2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

buaarada hazir aliyorken yazayim daha oncede yazmistim..benim bebisimde oynemiyor 2-3 gundur, cookk seyrek hareketler yapiyor, izmir'de gumbur gumburdu karsidan bile goruyorlardi, tabi cocugunda dengesi bozuldu, sevmedi burayi...

Ya ya ya ben zorla hissediyorum hareketlerini. Keyfi gelirse iki pıt pıt bitti..

Nazar mı ettim acaba sizinkileri. maşallah maşallah tüh tüh.. Bazen bikaç gün hareketleri seyrekleşebiliyomuş.. Bizde neredeyse hiç yok yaniiii deliriyorum bazen..Acıt canımıııı tekmele beniii, diyorum ama..

norra ağlama hasretlik zor ama kendini üzme bebişde etkileniyor yütfen annesi üzülmeyin bak dönecekmişsinde bebeğin olunca o 1-2 sene su gibi geçer yerimseniben

buarada kelebekim verdigin listeler cok guzel, sollee bi goz gezdirdim yarisindan fazlasini tamamlamisim bende..ellerine saglik..
duan için şüpheye düşme allah gönlüne göreversin her ne istediysen canım a.s

26-27. haftalarda iyice güçlendiği için çok rahat hissediliyor merak etme kaydirigubbakcemile5

evrimmmm napcaksınız burcuyla??????

Furcu ıle chıcco nun satıs magazasına gıdıces, onun park yatak la ılgılı sıkıntısı var, onu halledıces.. :))

yereye didiyoonn...Burcu buraya gelsin..olmamı??

Olma kusum.. kız su ısı netlestırsın artık.. gelces hemen sös :))

Ya gelip seni dövücem.. tamam yeter artık, bak cocuk ıyıce buzusucekk.. evladın ıcın dusunmeyeceksın, lutfen aglama artık yaa, cok kızmaya basladım sana.. Teoman bır de hareket etmıo dıosun, neden acep Nurdan.. reca edecegım artık yaf... aaaaaaaaa

Esracim buarada ayn i yorumlari bende aldim, karnin cok sismis, hic 6 aylik gibi degilmis, utanarak soyluyordum, kaldiki gidip gelirken havalalaninda bile inanmadilar 6 aylik olduguma raporumu gosterdimherseferinde... cok kilo almisim, bu cocuk kesin erken gelirmis, beklemezmis agustos ortasini v.s v.s.... gerci hep diyorum ya banada bikac hafta erken gelicek gibi geliyor ama belli de olmaz tabi...
bosveerrr hee de gecccc....

dovme benii( benim sevgiye ve sevkate ihtiyacim varr:teselli:tamam aglamamaya calisicam sossssenağlama

dovme benii( benim sevgiye ve sevkate ihtiyacim varr:teselli:tamam aglamamaya calisicam sossssenağlama

Sös konusu Teoman ıse hırpalarım seni... anlıyorum tamam annen.. yanı anlamaya calısıyorum en azından, ama bunu ezıyet halıne donusturme.. cok uzuluyorum okudukca senın bu halını... 3 ay sonra yıne buradasın.. sukur kı.. bır yerlerde kayıtsız sartsız senı sevenler daıma var, elinin altındalar daima.. bu acıdan dusun.. ve en cok da oglunu dusun.. cünkü artık sen de bir annesin Nurdan.. artık sadece annesinin Nurdanı degılsın, lütfen bunun ıcın uzulme artık..

ben cıktım.. gelınce gorusuruss..

NORA CIM üzülme bu kadar,bunun içinde hep ayrılık yok emin ol,hamilelik psokolijisinden oluyor.bak doğum yapınca nasıl gecicek zamanın..Kızlar diğer bi konuda şu travel ana kucağı en aşağı 450 tl mi yazmış bi arkadaşş,,bu nee ya nasıl alıcaz onuuu... :1shok:

MERCİMEKİM, sen eczaneden krem fiyatı sordun galiba. süt saklama poşeti soran var mı? burda kaç lira? çalışanlar için çok kullanışlıymış. çok fazla gerekiyormuş ve tr de pahalıymış. ben hiç sormadım. belki de artık ucuzdur burda da...

pEAHH... Çıkcam simdi, sis yenı basladınıss... gelınce gorusuurrss.. ama gel bı öpiimmm seni de ole giddimm, cigerim benimmm a.s.

demek bize öpücük yok bende şimdi doğum haberimi evrişe verebilirim bende telefonu var oda buradan kızlar derya doğurmuş oğluda kendide çok iyilermiş diye haber yazdığını hayal ediyordum :1shok:şutarafagitti
bak bi öpücük göndermedin tüm hayallerimi yıktın senağlama

Hoşgeldin Arzu..

Bu arada Mayıs anneleri topiğine bakmayın, resmen kalp dayanmıyor... :1shok: şafak sayıyorlar, 5 gün, 4 gün, yok 6 saat, ayyy fena oldum, heyecan bastı :)))

ay ayy sen bakmayın demissin ama ben hemenn bakıyorummm çok heyecanlıı oluyorrrr
ay kızlarr en sonnnn haziran annelerini takip etcez yani onumuzdeki ay haziran anneleri teker teker dogurcakkk sonra temuzda bizdende dogumlar olur kesin agustos bası olanlar dan temmuza gelecekler olacaktır. ay bir yazcaz su kisinin suyu ugelmis aicil doguma alınmıs su arkadasın sancısı tutmus dogumda imis su an çok heyecanlııııı yaa

katılıyorummmm kesinlikle.
ama ozellikle travel sistem almaya gerek yok mesela benim puset yine oglumda aynı puseti almıstım peg perego p3 pliko ana kucagını kuzenim vermisti chicco . içine cuk diye oturmustu daha evelde yazmıstım bu iki marka muadil gibi resmen kalıpları falan aynı. takım gibi olmustu uymustu içine deneyerek uyanını da alabilirsiniz arada 450 tl fark var demissiniz o fark ıvermeye gerek yok isteignizi puseti alıp içine uyan ana kucagın bulabilirsiniz 450d en daha ucuz bir rakama

evrimmmm napcaksınız burcuyla??????

he valla napcanızzzzz ??

ay nurdan yaaa içim acıyor yazılarını okurkenn gozlerim doluyor vallahi yaaa. aile ozlemi çok kotu olsa gerek allah tez zmaanda kavusturusn ama planınızı yapmıssınız askerligi orda mı yapacak esinnası oluyor o sekil ?? sende doktorona bıtırm adem plan yapılmıs bak sayılı gun çabuk geçer sayılı yıl sizinki ama olsunnn.

Hıdırellez bugün değil mi yaaa..

yok canım dun geceden bugun ezan saatine akadar aksam ezanı na kadar sanırım dundu yani asıl.

Esrako, evet bugünü de kapsıyo yani azıcık Hıdırellez..

evet canım krem fiyatı sordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…