2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende hem özele hem sağlık ocağına gidiyorum.çok iligileniyorlar.bebeğimin kalp atışını dnliyorum,kilo boy...hemşireler bazı anneler gelemeyince eve bile kontrale gdiyorlar..memnunum...

kulak dayayıp dinlenirmiymiş canım sağlık ocağı bide bizimkinin elinde değişik bi cihaz var ses dısarıya cıkıyo bende duyuyorum hatta dr.ultrason yaparken jel sürüyo ya ondan sürüyo falan sağolsun hemşiremizde çok ii ilgili tel.la falan arıyo hatırlatmak için aşıyı falan banada numarasını verdi ara die.....şaşırdım seninkilere

valla tatlim sadece ozlem degilki ilk bikac yil gercekten iyiydi, cennet burasi imkanlar, sosyal haklar insana saygi diyordum ama herkes kendi halinde, sonradan inan cok ozluyorsun herseyi sadece kurallar yada duzen mutlu olmaya yetmiyor..Izmir konusuna gelince haklisin, orasi tek donmek ve yasamak istedigim yer...Istanbul olsa bu kadar istemezdim mesela, orda yasayamam..bide burda esimin benden benim esimden baska kimsemiz yok,onun bi iki akrabasi var ama varliklariyla yokluklari bir..
inan bende buraya ilk geldigimde tr'den biktigim icin gelmistim ama balayi donemi kisa surdu:)))sonra artilarla eksiler yer degistirmeye basliyor...

esrako dediğin gibide olabilir içine oturduktan sonra ama özel kilit sistemi oluyor onu nasıl hallettinki

hee valla kilti sisteminden haberim yok ilkel yollarla oturtmustuk biz ama duscek gibi bir endise hiç tasımadık demek tam sıkı sıkı içine sıgmıstı :)

ayy baby bende geçensene mi evelki senemi hatırlamıyorum annemlere bir ev kendimede bir kiz çocuk dilemistim annemlere kasım da ev aldık tam tasınma telasında iken ben hamile oldugum ogrendim mutluluktan uçma ayımdır benim 2008 kasım ayı. annemler bunca yıl hep kirada oturdular bizim de destegimizle bu sene ilk kez ev shahibi oldular benim için inanılmaz bir mutluluktu onlara ev alabilmek ardından bebek sevinci yasadım. bu sene hidrellezi unuttum ama aklımada diliycek baska birsey gelmiyor belki bir havuzlu ev :)) kendime tabi

ayça sakın ha sut korur lafına falan inanma bilimsel hiç bir dayanagı yok halk arasında bdogru bilinen yanlıs demiyimde dogru bilinen eksik bilgi yani garantisi yokkk. sakın hani . kabus gibi yani

bu arada bizim topigede ugrayanlar olmustu yeni bebegi olan ve ikinciye hamile olan onlardanda pek çk yeni gelen gibi ses çıkmadı. bir gelip tam gelen bi cingenem esram var birde son donem serap sanırım :)

süprizzzzz
Canım kocacığım bana ve kızımıza çiçek gönderdi az önce 50 tane gül biz de çok mutlu olduk: CüvCüv:hihoyyyt

ayy ne guzel fasulyecim yaaa durduk yere mi evlenme yildonumu falanmıı??

aynen ya benimde bu son hafta okadar siddetlendiki donenme hareketi resmen hissediyorum karnımın içini ceviriyor birisi sanki . yada tekme kasıklara yada tik tik vurma karnım ya inip çıkıyor ya dalgalanıyor inanılmaz birsey yani 25 haftadan sonra sanırım hiç durugunlasmadan full devam edecek hareketler son sıkıstıkları haftalara kadar olsa gerek.

haklısın gibi.. bir arkadaşım benzer duygularla danimarkadan döndü..

ama ben kısa süren balayını yaşamak istiyorum..burda çok mutsuzum..daha geçen, ben yolda araçla giderken, yanımdaki yaya yolunda yani kaldırımda araç vardı.Hızla geçti yaya yolundaki insanlara bi de korna basıyo çekilin diye..Görünce sinirlerim bozuluyo.. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Bu bir örnek..

Bi de ne sorcam, bebeğin nasıl haklardan faydalanabilecek orda??

valla ben memleketimden baska yerde temelli yasamayı hiç istemem en guzel en luks en harika sehir olsa bile
hayat es dost aile akrabalarla insanlarla guzel.
ve istanbuldan bir gun ayrılcak olsam yasabilceğim ikinci ve tek sehir izmir olur sanrıım esimle bu fikirdeyiz hep ilerde insalah yerlesmeyide dusunuyoruz.

Yok Esrako inanmam zaten o halk arası inanışlarına. Dikkat ederim tabi..

Yıllarca bana sen PKO'lusun tedavisiz çocuk sahibi olman zor denildi. hem de doktorlar tarafından, netrnetten okuduklarımdan.. Ben de oooh rahat rahat bırakayım korunmayı üç beş ay sonra da tedaviye başlarım derken, bıraktıktan iki sonra bebek gelmesin mi.. Gerçi süper oldu o ayrı..

Biz deee. Hadi İZMİRE YERLEŞELİM..

mercimekim yaa
senmi demistin karnım kuçuldu diye yanıt yazdım ekran gitti idi simdi aklıma geldi:)
saatler sonra olsa bile aklıma gelmesi bile biresydir takdir et :)))

ya bebgin kafası ustet olunca karnı insanın daha çıkık oluyor daha buyuk gib tepe takla kafası ustu durunca ise resmen mide bolumu bosalıyor gibi oluyor o kafa yer kaplıyorçunku belki seninde oyle olabilir karnın kuçuldu hissini ondan dolayı hissediyor olablirsin

yinede sen çok sanslı oldugunu bil ayca pko lu olup yıllarca ugrasan birs uru insan varr ne mutlu sana

aa bak bu doğru olabilir...çünkü geçen hafta kafası yukardaydı eminim, nefes alamıyodum ve göbeğimin altında kıpırtılar çok fazlaydı..demekki ayaklarıydı...şimdi hem harketleri azaldı, hem de rahat nefes alabiliyorum...mmm..moralimi düzelltin çok yaşa emi...

İki ayak+bir vajinakaydirigubbakcemile3
BURKO canım onu yazmak istemediğim için popo demiştim yoksa tahmin ettim çünkü benim kızımda çook öyle pozlar veriyodu biraz tanıdık geldii maşallah kuzuna..
Eee? Şimdi durum nasıl? Hala meraklı mı öyle pozlara?yerimseniben

:roflol::roflol::roflol:

Yolda görseler selam vermezler ama bizim hakkımızda herşeyi merak ederlerklava:Şu genel Türk kadını tiplemesi beni uyuz ediyor yaa

bende ağustos ayı annesi olacam inşallah
3 ağustosta doğumum olacak nasip olursa..
Allah hepimizi sağlık ve sıhatli bir şekilde kurtarsın
Hoşgeldin canım. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin

kaydirigubbakcemile3 Mudure bak.. felaket tellalı gibi :)) uzak dur bari bu sefer :)))) Hepimisin karnı buyudu be yafrumm.. hem de bırden buyumeye basladı.. emin ol, gecen hafta onlardan 5 tane gordum gozumle :))))
naniknanik

Evet ya, ne garip insanlar var. Geçen yemekhanede yemek yiyorum, tatlı da verdiler yanında. Ben bana fazla koydular, bari yarısını yiyeyim diye düşünürken bir arkadaş" yeme sen, sana zararlı" dedi. Biraz konuşunca ortaya çıktı ki kendisi neredeyse her akşam bir borcam dolusu browni yemişmiş!:1shok::1shok::1shok:Benim kibrit kutusu kadar tatlım battı ona. Yuh!
Hiçbir bilgim yok ama küçük kavanozlar alsak daha sağlıklı olmaz mı sizce???
Yok yok, benim çevremde kimseyi korumadı süt, hiç güvenme

kızlar bende kraft deluxe jogger travel sistemi beğendim sizlerin travel sistemlerde beğendiğiniz modeller hangileri
Ben Mothercare mağazasında en çok şunu beğendim. Yanlış hatırlamıyorsam 520 Tl idi. Arabaya kemerle bağlanan bir aparatı var. Her seferinde kemeri tak-çıkar uğraşmıyorsun. Mothercare'in dünya çapında en çok satan modeliymiş. Ama bizimkini eşimin abisi alacağı için emin değilim, belki bulamaz, başka birşey alır:
http://guildford.gumtree.com/postin...-3c451975057336daa3040c9be22e995e.__big__.jpg

dedigim gibi ilk zamanlar beni en cok etkileyen karsidan karsiya saga sola bakmadan gecebilmekti, daha adim atmadan araclar duruyordu, yada hastanede sira beklememek, ne biliyim universite sinavi gibi bir sistemin olmamasi, saglik ve vatandaslik haklari, enflasyon olmamasi v.s v.s. ama iste insanoglu doyumsuz mutlu olmak icin bunlar yetmiyormus...

gelelim bebisin haklarina, esim cifte vatandas yani hem belcika hem tr vatandasi, bende onumuzdeki sene vatandaslik hakkimi kazaniyorum. bebis burada dogacagi icin otomatik olarak belcika vatandasi oluyor ve 25 yasina kadar bana yada babasina bagli oluyor sosyal haklar bakimindan (her turlu saglik, sosyal vatandaslik hakkini elde ediyor).tr de dogsa yine vatandas olur ama proseduru uzatiyorlar cok, burada dogma gibi olmuyor..

FASULYEKO esine kocaman bir alkıs benden ve kızımdan :) sizi mutlu ettigine cok sevindik bizimde babamız zaman zaman ellinde cicekle gelir eve yada ben istanbulda calısırken cicek yollardı işyerime ck mutlu olurdum suan ruh halini tahmin ediorum canım

kızlar dunyanın neresinde olursanız olun istedigi kadar modern olsun ailenizden uzaksanız yasadıgınız yerin hicbir onemi olmuyor. arada hep bir ozlem oluyor helede trye gidis cok heycanlı donus cok kotu oluyor , bir pazara markete , restorana gittiginiz zman tanıdık tadlar arıyorsunuz . bulbulu altın kafese koymuslar yinede vatanım demis.

norram bizde nasipse bebis 1 yasına gelince donmeyi dusunyoruz , ins doneriz hatta esime diorum bak sen buraya iice alısır kalmak istersin die korkuyorum die . ama 1 sene daha bebegimle dayanırım sonra bende calısmak istiyorum ulkemde vede ailemi gormek istiyorum yazık deilmi cocuga ve buyukanne babalarına

yinede sen çok sanslı oldugunu bil ayca pko lu olup yıllarca ugrasan birs uru insan varr ne mutlu sana

Evet ya, tedavideki psikolojik süreç bile başlıbaşına yorar insanı. Allahım isteyen herkes herkes bebek sahibi olsun en kolay yoldan hem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…