2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar günaydın ben daha birşey almadım bende liste istiyorum...lütfenn..bu arada EFTELYAC ım magnesıum kullanıyormusun.o benim kramplara ve ağrılarıma çok iyi geliyoo..
yok canım ben drnin bana verdiği hiç bi ilacı kullanmadım ilk 3 ay folisk asitle eleviti kullandım sonra hiç ilaç kullanmadım magnesıumude bu ay veriri sanırım rutin kontorolüm bu ayın 20sinde

evrisim kullanmadım suan hicbisey kullanmıyorum sadece sabunla yıkıorum kurusun iilessin die. tam kakılmıs gibiyim gozler sis elimde mendil agzımda ucuk ruh halim diplerde bide yarın 100 gr seker testi var 3 saat civilencemi dusundukce sinir basıo napılır 3 saat hic kımıldamadan yahu.
benim dr um multivitamini bıraktırdi santafer demir ilacı verdi ama ben gribim die multivitamini iciorum iilesene kadar icicem yani. vucudum direncsiz kalmasın

Yaw Bayb.. yazdım yazdım sana, gıttıı.. su dedıgımı bı yap arkadasım.. daha fazla buyumeden yok edersın bence.. hıc bır zararı da yok.
Bu arada vıtamıne devam etmen de cok akıllıca... en azından dırencını artırıyorsun.

yawff..birileri bişi yapsın..gerçekten bu siteye noluyooo..üç kuruşluk zevkim vardı..

Günaydın hanımlar :) Annemdeyim, mis gibi bi kahvaltı ettim. Az sonra gene ilim irfan dağıtmaya okul yoluna çıkacağım. ESRAKO, MERCİMEKİM, AFTABRU, PETRİK, DEFNE VE ANGELEs.. çok teşekkür ederiz teyzeleri. Sadece park yatağı iade etmeye karar verdim, çünkü diğer renklerini çok beğenmedim. Benim istediğim kırmızıyı da başka bir yerde 20 TL farkla buldum. Daha da 3 ay var düşününce. Sanırım yarın gidip Barış Bebe'den alacağım. Olmadı, az daha bekleyeceğim.

Ana kucağı ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak isterim; eğer aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanmayacaksanız dünyanın parasını vermeye gerek yok bence. Bir tane beğendim burada 45 - 50 TL civarında. Uyduruk bişi ama zaten ilk birkaç ay kullanacağız. Sonra sığmayacaklar bile içine. Sallanıyo, gerektiğinde ayakları sabitliyorsun, kemeri var vs. Arabamız olmadığı için böyle bişi alıcam. Sonra araba aldığımızda bebişimin kilosuna göre bir oto koltuğu ayrıca almayı planlıyorum.

Bir de bu ürünler gerçekten çok ağır olabiliyor. Arabayı da (puseti) aynı özelliğe göre araştırdım. İcabında eşim olmadan tek başına kullanabilir miyim? Bu önemli benim için. Araba da olmayacak çünkü bir süre...

bikaç gündür çok az hissediyorum...tedirgin olmuyorum desem yalan olur..daha önce maşallahı vardı zıpırın..sana da koca bi maşallah..

Kızlar 2 gün önce nasıldı biliyor musunuz, bütün gün ve akşam hiç durmadı oğlum. Akşam eşimle hayretler içinde izledik. Ama nazar mı değdirdik nedir, dün koca gün 2-3 defa oynadı. Çıldıracaktım. Gece uyku uyuyamadım. Normalde azcık idrarım olsa bile üstünde zıplar, beni oturtmazdı eşşek sıpası. Dün bile bile tuttum, rahatsız olsun da hareket etsin diye, hiiiççç !!! Neyse sabahtan beri ufak ufak tıkırdıyo da keyfim yerine geldi. Dün bi sınıfta çok söylendim öğrencilere. Bağırmadım ama söylendim. Resmen canım sıkıldı. Ondan mı oldu, bilmem...

Yarın da büyük randevu var. Çok heyecanlıyım. İnşallah güzel haberlerle, azar işitmeden (kilo yüzünden) dönerim. Sabah annemin bir arkadaşıyla karşılaştık. Dİyaloğu aynen aktarıyorum:

+ Burcucuuuumm seni gördüğüme çok sevindim, maşallah büyütmüşsün bebeği.
- Evet X abla, sağol büyüttük.
+ kaçıncı ay, kaç kg?
- 6 ay bitti, 10 kg.
+:1shok: :1shok: Çok almışsın, kalır sonra.
- Ebenin ^+%&!!/??(/!&%+^! Bunu içimden söyledim tabii..

Napayım yaa, sofradan doymadan kalmaya çalışıyorum ama açım açççççç Çok üzgünüm çoook

şu sitenin arızalanması bana yaradı galiba. okuyacak vaktim olmuyordu genelde, şimdi neyse ki yetişebildim, hızlı gidememişsiniz.
MERCıMEKıM, ben de ingiliz mummy istiyorum. benden sana tavsiye, ingiliz mummy e söyle bol bol süt saklama poşeti getirsin. en ucuz ingilterede oluyormuş bir duyumuma göre. lansinoh ve medela diye iki markayı öneriyorlar. tr de ne kadar bilmiyorum ama 1/3 fiyatına geliyormuş nerdeyse.

Tazefasülyeye ithafen...

Ya biz Türkler hakikaten konuşmayı bilmiyoruz. Kadının içinde kötülük olduğunu sanmıyorum ama be dengesiz sana ne ya hamile kadına laf etmek..Hepimizin başına gelmiyor mu böyle..

ay helin ya bende bunlardan bahsedecektim bu ara okadar oynakki kizimm deli gibi ama. aksam yemek yiyorum nası kasıklarıma vuruyor hiii falan oldum bir ara esimle oglum nolud u falan diye panik oldular:))) su andada bas asagı indi mesela sanırım mideme tekmeler atıor dısardan acayip gorunuyor bu yaglı karnımla bile zayıfları dusunemiyorum:) surekli elim ustunde surekli izliyorum oyle guzel birduygukii allah tum isteyenlere yasatsın .
ama tuvaletim biraz olsun varken alttan tekme vurursa kasıklara resmen altıma yapacak gibi oluyorum o çok kotu oluyor.

TAZEFASULYEM

ya çok guldum yaa tipik bir turk konu komsu diyalogu isteee. negatif tiplemeee.
kalırsa kalır sananeeee.
banada oyle diyorlar aa hicde bile diyor um 94 le 8 ay 1 haftalık doguma gittim. sonra 60 lara indim diyetisyen gidip kalan birsey yok keyfini çıkarıyorum d iyordum tabi sekerim çıkmad an evel :)

KIZLARR

benim karnım inanılmaz bir hizla buyuyor dev gibi oldu yaa. bir ara çekeyim resmini koyayımda sok olun:)
dün apt da komsuları gordum kaç aylık 7 mi dediler hayır 6 diye kısık sesle dedim 7 ye evet evet mi deseydim diye dusundum muhtemelen karnıım buyuk buldularr.

zaten oglumdada boyle dev bir karnım vardı uyuz bir kadın mudurum vardı ikiz olmasın eminmisni derdi bana cahilmisim gibi. sonra bu karın 9 ay durmaz ben sana diyim erken dogacak bu dedi dedi 36 haftalıkken de dogum yaptım:)

yani karnım yine çok buyukk onden bir gidsi var gormeyin yanii ve sivrilmeye basladı yayıklık gitti diycem yada buyudukce yayıklık duruyor ama one dogru acayip bir çıkıntı olusturdu sokakalrda yururken aynalara magaza vitrinlerine bakıyorum dev gibi gorunuyorum boy da uzun hukumet gibi kadın tiplemesindeyim tam yani:)

bu arada meraklı birkaç komsumuz vars anırım hos buyuk bir sited oturuyoruz bizim blokta 75 daire var haliyle merak eden çok olur derler ya. geçen berkeyi gormusler asansorde senin kardesinmi olcak kaç aylık cinsiyeti ne falan sorular sormus meraklı milletimiz :))) çok guldum gorustugum komsum yok meraktan sormus birileri belliki

bende ağustos ayı annesi olacam inşallah
3 ağustosta doğumum olacak nasip olursa..
Allah hepimizi sağlık ve sıhatli bir şekilde kurtarsın

kaydirigubbakcemile3 Mudure bak.. felaket tellalı gibi :)) uzak dur bari bu sefer :)))) Hepimisin karnı buyudu be yafrumm.. hem de bırden buyumeye basladı.. emin ol, gecen hafta onlardan 5 tane gordum gozumle :))))

mmm..olabilir aslında...ama o kadar mahcubumki ona karşı...gelinceye kadar aklına bişey gelirse mutlaka söle diyor ,getireyim...ama ben mahcubiyetten extra bişey isteyemiyorum...
geçen ecz.neye sordum lansinohu..küçük boyu 21 tl..di...höngk oldum...şimdilik kalsın bakalım dedim...doğum yapan bi arkadaşım şimdiden vazelin sür dedi göğüs uçlarına..ben de vazelin aldım şimdilik...

Puff mercimekim, bakış açısı çok önemli..

Bi dönem sözde kentin en iyi psikiyatr'na gittim. Öve öve bitiremiyolardı. Görüşmede adam bana "manitan" var mı dedi. Koptum o an. Bir süre sonra çıktım odasından.. Belli ki bu tür rahatlıktan hoşlanan ve o doktoru beğenen insanlar var..
Bunun tam tersi de olabiliyo. Hiç kimsenin beğenmediği dr. lar işinde uzman olabiliyolar..

Neyi nasıl algıladığınla ilgili bi durum...

Ayrıca sen gereken cevabı vermişsin..

Sitedeki problem.. 3-5 gundur saldırıya ugradı ya.. ondan dolayı toplamaya calısıyorlamıs, dertlerı o.. bıraz katlanacagız anladıgım kadarıyla.. bilginize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…