2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım o tarz çok yerler var. eğer kıyafetse önceliğin , eminönünü mahmutpaşa civarını dolaş, herşeyini alırsın. ben arkadaşım hamileyken gezmiştim oraları çok uygundu. ama kızım için hiç gitmedim henüz. havuzluhana mutlaka git. ucuzdu diye hatırlıyorum. nevresim filan da satılıyor oralarda.
bebek bakım gereçleri için de büyük bebek mağazaları var. örneğin e-bebek var bizim evin orda, herşey bulunuyor.

galiba biz de öle yapacağız. hele bi doğsun ben eşimi e-bebek e göndereceğim herşeyi liste yapıp. bir saatte alıp gelecek. tabi ki böyle olsun istemiyorum ama hala kıyafet dışında bişey almadık. çok yavaş davranıyoruz. elimizi çabuk tutalım ki son dönemimizde rahat edelim. en azından kafamız rahat etsin.

ne ilginç bu sabah da ben "o kadar çok söyledi ki herhalde ilk Aftabru bebeğini doğuracak biz bekliyor olucaz..Siteye resimlerini koyar, severiz. Sonra sırasıyla biz pırtlatırız.." diye düşündüm

rüyamda zaten "nasıl foto ekleyeceğim" diye kara kara düşünüyordum. hiç bilgisayar başına geçecek halim yoktu ama öte yandan da aklım topikteydi. çok komik yaaa

kızına koca bi maşallahtombiş olacak sanırım
bi defa düşük 20.haftaya kadar olan kayıplara denir.20.haftadan sonrakiler erken doğumdur ve azda olasa yaşama şansları vardır.küçük bi lekelenme ilede erken doğum olacak demek yanlış olur.doktorlar duygularını yitirmiş oluyorlar sanırım ve bizleri anlamakta zorlanıyorlar.canım hi ç bi şey olmayacaktır.ben kanamalarla 9 ayı geçirenleri tanıyorum.

canım moralini yüksek tutu.doktorlar her zaman en kötü ihtimallerden bahsederler.o sadece ihtimallerden bahsetmiş.kendine tansiyonuna dikkat et.ayrıca bebişinede maşallahhem erken doğumda bundan sonraki haftalarda yaşayabilecek bi durumda.ama senin bebişin zamanında gelecek canım

ay dide.ağrılarımız çok benziyor.bende geçen gece ağlamıştım

TAZEFASULYE, sen de bir sürü yeni şey almışsın. çok imrendim. güle güle kullanın. hepsi hayırlı uğurlu olsun.

günaydın herkese, sitede problem devam ediyor zor okudum geçmişi
benimde uykusuz gecelerim başladı gece wc ye kalktım saat 3 de sabah namazına kadar uyuyamadım çok uykum var mirmirmirmir
bugün hava güzel işten izinde aldım öğleden sonra eminönüne gidiyorum arkadaşımla eksiklerimizi tamamlıcam inş.

Tazecik güzelgünlerde kullanın aldıklarınızı
verdiğin linkden bende bişeyler beğendim netten sipariş ederim

kaydirigubbakcemile3Edepsiz kızım benim:asigim:Alem kuku görsün der gibi açmıştı işte böööyle:roflol:
ays yerim ben senin kuzunu söylemezsen anlayamayacaktım komik görünüyor : ))

oo Evriş maşallah çok hızlısın hayırlı olsun, bende bugün tamalarım inş.

Aftabru resmini şimdi gördüm fit hamiş ama memişlerle göbişi geçmiş : ))
rüyanda bile bizler varız negüzel bebişlerimizin resmini ekleyeceğimiz günlerde gelecek çok az kaldı bende kabus dolu rüyalar görüyorum, karışık rüyalar

ohh hadı gözünaydın sekerim.bende inşallah haftaya bıtırmıs olcam alısverısı.sonra artık yavas yavas hepsini yıkayıp ütüleyip yerlestırmek kalır.valla cok iyi yaptın sıcaklara iş bırakmamakla,hele sizin izmiri düşünemıyorum.bizim buaralar yıne serın,anca ensıcak zaman 15hazıran 15 agustos arası ki yinede ozamanlar aksamları serın olur bazen,nede olsa karadenız

ayy canım yaa negüzel bıan gercek gıbı canlandı gözümde bakalım ilk kim vercek müjdeyı.anacım bugun benım şafak kaldı 94 hihoyyyt bı 10 gun kadar sonrada türkiyeyi dolascaz illerini kaydirigubbakcemile3

günaydın güzellll anneler yya bu ne dün siteye giremedim hiç çok sinir oldum gecmişede gecemiyorum bi türlü ooff

BURKO, gözünaydın canım. ben fotodan hiçbir tahmin yürütememiştim. demek ki o top top görünen şeyler ayakları mıymış? ilahi BURKO, kızının hemen müstehcen yayınını mı yaptın? kaydirigubbakcemile3
.
beli ve sırtı ağrıyan herkese geçmiş olsun diliyorum. uykusuzlar kervanına artık ben de katılacağım. birkaç gecedir çok kalitesiz uyuyorum. bölük pörçük...

ben bu siteden portbebe beşiği begenmıstım.hem uygun hemde bebek ilk 4 ay falan yanımızda yatacagı için koca yatagını tasımaktansa besık cok daha iyi olur die düşündüm ve bu beişği begendım Pierre cardin portbebeli beşik - Oyun Parkları ve Oyun Yatakları

beli ve sırtı ağrıyan herkese geçmiş olsun diliyorum. uykusuzlar kervanına artık ben de katılacağım. birkaç gecedir çok kalitesiz uyuyorum. bölük pörçük...

ayy aynen benım uykularda bölük pörçük,yalnız ben daha tam olarak nıye uyuyamadıgımı yada gece uyanıp uykumun neyın dagıttıgını bilmiyorum mirmirmirmirzaman zaman sırtım agrıyor bazende göbek degılımın acıdıgını hiissedıyorum sanırım içimiz iyice geriliyo artık

nesrin iyi alışverişler
alışveriş sonrası bize de bilgi verirsin
tmm Meltemcim nerden ne aldım hepsini yazarım

kelebeğim bende bundan alıcam hem sepeti taşınıyor ana kucağı alacaktım hani şu arabayada bağlananlardan arkadaşım sadece 5 ay kullanabildi ve çok ağır oluyor zor kullandı o kdar süre, bunun sepeti taşındıgı için doktora felan giderken bununla taşınır bebek, sonrada büyük araba koltugu alırız uzun vadeli kullanmış olur, hemde yanımda uyuması için ideal

evet canım bende oyuzden bunu istiyorum.zaten ilk 4 ay muhtemelen yanımızda yatıcak.güniçindede odadan odaya tasımak cok kolay.hem bu sitede cok ucuz.ben uzun zaman arastırdım hep 175 le 225 arası o meshur sitelerde,bu siteyi tesadüf eseri buldum ve 125 lira peşin fiyatı.bana cok uygun geldı

hımmm..?? şu setli bebek arabalarındaki ana kucağınımı sadece 5 ay kullandı...?
ben onlardan almak istiyodum..acaba boşuna mı almış olurum??hastane çıkışında ona koyarım diyodum..

buarada kızlar bı liste vardı hanı,alınacaklarla ilgili.alısverısten önce o listeye bı gözatmam lazım.acaba varmı kuzular sizde

hımmm..?? şu setli bebek arabalarındaki ana kucağınımı sadece 5 ay kullandı...?
ben onlardan almak istiyodum..acaba boşuna mı almış olurum??hastane çıkışında ona koyarım diyodum..

ya canım onunla bebegı tasımak inankı cok zor,onun kendısı agır zaten bebk 3.ayından sonrada ortalama 6 kıloya ulasıyo o koltukların ortalama agırlığı 5 kılo.içinde bıde bebegı düşün,ancak ilk 2 ay kullanılır sonra otokoltugu olarak

oto koltuğu olarak ne kadar kullanabilirim acaba? o da önemli benim için..bi bilgin varmı canım?

oto koltuğu olarak ne kadar kullanabilirim acaba? o da önemli benim için..bi bilgin varmı canım?

otokoltugu olarak kullanma süren sanırım baya uzun.yalnıs hatırlamıyorsam 13 kıloya kadar yazar.tasıma kapasıtesi die ama onu tasımayacagın için arabada oturacagı için ,bebek içinde rahat oturana kadar kullanılır.die düşünüyorum.çünkü elde tasırkenkı tasıma kılosu 13 ama onu arabaya koyacagın için ve bebekde oturacagı için uzun süre kullanılır

kızlar günaydın ben daha birşey almadım bende liste istiyorum...lütfenn..bu arada EFTELYAC ım magnesıum kullanıyormusun.o benim kramplara ve ağrılarıma çok iyi geliyoo..

2 tane liste buldum bırı bu

GıYıM ıHTıYAÇ LıSTESı

Pamuklu Zıbın 3 adet - Body 4 adet
Bebek Takımları 4 Alt ve üst ayrı giyilen, günlük ev içi giyim
Dışarı çıkış giyisileri 2 - Pijama 2 adet
Patik ve Çorap 6 - Önlük 2 adet
Şapka 1-3 Ev için ince, penyeden
Eldiven 2 Ev için ince, penyeden ilk 3 aya kadar
Hırka ve Yelek 2 adet
Şapka, Atkı, Eldiven 1 Dışarı çıkış için - Bebek Montu 1 adet
ılk adım ayakkabısı 1 adet

BESLENME ıHTıYAÇ LıSTESı

Plastik biberon; 125ml ve 250ml. Kaynatılabilir, sterilize edilebilir
Biberon emzikleri; Kaynatılabilir, sterilize edilebilir
Emzik ve koruyucu kutusu; Hava çıkışlı, sterilize edilebilir ve kaynatılabilir olmalıdır. silikon
Emzik Zinciri - Diş kaşıyıcı

BAKIM ıHTıYAÇ LıSTESı

Alt değiştirme ve bakım yatağı
Bebek bezleri,alkolsüz ıslak mendil,
Pişik kremi, Şampuan, Sabun
Vücut termometresi, Fırça tarak seti, Tırnak makası
Temizleme pamuğu, Kulak çubuğu
Nemlendirici Krem; Cildin kurumasını önleyen özelliklerde olmalıdır.
Göbek bağı bandı, ılaç kaşığı; Bebeğe ağzına uygun büyüklükte olmalıdır.
Temizleme havluları, Bornoz veya başlıklı havlu
Küvet ve filesi, Bebek banyo süngeri
Banyo termometresi, Yüzebilir oyuncak

YATAK ODASI ıHTıYAÇ LıSTESı

Karyola; Yanları yüksek,
Yatak şiltesi ve Yatak şilte koruyucusu
Yorgan Takımı; Yorgan, yastık, kenar minderleri
Cibinlik, Battaniye, Pike, Nevresim takımı, Çarşaf 2-3 adet lastikli

GEZıNTı VE TAŞIMA ıHTıYAÇ LıSTESı

Puset; kolay açılıp kapanabilen hafif
Kanguru; Bebek 1,5 aylık olduğundan itibaren kullanılmaya başlanır.
Port bebe; Bebek doğduğundan itibaren kullanılır.
Malzeme çantası; Bebeğin eşyalarının içine rahatlıkla sığabileceği şekilde olmalıdır.
Ana kucağı; Sallanan, Titreşim ve Müzikli [/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…