Seerni bebişin güle oynaya, sağlıkla büyüsün içinde.
Önemli olan kalpler bir olsun değil mi (teselli olmadı biliyorum ama ne diyeyim :teselli:)
sedacım bence harika olmuş takımda çok güzel çok sevimi sade ve hoş, duvarın rengiyle nefis görünüyor
AFTABRU dileklerin çok hoş ama ben ilk
SEERNİ canım odanız çook güzel olmuş güle güle yatsın renklerde çok uyumlu olmuş
güçlükle açıyo inşallah bu kadar yazdım sorunsuz gelir
evet tatlım aynen öyle yapıcam sanada geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine..
gel annem gellll bekliyorumm :))
odanız harika olmuşş bayıldım vallahi zati öle renklere biterimmm pembeymiş lilaymışş ee ruhumuzda çingenelik var naniknanik bende kırmızılı bodyler alıyorum öyle gideriyorum hevesimee erkek çocuk olunca mecburrr..bide aksesuarları ekledinmi oyy ne güzel olurrr sağlıkla gelsin büyüsün odasında bebişin..
başka doktorrr
sagolun fistiklar, ama cko kotu oldum, hep bebisim aklima geliyor zaten ondan bu kadar agliyorum, ben onu birakamazdim annem simdi neler hissediyordur diyorum( suan iste bile gozlerim dolu dolu...
insallah bi haftaya toparlarim...
serni canim oda muhtesem olmus, cok cici...
kızlar çok çoook teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinSerni odanız çok güzel olmuş renkleri uyumlu güle güle kullanın
bir sürü alıntı yaptım..hepsi gitti. zaten çoook uykusuzum dün
seerni oda çok güzel olacak balli..güle güle kullansın bebişin.kesin kız değil mi?
yawfff..sanki kara kış kapıda...hava bi kötü bi kötü...yağmur, fırtına...bu ne yaa..biz mayısta değilmiyiz..yoksa büzüşük beyinli ben mevsimleri mi karıştırıyorumm..
ben henüz mensucat olaylarına girmedim. gerçi bir tane pembe çarşaf aldım, annemler cibinlikli bir set almışlar çünkü almanyadan pembeli. ona yedek çarşaf olsun istedim. bir havlusu, bir penye battaniyesi, bir de polar battaniyesi var sadece. ben mensucata bir dalarsam pir dalarım diye şimdilik kapısının önünden bile geçmiyorum taçın filan.... 180tl minnacık uyku seti için çok gibi geliyor ama bebeklerin ürünleri daha özel oluyor ya ondan biraz pahalı olması normal bence.oda ve bebek arabası muhabbetleri iyice artmış bende perde cibinlik ve uyku seti hepsini komple takım istiyorum ama çok pahalıya çıkıyor öyle ikea da var bir de funnababy diye bir markanın var.Kızımın odasına duvar stickerları düşünüyoruz duvar kağıtlarına ve bordürlere baktık ama vazgeçtik sonra. Ayrıca perde içinde rustik mekanizmadan kullanıcam çok şirin oluyorlar. Dün öğlen linens e baktım uyku setleri 180 tl nevresimler 52 tl idi 3 al 2 öde diye kampanya varmış 180 de çok uygun değil hani!! Başka bir dükkan da özdilek uku setini sordum o da 98 tl idi sanırım karar vermek zor. Linens de bebek odaları için çok şirin tüller de var haberiniz olsun önemli olan karar verebilmek
günaydın kızlar
doktordan geldim az önce keyfimi kaçırdı yine doktor yaaa ikinci kez detaylıya girdik,sorun devam ediyormuş bebeğimin kalbine giden damarlardan biri tıkalı bana sordu adam dediki;kanaman oldumu??yok dedim tansiyonun yükseldimi yok dedim düşük oldumu vs dedi ayy içimi kararttı dedim yok böyle sorunlarım hiç olmadı ilk gebeliğim dedim rapor yazdı doktora çıkın bi gösterin dedi,kadın doğumcumda artık gözetim altında olmalısın dedi eğer tansiyonun yükselicek olursa acilen gelmen gerek ve çocuğu almamız gerek dedi yani erken doğum riski taşıyorsun dedi senağlama
hala şapşal gibiyim ne demek istediğini anlayamadım yani benim tansiyon sorunum vs yok??bu şimdi olabiliceklermi söyledi gerçekten ciddi bi sorunmu var karar veremedim offff senağlama
bebişim iyi 1100 gr gelişimi gayet güzel bide bize yakşıklı bi foto verdi eşime vereyim taratsın işyerinde yada foto makina ile çekerim o resme bakıp bakıp avunuyorum başı aşağıda ayaklar midemde bunun haricinde sorun yok bide tartılmayı unuttum acaba kaç kilo oldum evdekide bozuldu benim ağırlığma tartımı dayanır delikafadulden
geçmişi okuyayım..
kizlar gunaydin, bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum, midem dehset yaniyor, agzima eksi-aci sular geliyor( bide annemi ozledim ((( uff niye geldim ben buraya ne vardi kalsaydimmm..dunden beri hala aglamakliyim...
gunaydın guzel anneler
dun gece yatmadan ictigim papatya ise yaradı saat4e kadar deliksiz uyudum sonra wc filan derken 6ya dogru daldım sonra esimi yolladıktan sonrada yattım 1i geciodu kalktım saat 3 simdi burda. nezlem gecmemis tabiki ama vucudum dinlendiginden daha ii sayılırım kahvaltıdada ıhlamur ictim bol limonlu idare edioz iste dısarı cıkmayı dusunmuyorum.
yawfff..sanki kara kış kapıda...hava bi kötü bi kötü...yağmur, fırtına...bu ne yaa..biz mayısta değilmiyiz..yoksa büzüşük beyinli ben mevsimleri mi karıştırıyorumm..
hey gidi be ilk haftalar hatırlıyorum 258 gun mu ne yazıyordu yahuu:)
teşekkür edrim baybmom cum
esrako sen biliyosundur bu 7inci kutucuğa ne zaman geliniyo 3.tremiser ya bide beni en fazla bu kutu heycanlandırıyo
didecim yaa
KAYRACIM
epeydir goremdim seni tam yazcaktım oglen o arada ekran gitti tabi unuttum simdi aklıma geldi. ticker in çikmiyor halen kac hafta bitti korkulu haftayı geçtik dimi. inanamıyorum ya 30 lu haftalara çok az kaldı bazılarımız bir kac hafta sonra 30+ olacaklar hayırlısıyla zaman su gibi akıp geçiyorr
ben epeydir geri sayım gunume bakmamıstım 103 imis bugun inanamadım en son biraktıgımdma 118 mi neydi epeydir unutmusum bakmamaısım buna:)
hos sezaryan olacaklar için bu sureç kesinlikle daha kısa 40 hafta beklenmiyor sezaryanda dolayısıyla benim su an 103 gorunuyor ama zaten aslında 90 gun falan var yan itam uç ay .
teşekkür edrim baybmom cum
esrako sen biliyosundur bu 7inci kutucuğa ne zaman geliniyo 3.tremiser ya bide beni en fazla bu kutu heycanlandırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?