2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sanırım sitede sorun var baya uğraştım girebilmek için.bazende sıkılıp bırakıyorum.sizdede öylemi bendemi sorun var?

valla sorma daha genzim açılmadı bi türlü bende tv izlerken uyumuşum 4 bucukta 6 uyandım bir dinlenmişimmm ohh:) sen napıosun canım nasılsın?a.s.

iyidir fıstığım valla sadece dinleniyorum malum büyüdük baya fizik olarak.nefes alamıyorum uyku sorunum var uyuyamıyorum.birde diş ağrısı başladı ohh sorma...

Sağolun kızlar. Hiç beklemedim, bugün işinin ehli bir doktora gittim hemenhihoyyytBana çoook güzel şeyler söyledi. Bebişimin herşeyi gayet iyiymiş. Bu haftadan sonra düşük riski mi olurmuş, o doktor diplomasını nereden almışklava:Lekelenme kırmızıya dönüşmediği sürece korkulacak birşey yokmuş. Bunları söyledi.

Uzuuun uzun ultrasonda bebeğimi inceledi. Dedim ki, şöyle artistik bir poz yakalarsanız çekiverin. Önce bol bol baktı, senin kızın artist olmaya niyeti yok dedikaydirigubbakcemile3Sonra birden, hah! çok artistik bir poz yakaladım ama çok güleceksin dedi ve bana şunu verdi:

Bilin bakalım bu nedir?delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Hayatım arkadaşlar söylemiş söylemesi gerekeni. Hepimizin risklerden haberdar olmasında fayda var bence. Herşey iyi deyip de bazı göstergeleri kaçırırsak Allah korusun daha zor durumlarda kalabiliriz. Şimdi sen doktorunn dediklerini harfiyen yap ve bence işini sağlama almak açısından bir de hocaya görün. İstanbul'da bu işin uzmanı kimdir bilmiyorum. Araştır bakalım. Sakın moralini bozma. Doktorun seni uyarmak istemiş, illa ki olacak demek değil bu. Bak bana da düşük olursa da olur dedi halbuki anormal bir durum görmedi

kizlar gunaydin, bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum, midem dehset yaniyor, agzima eksi-aci sular geliyor( bide annemi ozledim((( uff niye geldim ben buraya ne vardi kalsaydimmm..dunden beri hala aglamakliyim...

..

Ah kuzuuuum, kıyamam sana:teselli:Geçecek gülüm, sabret

iyidir fıstığım valla sadece dinleniyorum malum büyüdük baya fizik olarak.nefes alamıyorum uyku sorunum var uyuyamıyorum.birde diş ağrısı başladı ohh sorma...
canım kıyamam sana gel ben sana bakıyım benimde nefes sorunum var böle hep iç çekersinde nefesini bırakırsın ya son hafta hep bunu yaşıyorum canım yaa geçmiş olsun dişinin ağrısı biran önce kesilir inş bitanemmm

Ha bu arada göbeğim de o kadar yağlı değilmiş, bunu da söyledihihoyyythihoyyythihoyyyt

anam ben çözemedim valla senin kızın neresi olduğunu:)))9

ah canım ya aynıyız işte.allah sonunu güzel kılsın geçer bunlarda bebişler doğunca...

kızlar bişey sormak istiyorum - ıstanbulda şöyle aynı alan üzerinde olan güzel bebek eşyaları satılan fazla mağza olan bir yer var mı? birileri eminönü tarafından mı bahsetmişti aklımda öyle bişey kalmış ya da ben mi yanlış hatırlıyorum - bilen varsa söyleyebilir mi?
haftaya istanbula gidecem de 2-3 günlüğüne bi bakayım diyorum sırnaşık şey

seernicim cok güzel canım odanız.bebişin mışıl mışıl uyusun odasında inş.
istanbul ucuz tabi her fiyatta eşya bulabiliyosunuz ne güzel çok şanslısınız
canım ahh keske istanbulda olsaydım.maalesef bızım burda alısverıs imkanı pek yok.bebek ürünlerınde,oyuzden istanbula gidicez kısmetse
MİNİK KELEBEK, sen ne zaman geliyorsun istanbula. o bebek arabası satılan pasajın adı HAŞİM İŞCAN herkes bilir, kolay bulursunuz. ben oraya hiç bakmadım henüz. size kolay gelsin.
canım kısmetse haftaya gelmeyı palnlıyoruz bakalım kısmet.o dedıgın işhanımı bılmıyorum canım.işte arkadasım tarıf ettı o şekılde gıdıcez artık.iple cekıyorum istanbula gıtmeyı,oyyy bebişime cicilerini alıp döneyim hayırlısıyla

canım emınönünde havuzlu han ve kürkçü han varmıs.sırf bebek ürünlerı satan.hatta havuzlu handan hemen cıkınca irem bebenın buuyuk bı magazası varmıs.bıraz yakınında chicconun outlet dükkanı varmıs sanırım.tam yol tarıf edemıcem ama emıınönünden mahmutpasa yokusumuydu cakmakcılar yokusumuydu neydı ordan cıkarken oralardaymıs.yanı soraraak bulnunabılır sanırım

Burkocum ne gÜzel bazı dr gerÇekten tam sınır etmek ıÇın bu mesleĞı seÇmıŞler sankı boŞver herŞeyın gÜzel Çıkması ıŞın en gÜzel kısmı kızınada maŞallah poposumu ayakları havada acaba desem

Mınık kelebek hazır senı yakalamıŞken oĞlumun adını sÖyleyım senle bır tÜrlÜ denk dÜŞemedık be canım yaĞız eren olucak eklersen sevınırım

ay çok saol canımcım hemen not aldım pazar günü annemi alıp gezecem oralarda :) inşallah açıktır pazar günü

Yemin ederim, şu sitenin arızaları beni siteden soğuttu yav. Dün de bir dünya yanıt yazmıştım hepsi uçtu iyice gıcık oldum.

Cumartesi akşamı eşimle öööööylesine dolaşırken (saat 8 - 9 civarı), malum 5 yıldır hep gezmeye - tatile geliyorduk, buradaki değişikliklerin tamamına vakıf olamamışız, neyse bir dükkan bulduk genişçe. Baktım chiccolar, pierre cardinler.. Daldık hemen. Dükkan chicconun Ege Bölge Dağıtımcısı çıkmaz mı? hihoyyyt Aradığım ARI MAYA desenli nevresim takımını piyasadan ucuza hem de taksitle buldum. hihoyyyt PIERRE CARDIN 2020 modeli ödül alan bir araba varmış. Aradığım pek çok özelliği bulmuştum, onu ve CHICCO PARK YATAĞI piyasadaki taban fiyatına 8 taksitle bulduk. Hemen atladık. Bir tek renk konusunda bir pürüz çıktı. Ben kırmızı - gri renklere sahip olanını beğenmiştim. Ondan yokmuş depoda. ıstanbul'daki depoda da yokmuş. Adam isterseniz işlemi iptal edebilirim dedi ama, başka bir renk seçeceğim.

Adamı (satıcıyı) görseniz çok komikti :) Adam 40 - 45 yaşlarında ve işini öyle seviyor ki; bana tulumları gösteriyor "şunlara bakın, ne güzel" diye. Hani biz kızlar arasında bakar da birbirimize gösteririz ya, öyle idi aynen :) Tabii ki satış yapma kaygısı da vardı ama adamın işini sevdiği her halinden belliydi. Bana neleri aldığımı ve hangi marka aldığımı sordu. Söyledim, "çok iyi yapmışsınız, siz bütün bunları nerden biliyorsunuz, araştırdınız herhalde" dedi :) evet dedim içimden, bizim kızlar sağ olsun :))

Bir de halılarım geldi bugün kızlar. Ben evlendiğimden beri hiç halı almamıştım. ılk evimizde gerek olmamıştı, halıfleks idi. Diğerlerinde ise durumumuz olmamıştı, eski halılarla idare etmiştik hep. Sadece annemin aldığı 2 tane el dokuma halım vardı güzel olan. Neyse şimdi yeni eve yeni halılarım da geldi bugün :) Çok güzel görünüyor. Açık renk aldım, ev genişledi sanki :)

Son düzenleme:

hadi iyisin hihoyyyt hayırlı olsun aldıkların canım güle güle kullanırsınız bebeyin sağlıkla büyür
bu arada o pierre cardin 2020 yi bende düşünüyorum çok okudum onunla ilgili epey kişi tavsiye etmiş - şekli de çok güzel - benim bebek arabamı kayın validem alıcakmış öyle demiş eşime - siz seçin biz alırız diye - muhtemelen o 2020 modeli aldırcam Sen aldın mı şimdi hepsi eline geçti mi? canlı canlı nasıl görünüyo araba - ben sadece internette gördüm resmini çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…