyon sorunum vs yok??bu şimdi olabiliceklermi söyledi gerçekten ciddi bi sorunmu var karar veremedim offff senağlama
bebişim iyi 1100 gr gelişimi gayet güzel bide bize yakşıklı bi foto verdi eşime vereyim taratsın işyerinde yada foto makina ile çekerim o resme bakıp bakıp avunuyorum başı aşağıda ayaklar midemde bunun haricinde sorun yok bide tartılmayı unuttum acaba kaç kilo oldum evdekide bozuldu benim ağırlığma tartımı dayanır delikafadulden
geçmişi okuyayım..
kizlar gunaydin, bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum, midem dehset yaniyor, agzima eksi-aci sular geliyor( bide annemi ozledim ((( uff niye geldim ben buraya ne vardi kalsaydimmm..dunden beri hala aglamakliyim...
Esracim mobilya cok guzel cok begendim..
Gypsyy moralini bozma tatlim, tansiyonu yakin takibe alirsin, ama sorun olacagini sanmiyorum, doktorun sana olabilecek ihtimalleri soylemis her turlu seye karsi ama olucak diye bisey yok ki..
evrişim hoşgeldin güsel yavyuuuuua.s.
ikeadan aldık tatlım istanbula geliceksen bi uğramadan geçme bence??esracım nerden buldunuz bukadar ucuza Allah askına.yatak şifonyer dolay halı perde nevresım.ayy netten falan aldıysan adresını ver.zaten alacagım yataklar 400lira ortalama.sen odayı düzmüşsün kuzu
sağol canım evet oğlumada yaramış şükürler olsun böyle boğazlı bi anası varken çocukta elinde olmadna kilo alıyo :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3esracım maşallah oğluşuna demekki yediklerin sadece sana değil oğlunada yaramışşşş bu açıdan şanslısın... doktorda bence kötü olasılıklardan bahsetmiş. bebeğin diğer damarlardan beslenebildiğine göre ki kilosu bunun göstergesi , diğer belirtilerde sende yaşanmadığına göre demek ki riskin var ama dikkatli olduğun sürece sorun yok. diğer doktorda demiş ya artık gözetim artmalı son üç aya girdiğimizde hersey artıyor. canını sıkıpda tosuncuğunda keyfini kaçırma...
canım aynı doktora gittim sürekli aynı yere gidiyorum zaten geçen sefer acıbadem göstermiştik o hafta içinde içim rahat etmedi bende gittim birebir doktorla görüştüm oda baktı detaylı değil ama normal ultrasondu sanırım baktığı emin değilim oda aynı şeyleri söyledi fetal eko istedi ama fetalim temiz çıktı..şimdi yine acıbademe gideyim diyorum ama bi fark olmuyor arada içim rahat etsin diye gidicem bende sormadımki ne sorucamı bilemedim sadece dedimki bu neden olabilir??belki bi yerlerde bi yanlış yapıyorumdur vs yediğimden hareketlerimden felan dediki senle alakalı değil olabiliyor böyle sorunlar gebelikte kafana takma dedi sadece tansiyonuna dikkat et ve bi yükselme yaşanrsa hemen hastaneye gelmen gerek bebeği almamız gerekir dedii ayy o cümle benim içime işledi belkide onlar için basit birşey anlamadımki bende ama bu sorduğun soruları acıbademdeki doktora sorucam tek tekk..adascım ya
sen geçen sefer gittigin dr un aynısınamı gittin ?
senin ilk detaylını kendi dr unmu çekmisti ayrıca perinatalogu mu çekiyor ?
acıbadem e de yollamıstın sonuçları sanırım ordanda fikir almıstın ;?
onlar tekrar etmeni soylemisti diye hatırlıroum detaylı çekimini duzelir belki diye oylemi ?
damarın tıkanık olusu tansiyon sorunu yaratabilir diye dusunuyorlyar heralde allaha sukur simdiye kadar olmadı bundan sonrada olmayabilir yada riskli donemi asarsın belki olcagı varsada sonra olur tam risk nedir ne oranda tansiyonun oartabilir vs bunlar hakkında niye aydınlatmıyorlarsen neden sormadın be kuzum ?
anlamadımkı ben birsey kanama yada tansiyon sorununumu olabilirmis yani simdi ?
sağol nurdanım sende toparlan artık be kuzu ağlayıp bebişini üzüyosun farkındamısın??defnenin yazısını okuuu yapma böyleee..kizlar gunaydin, bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum, midem dehset yaniyor, agzima eksi-aci sular geliyor( bide annemi ozledim ((( uff niye geldim ben buraya ne vardi kalsaydimmm..dunden beri hala aglamakliyim...
Esracim mobilya cok guzel cok begendim..
Gypsyy moralini bozma tatlim, tansiyonu yakin takibe alirsin, ama sorun olacagini sanmiyorum, doktorun sana olabilecek ihtimalleri soylemis her turlu seye karsi ama olucak diye bisey yok ki..
evet yaa onlara ne kadar normal geliyo böyle şeyler sinir oluyo insan offf sağolasın tatlım sende kaç gündür yoksun iyisin değilmi?sitedeki sorundan giremedin sanırım..ESRACIM
doktorlara göre konuşmak öyle kolayki...canı acıyan onlar değil.çok kavgam olmuştur onlarla..bugüne kadar geldiysek birçok sıkıntıya rağmen rabbim yardım ediyor demekki...ciddi bir sorun olsaydı maşallah oğluna bak gayet dirayetli ki bebeğin durumuda iyi olmazdı..canım erken doğum derken bir ihtimal bir risk...sen önlemini alırsan denilenleri yaparsan niye erken doğum olsunki...dikkat et kendine bozma moralini...
sağol evrişimmm inşallah bişi olmayacakk :çok üzgünüm:Valla ben anlamadım bıle.. sen yaptırdıktan sonra koyar mısın sıteye? hıc duymamıstım bole bısı..
Ya kuzumm.. arkadaslar da demıs, olabılırlıkler uzerıne konusmus.. sen kendıne dıkkat et, faz yorulma, tuzdan uzak durmaya calıs,tabıı kararı kadar.. bır de strese gırebılecgın ortamlardan uzak dur.. bısı olmayacak emın ol.Vee masallahh oglusunaa,cok ıyı kılosu.
Esrakom, kızının odası sahane olacak.. anladıgım kadarıyla odan uygun.. bole bır sans olunca da ne gusel sekılde yerlestırılıyor ıste, Allahım ıcıne sındırsın.
menide götüyüymüsünn en son 5 sene önce gelmiştim ismire bayıldım kemer altınaa çok güsel yaff bu arada hoşbuldum bidenem iimde genzim açılmadı daha bide o açılsaydıSaol cıgerım benım, sende hoşgeldın, umarım daha ıyı olmussundur..
Ben cıkıyorum, kemeraltına ınıcem.. mermerşahi denen zımbırtıyı falan alayımm, bundan sonra kolay kolay ınmem carsıya pazara.. hava ısınmaya baslayacak cunku.. oturdugum yerden salya sümük bezi yaparım artık..
Hepinizi kokluyorum.. gelınce gorusurusss kuzular.. Allaha emanet olun.
ohh yarasın canım şifa olsun benimde genzim kapalı limonu kaynasıp balla sekerlendirdim yinede genzim açılmadıgunaydın guzel anneler
dun gece yatmadan ictigim papatya ise yaradı saat4e kadar deliksiz uyudum sonra wc filan derken 6ya dogru daldım sonra esimi yolladıktan sonrada yattım 1i geciodu kalktım saat 3 simdi burda. nezlem gecmemis tabiki ama vucudum dinlendiginden daha ii sayılırım kahvaltıdada ıhlamur ictim bol limonlu idare edioz iste dısarı cıkmayı dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?