buaarada hazir aliyorken yazayim daha oncede yazmistim..benim bebisimde oynemiyor 2-3 gundur, cookk seyrek hareketler yapiyor, izmir'de gumbur gumburdu karsidan bile goruyorlardi, tabi cocugunda dengesi bozuldu, sevmedi burayi...
buarada hala toparliyamadim ben(senağlama
dun eve gidince cok agladim, esim dayanamadi erkenden geldi, konustuk uzun uzadiyaa, turkiye'ye geri donmek icin...o da istiyor donmeyi 1-2 seneye donucez soz dedi, oda bende islerimizi ayarlayip geri donucez artik, ben dayanamiyorum ayriliga( 1no2 askerligini yapicak bende doktorami bitiricem donucez insallah...alkisalkisalkis
olur, üstelik hamilesin de...allah gönlüne göre verir, merak etme.
Hıdırellez bugün değil mi yaaa..
duan için şüpheye düşme allah gönlüne göreversin her ne istediysen canım a.sbuarada kelebekim verdigin listeler cok guzel, sollee bi goz gezdirdim yarisindan fazlasini tamamlamisim bende..ellerine saglik..
Ya ya ya ben zorla hissediyorum hareketlerini. Keyfi gelirse iki pıt pıt bitti..
Nazar mı ettim acaba sizinkileri. maşallah maşallah tüh tüh.. Bazen bikaç gün hareketleri seyrekleşebiliyomuş.. Bizde neredeyse hiç yok yaniiii deliriyorum bazen..Acıt canımıııı tekmele beniii, diyorum ama..
evrimmmm napcaksınız burcuyla??????
yereye didiyoonn...Burcu buraya gelsin..olmamı??
dun eve gidince cok agladim, esim dayanamadi erkenden geldi, konustuk uzun uzadiyaa, turkiye'ye geri donmek icin...o da istiyor donmeyi 1-2 seneye donucez soz dedi, oda bende islerimizi ayarlayip geri donucez artik, ben dayanamiyorum ayriliga( 1no2 askerligini yapicak bende doktorami bitiricem donucez insallah...alkisalkisalkis
bak hep senin için yazıyorum Evriş..
Ya gelip seni dövücem.. tamam yeter artık, bak cocuk ıyıce buzusucekk.. evladın ıcın dusunmeyeceksın, lutfen aglama artık yaa, cok kızmaya basladım sana.. Teoman bır de hareket etmıo dıosun, neden acep Nurdan.. reca edecegım artık yaf... aaaaaaaaa
dovme benii( benim sevgiye ve sevkate ihtiyacim varr:teselli:tamam aglamamaya calisicam sossssenağlama
pEAHH... Çıkcam simdi, sis yenı basladınıss... gelınce gorusuurrss.. ama gel bı öpiimmm seni de ole giddimm, cigerim benimmm a.s.
Hoşgeldin Arzu..
Bu arada Mayıs anneleri topiğine bakmayın, resmen kalp dayanmıyor... :1shok: şafak sayıyorlar, 5 gün, 4 gün, yok 6 saat, ayyy fena oldum, heyecan bastı :)))
ana kucağı almak istiyorsanız travel sistemleri öneririm çok rahat oluyor bebek uyusabile arabadan ana kucağını alıp öylece çıkarıyorsunuz taşıma konusundada bebek arabasının içine oturtulduğu için hiç yorulmuyorsunuz ben çok memnun kaldım evdede çok kullandım içine oturturdum işimi filan yapardım mutfakta masanın üzerine yine onunla koyardım hiç ağlamazdı sürekli gözümün önünde yanımdaydı kızım tavsiye edilir
evrimmmm napcaksınız burcuyla??????
MERCİMEKİM, sen eczaneden krem fiyatı sordun galiba. süt saklama poşeti soran var mı? burda kaç lira? çalışanlar için çok kullanışlıymış. çok fazla gerekiyormuş ve tr de pahalıymış. ben hiç sormadım. belki de artık ucuzdur burda da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?