2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hoşgeldin Arzu..

Bu arada Mayıs anneleri topiğine bakmayın, resmen kalp dayanmıyor... :1shok: şafak sayıyorlar, 5 gün, 4 gün, yok 6 saat, ayyy fena oldum, heyecan bastı :)))

Var ya topıkte olmam fırk fırık yazarsınız.. bugun su an topıkteyımmm.. yarım saatte anca bırı yazıooo.. ulenn cıkıcam bende yarım saat sonra Burcu ıle bulusucamm.. baslarsınız sız sımdı arkamdan yazmaya :))))

ana kucağı almak istiyorsanız travel sistemleri öneririm çok rahat oluyor bebek uyusabile arabadan ana kucağını alıp öylece çıkarıyorsunuz taşıma konusundada bebek arabasının içine oturtulduğu için hiç yorulmuyorsunuz ben çok memnun kaldım evdede çok kullandım içine oturturdum işimi filan yapardım mutfakta masanın üzerine yine onunla koyardım hiç ağlamazdı sürekli gözümün önünde yanımdaydı kızım tavsiye edilir

Travel sistem bana da çok mantıklı geliyor gerçi fiyat hemen yükseliyor en az 450 gibi ama ne yapalım dimi herşey bebişler için, benimde alacak o kadar çok şey var ki liste yapıp çıkmak en iyisi olacak galiba

Hoşgeldin Arzu..

Bu arada Mayıs anneleri topiğine bakmayın, resmen kalp dayanmıyor... :1shok: şafak sayıyorlar, 5 gün, 4 gün, yok 6 saat, ayyy fena oldum, heyecan bastı :)))
dur ben bı bakayım bende dün rüyamda erken doğum yapmışım ama oğluşun maşallahı var çok güzel bi yafruydu emziriyordum kuzumu

dur gitme furkoyla siz kaynatırsınız artıkın sengözlerimebaksanabbu arada alışveriş bitti demişsinde bitmez anam bitmez -tatlicadiarzu-

buarada travel sistem konusuna katiliyorum, bende puset ve araba koltugu kombine alicam, o araba koltugunu ana kucagi olarakda kullanicam, burda anakucagi icinde 3lu setlerde var ama araba koltugu olunca gerek yok diyorum bende, 2li set olarak alicam, cunku krese hep rabayla birakicaz, o yuzden herhalukarda lazim olucak..

iyi bakalım alcaz o zaman...alkisalkisalkis

buaarada hazir aliyorken yazayim daha oncede yazmistim..benim bebisimde oynemiyor 2-3 gundur, cookk seyrek hareketler yapiyor, izmir'de gumbur gumburdu karsidan bile goruyorlardi, tabi cocugunda dengesi bozuldu, sevmedi burayi...

Travel sistem bana da çok mantıklı geliyor gerçi fiyat hemen yükseliyor en az 450 gibi ama ne yapalım dimi herşey bebişler için, benimde alacak o kadar çok şey var ki liste yapıp çıkmak en iyisi olacak galiba

ben kızmda kullandığım için tecrübe konuşuyor canım çok rahat oluyor bebeiş rahat ederse sende rahat edersin misafirliğe gittin mesela bebek içinde uyuyor oraya buraya yatırmak zorundada kalmıyorsun kaydirigubbakcemile5

yereye didiyoonn...Burcu buraya gelsin..olmamı??

buaarada hazir aliyorken yazayim daha oncede yazmistim..benim bebisimde oynemiyor 2-3 gundur, cookk seyrek hareketler yapiyor, izmir'de gumbur gumburdu karsidan bile goruyorlardi, tabi cocugunda dengesi bozuldu, sevmedi burayi...

annesi ağlamaklı dolaşınca ne yapsın teomancım????

buarada hala toparliyamadim ben(senağlama
dun eve gidince cok agladim, esim dayanamadi erkenden geldi, konustuk uzun uzadiyaa, turkiye'ye geri donmek icin...o da istiyor donmeyi 1-2 seneye donucez soz dedi, oda bende islerimizi ayarlayip geri donucez artik, ben dayanamiyorum ayriliga(1no2 askerligini yapicak bende doktorami bitiricem donucez insallah...alkisalkisalkis

ikilisi yeterli bencede
iyi bakalım alcaz o zaman...alkisalkisalkis

alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

kizlar dun hidralezdi bir seyi cok kalpten istersen olurmus, cok istedim dua ettim, olur mu sizce???

ahh canım yaa...üzmesen kendini artık..oğlunu düşünüp ağlamasan..bak az kalmış kuzu yaa...eşinin senle hemfikir olması bak ne güzel...ya tuttursaydı burda kalcaz diye..seni anlayan bi eşin var..duyarsız değil bak..annesi üzme teoyu artıkın..

buarada kelebekim verdigin listeler cok guzel, sollee bi goz gezdirdim yarisindan fazlasini tamamlamisim bende..ellerine saglik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…