evet canım krem fiyatı sordum...
kızlar ben gecen sene hıdrellezde masamdaki gullerin dibine dilek cizmistim. dilegimde bebegi olmayan bir arkadasıma oglan banada kız cizdim koydum . ve ne oldu o arkadasım tup bebek yaptı hemde ilk denemede tuttu ve oglusu dogdu benimde kızım yolda. hatta kızıma kıvırcık sac cizdim bakalım olcakmı :))) o arkadasımada dedim kızmı istion erkekmi farketmez dedi icimden oglan gecti ve oglan cizdim :)))
bu sne bisey yapamadımki hastalıktan icimden gelmedi
ay nurdan yaaa içim acıyor yazılarını okurkenn gozlerim doluyor vallahi yaaa. aile ozlemi çok kotu olsa gerek allah tez zmaanda kavusturusn ama planınızı yapmıssınız askerligi orda mı yapacak esinnası oluyor o sekil ?? sende doktorona bıtırm adem plan yapılmıs bak sayılı gun çabuk geçer sayılı yıl sizinki ama olsunnn.
.
kızlar ben gecen sene hıdrellezde masamdaki gullerin dibine dilek cizmistim. dilegimde bebegi olmayan bir arkadasıma oglan banada kız cizdim koydum . ve ne oldu o arkadasım tup bebek yaptı hemde ilk denemede tuttu ve oglusu dogdu benimde kızım yolda. hatta kızıma kıvırcık sac cizdim bakalım olcakmı :))) o arkadasımada dedim kızmı istion erkekmi farketmez dedi icimden oglan gecti ve oglan cizdim :)))
tatlim esim bura vatandasi oldugu icin bedelli hakki var, 38 yasina kadar tecilli normalde, ama seneye yaza yapicak 21 gun askerligini trde, ondan sonra is bulmasi daha kolay olur orada , yoksa buyuk bir engel tr'ye yerlesim icin..benimde seneye son senem olucak doktoram icin..insallah cabucak gecer..
Sağlık ocağında başka ne hizmetler veriliyo hamilelere Serap???
ne kremi sordun biraz meraklı oldu ama a.s
hamile dosyan var ordan takip ediuolar hamilelik nasıl bebek nasıl tansiyonu ölçüyo yazıyo kilo bebek ölçümleri aşı oldum işte bidahaki dr.kontrolundan sonra tekrar sağlık ocağına gidicekmişim kontrole işte hemşire yapıyo bunlrı izmirde aile hekimliği var ya
Bebek ölçümleri derken?? Sadece steteskopla falan dinliyolar değil mi, başka gelişmiş cihazları var mı? Tahlil yapıyorlar mı??
serap
ben bulunduğum sağlık ocağına aşı için gittiğimde bana "kilonu biliyormusun bizim tartı bozuk" dediler.ben en son kilomu söyledim onlar yazdılar dosyaya. sonra bebeğin kalbini dinleyelim dedim.ebe"bizde steteskop yok.6.aydan sonra kulağımızı dayayıp dinliyoruz" dediler.ben en son gittiğimde 5 aylıktı.şok içinde geri döndüm.tartı bozuk ebe var steteskop yok.bu sağlık ocağı ne işe yarar diye düşündüm.bi dahada hiç uğramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?