2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

diğeride bu

KENDıNıZ ıÇıN NELER ALACAKSINIZ ?
• Kolay emzirmeyi sağlayan önü açık gecelikler
• Emzirme sütyeni
• Göğüs pedleri
• ıç çamaşırları
• Hijyenik pedler
• Lohusa külodu
• Göğüs koruyucular • Göğüs pompası
• Emzirme sütyenleri
• Göğüs koruması ve göğüs kremi
• Emzirmek için yastık

BEBEK ıÇıN NELER ALACAKSINIZ?

• Tulumlar
• Bodyler
• Temizleme havluları
• Anakucağı
• Patik, eldiven, bere, çorap
• Mendil, önlük
• Hırka, yelek
• Minik boy bebek bezleri
• Battaniye
• Biberon
• Emzik
• Toz mamalar • Önlük
• Biberon ısıtıcısı
• Biberon fırçası
• Dişlik
• Tırnak Makası
• ılaç kaşığı
• Vücut termometresi
• Göbek bağı bandı
• Burun aspiratörü
• Islak mendil
• Çocuk bezi
• Kulak pamuğu
• Pişik kremi
• Şampuan, bebek sabun, bebek kremi
• Küvet ve filesi
• Bebek banyo süngeri
• Banyo termometresi
• Oyuncak
• Başlıklı havlu
• Mama tabağı ve kaşığı
• Bebek bardağı
• Babycook
• Mama sandalyesi
• Önlük

gunaydınnn dun geceden beri siteye giremiorum ancak tesrif edebildim.

dun yatmadan once dudagımda ucuk cıktı bi bu eksikti sinir olmus durumdayım zaten nezlem gecmedi bide ustune bu cok can sıkıcı. gecede yatamadım ama papatya nispeten ise yarıo hic olmazsa dalabiliorum

aftabru erken doguma okadar modladınki kendini artık bilincaltına yansıdı yapma boyle bırak bebeisin zamanında dogsun diye diye erken getirecen kızı

günaydın güzel anneler

benim uykularımda bölünüyor artık şimdiden böyle daha kaç ayımız var yaaa. sıcaklar hiç gelmesin. evrişe katılıyorum.. o zaman hiç uyuyamıcazzz.

tazecimcim güle güle kullansın doruk bebek aldıklarını. arabayı bende beğendim. güzel görünüyor.
evrimcim senide kutlarım azmettin bitirdin darısı benim gibi henüz başlayamamış olanlara. kuzey bebekde güle güle kullansın..

slm kıslar nasılsınız umarım herkes iyidir.. kaç gundur giremedim annemler var düğünümüz vardı koşturmaca ayhh eve kendimi zor attım valla...özledim sizi ya..dun bi ara vakit buldum ama forumda sorun vardı sanırım baglanamadım bi türlü... şimdi geçmişi azcık okuyayım.izmir buluşmasına bakayım eminim çok güzel geçmiştir... bakalım kaç saat sürecek şimdiki zamanaa dönmem...??? en son 616.ci sayfadaydım kaç sayfa birikmiş aman Ya Rabbim bu ne böle ben hepsini okuyabilcemmi acaba? bu arad ilk aklıma gelen MAVİŞ oldu geldimi bi haber varmı mavişden?

hımmm..?? şu setli bebek arabalarındaki ana kucağınımı sadece 5 ay kullandı...?
ben onlardan almak istiyodum..acaba boşuna mı almış olurum??hastane çıkışında ona koyarım diyodum..
evet bak bahsettiğim bu yalnış anlaşılmasın, bunların zaten belli bir ağırlıgı var ee bebişte kilo alıyor eşi isyan ediyor kollarım koptu diyordu : )

Dua et, yarısına kadar dogru yazmısımm adını :))))) kendısıyle daha cok yenı tanıstım.:))

amiinn...gerçi sen gördükçe gene alırsın ama..

Ya tabeee, o konuda sös veremem ama :)) en azından zorunluluklarım bıttı.. :)) tesekkur ederım kuzu.

oo Evriş maşallah çok hızlısın hayırlı olsun, bende bugün tamalarım inş.

Hızlı mıyım :))) olmusuz 7 ay.. anam daha ne hızı ne yavası, kaldırın totonuzu artık yaf :)))

Aynen kelebekım.. benım de derdım oydu acıkcası.. asla sıcaklara kalmamak.. şükür ıstedıgım gıbı de oldu.

Halk arasında ucuk korkutma denır.. tahta kasıgın arkası ısıtılır, ucuga basılır, ucuk en azından daha fazla buyumezz,ondan denedın mı babymm?

Defnem, tesekkur ederım kuzum.. bı anlayan cıktı benı.. bu kırık kadınlar yok yaz gelsınmıs, yok sıcak olsunmuşş,görücem ebelerini ben kısa bır sure sonra..

Saol kuzum güzel dileklerin için..

evet bak bahsettiğim bu yalnış anlaşılmasın, bunların zaten belli bir ağırlıgı var ee bebişte kilo alıyor eşi isyan ediyor kollarım koptu diyordu : )

Petrikim.. bana arkadasım verdı bunu.. cok kısa sure kullanılıoo, almana gerek yok dıe.. ama kuş gıbı hafıf o, acaba degısıyor mu markadan markaya..???

kızlar selam belliki sitedeki sorun devam etmekte ve herkes bu konuda rahatsız napalım bekliyecez sabırla bira zönce alıntılarımın hepsi gitti göndermiyo o yüzden şöölee bir geçiş yapıcam
TAZEFASÜLYEM GÜLE GÜLE KULLANSIN BEBıŞıN ARABASINI VE YATAGINI bu arada yeni halılarında hayırlı olsun güle güle kirlet
AFTABRU zaman azaldıkça böyle rüyalar daha çok görücen canım hayırlara çıksın
BURKO canım onu yazmak istemediğim için popo demiştim yoksa tahmin ettim çünkü benim kızımda çook öyle pozlar veriyodu biraz tanıdık geldii maşallah kuzuna..
PETRıK iyi alışverişer aldıklarını ve gördüklerini paylaşmanı bekliyoz fikir ediniriz
EVRıŞ hadi gözün aydın yakında bende jübilemi yaparım benimde bitti sayılır bir tek odası kaldı
EFTELYA geçmiş olsun neyse gündüz uyursun sessiz evde bu arada arkadaşlar bu agrılar daha yeni başlıyo gözünüz korkmasın ama göbişler büyüdükçe ve ağırlaştıkça uykusuz geceler artıcak artı bide bel ve sırt ağrıları allah yardımcımız olsun

minik kelebekcim

google a bebek ihtiyac listesi yazıp arattım ben az evel kendi eksiklerimi cıkarmak için birsuru liste çıktı bir suru sitede oralardan bak istersen

ben liste yaptım ama kendi eksiklermi içeriyor senin isine yaramaz excel de hazırladım elle kagıt kalemle birsey yazmayı sevmemde hep boyle excel de tablolar yaparım .)
epey ivir zivir almamg ereken esya var benimde hep dagıttıgım için alet edavat ne varsa bebege dair mecbur yeni alcam artık.

be pek cici almıyorum çünkü ben biraz şanslıyım galiba o konuda..benim ingiliz mummy getircek bu ay sonu herşeyini almış kadın...bikaç eksiği var tabiki onları görüp te öyle almak istiyorum...sadece yatağı,arabası ,bakım seti gibi ihitiyaçları kaldı..onları da bu ay tamamlıycam inşallah...

evrişcim sen ne kadar jübileyi yapsanda almaya devam edersin canım insanın göz doymuyo yaaa buarada o taşıma koltuklarıı çççooookkkk kullanışlı biz kardeşimi onda büyüttük resmen (aramızda 16 yas var)
hafif olanlar bakın kimileri ağır oluyoo bebek için mükemmmel bence

ana kucaklarınnı kendisi gorunuste hafif gibi geliyor insana bosken alıp eilinizde salladıgınızda ama içine konan 3-4 kilolukbebekle bile agırlasıyor epey ve yanda sepet gibi tasımak insanın omzunu kolunu çok yoruyor. ben oglumdada hava soguk olunca ustune onun kalınca battaniye atıp bebegi soguktan koruma amaclı onda tasıyordum arabadan apartmana girene kadar falan. normalde pek tasıması kolay değil yani.
ama arabaya koyup uzunca zaman oto koltugu olarak kullanılılyor zaten direk oto koltuguna oturtamıycaz genelde oto koltukları 12+ kilolardan baslıyor haliyle ilk bunlarla arabaya koymakg erek o yuzden ozelikle arabası olanlar almalarında fayda var.

EVRıŞ sana çook katılıyorum sıcaklar konusunda ben tecrübeli bir anne olarak (benim kızımda yazın dogdu ve sıcaklarda çook zorlanmıştım)hiiçç istemiyorum valla çook zor çünkü ne gecesi ne gündüzü çekilmiyo karnında ağırlaşıyo iyice aklıma geldikçe eşime diyorum küvette yaşayacağım son ayımı diyorum

kızlar bebek hareketleriniz nasıl.benim artık kıyafetlerle bile arkadaşlarım farkediyor hareketlerini dalgalanmalarını tekmelerini.benim bebek başını sağ tarafıma koymuş.ayakları sol göbek deliğimin hizasında.çapraz yatıyormuş.başı aşğıda ama çok değil kasığımda değilmiş.göbek deliğimin hizasında bazen güçlü tekmeler bazen yer değiştirmeler bazen dalgalanmalar hissediyorum.eşimle her akşam onu izliyoruz.çok güzel bi duygu

canım buldum liste,gecen sayfada yazdım 2 tane liste,farketmedın sanırım.bende o listeyı bı cıkarayım sonra googledende aratıp aradakı eksıklerı tamamlarım.genel olan seyler önemlı,unutmıyım listemle cıkıcam alısverıse inşallah

evet canımartık dısarıdan gözüküyor dalgalanmalar teklemelr.ama benım kızım rahatına cok düşkün,nezaman ayakkalrımı uzatıp yatsam engec 15dakıkaya kadar hemen kıpırdıyo.bayılıyo dınlenmeme :)) öbür türlü yol yürüdüğüm zaman falan sag tarafıma toplandıgını hissediyorum.bazense bı kuvetlı tekme savuruyo sankı "anne dinlen"der gibi.
buarada bebegın tam normal yerınde sanırım,cünkü 30.haftada dogum yoluna giriyormus genelde ve 36.haftada dogum kanalına giriyormus eger ters durmuyorsa.oyüzden az kaldı dogum yoluna dönmesıne,hele 35.haftadan sonrası daha zor hepten kanala girecegı için rahime cok baskı yapacak.Allah hepimize yardım etsın,saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın inşallah

Saol kuzu :))) zorunluluk bıttı ya, gerısı boşş.. ama dedıgın cok dogru.

Tişkur ederisss kıdemli annemm benim a.s.

Hay dedene rahmet :)) anlatın su kadınlara... bı de hamıleler, dilekleri kabul olur falan.. arada bızde yanarıss :)))))

Maşşallahhh.. kırkbırkere masallahhhhhh bızde de mevcut, guclendıgını hıssedıyorum en azından ama daha cekırdegımı alıp gobegı acıp ole cıddı cıddı hareket ıslemeye baslamadım.. bıze de nasıp olsun ınsallah :)))

Petrikim.. bana arkadasım verdı bunu.. cok kısa sure kullanılıoo, almana gerek yok dıe.. ama kuş gıbı hafıf o, acaba degısıyor mu markadan markaya..???
evet hafif ama bebişle birlikte çokağır oluyor kısa mesafe taşımak için kolay sadece, yani bunlara koyup gezmeye gidilmez, arkadaşım çok zorlanıyordu

1 yaşa kadar arabada kullanıyorsa almak mantıklı kararsız kaldım, eşimle konuşayım öyle karar veririz

ben yarımsaat sonra çıkıyorum yarın görüşürüz

ayyh çok sevindim o zaman...mersi canım...

ama ben cehennem sıcakları gelsin demedimki..dünkü havayı görseydiniz burda..aynen katılırdınız bana...kara kıştı resmen..

bikaç gündür çok az hissediyorum...tedirgin olmuyorum desem yalan olur..daha önce maşallahı vardı zıpırın..sana da koca bi maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…