canım o tarz çok yerler var. eğer kıyafetse önceliğin , eminönünü mahmutpaşa civarını dolaş, herşeyini alırsın. ben arkadaşım hamileyken gezmiştim oraları çok uygundu. ama kızım için hiç gitmedim henüz. havuzluhana mutlaka git. ucuzdu diye hatırlıyorum. nevresim filan da satılıyor oralarda.kızlar bişey sormak istiyorum - İstanbulda şöyle aynı alan üzerinde olan güzel bebek eşyaları satılan fazla mağza olan bir yer var mı? birileri eminönü tarafından mı bahsetmişti aklımda öyle bişey kalmış ya da ben mi yanlış hatırlıyorum - bilen varsa söyleyebilir mi?
haftaya istanbula gidecem de 2-3 günlüğüne bi bakayım diyorum sırnaşık şey
hadi gözün aydın - çok kıskandım seni benim daha 598347598347593 adet ihtiyacım var hangi uçtan tutacağıma şaşırdım şu lazım bu lazım düşündükçe düşünmekten vazgeçiyorum
Ben herhalde doğuma giderken bile yoldan durup ihtiyacım olan şeyleri almaya devam edecem
ne ilginç bu sabah da ben "o kadar çok söyledi ki herhalde ilk Aftabru bebeğini doğuracak biz bekliyor olucaz..Siteye resimlerini koyar, severiz. Sonra sırasıyla biz pırtlatırız.." diye düşündüm
kızına koca bi maşallahGelelim kuzucuktan haberlere:
Ölçümlerimizin hepsi çok iyiymiş. Gelişimimiz güzelmiş. Tam 740 gram olmuş benim tosuncuk kızım. MAŞALLAH KUZUCUĞUMA
Ama bu kadar iyi haberin yanında yine de içime kurt düşürmeyi başardı kadın helal olsun diyorum kendisineklava:
Neymiş, göbeğim çok yağlıymış, tam detaylı inceleyememiş. Beynini güzelce görmüş de, kalbini tam görememiş, fetal eko istedi. 20 Mayısta ona gideceğiz.
Lekelenmelerei sordum. Önce kırmızıya dönmezse korkma dedi. Dedim ki o dönemde hafif de ağrılarım oldu adet sancısına benzer. O zaman rapor verelim dinlen dedi. Ama önce bir ultrasona bakalım sonra karar veririz dedi. Ultrasonda olumsuz hiçbir şey görmedi. Üstüne de ne dese beğenirsiniz, "Ama bu haftalarda düşük olacaksa da elimizden birşey gelmez":1shok:Ne düşüğü bea!!! Sen aman herşey çok güzel de, ondan sonra da tut düşük olursa birşey yapamayız de. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. İçime kurt düşürdü anlayacağınız. Bir uzmana gidip tekrar ayrıntılı yaptıracağımbenneyaptımki
canım moralini yüksek tutu.doktorlar her zaman en kötü ihtimallerden bahsederler.o sadece ihtimallerden bahsetmiş.kendine tansiyonuna dikkat et.ayrıca bebişinede maşallahgünaydın kızlar
doktordan geldim az önce keyfimi kaçırdı yine doktor yaaa ikinci kez detaylıya girdik,sorun devam ediyormuş bebeğimin kalbine giden damarlardan biri tıkalı bana sordu adam dediki;kanaman oldumu??yok dedim tansiyonun yükseldimi yok dedim düşük oldumu vs dedi ayy içimi kararttı dedim yok böyle sorunlarım hiç olmadı ilk gebeliğim dedim rapor yazdı doktora çıkın bi gösterin dedi,kadın doğumcumda artık gözetim altında olmalısın dedi eğer tansiyonun yükselicek olursa acilen gelmen gerek ve çocuğu almamız gerek dedi yani erken doğum riski taşıyorsun dedi senağlama
hala şapşal gibiyim ne demek istediğini anlayamadım yani benim tansiyon sorunum vs yok??bu şimdi olabiliceklermi söyledi gerçekten ciddi bi sorunmu var karar veremedim offff senağlama
bebişim iyi 1100 gr gelişimi gayet güzel bide bize yakşıklı bi foto verdi eşime vereyim taratsın işyerinde yada foto makina ile çekerim o resme bakıp bakıp avunuyorum başı aşağıda ayaklar midemde bunun haricinde sorun yok bide tartılmayı unuttum acaba kaç kilo oldum evdekide bozuldu benim ağırlığma tartımı dayanır delikafadulden
geçmişi okuyayım..
bir sürü alıntı yaptım..hepsi gitti. zaten çoook uykusuzum dün gece kalça ağrım tutu zaten ben de civatalar gevşedi bu sefer hıçkıra hıçkıra anıra anıra ağladım..kociş de perişan oldu..yatınca çok kötü ağırıyor anlatamam yaşadığım ağrıyı..oturunca biraz geçiyordu en sonunda yatakta oturarak uyumuşum..inanabiliyor musunuz.uyandım kafamı dayadığım kolum uyuşmuş..işte uyuduğum budur sonra alarm çaldı..1 saatlik uyku anlayacağınız..doğum sancısının bir çözümü vardır.doğurursun biter..bu çok beter bir şey...bu gün de sırtım coştu..hayırlısıyla bitirseydim şu süreci.
seerni oda çok güzel olacak balli..güle güle kullansın bebişin.kesin kız değil mi?
ays yerim ben senin kuzunu söylemezsen anlayamayacaktım komik görünüyor : ))kaydirigubbakcemile3Edepsiz kızım benim:asigim:Alem kuku görsün der gibi açmıştı işte böööyle:roflol:
oo Evriş maşallah çok hızlısın hayırlı olsun, bende bugün tamalarım inş.Kuzey'ımın in bugun alısverısının jübilesini yaptım.. bizim tüm ihtiyaclarımız bitmiştir arkadaslar :)))) Onları da cicilere ekledim.. şimdi aldıgım mermerşah kumaşını dikip biçmeye geldi.. Burcum o konuda bana yardımcı olacak.. bundan sonra cıkıp bırseyler alma devri bıttı (en azından zorunluluk bitti.. :)) )
Darısı basınıza arkadaslarım :))
ohh hadı gözünaydın sekerim.bende inşallah haftaya bıtırmıs olcam alısverısı.sonra artık yavas yavas hepsini yıkayıp ütüleyip yerlestırmek kalır.valla cok iyi yaptın sıcaklara iş bırakmamakla,hele sizin izmiri düşünemıyorum.bizim buaralar yıne serın,anca ensıcak zaman 15hazıran 15 agustos arası ki yinede ozamanlar aksamları serın olur bazen,nede olsa karadenızKuzey'ımın in bugun alısverısının jübilesini yaptım.. bizim tüm ihtiyaclarımız bitmiştir arkadaslar :)))) Onları da cicilere ekledim.. şimdi aldıgım mermerşah kumaşını dikip biçmeye geldi.. Burcum o konuda bana yardımcı olacak.. bundan sonra cıkıp bırseyler alma devri bıttı (en azından zorunluluk bitti.. :)) )
Darısı basınıza arkadaslarım :))
günaydın arkadaşlar,
rüyamda doğum yapmıştım. en erken ben doğurmuşum. siteye girip haber veremiyorum diye ESRAKO yu arıyorum o size haber veriyor filan.... çok güzel bir duyguydu. erken doğmasına rağmen çok sağlıklıydı bebeğim.
tabii ki olur. en iyi bebek ürünleri, bebek alişverişi, bebek arabası ,oyun parkı, chicco, pierre cardin, kraft, maxi cosi, sunny baby, quinny, ve binlerce anne & bebek ürünü bu site o mağazaya aitmiş. Buradan da alışveriş yapabilirsin sanırm. Bİr bak istersen, hem hediyesi de var siteden alırsan. Gelirsen de seve seve yardımcı olurum ne demek :)
beli ve sırtı ağrıyan herkese geçmiş olsun diliyorum. uykusuzlar kervanına artık ben de katılacağım. birkaç gecedir çok kalitesiz uyuyorum. bölük pörçük...
tmm Meltemcim nerden ne aldım hepsini yazarımnesrin iyi alışverişler
alışveriş sonrası bize de bilgi verirsin
ben bu siteden portbebe beşiği begenmıstım.hem uygun hemde bebek ilk 4 ay falan yanımızda yatacagı için koca yatagını tasımaktansa besık cok daha iyi olur die düşündüm ve bu beişği begendım Pierre cardin portbebeli beşik - Oyun Parkları ve Oyun Yatakları
kelebeğim bende bundan alıcam hem sepeti taşınıyor ana kucağı alacaktım hani şu arabayada bağlananlardan arkadaşım sadece 5 ay kullanabildi ve çok ağır oluyor zor kullandı o kdar süre, bunun sepeti taşındıgı için doktora felan giderken bununla taşınır bebek, sonrada büyük araba koltugu alırız uzun vadeli kullanmış olur, hemde yanımda uyuması için ideal
tmm Meltemcim nerden ne aldım hepsini yazarım
kelebeğim bende bundan alıcam hem sepeti taşınıyor ana kucağı alacaktım hani şu arabayada bağlananlardan arkadaşım sadece 5 ay kullanabildi ve çok ağır oluyor zor kullandı o kdar süre, bunun sepeti taşındıgı için doktora felan giderken bununla taşınır bebek, sonrada büyük araba koltugu alırız uzun vadeli kullanmış olur, hemde yanımda uyuması için ideal
hımmm..?? şu setli bebek arabalarındaki ana kucağınımı sadece 5 ay kullandı...?
ben onlardan almak istiyodum..acaba boşuna mı almış olurum??hastane çıkışında ona koyarım diyodum..
ya canım onunla bebegı tasımak inankı cok zor,onun kendısı agır zaten bebk 3.ayından sonrada ortalama 6 kıloya ulasıyo o koltukların ortalama agırlığı 5 kılo.içinde bıde bebegı düşün,ancak ilk 2 ay kullanılır sonra otokoltugu olarak
oto koltuğu olarak ne kadar kullanabilirim acaba? o da önemli benim için..bi bilgin varmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?