evet bak bahsettiğim bu yalnış anlaşılmasın, bunların zaten belli bir ağırlıgı var ee bebişte kilo alıyor eşi isyan ediyor kollarım koptu diyordu : )hımmm..?? şu setli bebek arabalarındaki ana kucağınımı sadece 5 ay kullandı...?
ben onlardan almak istiyodum..acaba boşuna mı almış olurum??hastane çıkışında ona koyarım diyodum..
ay masallah evrim yaa ben daha detay alısveris yapmadım liste çıkarcam bugun netten biryerlerden bulup neler gerkli diye onluk almamısım mesela hiç a klıma gelmedi birde tecrubeli anne olcam: )) hos daha detaya girmedim ondan aklıma gelmedi ben buldugum giysi turu seyleri alıyorum guezel gelen gozume
bu arada kız mermersah degil onun adı mermersahin :)))))
amiinn...gerçi sen gördükçe gene alırsın ama..
oo Evriş maşallah çok hızlısın hayırlı olsun, bende bugün tamalarım inş.
ohh hadı gözünaydın sekerim.bende inşallah haftaya bıtırmıs olcam alısverısı.sonra artık yavas yavas hepsini yıkayıp ütüleyip yerlestırmek kalır.valla cok iyi yaptın sıcaklara iş bırakmamakla,hele sizin izmiri düşünemıyorum.bizim buaralar yıne serın,anca ensıcak zaman 15hazıran 15 agustos arası ki yinede ozamanlar aksamları serın olur bazen,nede olsa karadenız
gunaydınnn dun geceden beri siteye giremiorum ancak tesrif edebildim.
dun yatmadan once dudagımda ucuk cıktı bi bu eksikti sinir olmus durumdayım zaten nezlem gecmedi bide ustune bu cok can sıkıcı. gecede yatamadım ama papatya nispeten ise yarıo hic olmazsa dalabiliorum
aftabru erken doguma okadar modladınki kendini artık bilincaltına yansıdı yapma boyle bırak bebeisin zamanında dogsun diye diye erken getirecen kızı
günaydın güzel anneler
benim uykularımda bölünüyor artık şimdiden böyle daha kaç ayımız var yaaa. sıcaklar hiç gelmesin. evrişe katılıyorum.. o zaman hiç uyuyamıcazzz.
tazecimcim güle güle kullansın doruk bebek aldıklarını. arabayı bende beğendim. güzel görünüyor.
evrimcim senide kutlarım azmettin bitirdin darısı benim gibi henüz başlayamamış olanlara. kuzey bebekde güle güle kullansın..
evet bak bahsettiğim bu yalnış anlaşılmasın, bunların zaten belli bir ağırlıgı var ee bebişte kilo alıyor eşi isyan ediyor kollarım koptu diyordu : )
evet bak bahsettiğim bu yalnış anlaşılmasın, bunların zaten belli bir ağırlıgı var ee bebişte kilo alıyor eşi isyan ediyor kollarım koptu diyordu : )
canım buldum liste,gecen sayfada yazdım 2 tane liste,farketmedın sanırım.bende o listeyı bı cıkarayım sonra googledende aratıp aradakı eksıklerı tamamlarım.genel olan seyler önemlı,unutmıyım listemle cıkıcam alısverıse inşallahminik kelebekcim
google a bebek ihtiyac listesi yazıp arattım ben az evel kendi eksiklerimi cıkarmak için birsuru liste çıktı bir suru sitede oralardan bak istersen
ben liste yaptım ama kendi eksiklermi içeriyor senin isine yaramaz excel de hazırladım elle kagıt kalemle birsey yazmayı sevmemde hep boyle excel de tablolar yaparım .)
epey ivir zivir almamg ereken esya var benimde hep dagıttıgım için alet edavat ne varsa bebege dair mecbur yeni alcam artık.
kızlar bebek hareketleriniz nasıl.benim artık kıyafetlerle bile arkadaşlarım farkediyor hareketlerini dalgalanmalarını tekmelerini.benim bebek başını sağ tarafıma koymuş.ayakları sol göbek deliğimin hizasında.çapraz yatıyormuş.başı aşğıda ama çok değil kasığımda değilmiş.göbek deliğimin hizasında bazen güçlü tekmeler bazen yer değiştirmeler bazen dalgalanmalar hissediyorum.eşimle her akşam onu izliyoruz.çok güzel bi duygu
evrişcim sen ne kadar jübileyi yapsanda almaya devam edersin canım insanın göz doymuyo yaaa buarada o taşıma koltuklarıı çççooookkkk kullanışlı biz kardeşimi onda büyüttük resmen (aramızda 16 yas var)
hafif olanlar bakın kimileri ağır oluyoo bebek için mükemmmel bence
ana kucaklarınnı kendisi gorunuste hafif gibi geliyor insana bosken alıp eilinizde salladıgınızda ama içine konan 3-4 kilolukbebekle bile agırlasıyor epey ve yanda sepet gibi tasımak insanın omzunu kolunu çok yoruyor. ben oglumdada hava soguk olunca ustune onun kalınca battaniye atıp bebegi soguktan koruma amaclı onda tasıyordum arabadan apartmana girene kadar falan. normalde pek tasıması kolay değil yani.
ama arabaya koyup uzunca zaman oto koltugu olarak kullanılılyor zaten direk oto koltuguna oturtamıycaz genelde oto koltukları 12+ kilolardan baslıyor haliyle ilk bunlarla arabaya koymakg erek o yuzden ozelikle arabası olanlar almalarında fayda var.
EVRİŞ sana çook katılıyorum sıcaklar konusunda ben tecrübeli bir anne olarak (benim kızımda yazın dogdu ve sıcaklarda çook zorlanmıştım)hiiçç istemiyorum valla çook zor çünkü ne gecesi ne gündüzü çekilmiyo karnında ağırlaşıyo iyice aklıma geldikçe eşime diyorum küvette yaşayacağım son ayımı diyorum
kızlar bebek hareketleriniz nasıl.benim artık kıyafetlerle bile arkadaşlarım farkediyor hareketlerini dalgalanmalarını tekmelerini.benim bebek başını sağ tarafıma koymuş.ayakları sol göbek deliğimin hizasında.çapraz yatıyormuş.başı aşğıda ama çok değil kasığımda değilmiş.göbek deliğimin hizasında bazen güçlü tekmeler bazen yer değiştirmeler bazen dalgalanmalar hissediyorum.eşimle her akşam onu izliyoruz.çok güzel bi duygu
evet hafif ama bebişle birlikte çokağır oluyor kısa mesafe taşımak için kolay sadece, yani bunlara koyup gezmeye gidilmez, arkadaşım çok zorlanıyorduPetrikim.. bana arkadasım verdı bunu.. cok kısa sure kullanılıoo, almana gerek yok dıe.. ama kuş gıbı hafıf o, acaba degısıyor mu markadan markaya..???
ana kucaklarınnı kendisi gorunuste hafif gibi geliyor insana bosken alıp eilinizde salladıgınızda ama içine konan 3-4 kilolukbebekle bile agırlasıyor epey ve yanda sepet gibi tasımak insanın omzunu kolunu çok yoruyor. ben oglumdada hava soguk olunca ustune onun kalınca battaniye atıp bebegi soguktan koruma amaclı onda tasıyordum arabadan apartmana girene kadar falan. normalde pek tasıması kolay değil yani.
ama arabaya koyup uzunca zaman oto koltugu olarak kullanılılyor zaten direk oto koltuguna oturtamıycaz genelde oto koltukları 12+ kilolardan baslıyor haliyle ilk bunlarla arabaya koymakg erek o yuzden ozelikle arabası olanlar almalarında fayda var.
EVRİŞ sana çook katılıyorum sıcaklar konusunda ben tecrübeli bir anne olarak (benim kızımda yazın dogdu ve sıcaklarda çook zorlanmıştım)hiiçç istemiyorum valla çook zor çünkü ne gecesi ne gündüzü çekilmiyo karnında ağırlaşıyo iyice aklıma geldikçe eşime diyorum küvette yaşayacağım son ayımı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?