2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Seerni bebişin güle oynaya, sağlıkla büyüsün içinde.

Önemli olan kalpler bir olsun değil mi (teselli olmadı biliyorum ama ne diyeyim :teselli:)

sedacım bence harika olmuş takımda çok güzel çok sevimi sade ve hoş, duvarın rengiyle nefis görünüyor

AFTABRU dileklerin çok hoş ama ben ilk
SEERNİ canım odanız çook güzel olmuş güle güle yatsın renklerde çok uyumlu olmuş
güçlükle açıyo inşallah bu kadar yazdım sorunsuz gelir

Serni odanız çok güzel olmuş renkleri uyumlu güle güle kullanın
kızlar çok çoook teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
bir sürü alıntı yaptım..hepsi gitti. zaten çoook uykusuzum dün

seerni oda çok güzel olacak balli..güle güle kullansın bebişin.kesin kız değil mi?

dide dr kız dedi ama hep içimde bir kurt var ya bide son anda erkek derse kalırız öyle ortada pembelerle millet güler halimize kaydirigubbakcemile3
yawfff..sanki kara kış kapıda...hava bi kötü bi kötü...yağmur, fırtına...bu ne yaa..biz mayısta değilmiyiz..yoksa büzüşük beyinli ben mevsimleri mi karıştırıyorumm..

evet mercimek antalya öyleymiş ama bursada hava günlük güneşlik ee hep sizmi yaz yapcanız iyi oldu size hihoyyyt hihoyyyt

esracım moralin daha düzgün dimi nasılsın bebişide üzme kendini üzerek

maviş geldinmi bebişin cinsiyeti belli oldumu yazsana hadi

burko maşallah bebeğine bu doktorlarında sağı solu belli olmuyor pat bişey diyiveriyorlar fetal ekonu çektir rahtla canım
esar sizede maşallah ya delirtir bunlar insanı bebeğin gelişimi iyi gidiyorsa tıkanıklıkda nerden çıktı başka biryerede görün bence
nazan bende orda tıkandım kendimmi vurucam başaksınamı yaptırıcam çok küçük uçları var sen kendinmi yapıyorsun hala başlamadım
bu gün yine sancılandım kızlar az kaldı bi hayırlısıyla kucağımıza alsaydık

ben henüz mensucat olaylarına girmedim. gerçi bir tane pembe çarşaf aldım, annemler cibinlikli bir set almışlar çünkü almanyadan pembeli. ona yedek çarşaf olsun istedim. bir havlusu, bir penye battaniyesi, bir de polar battaniyesi var sadece. ben mensucata bir dalarsam pir dalarım diye şimdilik kapısının önünden bile geçmiyorum taçın filan.... 180tl minnacık uyku seti için çok gibi geliyor ama bebeklerin ürünleri daha özel oluyor ya ondan biraz pahalı olması normal bence.

MİNİK KELEBEK, sen ne zaman geliyorsun istanbula. o bebek arabası satılan pasajın adı HAŞİM İŞCAN herkes bilir, kolay bulursunuz. ben oraya hiç bakmadım henüz. size kolay gelsin.

GYPSY cim gözün aydın canım bebeğini görmüşsün. benim de bebeği besleyen damarlardan birinde sorun vardı ama doktor hiç öenmsemedi hatta ben biraz üzülür gibi oldum o moral verdi. dedi ki "bu damarlardan birinin tıkalı olması bebeğin gelişmeyeceği anlamına gelmez. kaldı ki ikisi bile problemli olsa bebek gelişebilir". benim doktor çok rahat bir adam ama, zaten hiç moral bozmaz. tabi benim bahsettiğim damarlarla senin bahsettiğin damarlar aynı mı bilmiyorum. benimki plesantamın damarları. seninki bebekte bulunan damarlar mı? bence moralini bozma, fetal ekoyu da çektir tekrar, ne gerekiyorsa yapın. sen önünü kış tut, bırak yine de yaz gelsin. zaten bebeğin kocaman olmuş, en kötü ihtimali düşünelim; diyelim ki bebeği almaları gerekti, yaşama şansı o kadar yüksek şuan bile... ben bu kötü ihtimale hiç inanmıyorum ama, sen nur topu gibi doğum yapacaksın, hiç bişeycik olmayacak. fotoyu da heyecanla bekliyoruz.

ESRAKO, bayıldım odaya. tam benim tarzım. eminim çok çok güzel olacak. 1.850 tarif ettiğin parçalar için gerçekten çok ucuz. inşallah adamlar gerçekten iyi iş çıkarırlar. usta işi riskli oluyor malum.

GYPSY, sen nasıl o kadar şeyi 650 ye mal ediyorsun kuzum? nerde yaptıyorsun allah aşkına? ben sadece dolap ve yatağı 700 ye mal ediyorum. üstelik yatağın içinde şilte yok, sadece tahtası

yine basladı site problemleri ya ekran kapanmalar sayfa acılmama durumları offff

NAZAN
demek seninde zevkin bu sekilde. valla iste bu duz renk mobilyaya duvar kagıdı yapsam iki renkli hani ustu desenli altı tek renk falan arada bordur çok sık olur ama ugrasmak zor geliyor duvar kagıdı ustası bulmak falan boyayı babam yapıyor :) ben kendimi bildim bileli babam boyar bizim evi falan yani ailemle oturdugum zamanki bizim evi:) su andada berkenin odasını boyadı geçenelrde kızın kinide boyayacak insallah. ama kagıtlar çok sık karar vermek zorr.
duz renk duvar boyarsam iyice sade mi olur diye dusunuyorum iki renk iki pembe tonunda boyayıp araya bordurmu koysam diyorum kararsızım. valla anlastıımız yer ne dedi nazan biliyonmu 50 tl kapora verin gerisini urun gelince verirsiniz. mallaranı çok guveniyorlar belliki de bana nası guveniyorlar bilmiyorum :)) yani belki caycam o dandirik sozlesmeye imza atmak çok birsey ifade etmiyorki aslında:) yada urun bizim nasıls satarız falan diyorlardır belkide kimbilir

bu arada modako vs gibi yerlerde oda takımı alana içindeki tekstil urunleri bedava veriliyorhediyeler içinde.) demek 180 t l gibi bir hediye vermis oluyorlar çok iyiymis yani bu durumda.

su tullu sepetler normalde 400 civarı saten kumaslı bol tullu falan olan sepetler varya onlarıda oda takımı alana 250 gibi sayıyorlar onuda biz 200 e indirdik :) içindeki ortuleri çindeki yatagı minik yastıkları tum tulleri bambu sepeti içinde

esracım madem para da vermiyorsun mutlaka acıbademe git tekrar bir danıs bakalım

peki senin asıl kendi dr un hiç yorum yapmıyormu
yani bu detaylıyı çektirrdigin radyolog çok yorum yapmayabilir o senin asıl dr un değil ama asıl takibini yaptırdıgın dr un ne diyor ??

didecim yaa

kıyamam vallahi ya ne bitmez agrı imis bu nası birsey uykunadan edecek kadar ne kadar farklı yasıyruz hepimiz bu gebelik surecini kiminin gozun uyku girmiyor kimi sabah uyanamıyor kimi agrıdan duramıyor . herkesin farklı farklı sikayetleri var.

deryacım
sanada allah kolaylık versin sancılanmıssın yine. dedigin gib isag salim kucagımız abir alsak allahın izniyle

KAYRACIM
epeydir goremdim seni tam yazcaktım oglen o arada ekran gitti tabi unuttum simdi aklıma geldi. ticker in çikmiyor halen kac hafta bitti korkulu haftayı geçtik dimi. inanamıyorum ya 30 lu haftalara çok az kaldı bazılarımız bir kac hafta sonra 30+ olacaklar hayırlısıyla zaman su gibi akıp geçiyorr
ben epeydir geri sayım gunume bakmamıstım 103 imis bugun inanamadım en son biraktıgımdma 118 mi neydi epeydir unutmusum bakmamaısım buna:)
hos sezaryan olacaklar için bu sureç kesinlikle daha kısa 40 hafta beklenmiyor sezaryanda dolayısıyla benim su an 103 gorunuyor ama zaten aslında 90 gun falan var yan itam uç ay .

teşekkür edrim baybmom cum
esrako sen biliyosundur bu 7inci kutucuğa ne zaman geliniyo 3.tremiser ya bide beni en fazla bu kutu heycanlandırıyo

ESRACIM radyolog ile perinatolog aynı şey değil. Belli ki sana bakan dr işinin ehli ama moral bozan tiplerden. Sen yeme işini abartma. Bir perinatoloğa görün. Bakalım ne diyecek. Moralini bozma, bir problem olsaydı şimdiye kadar nasıl gelişirdi? İnanıyorum ki, bu sorun kendiliğinde yok olacak. Gene de için rahat olsun, git birine daha görün.

kizlar gunaydin, bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum, midem dehset yaniyor, agzima eksi-aci sular geliyor( bide annemi ozledim((( uff niye geldim ben buraya ne vardi kalsaydimmm..dunden beri hala aglamakliyim...

GAVISCON yok mu gaviscon ? Dİk kafaya... Ama ruh hali de reflü yapar doktorcum, sen de bilirsin. Kuşum ben İzmir'den İstanbul'a gelince bile kötü oluyordum. Değil ki Ülke değiştiriyorsun. Bİr hafta içinde alışırsın. Eylülü düşün:) Sıpalarımızı yan yana koyup gülüşeceğiz :)

Ihlamur beni de çok rahatlatıyor babycim. Ne kadar şifalı. Papatyayı denemedim hiç. O daha mı etkili? Emzirirken içecekmişiz bunları. Papatya, rezene ve kimyon. Bebişlerimizin gazı olmazmış. Bİr de çok reken aylardan itibaren günde 4-5 kaşık rezene bebeği çok rahatlatırmış, gaz problemini çözmeye yardımcı olurmuş.

yawfff..sanki kara kış kapıda...hava bi kötü bi kötü...yağmur, fırtına...bu ne yaa..biz mayısta değilmiyiz..yoksa büzüşük beyinli ben mevsimleri mi karıştırıyorumm..

Püfff.. Al benden de o kadar!!! Allaaam, yetmez mi artık?? :Saruboceq: Azcık sıcak olsa ya? Dondurmadan zevk almıyorum yaa

hey gidi be ilk haftalar hatırlıyorum 258 gun mu ne yazıyordu yahuu:)

evet :))) 199 lara düşünce mutlu olmuştum :) Sıra 99 larda :)

selam şekerler
bu site sabrımı ölçüyo sanırım - herkeste sorun var mı yoksa sadece bende mi devam ediyo - 1 saat oldu 4 sayfayı zor okudum - bebek odalarını gördüm çok şirinler ya güle güle kullanın Bizde önümüzdeki 2 hafta içinde alıcaz inşallah

Seerni çok güzel olmuş odan..Babymom bana da ilham gelmedi henüz:)

Dide kardeşim çok üzdün beni şimdi..Ne yapmak gerek bilmiyorum ki..

esrako sen biliyosundur bu 7inci kutucuğa ne zaman geliniyo 3.tremiser ya bide beni en fazla bu kutu heycanlandırıyo

26+6 DEDİĞİ GÜN 7,KUTUCUKTASIN hihoyyyt
ESARKO SANDA GERİ SAYIM BAŞLaMIŞ hadi kızlar az kaldı
yanlız bu site sorunları gıcık etti iyiceklava:kötükedihüso

seerni odanız çok hoş güle güle kullan canım hayırlı olsun beşin içi güzel yavrunla dolsun inşallah

canım merhaba.doğrudur görmediğin çok sık girmiyorum.daha çok dinlenmekle geçiriyorum vaktimi.28.haftaya başladım.allahın izniyle.canım korktuğum hafta evet çok şükürki geçti ama hala içim rahat değil.30 lardan sonra dahada rahatlayacağım inşallah.
evet ne güzel değilmi herkes 7.aya gelmiş yada az kalmış.allah tamamına erdirir inşallah...seninde baya az kaldı inşallah.bu arada odana bayıldım...

canım esraya sormuşsun ama ben cevap vereyim yanlış bilmiyorsam 26+6 te geçiyordu...zaten 27+0 da son yarı başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…