yok canım ben drnin bana verdiği hiç bi ilacı kullanmadım ilk 3 ay folisk asitle eleviti kullandım sonra hiç ilaç kullanmadım magnesıumude bu ay veriri sanırım rutin kontorolüm bu ayın 20sindekızlar günaydın ben daha birşey almadım bende liste istiyorum...lütfenn..bu arada EFTELYAC ım magnesıum kullanıyormusun.o benim kramplara ve ağrılarıma çok iyi geliyoo..
evrisim kullanmadım suan hicbisey kullanmıyorum sadece sabunla yıkıorum kurusun iilessin die. tam kakılmıs gibiyim gozler sis elimde mendil agzımda ucuk ruh halim diplerde bide yarın 100 gr seker testi var 3 saat civilencemi dusundukce sinir basıo napılır 3 saat hic kımıldamadan yahu.
benim dr um multivitamini bıraktırdi santafer demir ilacı verdi ama ben gribim die multivitamini iciorum iilesene kadar icicem yani. vucudum direncsiz kalmasın
kızlar bebek hareketleriniz nasıl.benim artık kıyafetlerle bile arkadaşlarım farkediyor hareketlerini dalgalanmalarını tekmelerini.benim bebek başını sağ tarafıma koymuş.ayakları sol göbek deliğimin hizasında.çapraz yatıyormuş.başı aşğıda ama çok değil kasığımda değilmiş.göbek deliğimin hizasında bazen güçlü tekmeler bazen yer değiştirmeler bazen dalgalanmalar hissediyorum.eşimle her akşam onu izliyoruz.çok güzel bi duygu
bikaç gündür çok az hissediyorum...tedirgin olmuyorum desem yalan olur..daha önce maşallahı vardı zıpırın..sana da koca bi maşallah..
kızlar bebek hareketleriniz nasıl.benim artık kıyafetlerle bile arkadaşlarım farkediyor hareketlerini dalgalanmalarını tekmelerini.benim bebek başını sağ tarafıma koymuş.ayakları sol göbek deliğimin hizasında.çapraz yatıyormuş.başı aşğıda ama çok değil kasığımda değilmiş.göbek deliğimin hizasında bazen güçlü tekmeler bazen yer değiştirmeler bazen dalgalanmalar hissediyorum.eşimle her akşam onu izliyoruz.çok güzel bi duygu
KIZLARR
benim karnım inanılmaz bir hizla buyuyor dev gibi oldu yaa. bir ara çekeyim resmini koyayımda sok olun:)
dün apt da komsuları gordum kaç aylık 7 mi dediler hayır 6 diye kısık sesle dedim 7 ye evet evet mi deseydim diye dusundum muhtemelen karnıım buyuk buldularr.
zaten oglumdada boyle dev bir karnım vardı uyuz bir kadın mudurum vardı ikiz olmasın eminmisni derdi bana cahilmisim gibi. sonra bu karın 9 ay durmaz ben sana diyim erken dogacak bu dedi dedi 36 haftalıkken de dogum yaptım:)
yani karnım yine çok buyukk onden bir gidsi var gormeyin yanii ve sivrilmeye basladı yayıklık gitti diycem yada buyudukce yayıklık duruyor ama one dogru acayip bir çıkıntı olusturdu sokakalrda yururken aynalara magaza vitrinlerine bakıyorum dev gibi gorunuyorum boy da uzun hukumet gibi kadın tiplemesindeyim tam yani:)
şu sitenin arızalanması bana yaradı galiba. okuyacak vaktim olmuyordu genelde, şimdi neyse ki yetişebildim, hızlı gidememişsiniz.
MERCıMEKıM, ben de ingiliz mummy istiyorum. benden sana tavsiye, ingiliz mummy e söyle bol bol süt saklama poşeti getirsin. en ucuz ingilterede oluyormuş bir duyumuma göre. lansinoh ve medela diye iki markayı öneriyorlar. tr de ne kadar bilmiyorum ama 1/3 fiyatına geliyormuş nerdeyse.
KIZLARR
benim karnım inanılmaz bir hizla buyuyor dev gibi oldu yaa. bir ara çekeyim resmini koyayımda sok olun:)
dün apt da komsuları gordum kaç aylık 7 mi dediler hayır 6 diye kısık sesle dedim 7 ye evet evet mi deseydim diye dusundum muhtemelen karnıım buyuk buldularr.
esrakom bana da bikaç gündür karnım sanki küçüldü gibi geldi..garip ama...ikide bir elimle yokluyorum....hareketi de yavaşladı..biraz tedirginim...
Günaydın hanımlar :)
Kızlar 2 gün önce nasıldı biliyor musunuz, bütün gün ve akşam hiç durmadı oğlum. Akşam eşimle hayretler içinde izledik. Ama nazar mı değdirdik nedir, dün
+ Burcucuuuumm seni gördüğüme çok sevindim, maşallah büyütmüşsün bebeği.
- Evet X abla, sağol büyüttük.
+ kaçıncı ay, kaç kg?
- 6 ay bitti, 10 kg.
+:1shok: :1shok: Çok almışsın, kalır sonra.
- Ebenin ^+%&!!/??(/!&%+^! Bunu içimden söyledim tabii..
Napayım yaa, sofradan doymadan kalmaya çalışıyorum ama açım açççççç Çok üzgünüm çoook
bu da ayrı bir haz olmalı...nası bi zevkse hamile kadını üzmek...sanki kendileri o yollardan geçmediler...
geçenlerde arkadaşımın yanına gittim..yanında arkadaşı vardı, hamile...benim dr.um hakkında bişeyler söyledi..o da başkalarından duymuş..acayip can sıkıcı şeyler söyledi...çok tedirgin etti...ama dedimki ben senin dr.un hakkında böle şeyler duysam inan sana sölemezdim dedim...sen de hamilesin beni anlaman lazım dedim..çıktım ordan...
araştırdım sonra,hastanedeki başhemşire yard.nı tanıyorum..tamamen iftiraymış yokmuş öle bişey...etkisinde kalmıştım bikaçgün...
ne insanlar var empati özürlüler...
bende ağustos ayı annesi olacam inşallah
3 ağustosta doğumum olacak nasip olursa..
Allah hepimizi sağlık ve sıhatli bir şekilde kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?