serap
ben bulunduğum sağlık ocağına aşı için gittiğimde bana "kilonu biliyormusun bizim tartı bozuk" dediler.ben en son kilomu söyledim onlar yazdılar dosyaya. sonra bebeğin kalbini dinleyelim dedim.ebe"bizde steteskop yok.6.aydan sonra kulağımızı dayayıp dinliyoruz" dediler.ben en son gittiğimde 5 aylıktı.şok içinde geri döndüm.tartı bozuk ebe var steteskop yok.bu sağlık ocağı ne işe yarar diye düşündüm.bi dahada hiç uğramadım
bende hem özele hem sağlık ocağına gidiyorum.çok iligileniyorlar.bebeğimin kalp atışını dnliyorum,kilo boy...hemşireler bazı anneler gelemeyince eve bile kontrale gdiyorlar..memnunum...
Hadi yer değiştirelim. Ben sana imreniyorum sen dönmekten söz ediyosun. Haklı sebeplerin var ÖZLEM gibi..
Ben alaturka tarafım olmasına rağmen şikayetçiyim bu ülkede yaşamaktan..Kuralsızlık, insanların hödüklüğü vs vs..Orda da kısmen vardır muhakkak bilemiyorum ama..
esrako dediğin gibide olabilir içine oturduktan sonra ama özel kilit sistemi oluyor onu nasıl hallettinki
kızlar ben gecen sene hıdrellezde masamdaki gullerin dibine dilek cizmistim. dilegimde bebegi olmayan bir arkadasıma oglan banada kız cizdim koydum . ve ne oldu o arkadasım tup bebek yaptı hemde ilk denemede tuttu ve oglusu dogdu benimde kızım yolda. hatta kızıma kıvırcık sac cizdim bakalım olcakmı :))) o arkadasımada dedim kızmı istion erkekmi farketmez dedi icimden oglan gecti ve oglan cizdim :)))
bu sne bisey yapamadımki hastalıktan icimden gelmedi
İkiz ister miydin? İkiz bebek çizseydin keşke.. Gerçi ikiz gebelik geçirmek de pek zor ama bir anda iki yaratık dünyaya geliyo..
Bana bi arkadaşım keyif olsun diye fal baktı. aaa emin misin ikiz olmadığına dedi..ee herhalde eminim dedim.. yok yok zaten birisi bayaa ilerde, galiba ilk bebeğinden sonra ikincisi hemen gelecek dedi..
Aynı günün akşamı akşam Aşk-ı memnu'daki Peykerin başına da aynı şeyin gelmesi korkuttu beni..Noluya yaa dedim..Bu bir işaret mi bana
Oğluşdan sonra dikkat etmem gerek, süt müt korur hikayeleri boş demi..
süprizzzzz
Canım kocacığım bana ve kızımıza çiçek gönderdi az önce 50 tane gül biz de çok mutlu olduk: CüvCüv:hihoyyyt
kızlar bebek hareketleri için endişelenmeyin.hafta ilerledikçe sıklığı ve şiddeti gittikçe artıyor.bende eğer çok yorgunsam çok çalışmışsam üzgünsem daha az hissediyorum onu.ama uzanıp dinleniyorsam evdeysem mutluysam daha çok hissediyorum.şimdilerde ise okulda yanımdaki arkadaşlarıma gösterdiğimde kıyafetlerle onlarda görüyorlar.büyüdükçe hareketlerinin farklılığını anlıyorum.tekme dönme yer değiştirme gibi.ilerleyen haftalarda sizlerde göreceksiniz.esra gibi eğer kasıklarıma vurmuşsa o an çişimi yaptım sanıyorum.
canım lansinoh göğüs ucu kremi...küçük boyu 21 tl idi..
valla tatlim sadece ozlem degilki ilk bikac yil gercekten iyiydi, cennet burasi imkanlar, sosyal haklar insana saygi diyordum ama herkes kendi halinde, sonradan inan cok ozluyorsun herseyi sadece kurallar yada duzen mutlu olmaya yetmiyor..Izmir konusuna gelince haklisin, orasi tek donmek ve yasamak istedigim yer...Istanbul olsa bu kadar istemezdim mesela, orda yasayamam..bide burda esimin benden benim esimden baska kimsemiz yok,onun bi iki akrabasi var ama varliklariyla yokluklari bir..
inan bende buraya ilk geldigimde tr'den biktigim icin gelmistim ama balayi donemi kisa surdu:)))sonra artilarla eksiler yer degistirmeye basliyor...
valla ben memleketimden baska yerde temelli yasamayı hiç istemem en guzel en luks en harika sehir olsa bile
hayat es dost aile akrabalarla insanlarla guzel.
ve istanbuldan bir gun ayrılcak olsam yasabilceğim ikinci ve tek sehir izmir olur sanrıım esimle bu fikirdeyiz hep ilerde insalah yerlesmeyide dusunuyoruz.
mercimekim yaa
senmi demistin karnım kuçuldu diye yanıt yazdım ekran gitti idi simdi aklıma geldi:)
saatler sonra olsa bile aklıma gelmesi bile biresydir takdir et :)))
ya bebgin kafası ustet olunca karnı insanın daha çıkık oluyor daha buyuk gib tepe takla kafası ustu durunca ise resmen mide bolumu bosalıyor gibi oluyor o kafa yer kaplıyorçunku belki seninde oyle olabilir karnın kuçuldu hissini ondan dolayı hissediyor olablirsin
İki ayak+bir vajinakaydirigubbakcemile3BURKO, gözünaydın canım. ben fotodan hiçbir tahmin yürütememiştim. demek ki o top top görünen şeyler ayakları mıymış? ilahi BURKO, kızının hemen müstehcen yayınını mı yaptın? kaydirigubbakcemile3
Eee? Şimdi durum nasıl? Hala meraklı mı öyle pozlara?yerimsenibenBURKO canım onu yazmak istemediğim için popo demiştim yoksa tahmin ettim çünkü benim kızımda çook öyle pozlar veriyodu biraz tanıdık geldii maşallah kuzuna..
:roflol::roflol::roflol:KIZLARR
benim karnım inanılmaz bir hizla buyuyor dev gibi oldu yaa. bir ara çekeyim resmini koyayımda sok olun:)
dün apt da komsuları gordum kaç aylık 7 mi dediler hayır 6 diye kısık sesle dedim 7 ye evet evet mi deseydim diye dusundum muhtemelen karnıım buyuk buldularr.
zaten oglumdada boyle dev bir karnım vardı uyuz bir kadın mudurum vardı ikiz olmasın eminmisni derdi bana cahilmisim gibi. sonra bu karın 9 ay durmaz ben sana diyim erken dogacak bu dedi dedi 36 haftalıkken de dogum yaptım:)
yani karnım yine çok buyukk onden bir gidsi var gormeyin yanii ve sivrilmeye basladı yayıklık gitti diycem yada buyudukce yayıklık duruyor ama one dogru acayip bir çıkıntı olusturdu sokakalrda yururken aynalara magaza vitrinlerine bakıyorum dev gibi gorunuyorum boy da uzun hukumet gibi kadın tiplemesindeyim tam yani:)
Yolda görseler selam vermezler ama bizim hakkımızda herşeyi merak ederlerbu arada meraklı birkaç komsumuz vars anırım hos buyuk bir sited oturuyoruz bizim blokta 75 daire var haliyle merak eden çok olur derler ya. geçen berkeyi gormusler asansorde senin kardesinmi olcak kaç aylık cinsiyeti ne falan sorular sormus meraklı milletimiz :))) çok guldum gorustugum komsum yok meraktan sormus birileri belliki
Hoşgeldin canım. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsinbende ağustos ayı annesi olacam inşallah
3 ağustosta doğumum olacak nasip olursa..
Allah hepimizi sağlık ve sıhatli bir şekilde kurtarsın
naniknanikkaydirigubbakcemile3 Mudure bak.. felaket tellalı gibi :)) uzak dur bari bu sefer :)))) Hepimisin karnı buyudu be yafrumm.. hem de bırden buyumeye basladı.. emin ol, gecen hafta onlardan 5 tane gordum gozumle :))))
bu da ayrı bir haz olmalı...nası bi zevkse hamile kadını üzmek...sanki kendileri o yollardan geçmediler...
geçenlerde arkadaşımın yanına gittim..yanında arkadaşı vardı, hamile...benim dr.um hakkında bişeyler söyledi..o da başkalarından duymuş..acayip can sıkıcı şeyler söyledi...çok tedirgin etti...ama dedimki ben senin dr.un hakkında böle şeyler duysam inan sana sölemezdim dedim...sen de hamilesin beni anlaman lazım dedim..çıktım ordan...
araştırdım sonra,hastanedeki başhemşire yard.nı tanıyorum..tamamen iftiraymış yokmuş öle bişey...etkisinde kalmıştım bikaçgün...
ne insanlar var empati özürlüler...
Hiçbir bilgim yok ama küçük kavanozlar alsak daha sağlıklı olmaz mı sizce???MERCİMEKİM, sen eczaneden krem fiyatı sordun galiba. süt saklama poşeti soran var mı? burda kaç lira? çalışanlar için çok kullanışlıymış. çok fazla gerekiyormuş ve tr de pahalıymış. ben hiç sormadım. belki de artık ucuzdur burda da...
Yok yok, benim çevremde kimseyi korumadı süt, hiç güvenmeİkiz ister miydin? İkiz bebek çizseydin keşke.. Gerçi ikiz gebelik geçirmek de pek zor ama bir anda iki yaratık dünyaya geliyo..
Bana bi arkadaşım keyif olsun diye fal baktı. aaa emin misin ikiz olmadığına dedi..ee herhalde eminim dedim.. yok yok zaten birisi bayaa ilerde, galiba ilk bebeğinden sonra ikincisi hemen gelecek dedi..
Aynı günün akşamı akşam Aşk-ı memnu'daki Peykerin başına da aynı şeyin gelmesi korkuttu beni..Noluya yaa dedim..Bu bir işaret mi bana
Oğluşdan sonra dikkat etmem gerek, süt müt korur hikayeleri boş demi..
Ben Mothercare mağazasında en çok şunu beğendim. Yanlış hatırlamıyorsam 520 Tl idi. Arabaya kemerle bağlanan bir aparatı var. Her seferinde kemeri tak-çıkar uğraşmıyorsun. Mothercare'in dünya çapında en çok satan modeliymiş. Ama bizimkini eşimin abisi alacağı için emin değilim, belki bulamaz, başka birşey alır:kızlar bende kraft deluxe jogger travel sistemi beğendim sizlerin travel sistemlerde beğendiğiniz modeller hangileri
haklısın gibi.. bir arkadaşım benzer duygularla danimarkadan döndü..
ama ben kısa süren balayını yaşamak istiyorum..burda çok mutsuzum..daha geçen, ben yolda araçla giderken, yanımdaki yaya yolunda yani kaldırımda araç vardı.Hızla geçti yaya yolundaki insanlara bi de korna basıyo çekilin diye..Görünce sinirlerim bozuluyo.. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Bu bir örnek..
Bi de ne sorcam, bebeğin nasıl haklardan faydalanabilecek orda??
yinede sen çok sanslı oldugunu bil ayca pko lu olup yıllarca ugrasan birs uru insan varr ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?