2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ooooh, ne iyi etmişsin. Güle güle kullansın oğluşun. Eeee? Neresi oluyor bu mağaza şimdi? Karabağlar'da mı?

kaydirigubbakcemile3Edepsiz kızım benim:asigim:Alem kuku görsün der gibi açmıştı işte böööyle:roflol:

Sağ ol, henüz eve gelmedi ama mağazada gördüm. bnim de çok içime sindi. hafif olması en büyük avantajı. 4 kademeli vs vs.. Park yatakla birlikte getirecekler. Yarın mağazadaki yatağın rengine bakıcam. Renge karar verdikten sonra birlikte gelecek.

Eeee? Neresi oluyor bu mağaza şimdi? Karabağlar'da mı?

Yok yav, Gaziemir merkezde... Piyasada nakit fiyata verilen değeri bunlar taksitli fiyata veriyor. 2020 yi 300 TL ye 8 taksitle aldık.

kizlar sinir oldum ne dir bu sitenin hali yaa??alinti yaptim bi suru gondermiyor..
tazecim hayirli olsun bebisinin cicileri, iyi gunlerde giysin..canim eylulu dusunuyorum bende hep zaten, insallah o zaman birarada simdiyi hatirlar guler geceriz..

burkoo yerim ben edepsiz gelinimi, tahmin ettim ama cok cilveli olucak senin cimcime:))

ah delitriyo bu site beni bişey yazacam 2 saat uğraşıyorum
saol canım bilgiler için 300 çok uygun fiyat ya şok oldum ben bunlara 375-450 civarı baktım internette hatta kendi kendime diyodum sanki binek otomobil satıyolar diye
belki almak için izmire gelebiliriz eşimle - ozaman senden daha detaylı bilgi alırım mağza ile ilgili olur mu?

tabii ki olur. en iyi bebek ürünleri, bebek alişverişi, bebek arabası ,oyun parkı, chicco, pierre cardin, kraft, maxi cosi, sunny baby, quinny, ve binlerce anne & bebek ürünü bu site o mağazaya aitmiş. Buradan da alışveriş yapabilirsin sanırm. Bİr bak istersen, hem hediyesi de var siteden alırsan. Gelirsen de seve seve yardımcı olurum ne demek :)

Kuzey'ımın in bugun alısverısının jübilesini yaptım.. bizim tüm ihtiyaclarımız bitmiştir arkadaslar :)))) Onları da cicilere ekledim.. şimdi aldıgım mermerşah kumaşını dikip biçmeye geldi.. Burcum o konuda bana yardımcı olacak.. bundan sonra cıkıp bırseyler alma devri bıttı (en azından zorunluluk bitti.. :)) )

Darısı basınıza arkadaslarım :))

çok sevdim ben bu siteyi hihoyyyt fiyatlar çok uygun - tuhaf bir şekilde herşey piyasadan daha ucuz - neden acaba???

hadi gözün aydın - çok kıskandım seni benim daha 598347598347593 adet ihtiyacım var hangi uçtan tutacağıma şaşırdım şu lazım bu lazım düşündükçe düşünmekten vazgeçiyorum
Ben herhalde doğuma giderken bile yoldan durup ihtiyacım olan şeyleri almaya devam edecem

yawfff..sanki kara kış kapıda...hava bi kötü bi kötü...yağmur, fırtına...bu ne yaa..biz mayısta değilmiyiz..yoksa büzüşük beyinli ben mevsimleri mi karıştırıyorumm..

Ya kafayı mı kırdınıss siz hepinizz.. şükretsenize halınıze.. gecen sene bu zamanlar yanıyordu havalar.. bu hamıle halınızle ne sıcagından bahsedıyorsunuz.. hava basılmıs balon gıbı dolaşmak ıcın bu kadar heveslı olmanız cok enteresan yaneeeeeeeeeeeee, ıcınızden soyleyın, benı karıstırmayın,havamı da bozmayın balkona cıktıkcaaa ohhhh dıyorummm, devammm :))))

O agrıyan bacagını yüzü koyun yatırmaya calıssana gecelerı.. kac kere yazdım ben bunu sana kadın, sakal mı takıp yazayımm, bı dene bakalım, bende ıse yarıyorsa sende nıye yaramasın, barı denedim dee en azından....

Kıskanma ne olur.. çalış senınde olur cicimm :)) ben asla sıcaklara kalmamak ıcın bu kadar cırpındım en basından,Izmır'ın manyak sıcaklarında, karnım burnumda halımı dusundukce hırs yaptım, bitirdim fallaa :))

gozun aydin kusumm, hadi bakalim simdi dinlenme zamani...:CüvCüv:

günaydın arkadaşlar,
rüyamda doğum yapmıştım. en erken ben doğurmuşum. siteye girip haber veremiyorum diye ESRAKO yu arıyorum o size haber veriyor filan.... çok güzel bir duyguydu. erken doğmasına rağmen çok sağlıklıydı bebeğim.

ne ilginç bu sabah da ben "o kadar çok söyledi ki herhalde ilk Aftabru bebeğini doğuracak biz bekliyor olucaz..Siteye resimlerini koyar, severiz. Sonra sırasıyla biz pırtlatırız.." diye düşündüm

herkese günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım eşim yanımda sürekli uykusunda konuştu yatağın içinde oturdu onunla uğraştım bende sağ bacağım baştan ayağıma kadar ağrıdı halada kalktım gerilmeler var yaa

günaydın kızlar

BABYMOM
inşallah 100 gr yüklemende sorun çıkmaz.şeker çözümü olan bi sorun.yüksek çıksa bile canını sıkma.bazı yiyeceklerden mahrum kalacaksın sadece

DİDE
sırt ağrılarından bahsetmişsin.ben bi aydır işkence çekiyorum resmen.sırt ağrılarından ne oturabiliyor ne yatabiliyorum.sanki yatınca daha çok ağrıyor.

teşekkür edrim baybmom cum
esrako sen biliyosundur bu 7inci kutucuğa ne zaman geliniyo 3.tremiser ya bide beni en fazla bu kutu heycanlandırıyo

canım 22+2 de 6. kutucuga geçtim ben 4 hatfa koyunca ustune 26+2 olması lazım ama 4,5 hafta gibi sayılıyor ya aylar 9 ayı doldurmak için sanırım arkadaslarda demisler 26+6 olabilir bende mantıken 26+2 dir diye seviniyordum haftaya gececeğim diye demek onumuzdeki haftasonu geçeceğim.

Ha bu arada göbeğim de o kadar yağlı değilmiş, bunu da söyledihihoyyythihoyyythihoyyyt

ay heralde burko yahuu obez misin yagından gorunmeycek kadar bebek cık cık cık yaaa,
yahu bu neresi senin kizin

canım istanbulda eminonunde havuzlu han ı ben hiç begenmedim hem biraz daha yukssek fiyatlar bilindikyer diye hemde çok guzel seyler goremedim ben
kurkcu han ise daha uygun ve daha sık seyler var bana gore kime sorsan eminonuna gelince kurkcu han diye gosterirler
chicco outlet magazasınıda buldum eminonunden kapalıcarsıya dogru yukarı çıkarken sagda arada biryerde ama anlat desen bu kadar anlatabilrim bende tesaduf eseri onune çıktım. ama eminonu malları varken chicco insana ucuz gelmiyor marka merakın yoksa gerek yok bence.

birde anadolu yakasında salı pazarı var kadıkoyde oradada guzel seyler var tavsiye ederim

tazecim gule gule kullansın bebiskon aldıklarını. halılarınıda sen gule gule kullan.
ne guçzel içine sinerek yapmıssın alısverisini.

ay masallah evrim yaa ben daha detay alısveris yapmadım liste çıkarcam bugun netten biryerlerden bulup neler gerkli diye onluk almamısım mesela hiç a klıma gelmedi birde tecrubeli anne olcam: )) hos daha detaya girmedim ondan aklıma gelmedi ben buldugum giysi turu seyleri alıyorum guezel gelen gozume

bu arada kız mermersah degil onun adı mermersahin :)))))

oy oy nazann yaa gorcezmi o gunleriii ay ben ne keyifle veririm haberini varyaaa.
once haberi yazarsonra solugu hastanede yanında alırım vallaha: )
hazır evde olcaz oh valla kendi dogumumdan onbes gun evel sizlerden baslıycak dggumlar çok eheycanlı gunler olcak ve bizler o mutlu sona çok yaklastıkkk varya dusundukce sevincten içim katılıyorrr

güle güle kullan canım...oğlun apalasın bi güzel kussun halılarına..:))

amiinn...gerçi sen gördükçe gene alırsın ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…