2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esrako dediğin gibide olabilir içine oturduktan sonra ama özel kilit sistemi oluyor onu nasıl hallettinki

kızlar ben gecen sene hıdrellezde masamdaki gullerin dibine dilek cizmistim. dilegimde bebegi olmayan bir arkadasıma oglan banada kız cizdim koydum . ve ne oldu o arkadasım tup bebek yaptı hemde ilk denemede tuttu ve oglusu dogdu benimde kızım yolda. hatta kızıma kıvırcık sac cizdim bakalım olcakmı :))) o arkadasımada dedim kızmı istion erkekmi farketmez dedi icimden oglan gecti ve oglan cizdim :)))
bu sne bisey yapamadımki hastalıktan icimden gelmedi

ben geldiiim aşı olmaya gitmiştim sağlık ocağına ikincisinide olduk bitti bi de kızımın kalp atışlarını dinledikk pıt pıt pıt nasıl hızlıı atıyooo.....

ben de aynı hastalık ve uykusuzluktan bişey yapmadım hatta unutmuşum bile burda arkadşlar bahsedince hatırladım:uhm:

tatlim esim bura vatandasi oldugu icin bedelli hakki var, 38 yasina kadar tecilli normalde, ama seneye yaza yapicak 21 gun askerligini trde, ondan sonra is bulmasi daha kolay olur orada , yoksa buyuk bir engel tr'ye yerlesim icin..benimde seneye son senem olucak doktoram icin..insallah cabucak gecer..

İkiz ister miydin? İkiz bebek çizseydin keşke.. Gerçi ikiz gebelik geçirmek de pek zor ama bir anda iki yaratık dünyaya geliyo..

Bana bi arkadaşım keyif olsun diye fal baktı. aaa emin misin ikiz olmadığına dedi..ee herhalde eminim dedim.. yok yok zaten birisi bayaa ilerde, galiba ilk bebeğinden sonra ikincisi hemen gelecek dedi..

Aynı günün akşamı akşam Aşk-ı memnu'daki Peykerin başına da aynı şeyin gelmesi korkuttu beni..Noluya yaa dedim..Bu bir işaret mi bana

Oğluşdan sonra dikkat etmem gerek, süt müt korur hikayeleri boş demi..

Hadi yer değiştirelim. Ben sana imreniyorum sen dönmekten söz ediyosun. Haklı sebeplerin var ÖZLEM gibi..

Ben alaturka tarafım olmasına rağmen şikayetçiyim bu ülkede yaşamaktan..Kuralsızlık, insanların hödüklüğü vs vs..Orda da kısmen vardır muhakkak bilemiyorum ama..

Gerçi unuttuğum bişey var Norra. Türkiyede yaşanılacak en güzel şehir ızmir olmalı. ızmire dönmek isteyebilir insan..

Sağlık ocağında başka ne hizmetler veriliyo hamilelere Serap???

kızlar bende kraft deluxe jogger travel sistemi beğendim sizlerin travel sistemlerde beğendiğiniz modeller hangileri

canim uzulme ben cizime yazmaya o kadar inanmiyorum, hersene kalbimden geciririm ne istersem, insallah bu senede cikar....sende kalbinden gecirdiysen kabul olur...

Sağlık ocağında başka ne hizmetler veriliyo hamilelere Serap???

hamile dosyan var ordan takip ediuolar hamilelik nasıl bebek nasıl tansiyonu ölçüyo yazıyo kilo bebek ölçümleri aşı oldum işte bidahaki dr.kontrolundan sonra tekrar sağlık ocağına gidicekmişim kontrole işte hemşire yapıyo bunlrı izmirde aile hekimliği var ya

Bebek ölçümleri derken?? Sadece steteskopla falan dinliyolar değil mi, başka gelişmiş cihazları var mı? Tahlil yapıyorlar mı??

süprizzzzz
Canım kocacığım bana ve kızımıza çiçek gönderdi az önce 50 tane gül biz de çok mutlu olduk: CüvCüv:hihoyyyt

Bebek ölçümleri derken?? Sadece steteskopla falan dinliyolar değil mi, başka gelişmiş cihazları var mı? Tahlil yapıyorlar mı??

bebek ölçümlerini dr.un yaptıklarını canım dosyana yazıyolar öle gelişmişlik yok sadece sıkı takip yapıyolar tahlil yaptırıyolar ama ben zaten özel dr.a giidiyorum bebeğin kalbini dinlemek için bi cühazları var ultrasonun ucu gb elinde sadece sesini duyuyosun

serap
ben bulunduğum sağlık ocağına aşı için gittiğimde bana "kilonu biliyormusun bizim tartı bozuk" dediler.ben en son kilomu söyledim onlar yazdılar dosyaya. sonra bebeğin kalbini dinleyelim dedim.ebe"bizde steteskop yok.6.aydan sonra kulağımızı dayayıp dinliyoruz" dediler.ben en son gittiğimde 5 aylıktı.şok içinde geri döndüm.tartı bozuk ebe var steteskop yok.bu sağlık ocağı ne işe yarar diye düşündüm.bi dahada hiç uğramadım

klava: klava: klava: klava:

kızlar bebek hareketleri için endişelenmeyin.hafta ilerledikçe sıklığı ve şiddeti gittikçe artıyor.bende eğer çok yorgunsam çok çalışmışsam üzgünsem daha az hissediyorum onu.ama uzanıp dinleniyorsam evdeysem mutluysam daha çok hissediyorum.şimdilerde ise okulda yanımdaki arkadaşlarıma gösterdiğimde kıyafetlerle onlarda görüyorlar.büyüdükçe hareketlerinin farklılığını anlıyorum.tekme dönme yer değiştirme gibi.ilerleyen haftalarda sizlerde göreceksiniz.esra gibi eğer kasıklarıma vurmuşsa o an çişimi yaptım sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…