Yemin ederim, şu sitenin arızaları beni siteden soğuttu yav. Dün de bir dünya yanıt yazmıştım hepsi uçtu iyice gıcık oldum.
Cumartesi akşamı eşimle öööööylesine dolaşırken (saat 8 - 9 civarı), malum 5 yıldır hep gezmeye - tatile geliyorduk, buradaki değişikliklerin tamamına vakıf olamamışız, neyse bir dükkan bulduk genişçe. Baktım chiccolar, pierre cardinler.. Daldık hemen. Dükkan chicconun Ege Bölge Dağıtımcısı çıkmaz mı? hihoyyyt Aradığım ARI MAYA desenli nevresim takımını piyasadan ucuza hem de taksitle buldum. hihoyyyt PIERRE CARDIN 2020 modeli ödül alan bir araba varmış. Aradığım pek çok özelliği bulmuştum, onu ve CHICCO PARK YATAĞI piyasadaki taban fiyatına 8 taksitle bulduk. Hemen atladık. Bir tek renk konusunda bir pürüz çıktı. Ben kırmızı - gri renklere sahip olanını beğenmiştim. Ondan yokmuş depoda. ıstanbul'daki depoda da yokmuş. Adam isterseniz işlemi iptal edebilirim dedi ama, başka bir renk seçeceğim.
Adamı (satıcıyı) görseniz çok komikti :) Adam 40 - 45 yaşlarında ve işini öyle seviyor ki; bana tulumları gösteriyor "şunlara bakın, ne güzel" diye. Hani biz kızlar arasında bakar da birbirimize gösteririz ya, öyle idi aynen :) Tabii ki satış yapma kaygısı da vardı ama adamın işini sevdiği her halinden belliydi. Bana neleri aldığımı ve hangi marka aldığımı sordu. Söyledim, "çok iyi yapmışsınız, siz bütün bunları nerden biliyorsunuz, araştırdınız herhalde" dedi :) evet dedim içimden, bizim kızlar sağ olsun :))
Bir de halılarım geldi bugün kızlar. Ben evlendiğimden beri hiç halı almamıştım. ılk evimizde gerek olmamıştı, halıfleks idi. Diğerlerinde ise durumumuz olmamıştı, eski halılarla idare etmiştik hep. Sadece annemin aldığı 2 tane el dokuma halım vardı güzel olan. Neyse şimdi yeni eve yeni halılarım da geldi bugün :) Çok güzel görünüyor. Açık renk aldım, ev genişledi sanki :)
Burkocum ne gÜzel bazı dr gerÇekten tam sİnİr etmek İÇİn bu mesleĞİ seÇmİŞler sankİ boŞver herŞeyİn gÜzel Çıkması İŞİn en gÜzel kısmı kızınada maŞallah poposumu ayakları havada acaba desem
hadi iyisin hihoyyyt hayırlı olsun aldıkların canım güle güle kullanırsınız bebeyin sağlıkla büyür
bu arada o pierre cardin 2020 yi bende düşünüyorum çok okudum onunla ilgili epey kişi tavsiye etmiş - şekli de çok güzel - benim bebek arabamı kayın validem alıcakmış öyle demiş eşime - siz seçin biz alırız diye - muhtemelen o 2020 modeli aldırcam Sen aldın mı şimdi hepsi eline geçti mi? canlı canlı nasıl görünüyo araba - ben sadece internette gördüm resmini çünkü
Eeee? Neresi oluyor bu mağaza şimdi? Karabağlar'da mı?
Sağ ol, henüz eve gelmedi ama mağazada gördüm. bnim de çok içime sindi. hafif olması en büyük avantajı. 4 kademeli vs vs.. Park yatakla birlikte getirecekler. Yarın mağazadaki yatağın rengine bakıcam. Renge karar verdikten sonra birlikte gelecek.
Yok yav, Gaziemir merkezde... Piyasada nakit fiyata verilen değeri bunlar taksitli fiyata veriyor. 2020 yi 300 TL ye 8 taksitle aldık.
ah delitriyo bu site beni bişey yazacam 2 saat uğraşıyorum
saol canım bilgiler için 300 çok uygun fiyat ya şok oldum ben bunlara 375-450 civarı baktım internette hatta kendi kendime diyodum sanki binek otomobil satıyolar diye
belki almak için izmire gelebiliriz eşimle - ozaman senden daha detaylı bilgi alırım mağza ile ilgili olur mu?
çok sevdim ben bu siteyi hihoyyyt fiyatlar çok uygun - tuhaf bir şekilde herşey piyasadan daha ucuz - neden acaba???tabii ki olur. en iyi bebek ürünleri, bebek alişverişi, bebek arabası ,oyun parkı, chicco, pierre cardin, kraft, maxi cosi, sunny baby, quinny, ve binlerce anne & bebek ürünü bu site o mağazaya aitmiş. Buradan da alışveriş yapabilirsin sanırm. Bİr bak istersen, hem hediyesi de var siteden alırsan. Gelirsen de seve seve yardımcı olurum ne demek :)
Kuzey'ımın in bugun alısverısının jübilesini yaptım.. bizim tüm ihtiyaclarımız bitmiştir arkadaslar :)))) Onları da cicilere ekledim.. şimdi aldıgım mermerşah kumaşını dikip biçmeye geldi.. Burcum o konuda bana yardımcı olacak.. bundan sonra cıkıp bırseyler alma devri bıttı (en azından zorunluluk bitti.. :)) )
Darısı basınıza arkadaslarım :))
yawfff..sanki kara kış kapıda...hava bi kötü bi kötü...yağmur, fırtına...bu ne yaa..biz mayısta değilmiyiz..yoksa büzüşük beyinli ben mevsimleri mi karıştırıyorumm..
bir sürü alıntı yaptım..hepsi gitti. zaten çoook uykusuzum dün gece kalça ağrım tutu zaten ben de civatalar gevşedi bu sefer hıçkıra hıçkıra anıra anıra ağladım..kociş de perişan oldu..yatınca çok kötü ağırıyor anlatamam yaşadığım ağrıyı..oturunca biraz geçiyordu en sonunda yatakta oturarak uyumuşum..inanabiliyor musunuz.uyandım kafamı dayadığım kolum uyuşmuş..işte uyuduğum budur sonra alarm çaldı..1 saatlik uyku anlayacağınız..doğum sancısının bir çözümü vardır.doğurursun biter..bu çok beter bir şey...bu gün de sırtım coştu..hayırlısıyla bitirseydim şu süreci.
seerni oda çok güzel olacak balli..güle güle kullansın bebişin.kesin kız değil mi?
hadi gözün aydın - çok kıskandım seni benim daha 598347598347593 adet ihtiyacım var hangi uçtan tutacağıma şaşırdım şu lazım bu lazım düşündükçe düşünmekten vazgeçiyorum
Ben herhalde doğuma giderken bile yoldan durup ihtiyacım olan şeyleri almaya devam edecem
Kuzey'ımın in bugun alısverısının jübilesini yaptım.. bizim tüm ihtiyaclarımız bitmiştir arkadaslar :)))) Onları da cicilere ekledim.. şimdi aldıgım mermerşah kumaşını dikip biçmeye geldi.. Burcum o konuda bana yardımcı olacak.. bundan sonra cıkıp bırseyler alma devri bıttı (en azından zorunluluk bitti.. :)) )
çok sevdim ben bu siteyi hihoyyyt fiyatlar çok uygun - tuhaf bir şekilde herşey piyasadan daha ucuz - neden acaba???
günaydın arkadaşlar,
rüyamda doğum yapmıştım. en erken ben doğurmuşum. siteye girip haber veremiyorum diye ESRAKO yu arıyorum o size haber veriyor filan.... çok güzel bir duyguydu. erken doğmasına rağmen çok sağlıklıydı bebeğim.
teşekkür edrim baybmom cum
esrako sen biliyosundur bu 7inci kutucuğa ne zaman geliniyo 3.tremiser ya bide beni en fazla bu kutu heycanlandırıyo
Ha bu arada göbeğim de o kadar yağlı değilmiş, bunu da söyledihihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar bişey sormak istiyorum - İstanbulda şöyle aynı alan üzerinde olan güzel bebek eşyaları satılan fazla mağza olan bir yer var mı? birileri eminönü tarafından mı bahsetmişti aklımda öyle bişey kalmış ya da ben mi yanlış hatırlıyorum - bilen varsa söyleyebilir mi?
haftaya istanbula gidecem de 2-3 günlüğüne bi bakayım diyorum sırnaşık şey
Yemin ederim, şu sitenin arızaları beni siteden soğuttu yav. Dün de bir dünya yanıt yazmıştım hepsi uçtu iyice gıcık oldum.
kaygısı da vardı ama adamın işini sevdiği her halinden belliydi. Bana neleri aldığımı ve hangi marka aldığımı sordu. Söyledim, "çok iyi yapmışsınız, siz bütün bunları nerden biliyorsunuz, araştırdınız herhalde" dedi :) evet dedim içimden, bizim kızlar sağ olsun :)) [/COLOR]
Bir de halılarım geldi bugün kızlar. Ben evlendiğimden beri hiç halı almamıştım. İlk evimizde gerek olmamıştı, halıfleks idi. Diğerlerinde ise durumumuz olmamıştı, eski halılarla idare etmiştik hep. Sadece annemin aldığı 2 tane el dokuma halım vardı güzel olan. Neyse şimdi yeni eve yeni halılarım da geldi bugün :) Çok güzel görünüyor. Açık renk aldım, ev genişledi sanki :)
günaydın arkadaşlar,
rüyamda doğum yapmıştım. en erken ben doğurmuşum. siteye girip haber veremiyorum diye ESRAKO yu arıyorum o size haber veriyor filan.... çok güzel bir duyguydu. erken doğmasına rağmen çok sağlıklıydı bebeğim.
Cumartesi akşamı eşimle öööööylesine dolaşırken (saat 8 - 9 civarı), malum 5 yıldır hep gezmeye - tatile geliyorduk, buradaki değişikliklerin tamamına vakıf olamamışız, neyse bir dükkan bulduk genişçe. Baktım chiccolar, pierre cardinler.. Daldık hemen. Dükkan chicconun Ege Bölge Dağıtımcısı çıkmaz mı? hihoyyyt Aradığım ARI MAYA desenli nevresim takımını piyasadan ucuza hem de taksitle buldum. hihoyyyt PIERRE CARDIN 2020 modeli ödül alan bir araba varmış. Aradığım pek çok özelliği bulmuştum, onu ve CHICCO PARK YATAĞI piyasadaki taban fiyatına 8 taksitle bulduk. Hemen atladık. Bir tek renk konusunda bir pürüz çıktı. Ben kırmızı - gri renklere sahip olanını beğenmiştim. Ondan yokmuş depoda. İstanbul'daki depoda da yokmuş. Adam isterseniz işlemi iptal edebilirim dedi ama, başka bir renk seçeceğim.
Adamı (satıcıyı) görseniz çok komikti :) Adam 40 - 45 yaşlarında ve işini öyle seviyor ki; bana tulumları gösteriyor "şunlara bakın, ne güzel" diye. Hani biz kızlar arasında bakar da birbirimize gösteririz ya, öyle idi aynen :) Tabii ki satış yapma kaygısı da vardı ama adamın işini sevdiği her halinden belliydi. Bana neleri aldığımı ve hangi marka aldığımı sordu. Söyledim, "çok iyi yapmışsınız, siz bütün bunları nerden biliyorsunuz, araştırdınız herhalde" dedi :) evet dedim içimden, bizim kızlar sağ olsun :))
Bir de halılarım geldi bugün kızlar. Ben evlendiğimden beri hiç halı almamıştım. İlk evimizde gerek olmamıştı, halıfleks idi. Diğerlerinde ise durumumuz olmamıştı, eski halılarla idare etmiştik hep. Sadece annemin aldığı 2 tane el dokuma halım vardı güzel olan. Neyse şimdi yeni eve yeni halılarım da geldi bugün :) Çok güzel görünüyor. Açık renk aldım, ev genişledi sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?